Επισκέπτης
Για να μην τον ματιάσουν...
Aυτό το κάνουν στο πουλί μου...πριν την πίπα...μάλλον γι'αυτό...;)
Για να μην τον ματιάσουν...
Για όλες ρε συ...αφού ξέρεις οτι είμαι Ανατολίτης...
Αν και είσαι εμφανώς ειρωνικός θα σου απαντήσω πραγματικά.
Σε δυό τρείς μήνες η Μαρία [αυτό ήταν το όνομά της και άμα νομίζετε πως λεω μαλακίες ρωτήστε αν δούλευε στο Σταρ κάποια έτσι κι έτσι. Θυμάμαι και το επίθετό της, Λατινοαμερικάνικο ήταν, φυσικά δεν το αναφέρω] έφυγε για το Χόλλυγουντ για να γίνει μεγάλη πορνοστάρ. Αυτό ήταν το όνειρό της και μόλις είχε κλείσει τα είκοσι. Μάλιστα πρότεινε στα σοβαρά και στη φίλη μου, που είχαν κολλήσει πολύ, να πάει μαζί της. Αυτή τότε ήταν λίγο πάνω από τα τριάντα και μόλις χωρισμένη. Δεν την βλέπω πια αλά ρε γαμώ το θα την βρώ να της πω να γραφτεί στο σάιτ να ποστάρει την εμπειρία από την μεριά της [να βαρεθεί μπορεί, να κολώσει όχι!]
Η φίλη μου της απάντησε γελώντας πως ήταν πολύ μεγάλη για να ξεκινήσει τέτοια "καριέρα"
αλλά αυτή επέμενε. "There is no problem, they fuck every age"
Τέλος πάντων φεύγοντας μας υποσχέθηκε πως θα μας έστελνε βιντεοκασέτες [δεν υπήρχαν τότε DVD] από τις τσόντες της.
Δεν είχαμε ποτέ νέα της, πάντως μεγάλη πορνοστάρ δεν πρέπει να έγινε γιατί θα την είχαμε πετύχει κάπου. Ελπίζω να είναι καλά και να μην την φάγανε σε κανένα στενό του δυτικού Λος Άντζελες.
Δεν σκοπεύω να επανέλθω στο θέμα όσες προκλήσεις και να δεχθώ, γιατί όπως καταλάβατε είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στους τρεις μας και μια ιδιότυπη συναισθηματική σχέση ένα είδος άτυπης "οικογένειας", πέρα από το σεξ και στο τέλος τέλος το μετάνοιωσα που το ανέφερα κι όλας εδώ μέσα, έστω και ανώνυμα. Μερικά πράγματα πρέπει κανείς να τα κρατάει για τον ευατό του και να μην τα αναφέρει σε όσουν γουστάρουν πλάκα και ανέξοδη κριτική.
Συγγνώμην αν σας κούρασα
Μαγκα εισαι πολυ ωραιος, σε παω!!!
και μην μασας με τα σχολια που σου κανουν 2-3 "μασονοι", κομπλεξικοι, που νομιζουν οτι ανακαλυψαν την Αμερικη!!!
Ευτυχώς αύριο πάω Ιταλία..να γνωρίσω κ τη νυχτερινή τους διασκέδαση...
Λοιπον εχω νεοτερα απο το μετωπο
Συναγωνηστες ακουστε να μαθενεται (οι νεοι και οι απηροι)
Ο φιλαρακος μου ειναι οντος ωραιο παιδι και εχει πανω του τον λεγομενο ΞΕΚΩΛΟΜΑΓΝΗΤΗ
βασηκα ολο κατι τετοιες του την πεφτουν ...ειναι το στυλ του ρε παιδι μου.
Τωρα στο ζουμι
μιας και ειμουν και εγω το καημενο εκει κοντα ειπα μπας και φαω κανα κοκκαλακι
ρωτησα για την κολητη της.....μπας και κανουμε κανα κονε.
Η απαντηση απο την ιδια την κοπελα η οποια με συμπαθει πιστευω. (για την κωλητη της)
ΑΣΤΟ. Κανει βιζιτες....ετσι στεγνα
και οταν την ρωτησα "καλα ρε εσυ δεν ειπες οτι μαλον εχει σχεση προχτες?)
μου απανταει
ναι εχει σχεση με εναν που τα χωνει χοντρα.
αλλα αμα τα χωσει και κανας ξωφαλτσος δεν πειραζει...αμα θελεις παντος να καψεις τα λεφτα σου εγω σε φερνω σε επαφη......
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
Δεν ηπαρχει σχεση ρε μαγκες
και οποιος το κανει δεν ειναι τοσο τυχερος μετα απο καποιο σημειο πιστεψτε με
ο φιλαρακος μου για παραδειγμα τα εχει παρει γιατι του την πεφτουν ολες οι πουτανες και δεν εχει προκοψει να κανει μια σοβαρη σχεση στην ζωη του.
οχι οτι δεν τον τρωει ο κωλος του αλλα εχει αρχισει και απογοητευετε.
δεν ψαχνει πια για την περιπετεια
Κριμα..Θα μας λειψεις αδελφε..Ποτε με το καλο γυρνας ?
Αυτα..
Ευχαριστώ
Με κάνατε και νιώθω όμορφα !
Ενίοτε σε στιγμές αυτοκριτικής ( ελάχιστες το ομολογώ ) , μέμφομαι τον εαυτό μου και τον κατηγορώ ότι είναι το μεγλύτερο κορόιδο του κόσμου .
Είναι παρήγορο να μου μου αποδεικνύουν ότι τουλάχιστον το μεγαλύτερο κορόιδο του κόσμου δεν είμαι , και ότι υπάρχουν και μεγαλύτερα !
Μετά από όσα έγραψαν σήμερα μερικοί από εσάς , σας ευχαριστώ από καρδιάς !
Υ.Γ.
Βαλτοί είστε ρε να αποδεικνύετε ότι ο Κλάιν έχει σωστή άποψη ?
Λοιπον εχω νεοτερα απο το μετωπο
Συναγωνηστες ακουστε να μαθενεται (οι νεοι και οι απηροι)
Ο φιλαρακος μου ειναι οντος ωραιο παιδι και εχει πανω του τον λεγομενο ΞΕΚΩΛΟΜΑΓΝΗΤΗ
βασηκα ολο κατι τετοιες του την πεφτουν ...ειναι το στυλ του ρε παιδι μου.
Τωρα στο ζουμι
μιας και ειμουν και εγω το καημενο εκει κοντα ειπα μπας και φαω κανα κοκκαλακι
ρωτησα για την κολητη της.....μπας και κανουμε κανα κονε.
Η απαντηση απο την ιδια την κοπελα η οποια με συμπαθει πιστευω. (για την κωλητη της)
ΑΣΤΟ. Κανει βιζιτες....ετσι στεγνα
και οταν την ρωτησα "καλα ρε εσυ δεν ειπες οτι μαλον εχει σχεση προχτες?)
μου απανταει
ναι εχει σχεση με εναν που τα χωνει χοντρα.
αλλα αμα τα χωσει και κανας ξωφαλτσος δεν πειραζει...αμα θελεις παντος να καψεις τα λεφτα σου εγω σε φερνω σε επαφη......
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
Δεν ηπαρχει σχεση ρε μαγκες
και οποιος το κανει δεν ειναι τοσο τυχερος μετα απο καποιο σημειο πιστεψτε με
ο φιλαρακος μου για παραδειγμα τα εχει παρει γιατι του την πεφτουν ολες οι πουτανες και δεν εχει προκοψει να κανει μια σοβαρη σχεση στην ζωη του.
οχι οτι δεν τον τρωει ο κωλος του αλλα εχει αρχισει και απογοητευετε.
δεν ψαχνει πια για την περιπετεια
ναι, αρκεί το κρεββάτι του να είναι στη Νέα Ερυθραία να κυκλοφοράει με Πορσικό και να έχει εταιρεία.......Κερδισμένος σε αυτό το παιχνίδι είναι όποιος γαμάει και μετά κοιμάται μόνος του και στο κρεβάτι του.
θέλει αίσθημα.Απορία
Εσένα τί σε χάλαγε να την παρεις ?
θέλει αίσθημα.
Και γω τις 129 στριπτηζούδες που έδιωξα γι αυτό τις έδιωξα.
κράτησα το κρεβάτι ΜΟΥ και τη μερσεντέ ΜΟΥ.....αχαχαχαχαχαχαχαχα
κράτησες την 130ή φαντάζομαι !
το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όλες λιθουανές, ουκρανές, καζακστανές, μολδαβές, λεττονές δηλώνουν ρωσσίδες.....Λοιπόν, το θέμα εδώ είναι:
Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;
Και θα σας πω τη δική μου περίπτωση (δε κάνω πλάκα), που ΜΟΛΙΣ ολοκλήρωσα (μόλις έφυγε απ' το σπίτι μου δηλαδή):
Περιμένεις να απογοητευεί από το στριπτιζάδικο και τα λεφτά που βγάζει, και να βγει στη βίζιτα.
Τηλεφώνησα σε γραφείο (μόλις πριν 2 ώρες) και η τηλεφωνήτρια μου είπε
"θα σου στείλω μια που είναι μόνο 2 μέρες στη δουλειά".
Ήρθε, Ελληνικά τέλεια, Ρωσίδα.
-Που ήσουν εσύ παιδί μου? της λέω.
-Δυο μέρες δουλεύω.
-Και πριν απ' αυτό?
-Δούλευα σε στριπτιζάδικο (μου είπε και ποιό, είναι γνωστό αλλά δε θα το πω).
Τα λεφτά ήταν λίγα. Νομίζει ότι θα τα αυξήσει με τις βίζιτες.
Άρα την έριξα.
κε ολι η ελινεσ γαμιαδεστο αστείο της υπόθεσης είναι ότι όλες λιθουανές, ουκρανές, καζακστανές, μολδαβές, λεττονές δηλώνουν ρωσσίδες.....
κε ολι η ελινεσ γαμιαδεσ
American-boy...κοίτα να βρεις το super market που ψωνίζει η Σεϊλα...να τραβήξεις καμιά μαλακία στα κρυφά πίσω απ'τα ράφια...κ άσε εμάς τους κομπλεξικούς στην καύλα μας...
Λοιπόν, το θέμα εδώ είναι:
Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;
Και θα σας πω τη δική μου περίπτωση (δε κάνω πλάκα), που ΜΟΛΙΣ ολοκλήρωσα (μόλις έφυγε απ' το σπίτι μου δηλαδή):
Περιμένεις να απογοητευεί από το στριπτιζάδικο και τα λεφτά που βγάζει, και να βγει στη βίζιτα.
Τηλεφώνησα σε γραφείο (μόλις πριν 2 ώρες) και η τηλεφωνήτρια μου είπε
"θα σου στείλω μια που είναι μόνο 2 μέρες στη δουλειά".
Ήρθε, Ελληνικά τέλεια, Ρωσίδα.
-Που ήσουν εσύ παιδί μου? της λέω.
-Δυο μέρες δουλεύω.
-Και πριν απ' αυτό?
-Δούλευα σε στριπτιζάδικο (μου είπε και ποιό, είναι γνωστό αλλά δε θα το πω).
Τα λεφτά ήταν λίγα. Νομίζει ότι θα τα αυξήσει με τις βίζιτες.
Άρα την έριξα.