Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το μαγαζι που πηγα τοτε ηταν το Baby O. Το αλλο μαγαζι δεν μπορω να πω που και καλα ειχε ο θειος της..Φιδι μεγαλο μου ακουγεται..

Αλλα ακομα δεν εχω βγαλει ακρη τι επαιζε με αυτη

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ξανθια μακρυμαλλα, αδυνατη , καλλιγραμμη, μεγαλο στηθος, 1.6. Σαν την Παμελα Αντερσον σε σωματοτυπο.

Για πες ?Ξερεις παρομοια περιπτωση?

Επισκέπτης
Πάσο...άλλη παρόμοια ιστορία ξέρω...με ένα τρελοκομείο που τριγυρνούσε κάποτε...κ μοίραζε πανικό...:)

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Και τώρα που φθάνουμε στο τέλος της κυνηγετικής περιόδου και προσγειωνόμαστε βιαίως στην οικογενειακή τυραννία 
ξέρουμε κόλπα να τις ξεφορτωθούμε ανώδυνα, χωρίς το ενδεχόμενο βρασμένων κούνελων στη κατσαρόλα της κουζίνας μας?  :helpplea:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Και τώρα που φθάνουμε στο τέλος της κυνηγετικής περιόδου και προσγειωνόμαστε βιαίως στην οικογενειακή τυραννία 
ξέρουμε κόλπα να τις ξεφορτωθούμε ανώδυνα, χωρίς το ενδεχόμενο βρασμένων κούνελων στη κατσαρόλα της κουζίνας μας?  :helpplea:

είναι απλό, πας στο μαγαζί και αντί για πίκολο κερνάς σφηνάκι....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

ζήτα τους δανεικά

θα εξαφανιστούν σε χρόνο dt

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δε  μου  λες  Γιώργο , τα  μπαστούνια  του  γκολφ να  τα  πάρω  μαζί μου ?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ααααα φιλε μου τις στριπτηζουδες ΔΕΝ τις ριχνουμε .....

ΜΑΣ ριχνουν αυτες !!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
Σωστός ο φίλος.... αν δεν γυρίσει η τζου να σου πεί στο αυτί "Do you want to be my boyfriend?"  ΔΕΝ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ...
:2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
αμα στο πει αυτο,γραφ'το μου. :birdman:
Όταν θα γίνεις 18 Πασχαλάκο και θα σου επιτρέπεται η είσοδος σε τέτοια κέντρα διασκέδασης... Πρόσεξε μη σου του πεί καμία καπάτσα, γιατί τέτοιος που είσαι θα σε πάρει γραμμή αμέσως τί ζητάς... και θα σε κάνει στιφάδο...

:birdman: :birdman: :birdman:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Χμ...θα έλεγα καλύτερα όχι, σύμφωνα με τον οπλονόμο, στην συγκεκριμένη περιοχή που θα επισκεφτείς, σχήματα όπως τα τετράγωνα και οι ρόμβοι παραπέμπουν σε περίεργες τελετουργίες, οπότε καθαρά και μόνο λόγω ενδυμασίας, θα σου έλεγα να αποφύγεις το golf.

αμα στο πει αυτο,γραφ'το μου. :birdman:

Πασχαλάκο...εδώ όντως, εσύ πατάς το κουμπάκι που λέει "I am not over 18" και την κάνεις με ελαφριά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Άμα θέλεις ο μάγος της φυλής να τεστάρει το handicap του με κάποια βασικά όργανα της ανατομίας σου.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι  αλλά  θέλουμε να  πιστεύουμε  ότι  τις  ρίχνουμε  εμείς !

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Ναι  αλλά  θέλουμε να  πιστεύουμε  ότι  τις  ρίχνουμε  εμείς !

Το σημαντικό είναι να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Γκόμενα από τον αγοραίο έρωτα θα δεχθεί να βρεθεί μαζί σου εκτός δουλειάς για το δικό της όφελος και μόνο. Κι όχι επειδή σε ερωτεύτηκε, με ελάχιστες εξαιρέσεις που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Ναι, αν μπορέσω θα βγω με μια σπριπτιτζού, αλλά θα ξέρω πως θα περάσω καλά μόνο και μόνο επειδή θα τα χώσω. Και όχι να νομίζω πους είμαι ο σούπερ ουάου γκόμενος που με ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom