Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
1)εννοούμε να τη ριξεις ...όπως λέει και ο τίτλος...

2)να την κυκλοφορήσεις και να την ευχαριστηθείς χωρίς άμεσο χρηματισμό....

3)εφόσον όμως αναφέρεσαι σε πτάνα...είσαι εσύ εκτός θέματος.....και νοημοσύνης....

4)το τελευταίο ως απάντηση και σε άλλες διαπιστώσεις σου
1)Για να τη ρίξεις όπως θα έριχνες και μια κοινή θνητή, πρέπει να την γνωρίσεις εκτός μαγαζιού...

2)Δηλαδή ο έμμεσος χρηματισμός είναι καλύτερος? Ουδείς διαφωνεί στο να περάσεις καλά με μία στριπτητζού όπως το εννοεί ο καθένας μας αλλά και πάλι τη "νύφη" εσύ/εγώ θα την πληρώσουμε

3)Τι έννοεις τώρα δηλαδή πως δεν είναι πουτάνες??? Γιατί αν πιστεύεις κάτι τέτοιο είσαι γελασμένος... και σε πληροφορώ πως μιλάμε για τις χειρίστου είδους πουτάνες...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Συγγνώμην αν σας κούρασα

Αντιθετα..Πιστευω ειναι χαρα ολων μας, να ερχονται στα θεματα των στριπτηζαδικων νεα μελη με νεες ιδεες..!

Ομως θα πρεπει να ομολογησουμε το εξης.. Αυτες θελουν τα λεφτα μας και εμεις 1-2 ωρες μαζι τους στο ξεν/χειο.

Περιπτωσεις σαν την δικη σου ( που ολοι εχουμε ζησει κατα καιρους) δεν αλλαζει το αποτελεσμα...Ακομα και η πορνη χρειαζεται την "προσωπικη ζωη" της. Εγω ομως δεν εχω κανενα λογο να τρωω τον χρονο μου, ψαχνοντας ποια απο ολες εχει διαθεση για "δωρεαν" σεξ...Πιθανως διοτι ο χρονος μου ειναι ακριβοτερος.Ασε που στο τελος με κατι δωρα, υποχρεωσεις κλπ θα πληρωσεις περισσοτερα χρηματα.

Και με τιποτε δεν πιστευω, πως θα γινουμε καποτε πραγματικοι φιλοι μαζι τους. Ακομα και εσυ ειπες, πως οταν η "κολλητη" σας εφυγε για την Αμερικη, εξαφανιστηκε χωρις να δωσει σημεια ζωης.

Αυτα..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Πες της καριόλας σου (της στριπερ ντε)...να με πάρει τηλέφωνο...γιατί έχω καύλες...το βράδυ εσύ θα της προσφέρεις αγάπη...κι εγώ θα την ξεμουνιάζω... :boobies: :boobies: :boobies:

Χαιρετίσματα... :2funny: :2funny: :2funny:

Ακριβώς αυτή την συμπεριφορά εννοούσα σαν κομπλεξαρισμένη. Φίλε με συγχωρείς αλλά άμα δείχνεις σε μια γυναίκα πως τη θεωρείς πουτάνα, ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΕΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δεν θα σου κάτσει εκτός κι αν είναι καμιά σιτεμένη ζωντοχήρα μπάζο.
Με τη λογική "κάτσε μωρή να σε γαμήσω εγώ που είμαι μεγάλος ψωλαράς" όχι στριπτητζού, που έχει "νοιώσει" χιλιάδες ψωλαράδες,αλλά ούτε λυσασμένο για γαμήσι 16χρονο δεν ρείχνεις.
Και στη Φυλής να πας, πίστεψέ με, το γαμήσι θα το ευχαριστηθείς πιο καλά άμα δείχνεις στην "κοπέλα" πως τη σέβεσαι και πως τη γουστάρεις.

Επισκέπτης
Τελικά ψάξε-ψάξε...λέγε-λέγε...θα βρω την αιτία που δε γαμάω...

Εδώ ο άρχοντας,ο Yorgos,δεν έχει καταφέρει να γαμήσει με τόσο χρήμα...
..εμείς τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού θα το πετυχαίναμε ?

Καλό απόγευμα...κ καλά γαμήσια με τις στρίπερ σας...
εεε,συγγνώμη με τις παρθένες σας ήθελα να πω...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ακριβώς αυτή την συμπεριφορά εννοούσα σαν κομπλεξαρισμένη. Φίλε με συγχωρείς αλλά άμα δείχνεις σε μια γυναίκα πως τη θεωρείς πουτάνα, ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΕΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δεν θα σου κάτσει εκτός κι αν είναι καμιά σιτεμένη ζωντοχήρα μπάζο.
Με τη λογική "κάτσε μωρή να σε γαμήσω εγώ που είμαι μεγάλος ψωλαράς" όχι στριπτητζού, που έχει "νοιώσει" χιλιάδες ψωλαράδες,αλλά ούτε λυσασμένο για γαμήσι 16χρονο δεν ρείχνεις.
Και στη Φυλής να πας, πίστεψέ με, το γαμήσι θα το ευχαριστηθείς πιο καλά άμα δείχνεις στην "κοπέλα" πως τη σέβεσαι και πως τη γουστάρεις.
Φίλε αν είχες διαβάσει περισσότερο στα σχετικά threads θα είχες ανακαλύψει την μεγαλύτερη αλήθεια που έχει ειπωθεί....
"Σε αυτές τις γυναίκες πρέπει να φέρεσαι σαν πουτάνες, μόνο τότε ίσως και να σου φερθούν σαν γυναίκες..."
Πίστεψε με μεγαλύτερη κουβέντα δεν έχει ματαξαναειπωθεί εδω μέσα...
Και αν θες και το επιχείρημα... Νομίζεις εσύ δηλαδή πως όλες αυτές οι στριπτητζούδες που έχουν γκόμενους κάτι Αλβανούς και Ρουμάνους τους έχουν επειδη τους φέρονται καλά και τους πηγαίνουν λουλουδάκια ή δωράκια...???? Για ξανασκέψου το...

Αν έτσι είσαι σαν άνθρωπός και φέρεσαι καλά στις γυναίκες αυτές είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικός σου λογαριασμός και καλά κάνεις... αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος. Έτσι το απολαμβάνεις καλύτερα...
Και μην επηρεάζεσαι από τις κακίες που ακούς εδώ μέσα... κάποιοι στο παρελθόν δήλωναν πως "αγοράζουνε την παραμύθα" και αυτός ήταν και ο πρωταρχικός λόγος που τους έκανε συμπαθείς και άξιους να διαβάζεις τα γραφόμενα τους...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τελικά ψάξε-ψάξε...λέγε-λέγε...θα βρω την αιτία που δε γαμάω...

Εδώ ο άρχοντας,ο Yorgos,δεν έχει καταφέρει να γαμήσει με τόσο χρήμα...
..εμείς τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού θα το πετυχαίναμε ?

Καλό απόγευμα...κ καλά γαμήσια με τις στρίπερ σας...
εεε,συγγνώμη με τις παρθένες σας ήθελα να πω...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οταν "το'χεις" τα γραφεις ωραια αδελφε.. ;) ;) ;)

Αυτα..

Επισκέπτης

1.Είμαι κομπλεξικός,αυτό το ξέρω πριν μου το πεις εσύ.

2.Έχεις δίκιο..ακόμη δεν έχω γαμήσει...απλά το παίζω φιλόσοφος...σαν τον αλλο που ελεγε οτι ξέρει οτι δεν ξέρει τίποτα.

3.Ας δεχτώ πως είναι λάθος να τη θεωρώ πουτάνα...εκείνη που με θεωρεί μαλάκα ή έναν ακόμη μαλάκα,είναι σωστή ?

4.Είδες καμία τέτοια "λογική" στο ποστάρισμά" μου ? Μάλλον έχεις παραισθήσεις...απ'το πολύ γαμήσι με την τρύπια σου..

5.Ρε συ..ΔΕ ΓΑΜΑΩ λεμε...όχι φυλής...ούτε μόνος μου δεν ικανοποιούμαι...μέχρι κ το πουλί μου..κατάλαβε τι μαλάκας & κομπλεξικός είμαι...

Επισκέπτης
Και μην επηρεάζεσαι από τις κακίες που ακούς εδώ μέσα... κάποιοι στο παρελθόν δήλωναν πως "αγοράζουνε την παραμύθα" και αυτός ήταν και ο πρωταρχικός λόγος που τους έκανε συμπαθείς και άξιους να διαβάζεις τα γραφόμενα τους...

Εγώ δεν γράφω κακίες..την άποψή μου διατυπώνω..έχοντας περάσει απ'όλα τα στάδια...(αγαπητικός,σαμπανούλης,γαμιάς κλπ..)...απλά κατέληξα (ευτυχώς νωρίς για την ψυχική μου υγεία)...πως πάντα εγώ είμαι ο παρονομαστής...κ το καλλιτεχνικό μου..είναι : Δίποδος ΜΑΛΑΚΑΣ...

