Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Εναλλακτικά...
παραγγέλνεις Chateau Petrus (ναι ένταξη λες και αυτά που μας φέρνουν είναι αυτά που ζητάμε)
το φτύνεις στο πάτωμα στη δοκιμή και επιμένεις να στο αντικαταστήσουν με ανόθευτη μαλαματίνα.
Βγάζεις από την τσέπη τα αντινικότ 22  και το γουοκμαν που το δίνεις στη χορατζού
να σου κάνει πριβέ με τη κασέτα του μπίγαλη που έχεις μέσα.

Άντε και καλά μας στέφανα 

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εναλλακτικά...
παραγγέλνεις Chateau Petrus (ναι ένταξη λες και αυτά που μας φέρνουν είναι αυτά που ζητάμε)
το φτύνεις στο πάτωμα στη δοκιμή και επιμένεις να στο αντικαταστήσουν με ανόθευτη μαλαματίνα.
Βγάζεις από την τσέπη τα αντινικότ 22  και το γουοκμαν που το δίνεις στη χορατζού
να σου κάνει πριβέ με τη κασέτα του μπίγαλη που έχεις μέσα.

Άντε και καλά μας στέφανα 

Aκομα πιο εναλακτικα...πας στον μετρ του λες 8ελω την ταδε με 500
εφυγες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ειναι συμπτωση οτι το μελος που ανοιξε αυτο το θρεντ εχει βγαλει στο σφυρι σπιτι, αυτοκινητο, ηλεκτρονικες συσκευες?
:bounce-glasses:

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χαχα!!τα ds nintendo να φυγουνε μονο μπας κ παω ρασπουτιn το βραδυ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ειναι συμπτωση οτι το μελος που ανοιξε αυτο το θρεντ εχει βγαλει στο σφυρι σπιτι, αυτοκινητο, ηλεκτρονικες συσκευες?
:bounce-glasses:

ελα ντε ...

και δεν ειναι καθολου αστειο.....

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Oπως τις ριχνω και γω ..
Με λεφτα ,,ποτακι και καλη συμπεριφορα!!!!

canyon(1)

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αμα εισαι εμφανισημο γκαρσονι, αυτες μαζευουν κοκο απο τους πελατες και μετα σε φτιαχνουν στις τουαλετες

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι  να  τους  παίρνετε  και  κανένα  φουστανάκι , κοσμηματάκι , παπουτσικο ,  αμαξακι κ.λπ.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πριν αρκετα χρονια στην Κυπρο θα σας πω περιστατικο.

Κατεβηκα με φιλαρακια να επισκεφτω ΔΕΑ φιλο που υπηρετουσε εκει και ταυτοχρονα να κανουμε διακοπες. Σε καποια φαση στο Νησσι Μπαυ κανανε προμοσιον τα κοριτσια για ενα στριπτιτζαδικο, μοιραζοντας φυλλαδια στην παραλια τοπλες. Βαζω στοιχημα με τα φιλαρακια οτι θα παω και θα βγω φωτογραφια με μια απο αυτες , ετσι για να βαλω τη φωτο στο πλουσιο φωτογραφικο μου αρχειο. Οι αλλοι κολλησαν, εγω λεω δε βαριεσαι, παω και της ζηταω να βγουμε φωτο, μου λεει οκ αλλα περνα απο το μαγαζι το βραδι. Λεω θα δουμε

Παμε στο μαγαζι το βραδι, δεν θυμαμαι το ονομα, ηταν στην Αγια Ναπα, πριν μπεις στον πεζοδρομο με τα μπαρακια στο δεξι χερι, ερχεται μια τυπισσα ωραιο κομματι την παιρνω μεσα στο δωματιο για λαπ ντανς, ψιλοψυχρα το προγραμμα , ηθελα να βγαλω φοτο, απεξω ο φουσκωτος να κοβει ματι καθε τρεις και λιγο, αλλα ξεχασα τη μηχανη στο τραπεζι,τελος παντων τελειωνει το σοου γυρναω πισω στο τραπεζι οποτε βλεπω την τυπισσα που βρηκα στην παραλια, με θυμηθηκε την παιρνω μεσα, εμφανισιακα ηταν χειροτερη απο την αλλη αλλα εκανε γαμω τους χορους . Επιστρεφω και παλι στο τραπεζι με τα φιλαρακια, με το που με βλεπει η πρωτη να παιρνω αλλη αρχισε ψιλοσκηνες, ηρθε και μου ζητησε το λογο και τι δε σου αρεσε και μαλακιες. Δεν εδωσα βαση, γελαγαμε με τα φιλαρακια.

