Επισκέπτης
αρχοντα κιριε μακλειν ποτε θα παμε να φαμε??
όταν αδυνατίσουμε...
αρχοντα κιριε μακλειν ποτε θα παμε να φαμε??
1)Για να τη ρίξεις όπως θα έριχνες και μια κοινή θνητή, πρέπει να την γνωρίσεις εκτός μαγαζιού...1)εννοούμε να τη ριξεις ...όπως λέει και ο τίτλος...
2)να την κυκλοφορήσεις και να την ευχαριστηθείς χωρίς άμεσο χρηματισμό....
3)εφόσον όμως αναφέρεσαι σε πτάνα...είσαι εσύ εκτός θέματος.....και νοημοσύνης....
4)το τελευταίο ως απάντηση και σε άλλες διαπιστώσεις σου
Συγγνώμην αν σας κούρασα
Πες της καριόλας σου (της στριπερ ντε)...να με πάρει τηλέφωνο...γιατί έχω καύλες...το βράδυ εσύ θα της προσφέρεις αγάπη...κι εγώ θα την ξεμουνιάζω...
Χαιρετίσματα...
Φίλε αν είχες διαβάσει περισσότερο στα σχετικά threads θα είχες ανακαλύψει την μεγαλύτερη αλήθεια που έχει ειπωθεί....Ακριβώς αυτή την συμπεριφορά εννοούσα σαν κομπλεξαρισμένη. Φίλε με συγχωρείς αλλά άμα δείχνεις σε μια γυναίκα πως τη θεωρείς πουτάνα, ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΕΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δεν θα σου κάτσει εκτός κι αν είναι καμιά σιτεμένη ζωντοχήρα μπάζο.
Με τη λογική "κάτσε μωρή να σε γαμήσω εγώ που είμαι μεγάλος ψωλαράς" όχι στριπτητζού, που έχει "νοιώσει" χιλιάδες ψωλαράδες,αλλά ούτε λυσασμένο για γαμήσι 16χρονο δεν ρείχνεις.
Και στη Φυλής να πας, πίστεψέ με, το γαμήσι θα το ευχαριστηθείς πιο καλά άμα δείχνεις στην "κοπέλα" πως τη σέβεσαι και πως τη γουστάρεις.
Τελικά ψάξε-ψάξε...λέγε-λέγε...θα βρω την αιτία που δε γαμάω...
Εδώ ο άρχοντας,ο Yorgos,δεν έχει καταφέρει να γαμήσει με τόσο χρήμα...
..εμείς τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού θα το πετυχαίναμε ?
Καλό απόγευμα...κ καλά γαμήσια με τις στρίπερ σας...
εεε,συγγνώμη με τις παρθένες σας ήθελα να πω...
Ακριβώς αυτή την συμπεριφορά εννοούσα σαν κομπλεξαρισμένη. Φίλε με συγχωρείς αλλά άμα δείχνεις σε μια γυναίκα πως τη θεωρείς πουτάνα, ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΕΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δεν θα σου κάτσει εκτός κι αν είναι καμιά σιτεμένη ζωντοχήρα μπάζο.
Με τη λογική "κάτσε μωρή να σε γαμήσω εγώ που είμαι μεγάλος ψωλαράς" όχι στριπτητζού, που έχει "νοιώσει" χιλιάδες ψωλαράδες,αλλά ούτε λυσασμένο για γαμήσι 16χρονο δεν ρείχνεις.
Και στη Φυλής να πας, πίστεψέ με, το γαμήσι θα το ευχαριστηθείς πιο καλά άμα δείχνεις στην "κοπέλα" πως τη σέβεσαι και πως τη γουστάρεις.
Και μην επηρεάζεσαι από τις κακίες που ακούς εδώ μέσα... κάποιοι στο παρελθόν δήλωναν πως "αγοράζουνε την παραμύθα" και αυτός ήταν και ο πρωταρχικός λόγος που τους έκανε συμπαθείς και άξιους να διαβάζεις τα γραφόμενα τους...
Σ'εσένα αναφέρομαι Μακ....Εγώ δεν γράφω κακίες..την άποψή μου περιγράφω..έχοντας περάσει απ'όλα τα στάδια...(αγαπητικός,σαμπανούλης,γαμιάς κλπ..)...απλά κατέληξα (ευτυχώς νωρίς για την ψυχική μου υγεία)...πως πάντα εγώ είμαι ο παρονομαστής...κ το καλλιτεχνικό μου..είναι : Δίποδος ΜΑΛΑΚΑΣ...
Αγόραζα,αγοράζω και θα αγοράζω παραμύθια..γιατί αυτό είναι το σκαρί μου...με εξιτάρει η μαλακία...αλλά και αυτή έχει τα όριά της...επίσης,αυτό δεν με εμποδίζει να βλέπω καθαρά κ να ξεχωρίζω πλέον τις μούφες απ'την πραγματικότητα (φυσικά ακόμη την πατάω..αλλά ανώδυνα ή όχι τόσο επώδυνα όπως παλιότερα)!
Αυτά..κ αν δεν είμαι συμπαθής...στα παπάρια μου...έτσι κι αλλιώς δεν ήταν αυτός ο στόχος μου...
**Μπορεί να μην αναφέρεσαι σ'εμένα..απλά ήθελα να δώσω απάντηση σε αυτούς που με βλέπουν κάπως...
Ευτυχώς υπάρχουν και οι κλαν...που το λέγειν τους μιλάει για το ποιόν τους...
Σ'εσένα αναφέρομαι Μακ....
Και όχι συνεχίζεις να μου είσαι συμπαθής και όταν ποστάρεις να σε διαβάζω... (όχι όταν σπαμάρεις με τον φίλο σου τον Θρούλη... ) Καλά κάνεις και τα βλέπεις έτσι τα πράγματα και τα αντιμετωπίζεις με τον δικό σου τρόπο... Δικός σου λογαριασμός...
Αυτό που λέω μόνο είναι πως όπως και να το κάνουμε ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και αν ο συναγωνιστής εδω πέρα έδωσε info για έναν τρόπο... μην πέφτουμε να τον κατασπαράξουμε... συνεισφορά το βλέπω εγώ τουλάχιστον αυτό.
Υ.Γ. Το ξέρω πως δεν ήταν αυτός ο στόχος σου όπως και κανενός εδώ μέσα εξ'ου και τα διάφορα ξεσπάσματα που έχουμε ορισμένοι...
Υ.Γ. 2 Βλέπεις που αν κάτσεις να απαντήσεις σοβαρά και χωρίς να επιτίθεσαι λές τα σωστά πράγματα... ασχέτως του αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν... Άστο μην ασχολείσαι.... όπως φυσικά μην ασχολείσαι και με μένα αν πιστεύεις πως δεν καταλαβαίνω τί μου γίνεται...
1) Έχεις δίκιο... Νομίζω πως όντως αυτό είναι το πιο σημαντικό...Εγώ δεν γράφω κακίες..την άποψή μου διατυπώνω..έχοντας περάσει απ'όλα τα στάδια...(αγαπητικός,σαμπανούλης,γαμιάς κλπ..)...απλά κατέληξα (ευτυχώς νωρίς για την ψυχική μου υγεία)...πως πάντα εγώ είμαι ο παρονομαστής...κ το καλλιτεχνικό μου..είναι : Δίποδος ΜΑΛΑΚΑΣ...
Αγόραζα,αγοράζω και θα αγοράζω παραμύθια..γιατί αυτό είναι το σκαρί μου...με εξιτάρει η μαλακία...αλλά και αυτή έχει τα όριά της...επίσης,αυτό δεν με εμποδίζει να βλέπω καθαρά κ να ξεχωρίζω πλέον τις μούφες απ'την πραγματικότητα κ να αγοράζω ότι επιθυμώ όποτε το επιθυμώ. (φυσικά ακόμη την πατάω..αλλά ανώδυνα ή όχι τόσο επώδυνα όπως παλιότερα)!
