Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ναι αλλά ενσυνείδητος κατάστασις... έχει διαφορά αν με εννοείτε...ανίατος κατάστασις
άσε !
Ναι αλλά ενσυνείδητος κατάστασις... έχει διαφορά αν με εννοείτε...ανίατος κατάστασις
άσε !
όχι ρε θα χαλάσουν τα Allen Edmond's
Ναι αλλά ενσυνείδητος κατάστασις... έχει διαφορά αν με εννοείτε...
(αν και προτιμάω Church's και παρόλο που είμαι γερμανούλης)
όχι ακριβώς... όπως λέμε υπαίτια κατάσταση μη καταλογισμού ;)ναι όπως λέμε εγκλήματα εκ προθέσεως και κατά συρροή !
actio libera in causa ?όχι ακριβώς... όπως λέμε υπαίτια κατάσταση μη καταλογισμού ;)
Τα μόνα Λατινικά που γνωρίζω είναι τα "Regina rosas amat", "Carpe Diem" και "De gustibus et de coloribus non disputandum" τα υπολοιπα δεν τα κατέχω.....actio libera in causa ?
κολητέ μην εκτίθεσαι !
Κάλή είναι η λύσσα, χρειάζεται που και που. δε βλέπεις εμένα μέχρι και Blog την έκαναΚατά της Λύσσας????
Λασάξτα λασάρες Ξεβράκωτες!!!!!!!!!!!!!!
Κάλή είναι η λύσσα, χρειάζεται που και που. δε βλέπεις εμένα μέχρι και Blog την έκανα
Why can't you see?ρε την ξαναπατάς , και την ξαναπατάς , και την ξαναπατάς
κάποτε ίσως στρώνεις ( όχι πάντα )
Ο γενικός κανόνας είναι όντως κάπως έτσι, αλλά όσο περνάει ο καιρός δεν καταλαβαίνεις που (δεν) πάει το πράγμα...?
Για τα υπόλοιπα που λες τώρα δεν θα κάτσω να το συζητήσω γιατί ο καθένας μας μιλάει με βάση τα βιώματα του και... είναι προφανές πως έχουμε διαφορετικά.
ρε την ξαναπατάς , και την ξαναπατάς , και την ξαναπατάς
κάποτε ίσως στρώνεις ( όχι πάντα )
Αφού το ζητήσατε σας το αφιερώνω κύριε Πούρε... Ελπίζω να το πέτυχα!!!Α μάλιστα να και ο ροκάς της παρέας
Κολλητέ Steevie Ray Voghan έχεις τπτ ?
Ry Cooder ?
Ρίξε κατα λάθος στο μπαλκόνι της ένα 200ρικο και κατέβα να το πάρεις....Ρε παιδιά πως να ρίξω τι στριπτιζέζ που μένει από κάτω μου είχε ξαπλώσει σήμερα στο μπαλκόνι και έκανε ηλιοθεραπεία φορώντας μόνο το στρινγκ...πάλι καλά που φόραγε και αυτό
Που μένεις ρε φίλε να ρθω να σου δείξω ?Ρε παιδιά πως να ρίξω τι στριπτιζέζ που μένει από κάτω μου είχε ξαπλώσει σήμερα στο μπαλκόνι και έκανε ηλιοθεραπεία φορώντας μόνο το στρινγκ...πάλι καλά που φόραγε και αυτό
Που μένεις ρε φίλε να ρθω να σου δείξω ?
Κανένα διαμέρισμα στην πολυκατοικία νοικιάζουνε ?
Πέρνα απ'το σπίτι μου...να σου δώσω λεφτά ν'αγοράσεις όλη την πολυκατοικία,μαζί με την στρίπερ...xaxaxaxaxa