Στο τελος σκαει απο το πουθενα μια Ρουμανα τυπισσα, φοβερο κομματι, απο οτι μας ειπε με το που ακουσε Ελληνες ηρθε κατευθειαν . Ηξερε τελεια ελληνικα, πιασαμε κουβεντα με εμενα και τον κολλητο (ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΟ). Μας ειπε για τη ζωη της κτλ πως κατεληξε εκει, πολυ προσχαρο ατομο. Εμεις δεν θελαμε να την παρουμε για χορο ουτε και μας το ζητησε ποτε, θελαμε να την κρατησουμε για παρεα. Αυτη καθησε και σχολιαζε κατι τελειωμενους με μπουκαλια και ιστοριες που νομιζουν οτι μπορουν να αγορασουν το συμπαν(λογια δικα της). Της εξηγησαμε οτι ηταν η τελευταια βραδια, αυτη ψιλοστεναχωρηθηκε και ειπε οτι θα γυρισει Ελλαδα κι αυτη και θελει να βγουμε εξω για καφε οταν γυρισει Αθηνα. Μας χαιρετησε και δινοντας το χερι μου εδωσε διακριτικα το χαρτακι με τα τηλεφωνα της Ελλαδα και Ρουμανια.

Δεν ετυχε να συναντηθω με την τυπισσα γιατι εμπλεξα με αλλες καταστασεις πιο πριν στην Ελλαδα και την ψιλοξεχασα τη φαση. Απλα θελω να πω οτι αν καποια γουσταρει, δεν χρειαζεται ουτε τσιμπιδες με 200ευρα ουτε μπουκαλια ουτε τρελλους λογαριασμους.

Για την ιστορια και μονο θα αναφερω οτι εκτος απο τα 2 λαπ που πηρα εκεινο το βραδι η εξτρα καταναλωση μου ηταν 2 μπυρες απο 69 σεντς κυπριακα η καθε μια.. :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
...ραιοςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!!!!!!!!!!!!

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η αλλη ακομα πιο τρελλη περιπτωση εγινε πριν το περιστατικο με Κυπρο

Στο ιντερνετ απο βαρεμαρα (εκεινο το διαστημα ειχα παλι σοβαρη σχεση), μπαινω για πλακα και μιλαω σε τυπισσες με ενα συγκεκριμενο προφιλ (δουλευω σε μαγαζι με σουβλακια , δεν ειχα ποτε σχεση, θελω ευγενικη κοπελα δεν με ενδιαφερει εμφανιση κτλ, να ρωταω πως ειναι το σεξ, να το παιζω παρθενος κτλ). Σε καποια φαση αρχιζει και μου μιλα μια τυπισσα να μου λεει τα ασυλληπτα, οτι εκανε φωτογραφισεις για περιοδικα κτλ, εγω δεν χαμπαριαζα απο αυτα αλλα συνεχιζα το διαλογο απο περιεργεια να δω που θα το παει.Μου στειλε καμμια 30αρια επαγγελματικες φωτογραφιες, εγω να λεω απο μεσα, καλη φαση κι αυτη απο ποιο σαιτ τις κατεβασε παλι...) Να λεει θελει να με γνωρισει γιατι φαινομαι καλη ψυχη...Εγω να χω πεσει ξερος απο τα γελια να μην πιστευω τπτ...

Σε καποια φαση νυσταξα και λεω να κοψω το παραμυθι με τις παρθενιες και τα σουβλακια και στελνω μια νορμαλ φοτο μου, και μου λεει το ασυλληπτο, το Σαββατο κατεβαινω στα μερη σου με το φιλο μου να σε δω, ελα με την κοπελα σου και βγαλε ιστορια οτι γνωριζομαστε απο...ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ....)ΕΛΕΟΣ

Με τα πολλα τη συνανταω...η τυπισσα καλυτερη απο τις φωτος...Εσκασε μυτη με ενα παλικαρι ΥΠΕΡΦΟΥΣΚΩΤΟ κι αρχισε να μου ξετυλιγει την ιστορια..Μου ειπε οτι ο θειος της εχει γνωστο στριπτιτζαδικο στην Αθηνα (δεν αναφερω για ευνοητους λογους) και να μου λεει να ανεβω Αθηνα ως ζευγαρι να βγουμε ολοι μαζι εξω. Καγκελο εγω, να μην ξερω που το παει μεχρι τοτε δεν καταλαβα τι ρολο βαραει. Παμε Αθηνα εξω στην Πλακα , αυτη ξανα με το φουσκωτο μαζι, ο οποιος ειχε διασυνδεσεις με γνωστους ανθρωπους της νυχτας (και παλι δεν αναφερω ονοματα), τρωμε, σε μια φαση παραγγελνει ενα μπουκαλι βοτκα , πινει ενα ποτηρι , να βλεπω τους ανθρωπους να σκιζονται στο μαγαζι..Φευγουμε, να μην δεχεται να πληρωσουμε, αλλα το τρελλο ειναι οτι ΟΥΤΕ αυτη πληρωσε, φυγαμε στο ετσι. Το ιδιο βραδι μας καλει σε στριπτιτζαδικο της Αθηνας εμενα και την κοπελα μου , ο τυπος παλι εκει ο φουσκωτος, καθομαστε, οποτε σε μια φαση λεει σου φερνω κοπελα για την κοπελα σου (ηξερε οτι ηταν μπαι) , η τυπισσα που ηρθε ελληνιδα, τρελλο σοου να βαζει η δικια μου μεσα δαχτυλα κτλ που κανονικα δεν επιτρεπονταν στο μαγαζι αυτο... Ξανα δεν πληρωσαμε τιποτα, δεν μας αφησε.

Με τα πολλα παρουσιαζομαι στρατο χωριζω απο τη δικη μου, και απο δω αρχιζει η γκαντεμια, οποτε να με παιρνει τηλεφωνο να κανονισουμε εξω, να ειμαι υπηρεσια...Βρισκω ο χριστιανος μια μερα που ειμαι ελευθερος και την παιρνω να βγουμε, ειχε κοννε σε γνωστο μποζουξιδικο για πρωτο τραπεζι (φανταζομαι παλι τσαμπα) αλλα ακουστε το ΘΕΙΚΟ..Βγαινει επειγουσα διαταγη απο το επιτελειο για να καθησουν ολες οι τοιχαρχιες ενδον...

Περιττο να πω οτι η τυπισσα στραβωσε εντελως. Με το που ειπα μετα απο λιγες μερες το περιστατικο στον Αξ. Υπ. και εδειξα φοτος μονο που δεν μου ριξε φυλακη. Γιατι δεν μου πες τπτ να σε αφησω με ειδικη αδεια εξω, αυτα δεν χανονται...Απο τοτε παιζει μονο στο μυαλο μου ως μια ευχαριστη αναμνηση. Αλλα το μυστηριο παραμενει.

Τι στο διαολο ηταν η τυπισσα? Στριπτιτζου , πουτανακι , μαφια ??? ΤΙ ? Η τυπισσα ηταν ελληνιδα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Άρα  ήταν Ελεεινίδα !
Άστο καλύτερα !

Επισκέπτης
AQ7,το μαγαζί ήταν το Gold ?

Αν ναι,νομίζω ξέρω την περίπτωση....;)

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οχι, εκτος αν ειχε αλλο ονομα παλιοτερα. Πες μου γιατι την αθηναικη νυχτα τη γνωριζω λιγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom