πιοσ στο μαθε το παραδοσιακο?Δλδ γιατί θα πρέπει να καταστρώνουμε επιτελικά σχέδια για φορτώσουμε μια τσουλίτσα ρε κολητέ ?
Δλδ το παραδοσιακό ντηλάκι ( πόσο ,που , πότε ?) δεν είναι καλύτερο ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
πιοσ στο μαθε το παραδοσιακο?
Ένας γνώστης του αθλήματος , νεαρός και αετόπουλο !
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Aυτό είναι το παραδοσιακό?
Εγώ νόμιζα ότι είναι το κέρασμα, δωράκι, χορός, δωράκι, αγκαλίτσα, δωράκι, καφές (σε καφενείο), δωράκι, σινεμά, δωράκι, φαγητό, δωράκι, ταξειδάκι, δωράκι κλπ κλπ
Τελικά, έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα.
Εγώ νόμιζα ότι είναι το κέρασμα, δωράκι, χορός, δωράκι, αγκαλίτσα, δωράκι, καφές (σε καφενείο), δωράκι, σινεμά, δωράκι, φαγητό, δωράκι, ταξειδάκι, δωράκι κλπ κλπ
καταλαβα ο μεγασ κιριοσ ΜΑΚΛΕΙΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ένας γνώστης του αθλήματος , νεαρός και αετόπουλο !
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Aυτό είναι το παραδοσιακό?
Αυτό μεγάλε δεν είναι παραδοσιακό .
Αυτό είναι σήριαλ .
Και μάλιστα υπερπαραγωγή !
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Αυτό μεγάλε δεν είναι παραδοσιακό .
Αυτό είναι σήριαλ .
οκ, από εδώ και πέρα, θα συστήνομαι ως φώσκολος λοιπόν
με οσκαρ μ.......Αυτό μεγάλε δεν είναι παραδοσιακό .
Αυτό είναι σήριαλ .
μαλλον το παιχνιδι με τις στριππερς είναι χαμένο...βρεθηκε ένας ανθρωπος ο gianevan και
σας έδωσε μια ιδέα ...ότι επειδή είναι λαικές και ειναι εκτεθειμένες τόσο πολύσ τους αντρες
τους αρέσει η κυριλέ γκόμενα ....ωραία νουνο-παγίδα....και σχετικά φτηνή....
και εσείς αντί να το δείτε το θέμα...το γυρίσατε σε χαβαλέ..αυτά κάνει η απελπισία...το χετε χάσει το παιχνίδι...οπότε σιγά μη βγάλετε κιολας
Ποιο θέμα να δούμε μπρε Casa ? O συγκεκριμένος, που κατά δήλωση του είναι 50+, κατάφερε και πήρε 1,5 γκόμενες, όταν ο μέσος ορος αυτών που γράφουν συχνά στο παρόν θέμα, παίρνουν 1,5 γκόμενες τον μήνα, κάθε μήνα και χαλαρά..!
Και δεν καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να στήσω ολόκληρο παιχνίδι, όταν η δουλειά συνηθως «κλείνεται» μέσα σε 1-2 ποτάκια..
Αυτά..
ο Πουρ κινι με 1-2 σαμπανιεσΠοιο θέμα να δούμε μπρε Casa ? O συγκεκριμένος, που κατά δήλωση του είναι 50+, κατάφερε και πήρε 1,5 γκόμενες, όταν ο μέσος ορος αυτών που γράφουν συχνά στο παρόν θέμα, παίρνουν 1,5 γκόμενες τον μήνα, κάθε μήνα και χαλαρά..!
Και δεν καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να στήσω ολόκληρο παιχνίδι, όταν η δουλειά συνηθως «κλείνεται» μέσα σε 1-2 ποτάκια..
Αυτά..
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
ο Πουρ κινι με 1-2 σαμπανιεσ
μπα πιο πολλές !
νε κερναγεσ κε μενα για να βγαζο το σκασμομπα πιο πολλές !
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Σου φερνε ο γκαρσόνης και κοτό από δίπλα για να σε έχω μπουκωμένο !νε κερναγεσ κε μενα για να βγαζο το σκασμο
στι σκοτια τι πατισεσ ομοσ οποσ κε οπου εχουμε παηΣου φερνε ο γκαρσόνης και κοτό από δίπλα για να σε έχω μπουκωμένο !
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Ποιο θέμα να δούμε μπρε Casa ? O συγκεκριμένος, που κατά δήλωση του είναι 50+, κατάφερε και πήρε 1,5 γκόμενες, όταν ο μέσος ορος αυτών που γράφουν συχνά στο παρόν θέμα, παίρνουν 1,5 γκόμενες τον μήνα, κάθε μήνα και χαλαρά..!
Αυτά..
Είπα ότι με μικρή σχετική προσπάθεια και με ασήμαντα έξοδα πήρα "1,5" ΣΤΡΗΠΤΙΤΖΟΥ [αυτό ήταν νομίζω το θέμα μας] σε παρτούζες [που επαναλήφθηκαν], χωρίς να την πληρώσω τίποτα εκτός από τους χορούς στο μαγαζί, τους καφέδες που ήπιαμε πριν τις παρτούζες και το γαμιστρωνοξενοδοχείο,αν μπορείς εσύ να το κάνεις με άλλο τρόπο γιατί δεν το κάνεις;
Δεν είπα πως δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τότε, ούτε πως δεν ξαναασχολήθηκα μετά με το μουνί [γκόμενες, πουτάνες κ.λπ.] Για στριπτητζούδες μιλάγαμε.
Πάντως το 1,5 γκόμενα το μήνα που είπε ο ΝΟΚΙΑΣ δεν το κατάλαβα .
Μήπως έχουμε κανένα Φρέντυ Κρούγκερ εδώ μέσα και τις κόβει στα 2 ?
Είπε ο άνθρωπος, πως τη Βουλγάρα δεν την πολυμετραει..
Τεσπα, άμα δεν πέφτει και αρχίζει να σας ζαλίζει στο μπλα μπλα, ακούστε το παρακάτω βιντεακι που ποστάρισε ο Αλαννταλον στο θέμα της Μολδαβίας..
Σκα..σκα.. σκάσε.. σκάσε
Κλειστο τ’ στόμα σου για λίγο..
Αυτά..
εχω σταμπαρει γκομενα στιπτιτζου πολυ γνωστη σε εσας και περιζητιτη με πολλες κριτικες εδω μεσα που την γαμαει φιλος καλος να σκαει καθε βδομαδα με αλλο κινιτο λες και ειναι κορη του γερμανου λολ !!! επισης γαμας καλα στριπτοπουτανκια χωρις καν να πατας στα μαγαζια που δουλευουν αν εχεις φιλο που εχει γκομενα στριπτιτζου η πρωην του επαγγελματος !!! Η διαφορα ειναι οτι δεν τα σκας επι τοπου αλλα σε βαθος χρονου αλλα γαμας καλα και σε βαθος χρονου !!!
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Είπα ότι με μικρή σχετική προσπάθεια και με ασήμαντα έξοδα πήρα "1,5" ΣΤΡΗΠΤΙΤΖΟΥ [αυτό ήταν νομίζω το θέμα μας] σε παρτούζες [που επαναλήφθηκαν], χωρίς να την πληρώσω τίποτα εκτός από τους χορούς στο μαγαζί, τους καφέδες που ήπιαμε πριν τις παρτούζες και το γαμιστρωνοξενοδοχείο,αν μπορείς εσύ να το κάνεις με άλλο τρόπο γιατί δεν το κάνεις;
Δεν είπα πως δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τότε, ούτε πως δεν ξαναασχολήθηκα μετά με το μουνί [γκόμενες, πουτάνες κ.λπ.] Για στριπτητζούδες μιλάγαμε.
Να μου τη γνωρίσεις να την πάρω ψυχοκόρη !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις