Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πέρα από την πλάκα συμφωνώ πως η "δύσκολη" θα σε καψουρέψει, αλλά όχι πριν την  :knockinb: Με συγχωρείτε αλλά αυτό είναι πέρα από τη λογική μου...

Με συγχωρείς...αλλά άμα τη γαμήσεις σε 1-2 μέρες...τι να καψουρευτείς ?

Λες να έχει κάτι διαφορετικό απ'τις άλλες ? Το πολύ εσένα να σε καθυστέρησε κιόλας...γιατί με τους άλλους μπορεί να γαμήθηκε μέσα σε λίγες ώρες...xa xa xa !!!!

Eνώ αυτή που σε κρατάει σε απόσταση...όσο περνάει ο καιρός...τόσο πιστεύεις στην ηθική κ αγνότητά της...xa xa xa...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάντως  πλάκα - πλακα  υπάρχουν τρόποι  να  χάσεις πιο  πολλά  λεφτά , χωρίς  ελπίδα  για  κοκο , και  με  μεγαλύτερο  θριλ. Εμπιστεύεσαι  τα  οικονομικά  σου  στον Κλάιν

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Με συγχωρείς...αλλά άμα τη γαμήσεις σε 1-2 μέρες...τι να καψουρευτείς ?

Λες να έχει κάτι διαφορετικό απ'τις άλλες ? Το πολύ εσένα να σε καθυστέρησε κιόλας...γιατί με τους άλλους μπορεί να γαμήθηκε μέσα σε λίγες ώρες...xa xa xa !!!!

Eνώ αυτή που σε κρατάει σε απόσταση...όσο περνάει ο καιρός...τόσο πιστεύεις στην ηθική κ αγνότητά της...xa xa xa...
Ο γενικός κανόνας είναι όντως κάπως έτσι, αλλά όσο περνάει ο καιρός δεν καταλαβαίνεις που (δεν) πάει το πράγμα...?

Για τα υπόλοιπα που λες τώρα δεν θα κάτσω να το συζητήσω γιατί ο καθένας μας μιλάει με βάση τα βιώματα του και... είναι προφανές πως έχουμε διαφορετικά.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάντως  ο Κλάιν  σε  ένα  έχει  δίκηο
Δυστυχώς  αυτή  η  καχψούρα  ενίοτε  είναι  ανίατη ,
ή  επανέρχεται  όπως  η μαλάρια  με  κρίσεις !

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως  ο Κλάιν  σε  ένα  έχει  δίκηο
Δυστυχώς  αυτή  η  καχψούρα  ενίοτε  είναι  ανίατη ,
ή  επανέρχεται  όπως  η μαλάρια  με  κρίσεις !
Δεν είδα που το είπε αυτό ο φίλος klein αλλά δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί του και παρόλο που πιστεύω πως αν την πατήσεις μια φορά θα πρέπει να είσαι μεγάλος ..... για να την ξαναπατήσεις... γνωρίζω πολύ καλά πως κάποια πράγματα δυστυχώς δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν είδα που το είπε αυτό ο φίλος klein αλλά δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί του και παρόλο που πιστεύω πως αν την πατήσεις μια φορά θα πρέπει να είσαι μεγάλος ..... για να την ξαναπατήσεις... γνωρίζω πολύ καλά πως κάποια πράγματα δυστυχώς δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε...

ρε  την  ξαναπατάς , και την ξαναπατάς , και την ξαναπατάς
κάποτε  ίσως στρώνεις ( όχι πάντα )

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290