Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κοντές μπαλιές και γρήγορες, βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο ένα πράγμα (για να μαθαίνει και ο καταλανός Persona).

λίγα με τους αυτόνομους εξτρεμιστές των στριπ γερμανούλη-σαμπανούλη......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αφού δεν την  :knockinb: την γκόμενα... πως την καψουρεύτηκες?????

ρε πλάκα κάνεις;
οι περισσότεροι εκεί μέσα με το που βλέπουν κωλομάγουλο αχλάδι στο μισό μέτρο σκέφτονται στέφανα.

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους

α]πιστεψα οτι ηταν διαφορετικη απο τις αλλες
β]χεράκια, φιλάκια και εν γένει να καλύψει τα όποια συναισθηματικά κενά ανακάλυψε στον φίλτατο)...
γ]δεν μπορω αυτην την στιγμη να την ρωτησω ποσα θελει κατι δεν με αφηνει μεσα μου
δ]η καλυτερη λυση ειναι να εξαφανιστω τελειως γιατι ακομα και οι κολονες του μαγαζιου με θεωρουν θυμα
ε]ναι καποια στιγμη σκεφτηκα και τα στεφανα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε]ναι καποια στιγμη σκεφτηκα και τα στεφανα
και αυτή το κατάλαβε ότι το σκέφτηκες.
εάν δεν είχα διαβάσει τα παλαιά ποστς σου θα σε δικαιολογούσα...
Αλλά ως παλιά καραβάνα στα στριπ είσαι α - δι - και - ο - λό - γη - τος

Επισκέπτης
δ]η καλυτερη λυση ειναι να εξαφανιστω τελειως γιατι ακομα και οι κολονες του μαγαζιου με θεωρουν θυμα

Αυτό παρ'το αλλιώς...κανείς δεν μπορεί να σε πει θύμα...όποιος πάει στα στριπτηζάδικα άλλωστε είναι θύμα στα μάτια της κάθε ξεβράκωτης (με εξαιρέσεις να υπάρχουν)...έτσι κι αλλιώς,ότι κ αν κάνει κάποιος στη ζωή του...πάλι κάποιοι θύμα θα τον βγάλουν...

ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ - ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΣ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ - ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ...ΤΕΛΟΣ !!!

ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ (μεταφορικά...ποτέ δεν παίζουμε με των φίλων μας)...Εμείς να 'μαστε καλά...

ρε πλάκα κάνεις;
οι περισσότεροι εκεί μέσα με το που βλέπουν κωλομάγουλο αχλάδι στο μισό μέτρο σκέφτονται στέφανα.

Ρε φίλε...τι δουλειά έχουν τα κηδειο-στέφανα..με τα στριπ ? Έχει μεταφορική έννοια ο συλογισμός σου ?

Απλά η δική μου απορία είναι η εξής και απευθύνεται στον φίλτατο jolal

Αφού δεν την  :knockinb: την γκόμενα... πως την καψουρεύτηκες?????

Την εύκολη δεν την καψουρεύεσαι..εκείνη που σε "παίζει" κλπ..είναι που σε τραβάει...δεν θυμάσαι στο σχολείο...??? xa xa xa...

α) Δεν ερωτεύεσαι αυτές τις γυναίκες.

Ποιές ερωτεύεσαι ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε φίλε...τι δουλειά έχουν τα κηδειο-στέφανα..με τα στριπ ? Έχει μεταφορική έννοια ο συλογισμός σου ?
Στέφανα στα ελληνικά λέμε τα του γάμου στέφανα.....
τώρα εάν είσαι νεκρόφιλος το μυαλό σου μπορεί να πάει στα κηδειοστέφανα.......

Ποιές ερωτεύεσαι ?

αυτές που δε δουλεύουν ως πουτάνες, στριπτηζούδες, κωλομπαρούδες, καμπαρετζούδες, βιζιτούδες, αλλά έχουν καλή προίκα και πολλά λεφτά.

Επισκέπτης
Στέφανα στα ελληνικά λέμε τα του γάμου στέφανα.....
τώρα εάν είσαι νεκρόφιλος το μυαλό σου μπορεί να πάει στα κηδειοστέφανα.......

Ελήφθη... :grin:

[youtube=215,150]P-pABc7a76M[/youtube]

αυτές που δε δουλεύουν ως πουτάνες, στριπτηζούδες, κωλομπαρούδες, καμπαρετζούδες, βιζιτούδες, αλλά έχουν καλή προίκα και πολλά λεφτά.

Ρε συ,μήπως ξέρεις τον πατέρα μου ? Μπας και κάνετε παρέα τελευταία ? Γιατί όλο να επισπεύσω το γάμο μου ζητάει.. :2funny:

To St. Barth τι σχέση έχει με τα ιδρύματα?

Είναι ο τελικός προορισμός ! ;)

aka Final Destination... :rockon:

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ακουω τεχνικες φιλοι μου απο εμπειρους!!