Αγόραζα,αγοράζω και θα αγοράζω παραμύθια..γιατί αυτό είναι το σκαρί μου...με εξιτάρει η μαλακία...αλλά και αυτή έχει τα όριά της...επίσης,αυτό δεν με εμποδίζει να βλέπω καθαρά κ να ξεχωρίζω πλέον τις μούφες απ'την πραγματικότητα κ να αγοράζω ότι επιθυμώ όποτε το επιθυμώ. (φυσικά ακόμη την πατάω..αλλά ανώδυνα ή όχι τόσο επώδυνα όπως παλιότερα)!

Αυτά..κ αν δεν είμαι συμπαθής...στα παπάρια μου...έτσι κι αλλιώς δεν ήταν αυτός ο στόχος μου...

**Μπορεί να μην αναφέρεσαι σ'εμένα..απλά ήθελα να δώσω απάντηση σε αυτούς που με βλέπουν κάπως...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ευτυχώς υπάρχουν και οι κλαν...που το λέγειν τους μιλάει για το ποιόν τους...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ δεν γράφω κακίες..την άποψή μου περιγράφω..έχοντας περάσει απ'όλα τα στάδια...(αγαπητικός,σαμπανούλης,γαμιάς κλπ..)...απλά κατέληξα (ευτυχώς νωρίς για την ψυχική μου υγεία)...πως πάντα εγώ είμαι ο παρονομαστής...κ το καλλιτεχνικό μου..είναι : Δίποδος ΜΑΛΑΚΑΣ...

Αγόραζα,αγοράζω και θα αγοράζω παραμύθια..γιατί αυτό είναι το σκαρί μου...με εξιτάρει η μαλακία...αλλά και αυτή έχει τα όριά της...επίσης,αυτό δεν με εμποδίζει να βλέπω καθαρά κ να ξεχωρίζω πλέον τις μούφες απ'την πραγματικότητα (φυσικά ακόμη την πατάω..αλλά ανώδυνα ή όχι τόσο επώδυνα όπως παλιότερα)!

Αυτά..κ αν δεν είμαι συμπαθής...στα παπάρια μου...έτσι κι αλλιώς δεν ήταν αυτός ο στόχος μου...

**Μπορεί να μην αναφέρεσαι σ'εμένα..απλά ήθελα να δώσω απάντηση σε αυτούς που με βλέπουν κάπως...
Σ'εσένα αναφέρομαι Μακ....
Και όχι συνεχίζεις να μου είσαι συμπαθής και όταν ποστάρεις να σε διαβάζω... (όχι όταν σπαμάρεις με τον φίλο σου τον Θρούλη... :)) Καλά κάνεις και τα βλέπεις έτσι τα πράγματα και τα αντιμετωπίζεις με τον δικό σου τρόπο... Δικός σου λογαριασμός...
Αυτό που λέω μόνο είναι πως όπως και να το κάνουμε ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και αν ο συναγωνιστής εδω πέρα έδωσε info για έναν τρόπο... μην πέφτουμε να τον κατασπαράξουμε... συνεισφορά το βλέπω εγώ τουλάχιστον αυτό.

Υ.Γ. Το ξέρω πως δεν ήταν αυτός ο στόχος σου όπως και κανενός εδώ μέσα εξ'ου και τα διάφορα ξεσπάσματα που έχουμε ορισμένοι...

Υ.Γ. 2 Βλέπεις που αν κάτσεις να απαντήσεις σοβαρά και χωρίς να επιτίθεσαι λές τα σωστά πράγματα... ασχέτως του αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν... Άστο μην ασχολείσαι.... όπως φυσικά μην ασχολείσαι και με μένα αν πιστεύεις πως δεν καταλαβαίνω τί μου γίνεται...

Επισκέπτης
Σ'εσένα αναφέρομαι Μακ....
Και όχι συνεχίζεις να μου είσαι συμπαθής και όταν ποστάρεις να σε διαβάζω... (όχι όταν σπαμάρεις με τον φίλο σου τον Θρούλη... :)) Καλά κάνεις και τα βλέπεις έτσι τα πράγματα και τα αντιμετωπίζεις με τον δικό σου τρόπο... Δικός σου λογαριασμός...
Αυτό που λέω μόνο είναι πως όπως και να το κάνουμε ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και αν ο συναγωνιστής εδω πέρα έδωσε info για έναν τρόπο... μην πέφτουμε να τον κατασπαράξουμε... συνεισφορά το βλέπω εγώ τουλάχιστον αυτό.

Υ.Γ. Το ξέρω πως δεν ήταν αυτός ο στόχος σου όπως και κανενός εδώ μέσα εξ'ου και τα διάφορα ξεσπάσματα που έχουμε ορισμένοι...

Υ.Γ. 2 Βλέπεις που αν κάτσεις να απαντήσεις σοβαρά και χωρίς να επιτίθεσαι λές τα σωστά πράγματα... ασχέτως του αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν... Άστο μην ασχολείσαι.... όπως φυσικά μην ασχολείσαι και με μένα αν πιστεύεις πως δεν καταλαβαίνω τί μου γίνεται...

1.Ξέχασες να υπογραμμίσεις το πιο σημαντικό...

2.Δεν με αφορούν ρε φίλε οι τρόποι...ούτε κ τους άλλους έπρεπε να αφορούν...το θρεντ ανοιχθηκε σε διαφορετκές εποχές...με διαφορετικούς στόχους...δεν είναι επιστήμη το θέμα...ο καθένας έχει τον τρόπο του άλλωστε...ούτε κι έπεσα να φαω κανεναν...απλά όταν γράφονται μαλακίες απαντώ λίγο πιο καυστικά...αυτό δεν θα έπρεπε να ενοχλεί κάποιους με διαφορετική άποψη..απ'τη στιγμή που δεν έχουν αμφιβολίες για τη μέθοδό τους...αλλά προφανώς...τα αυτονόητα...

3.Πάλι καλά...

4.Πάντα γράφω σοβαρά...κ αυτά που θεωρώ σωστά...δεν με νοιάζει αν οι άλλοι τα βλέπουν έτσι ή όχι...εγώ δεν ενοχλώ...αν δεν με ενοχλούν..τότε είμαστε καλά !

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ δεν γράφω κακίες..την άποψή μου διατυπώνω..έχοντας περάσει απ'όλα τα στάδια...(αγαπητικός,σαμπανούλης,γαμιάς κλπ..)...απλά κατέληξα (ευτυχώς νωρίς για την ψυχική μου υγεία)...πως πάντα εγώ είμαι ο παρονομαστής...κ το καλλιτεχνικό μου..είναι : Δίποδος ΜΑΛΑΚΑΣ...

Αγόραζα,αγοράζω και θα αγοράζω παραμύθια..γιατί αυτό είναι το σκαρί μου...με εξιτάρει η μαλακία...αλλά και αυτή έχει τα όριά της...επίσης,αυτό δεν με εμποδίζει να βλέπω καθαρά κ να ξεχωρίζω πλέον τις μούφες απ'την πραγματικότητα κ να αγοράζω ότι επιθυμώ όποτε το επιθυμώ. (φυσικά ακόμη την πατάω..αλλά ανώδυνα ή όχι τόσο επώδυνα όπως παλιότερα)!

1) Έχεις δίκιο... Νομίζω πως όντως αυτό είναι το πιο σημαντικό...

2)Αν το βλέπεις έτσι απλά μην ασχολείσαι... και άσε όποιον νομίζει πως θέλει να ασχοληθεί να το κάνει. Επειδή βλέπω όμως πως το πάς επί προσωπικού (όχι μαζί μου) το σταματάω και εγώ εδώ.

3) Αυτά...

4)Εντάξει τώρα καταλαβαίνεις τί σου είπα... Εξάλλου δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε....

Καλό απόγευμά σε όλους και αφήστε τα μίση και ξεκινήστε το  :knockinb:

Επισκέπτης
1) Έχεις δίκιο... Νομίζω πως όντως αυτό είναι το πιο σημαντικό...

2)Αν το βλέπεις έτσι απλά μην ασχολείσαι... και άσε όποιον νομίζει πως θέλει να ασχοληθεί να το κάνει. Επειδή βλέπω όμως πως το πάς επί προσωπικού (όχι μαζί μου) το σταματάω και εγώ εδώ.

3) Αυτά...

4)Εντάξει τώρα καταλαβαίνεις τί σου είπα... Εξάλλου δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε....

Καλό απόγευμά σε όλους και αφήστε τα μίση και ξεκινήστε το  :knockinb:

1.Πάλι άφησες το πιο σημαντικό εκτός...δεν σε παρεξηγώ..είσαι διαφορετικής σχολής...

2.Κάτσε ρε φίλε...όλοι έχουν μια οπτική σκοπιά...δεν κατάλαβα..επειδή διαφωνώ...κ το εκφράζω καυστικά δεν πρέπει να συνεχίσω να το κάνω ? αν έχουμε χούντα...τότε επιβάλλω τη δική μου...κ καλύτερα να μην ποστάρονται μαλακίες...για να μην πέφτουν γιαούρτια...

4.Σίγουρα δεν έχουμε να χωρίσουμε...αλλα καταλαβαίνεις κι εσύ το παιχνίδι...

Καλό απόγευμα...κ όποιος μπορεί ας γαμεί...(με κάθε τρόπο)...εμείς θα κάτσουμε κερδίδα να βλέπουμε !!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

1. με τρικλοποδιά.
2. βάζοντας σαπούνι στον σωλήνα

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
1.Πάλι άφησες το πιο σημαντικό εκτός...δεν σε παρεξηγώ..είσαι διαφορετικής σχολής...

2.Κάτσε ρε φίλε...όλοι έχουν μια οπτική σκοπιά...δεν κατάλαβα..επειδή διαφωνώ...κ το εκφράζω καυστικά δεν πρέπει να συνεχίσω να το κάνω ? αν έχουμε χούντα...τότε επιβάλλω τη δική μου...κ καλύτερα να μην ποστάρονται μαλακίες...για να μην πέφτουν γιαούρτια...

4.Σίγουρα δεν έχουμε να χωρίσουμε...αλλα καταλαβαίνεις κι εσύ το παιχνίδι...

Καλό απόγευμα...κ όποιος μπορεί ας γαμεί...(με κάθε τρόπο)...εμείς θα κάτσουμε κερδίδα να βλέπουμε !!
1) Επίτηδες το αφήνω απ'έξω γιατί ακριβώς δεν σε ξέρω, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το αμφισβητώ...

2)Χαχαχαχαχα! Εγώ ήμουν ο πρώτος που είπε πως θέλει φασισμό... αρκεί να είσαι εσύ ο φασίστας... ;)

4)Ok!

Δεν σε έχω για άνθρωπό της κερκίδας... στα παρασκήνια θα κινείσαι....

1. με τρικλοποδιά.
2. βάζοντας σαπούνι στον σωλήνα
Πές μου εσυ τώρα ρε Μακ με αυτό το ποστάρισμα τί να κάνω να γελάσω ή να κλάψω....

άντε και καλά  :knockinb: σήμερα!!!!!!!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φίλε αν είχες διαβάσει περισσότερο στα σχετικά threads θα είχες ανακαλύψει την μεγαλύτερη αλήθεια που έχει ειπωθεί....
"Σε αυτές τις γυναίκες πρέπει να φέρεσαι σαν πουτάνες, μόνο τότε ίσως και να σου φερθούν σαν γυναίκες..."
Πίστεψε με μεγαλύτερη κουβέντα δεν έχει ματαξαναειπωθεί εδω μέσα...
Και αν θες και το επιχείρημα... Νομίζεις εσύ δηλαδή πως όλες αυτές οι στριπτητζούδες που έχουν γκόμενους κάτι Αλβανούς και Ρουμάνους τους έχουν επειδη τους φέρονται καλά και τους πηγαίνουν λουλουδάκια ή δωράκια...???? Για ξανασκέψου το...

Αν έτσι είσαι σαν άνθρωπός και φέρεσαι καλά στις γυναίκες αυτές είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικός σου λογαριασμός και καλά κάνεις... αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος. Έτσι το απολαμβάνεις καλύτερα...

Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, όσο δουλεύουν σε αυτά τα μαγαζιά είναι πουτάνες ειδικά άμα κάνουν χορούς. Το φρούτο ψιλοκονσομασιόν δε το γνωρίζω πολύ καλά και μπορούν να παίρνουν πελάτες έξω. 99% πρέπει να είσαι πολύ βλάκας να επιμένεις να "ρίξεις" μία, με τη συνηθισμένη έννοια και συνέχεια, άμα δεν είσαι αλλοδαπός ρεμάλι της κοινωνίας. Μόνιμο  :knockinb: .Πολλές επιδιώκουν κάτι άλλο αλλά δε δουλεύει έτσι.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Αφού διάβασα όλα τα προϋγούμενα να εκφράσω μια απορία (ίσως και βλακεία).

Σε αυτά τα μαγαζιά δεν υπάρχουν καλά κορίτσια? είναι όλες πουτάνες ή αυτές που εκδίδονται μόνο?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κανείς δεν είπε ότι πολλές δεν είναι καλά κορίτσια, αλλά είναι πουτάνες. Επιδιώκεις στο διηνεκές :knockinb: με πουτάνα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom