Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έλεγα πριν για την υγρασία στο St.Barth...αλλά κι εδώ στον Πειραιά..δεν είμαστε καλύτερα τούτη την ώρα...

Teagan_Presley_2.jpg

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έλεγα πριν για την υγρασία στο St.Barth...αλλά κι εδώ στον Πειραιά..δεν είμαστε καλύτερα τούτη την ώρα...

όντως...απίστευτη υγρασία έχετε εκεί κάτω, απορώ πως αντέχετε

Επισκέπτης
Εμείς περιμένουμε απλά κανένα αεράκι...που τέτοια τύχη σαν εσάς.

Άμα σας τυχαίνουν περιστατικά σαν το CT που βαθμολόγησες με 0....όντως είμαστε τυχεροί...

Όμως αρκετά με το spamming...μήπως έχεις καμιά καλή τακτική...κανένα καλό σύστημα...να ακολουθήσω σήμερα το ξημέρωμα ? Για το πως θα ρίξω καμιά τρύπια,στον έρωτά μου...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Άμα σας τυχαίνουν περιστατικά σαν το CT που βαθμολόγησες με 0....όντως είμαστε τυχεροί...

Όμως αρκετά με το spamming...μήπως έχεις καμιά καλή τακτική...κανένα καλό σύστημα...να ακολουθήσω σήμερα το ξημέρωμα ? Για το πως θα ρίξω καμιά τρύπια,στον έρωτά μου...

Κοίτα...οι τρύπιες έχουν όλες το μυαλό τους στο ερχόμενο ΣΚ...οπότε...δεν ξέρω τι μπορώ να σου προτείνω για να τραβήξεις την προσοχή τους.

Θα πρότεινα να πας για ύπνο το ξημέρωμα και να είσαι ευτυχής! Άλλοι το πρωί δουλεύουν, εσύ θα κοιμάσαι!

Επισκέπτης
Κοίτα...οι τρύπιες έχουν όλες το μυαλό τους στο ερχόμενο ΣΚ...οπότε...δεν ξέρω τι μπορώ να σου προτείνω για να τραβήξεις την προσοχή τους.

Θα πρότεινα να πας για ύπνο το ξημέρωμα και να είσαι ευτυχής! Άλλοι το πρωί δουλεύουν, εσύ θα κοιμάσαι!

Τι παίζει το ερχόμενο ΣΚ ? Καμιά εκδρομή στη Μύκονο σε προνομιακές τιμές ?  :2funny: :2funny:

Οκ,θα πέσω για ύπνο...αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα κοιμάμαι το πρωί...πρέπει να πάω στην info-quest να πάρω το laptop μου ή να ρίξω καντήλια αν δεν το έχουν φτιάξει ακόμη... :cheesy: :cheesy:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τι παίζει το ερχόμενο ΣΚ ? Καμιά εκδρομή στη Μύκονο σε προνομιακές τιμές ?  :2funny: :2funny:
Παίζει erotica...και για κάποιες ίσως παίζει και εκδρομή σε προνομιακές τιμές, αλλά όχι για Μύκονο!  ;)

Οκ,θα πέσω για ύπνο...αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα κοιμάμαι το πρωί...πρέπει να πάω στην info-quest να πάρω το laptop μου ή να ρίξω καντήλια αν δεν το έχουν φτιάξει ακόμη... :cheesy: :cheesy:
Άναψε καντήλι...γιατί από την info-quest...δεν είναι να περιμένεις πολλά.

Επισκέπτης
Παίζει erotica...και για κάποιες ίσως παίζει και εκδρομή σε προνομιακές τιμές, αλλά όχι για Μύκονο!  ;)

Σωστό...το είχα ξεχάσει το δεδομένο erotica...όμως δεν θα έπαιζα με πρώτα ονόματα... :grin: :grin:

Άναψε καντήλι...γιατί από την info-quest...δεν είναι να περιμένεις πολλά.

Acer & HP & Info-Quest...είναι φονικός συνδιασμός...και το ξέρω...αλλά ελπίζω πως θα δικαιωθώ... :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Σωστό...το είχα ξεχάσει το δεδομένο erotica...όμως δεν θα έπαιζα με πρώτα ονόματα... :grin: :grin:

Acer & HP & Info-Quest...είναι φονικός συνδιασμός...και το ξέρω...αλλά ελπίζω πως θα δικαιωθώ... :2funny: :2funny:
πω πω τι μου θυμισες τωρα
INFO QUEST
η απατη

Επισκέπτης
Μήπως το μαγαζί αυτό συνδέεται υπογείως με κανένα από τα κωλάδικα της γειτονιάς;

Και με τα 2 καλύτερα κωλάδικα (θεωρητικά)...αλλά και με το ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα...οπού τρυπώνουν νέα φυντάνια/ταλέντα...;) ;)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα παιδες διαβασα με μεγαλη προσοχη τα μηνυματα σας, και θελω να προσθεσω καποια πραγματα υστερα απο ωριμη σκεψη,πρωτον δεν υπαρχει περιπτωση να ακουμπησω το παληκαρι, δεν φταιει αυτος που σημερα το πρωι δεν ημουν εγω στην θεση του.
Δευτερον οπως λεει και ο nokia η κοπελα καταφερε να με κανει λαγο,με την εξης κινηση πιανοντας μου το χερι και λεγοντας μου ενδιαφερομαι για σενα εισαι ειληκρινης καλο παιδι και θελω να αρχισουμε να βγαινουμε,περιτο να σας πω οτι βγαιναμε ωρες καταστηματων,και λιγη ωρα πριν παει για δουλεια.
τριτον ουτε θα παω να την βρισω ουτε θα κανω μαλακιες η κοπελα εκανε την δουλεια της και μαλιστα πολυ καλα,απο το δευτερο ραντεβου αρχισα να καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα και οτι κοιταζε μονο το πορτοφολι μου αλλα η καψουρα μου δεν με αφηνε να το πιστεψω και παντα μεσα μου την δικαιολογουσα.   
Το πρωινο μηνυμα μου το εγραψα πανω στα νευρα μου.
Τεταρτον εχω το εξης διλλημα να κοψω το εν λογω ιδρυμα η να παω να της την σπασω με ηρεμια ξεροντας οτι θα σκασει απο το κακο της χανοντας ενα πολυ καλο πελατη,μεσα σε 60 ημερες μου φυγανε 6508 ΕΥΡΩ σε ποτα σαμπανιες δωρα ψωνια,κραταω και ταμειο ο μαλακας τρομαρα μου  :idiot: :idiot:.Τουλαχιστον θα δωσω χαρα σε καποια αλλα πολυ καλυτερα τεμαχια. 

Φίλε jolal με όλο το σεβασμό να σου πώ και την δική μου γνώμη
ΜΑΚΡΙΑ! ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΔΡΥΜΑ.

Το να πας και να χαλάσεις τα φράγκα σου σε κάποια άλλη είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις για τους εξής λόγους:

α)Είσαι καψουρεμένος και το ξέρει και θα το χρησιμοποιήσει εναντίον σου... Ναι θα σπαστεί αλλά εσύ είσαι αυτός που θα σπάσει στο τέλος με τις χίλιες μύριες όσες δικαιολογίες θα σου πεί. (είναι ο manager μου, πάω και με άλλους για τα λεφτά ενώ εσένα δεν σε βλέπω σαν πελάτη, με εκβίαζε τι να κάνω ρε μουρό μου κλπ.). Δεν είσαι σε κατάσταση νηφαλιότητας ακόμα για να πας στο εν λόγω ίδρυμα και να μην παρασυρθείς από τα τερτίπια της ουτως ώστε να μη σε γδύσει με όποιο μέσο διαθέτει. Ακόμα ο εγκέφαλος σου είναι σε μία διαδικασία δικαιολόγησης της και έτοιμος να πιστέψει σε κάθε τι που θα τον οδηγήσει πάλι πίσω. Αν δε είναι Ρουμάνα η κοπέλα ΞΕΧΝΑ ΤΟ! θΑ ΣΕ ΦΑΕΙ!

β)Ήδη αν όχι όλες, τουλάχιστον οι περισσότερες εκει μέσα σε έχουνε για θύμα οπότε μην προσδοκάς να τύχεις καλύτερης αντιμετώπισης... πάλι τα μούτρα σου θα φάς και τα λεφτά σου χωρίς αντίκρυσμα.