φιλε ακου η πρωτη και πιο συγουρη τεχνικη ειναι της τρηκλοποδιας ειδικα αν το κανεις σε ανυποπτο χρονο την εχεις ριξει την γκομενα.........τωρα για το μετα δεν ξερω αν εισαι μεσα στο μαγαζι σε βλεπω καπος ετσι  :fuck1:
αν την "ριξεις" εξω τοτε μαλλον καπος ετσι :blowup:.......οπως και να το δεις ομως εχει το ρισκο του ....?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Επισκέπτης
Καμία, εκεί πας για την ηρεμία.

Μην είσαι ψεύτης...πες τους όλη την αλήθεια...:) :P

[youtube=212,175]_SYZC7d_Izw[/youtube]

ταλαιπώρησέ το λίγο και θα καταλάβεις  ;)

Έλα βρε..δεν κάναμε τίποτα...ήρεμα...guest star λέέέέμεεεεεεεε..... :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν είναι ανάγκη να βουλιάξει ΚΑΙ αυτό το νησί.

Άστους να πάνε στον Άγιο Μαρτίνο. 

:grin:

Επισκέπτης
Δεν είναι ανάγκη να βουλιάξει ΚΑΙ αυτό το νησί.

Άστους να πάνε στον Άγιο Μαρτίνο. 

:grin:

Aφού δεν θα είμαι εγώ...δεν πα να βουλιάξει... :2funny: :2funny: :2funny:

Φέτος θα έχει συγκέντρωση στα "δικά μας" μέρη...απ'ότι μαθαίνω...καιρός να εξασκήσουμε τα Ισπανικά... :pipa1: :pipa1: :pipa1:

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
@ 1personanongrata
Φυσικα και ειμαι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ την καριερα μου στα ιδρυματα την αρχισα το 1994 αλλα παντοτε πηγαινα σαν πελατης των ιδρυματων δλδ να πιω το ποτο μου να δω τις κοπελες να χορευουν να πιασω κανενα βυζι και κωλο.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση εγινα πελατης της κοπελας με οτι κακο συνεπαγεται αυτο,δλδ τι περιμενα να με αγαπηση γιατι ειμαι καλο παιδι,γιαυτο δεν την κατηγορω την δουλεια της εκανε.
Το συγκεκριμενο μαγαζι θα το κοψω αλλα το σπορ θα το συνεχισω στα υπολοιπα ιδρυματα με συνεση.
Τωρα μια συμβουλη προς τους νεοτερους το ΑΞΙΩΜΑ οσα περισσοτερα ξοδευεις μεσα στα στριπ τοσο λιγοτερες πιθανοτητες να γαμησεις εχεις ειναι περα για περα αληθινο,πηγε φιλος μου στο εν λογω ιδρυμα εκανε εναν απλο χορο κερασε ενα σφηνακι και σημερα με 150 ευρω γαμησε ρουμανα ξεβρακωτη.

Συγνωμη αν σας κουρασα καλυνηχτα σε ολους.

Επισκέπτης
Τωρα μια συμβουλη προς τους νεοτερους το ΑΞΙΩΜΑ οσα περισσοτερα ξοδευεις μεσα στα στριπ τοσο λιγοτερες πιθανοτητες να γαμησεις εχεις ειναι περα για περα αληθινο,

Αυτό πιστεύω πως είναι ψιλομαλακία...και δεν ισχύει...

Όσα γουστάρεις χαλάς μέσα σε στριπ...

Ο περσόνας ας πούμε...χαλάει 2-3 χιλιάρικα σε κάθε του εμφάνιση...(για τον Yorgos δεν γράφω,μην πάθετε κανένα σοκ βραδιάτικα)...αυτό δε σημαίνει πως δε γαμούν...

Το θέμα είναι πως χειρίζεσαι τις καταστάσεις...και τα λεφτά σου...

Άλλος τα σκορπάει στοχεύοντας στο γαμήσι...και άλλος σκορπάει..κάνοντας χαβαλέ...και καμιά φορά γαμάει...

Έτσι κι αλλιώς η γκόμενα αποφασίζει...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
In short, το θέμα δεν είναι πόσα χαλάς, αλλά πως τα χαλάς και γιατί τα χαλάς.

Οπότε, ναι μεν αποφασίζουν οι γκόμενες...αλλά μην ξεχνάμε και το έργο της Neelie Kroes!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ρε πλάκα κάνεις;
Χαχαχαχαχαχα! Αυτά τα κωλομάγουλα αχλάδι έχουν κάνει ζημιές.... :kissass:

Πέρα από την πλάκα συμφωνώ πως η "δύσκολη" θα σε καψουρέψει, αλλά όχι πριν την  :knockinb: Με συγχωρείτε αλλά αυτό είναι πέρα από τη λογική μου...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
να τιν κανης τι;;;;;;;;;;

Stories