Αυτά..κ αν δεν είμαι συμπαθής...στα παπάρια μου...έτσι κι αλλιώς δεν ήταν αυτός ο στόχος μου...
**Μπορεί να μην αναφέρεσαι σ'εμένα..απλά ήθελα να δώσω απάντηση σε αυτούς που με βλέπουν κάπως...
1) Έχεις δίκιο... Νομίζω πως όντως αυτό είναι το πιο σημαντικό...
2)Αν το βλέπεις έτσι απλά μην ασχολείσαι... και άσε όποιον νομίζει πως θέλει να ασχοληθεί να το κάνει. Επειδή βλέπω όμως πως το πάς επί προσωπικού (όχι μαζί μου) το σταματάω και εγώ εδώ.
3) Αυτά...
4)Εντάξει τώρα καταλαβαίνεις τί σου είπα... Εξάλλου δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε....
Καλό απόγευμά σε όλους και αφήστε τα μίση και ξεκινήστε το
1) Επίτηδες το αφήνω απ'έξω γιατί ακριβώς δεν σε ξέρω, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το αμφισβητώ...1.Πάλι άφησες το πιο σημαντικό εκτός...δεν σε παρεξηγώ..είσαι διαφορετικής σχολής...
2.Κάτσε ρε φίλε...όλοι έχουν μια οπτική σκοπιά...δεν κατάλαβα..επειδή διαφωνώ...κ το εκφράζω καυστικά δεν πρέπει να συνεχίσω να το κάνω ? αν έχουμε χούντα...τότε επιβάλλω τη δική μου...κ καλύτερα να μην ποστάρονται μαλακίες...για να μην πέφτουν γιαούρτια...
4.Σίγουρα δεν έχουμε να χωρίσουμε...αλλα καταλαβαίνεις κι εσύ το παιχνίδι...
Καλό απόγευμα...κ όποιος μπορεί ας γαμεί...(με κάθε τρόπο)...εμείς θα κάτσουμε κερδίδα να βλέπουμε !!
Πές μου εσυ τώρα ρε Μακ με αυτό το ποστάρισμα τί να κάνω να γελάσω ή να κλάψω....Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;
1. με τρικλοποδιά.
2. βάζοντας σαπούνι στον σωλήνα
Φίλε αν είχες διαβάσει περισσότερο στα σχετικά threads θα είχες ανακαλύψει την μεγαλύτερη αλήθεια που έχει ειπωθεί....
"Σε αυτές τις γυναίκες πρέπει να φέρεσαι σαν πουτάνες, μόνο τότε ίσως και να σου φερθούν σαν γυναίκες..."
Πίστεψε με μεγαλύτερη κουβέντα δεν έχει ματαξαναειπωθεί εδω μέσα...
Και αν θες και το επιχείρημα... Νομίζεις εσύ δηλαδή πως όλες αυτές οι στριπτητζούδες που έχουν γκόμενους κάτι Αλβανούς και Ρουμάνους τους έχουν επειδη τους φέρονται καλά και τους πηγαίνουν λουλουδάκια ή δωράκια...???? Για ξανασκέψου το...
Αν έτσι είσαι σαν άνθρωπός και φέρεσαι καλά στις γυναίκες αυτές είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικός σου λογαριασμός και καλά κάνεις... αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος. Έτσι το απολαμβάνεις καλύτερα...
Και μην επηρεάζεσαι από τις κακίες που ακούς εδώ μέσα... κάποιοι στο παρελθόν δήλωναν πως "αγοράζουνε την παραμύθα" και αυτός ήταν και ο πρωταρχικός λόγος που τους έκανε συμπαθείς και άξιους να διαβάζεις τα γραφόμενα τους...