Να σας πώ εγώ που είμαι μεγάλος πως έχω ρίξει δύο στριπτητζούδες πριν κάποια χρόνια.
Η μία ήταν ψιλοσούργελο, Βουλγάρα, καλό κρεββάτι,αλλά τρελαμένη, χασικλού και τέτοια.Η άλλη ρε παιδιά ήταν μιγάδα από μάνα Αγγίδα και πατέρα νοτιοαμερικάνο, ένα απίστευτο πάντρεμα ξανθού, μαύρου και ινδιάνικου στοιχείου. Δούλευε στο Σταρ στην Τατοίου πριν κάμποσα χρόνια και ήταν μακράν το αστέρι του μαγαζιού. Για να την πάρεις χορό Σάββατο έπρεπε να έχεις μέσον το μαίτρ.
Λοιπόν μη σας κρατάω σε αγωνία για το πως το έκανα εγώ και μπορείτε να το κάνετε κι εσείς.
Βρίσκεις γκόμενα, φίλη, αρραβωνιάρα, γυναίκα, βίζιτα, ότι μπορείς τέλος πάντων, κατά προτίμησιν Ελληνίδα, εμφανίσημη και ακόμα καλλίτερα να φαίνεται ή ακόμη πιο καλά και να είναι κάπως κυριλέ. Φυσικά εν εν λόγω κορασίς οφείλει να είναι bi [μην σκάτε πολλές είναι] και να της αρέσουν οι γυναίκες πραγματικά.
Αφού έχετε επισκευθεί μόνοι ή με αντροπαρέα το μαγαζί και έχετε εντοπίσει το στόχο ή τους στόχους, ρωτώντας και δήθεν τυχαία αν δέχονται γυναίκες για χορό και κόβοντας αντιδράσεις, πάτε μετά με την γκόμενα που λέγαμε. Της παίρνετε μερικούς χορούς με τον στόχο και 70% η δουλειά προχωράει μόνη της, η στριπτιτζού θα δεχθεί την πρότασή σας για τρίο αν δεν το προτείνει και μόνη της. Το 70% αναφέρεται στο ποσοστό των bi - lesbian στο χώρο των στριπτητζάδικων, κατά δήλωσιν των ιδίων, με συμπλήρωμα πως τους άντρες τους έχουν βαρεθεί [αλλά καλή είναι και μια τσουτσούνα στην παρτούζα!]. Αυτό που κατάλαβα από μόνος μου είναι πως αυτές έχουν άχτι τις κυριλάτες Ελληνίδες γιατί συνήθως τις απαξιώνουν και άμα βρεθεί καμιά να τις γουστάρει κάνουν σαν τρελές, γιατί βέβαια μεταξύ τους πλακομουνιάζονται αβέρτα.
Δεν λέω παπαριές τώρα γέρος άνθρωπος [50+], ή φάση [φάσεις,αλλά τη βουλγάρα δεν την πολυμετράω ενώ η άλλη ήταν από τα πιο εντυπωσιακά μωρά που έχω δεί, όχι που έχω πάρει] έχει γίνει όπως τη περιγράφω, επαναλήφθηκε και φυσικά μου είχε ομολογήσει πως μόνος μου δε είχα καμία πιθανότητα ούτε να με κοιτάξει όχι να μου κάτσει!
Αυτά και αρχίστε να ψάχνετε την Ελληνίδα παρτεναίρ σας. Χρήσιμες και οι Ελλ[ε]ινίδες καμιά φορά!