Κόψε τώρα κάθε επικοινωνία και μην ξαναπάς χωρίς να πείς για ποιο λόγο έγινε αυτό. Θα επικοινωνήσει αυτή μαζί σου και εκεί το ξανασυζητάς... ακόμα μεγαλύτερο σπάσιμο είναι να απομακρύνεσαι από την στριπτητζού δίχως λόγο και αφορμή... και το μεγαλύτερο όλων κακό που μπορείς να της κάνεις είναι να της φας φράγκα... Εκεί φίλε μου την σκότωσες...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Φίλε jolal με όλο το σεβασμό να σου πώ και την δική μου γνώμη
ΜΑΚΡΙΑ! ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΔΡΥΜΑ.

Το να πας και να χαλάσεις τα φράγκα σου σε κάποια άλλη είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις για τους εξής λόγους:

α)Είσαι καψουρεμένος και το ξέρει και θα το χρησιμοποιήσει εναντίον σου... Ναι θα σπαστεί αλλά εσύ είσαι αυτός που θα σπάσει στο τέλος με τις χίλιες μύριες όσες δικαιολογίες θα σου πεί. (είναι ο manager μου, πάω και με άλλους για τα λεφτά ενώ εσένα δεν σε βλέπω σαν πελάτη, με εκβίαζε τι να κάνω ρε μουρό μου κλπ.). Δεν είσαι σε κατάσταση νηφαλιότητας ακόμα για να πας στο εν λόγω ίδρυμα και να μην παρασυρθείς από τα τερτίπια της ουτως ώστε να μη σε γδύσει με όποιο μέσο διαθέτει. Ακόμα ο εγκέφαλος σου είναι σε μία διαδικασία δικαιολόγησης της και έτοιμος να πιστέψει σε κάθε τι που θα τον οδηγήσει πάλι πίσω. Αν δε είναι Ρουμάνα η κοπέλα ΞΕΧΝΑ ΤΟ! θΑ ΣΕ ΦΑΕΙ!

β)Ήδη αν όχι όλες, τουλάχιστον οι περισσότερες εκει μέσα σε έχουνε για θύμα οπότε μην προσδοκάς να τύχεις καλύτερης αντιμετώπισης... πάλι τα μούτρα σου θα φάς και τα λεφτά σου χωρίς αντίκρυσμα.

Κόψε τώρα κάθε επικοινωνία και μην ξαναπάς χωρίς να πείς για ποιο λόγο έγινε αυτό. Θα επικοινωνήσει αυτή μαζί σου και εκεί το ξανασυζητάς... ακόμα μεγαλύτερο σπάσιμο είναι να απομακρύνεσαι από την στριπτητζού δίχως λόγο και αφορμή... και το μεγαλύτερο όλων κακό που μπορείς να της κάνεις είναι να της φας φράγκα... Εκεί φίλε μου την σκότωσες...
αψογος μαγκα :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλά τα λέει ο Bad Indian, αλλά η κίνηση κλειδί κατά τη γνώμη μου είναι να ρωτήσει την κυρία πόσα θέλει για να την γαμήσει.

Εκεί η κυρία θα καταλάβει ότι για να του ξαναπάρει χρήμα θα πρέπει να στρώσει κώλο και μόνο εάν το αποφασίσει ότι έτσι θα γίνει θα τον ξαναενοχλήσει.

Βέβαια, πολύ φοβάμαι ότι το πρόβλημα δεν είναι το γαμήσι, αλλά ότι ο φίλος θέλει άλλα...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Καλά τα λέει ο Bad Indian, αλλά η κίνηση κλειδί κατά τη γνώμη μου είναι να ρωτήσει την κυρία πόσα θέλει για να την γαμήσει.

Εκεί η κυρία θα καταλάβει ότι για να του ξαναπάρει χρήμα θα πρέπει να στρώσει κώλο και μόνο εάν το αποφασίσει ότι έτσι θα γίνει θα τον ξαναενοχλήσει.

Βέβαια, πολύ φοβάμαι ότι το πρόβλημα δεν είναι το γαμήσι, αλλά ότι ο φίλος θέλει άλλα...
φιλτατε γιωργο η γκομενα κατα 99% θα το παιξει παρθενα στο φιλο.απλα γιατι χαλασε χρημα και η γκομενα θελει αγαπουληδες εκει μεσα.γιατι η πουτανα σκεφτεται οτι αμα δωσει τρυπα θα χασει τον αγαπουλη και θα χει και τον κωλο της ησυχο :2funny: :2funny:.αμα πας εσυ η καποιος αλλος ομως μπορει να την παρει και με 100 ευρω.ειμαι παθων και ξερω :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
έτσι δε χάνονται περιουσίες ολόκληρες;

Κυβερνήσεις πέφτουν, αυτοκρατορίες καταρρέουν και πάει λέγοντας!

Σκρουτζ....μπορεί να έχεις και δίκιο, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, η ουσία όμως παραμένει μία και ο μπακλαβάς γωνία.

α) Δεν ερωτεύεσαι αυτές τις γυναίκες.

β) Εάν τώρα θες να γαμήσεις, το θέτεις εξ αρχής στην κατάλληλη βάση: πόσα για πόσο?

Κοντές μπαλιές και γρήγορες, βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο ένα πράγμα (για να μαθαίνει και ο καταλανός Persona).

Διαφορετικά, το λιγότερο που θα πάθεις είναι να χάσεις πολύ χρήμα. Το λιγότερο!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Δεν έχεις άδικο φίλε Yorgos, αλλά όταν ήδη ο φίλος μας έχει ξοδέψει όσα τελοσπάντων έχει ξοδέψει, θα διστάσει η ξεβράκωτη να του ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα? Πολλώ δε μάλλον ο φίλος μας να τα δώσει και μετά να μην τον ξεκολλάμε με τίποτα... Στην καλύτερη περίπτωση να του κάτσει σε σύντομο χρονικό διάστημα για να τον κρατήσει χωρίς λεφτά φυσικά (ασχέτως του πόσα θα έχει ξοδέψει ο δικός μας στο μαγαζί) συνεχίζοντας το παραμυθάκι της το οποίο και είναι αυτό που θα της επιφέρει τα περισσότερα κέρδη. ΔΕΔΟΜΕΝΟ αυτό!

Και όπως λέει και περσόνας αφού θέλει το κάτι παραπάνω και η ξεβράκωτη θα του το δώσει (χεράκια, φιλάκια και εν γένει να καλύψει τα όποια συναισθηματικά κενά ανακάλυψε στον φίλτατο)... εκεί θα χαθούν περιουσίες... και ας το ξέρει ήδη αυτό ο φίλος μας....

Υ.Γ. Ασχέτως του ποιος είναι ο φίλος μας στην παρούσα φάση τουλάχιστον της καψούρας του δεν το έχει να την ρωτήσει "με των πόσο?" και ξέρεις και εσύ καλά πως δεν πρόκειται να λάβει κάποια απάντηση που θα γκρέμιζε το όμορφο παραμύθι της.

Κυβερνήσεις πέφτουν, αυτοκρατορίες καταρρέουν και πάει λέγοντας!

Σκρουτζ....μπορεί να έχεις και δίκιο, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, η ουσία όμως παραμένει μία και ο μπακλαβάς γωνία.

α) Δεν ερωτεύεσαι αυτές τις γυναίκες.

β) Εάν τώρα θες να γαμήσεις, το θέτεις εξ αρχής στην κατάλληλη βάση: πόσα για πόσο?

Κοντές μπαλιές και γρήγορες, βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο ένα πράγμα (για να μαθαίνει και ο καταλανός Persona).

Διαφορετικά, το λιγότερο που θα πάθεις είναι να χάσεις πολύ χρήμα. Το λιγότερο!

Απόλυτα σωστός αλλά καμία φορά αυτά συμβαίνουν και δεν μπορείς να τα ελέγξεις... και εκεί φυσικά είναι που χρειάζεσαι ανθρώπους δίπλα σου...
Κάθετες κοντινές μπαλιές που τρυπούν τις άμυνες των strippers και μετά το 1-2 με άλλον συναγωνιστή...

Απλά η δική μου απορία είναι η εξής και απευθύνεται στον φίλτατο jolal

Αφού δεν την  :knockinb: την γκόμενα... πως την καψουρεύτηκες?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom