Νέα

Πως να γαμησω την κουμπαρα μου-προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
- Το χεις καταλάβει τόσο καιρό οτι το ενδιαφέρον μου για σένα έχει κάτι το εξαιρετικό. Δεν λέω.. εσύ μπορεί να έχει τις δεσμεύσεις σου αλλά τα συναισθήματα πολλές φορές δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Επίσης ξέρω οτι με την γυναίκα μου σας συνδέει μια φιλία που σε εμποδίζει να με δεις διαφορετικά. Προσπάθησε όμως να έρθεις στη θέση μου. Το πάθος μου για σένα είναι τέτοιο που θα μπορούσα να κάνω τα πάντα για λίγες στιγμές ευτυχίας μαζί σου.

Αν δεν έχει μείνει κάγκελο μπορεί και να την  :fuck2:

ekdox΄i B

- Το χεις καταλάβει τόσο καιρό οτι το ενδιαφέρον μου για σένα έχει κάτι το εξαιρετικό. Δεν λέω.. εσύ μπορεί να έχει τις δεσμεύσεις σου αλλά τα συναισθήματα πολλές φορές δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Επίσης ξέρω οτι με την γυναίκα μου σας συνδέει μια φιλία που den σε εμποδίζει να με δεις διαφορετικά. Προσπάθησε όμως να έρθεις στη θέση μου. thelo kapou na ton valo .Το πάθος μου για σένα είναι τέτοιο που θα μπορούσα να κάνω τα πάντα για λίγες στιγμές ευτυχίας μαζί σου,αδιαφορώντας τι επιπτώσεις θα έχει αυτό για σένα ,στο κάτω κάτω τι θα πάθεις? το πολύ να σε διώξει ο κουμπάρος και να μην πέρνεις διατροφή ,αλλά όλα ξεπερνιούντai, για μια στιγμή καύλας μαζί μου .

- Μα καλά πόσο μακάκας γύφτος μπορεί να είσαι ! όξω από δώ !

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
ολες οι αποψεις ειναι δεχτες...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ωραίες οι φωτος με το μαγιό τύπε.
Πάμε τώρα για next level (παραλία γυμνιστών-πιρφόρων). :cool2:

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
ακομα να την πηδηξεις????
αστο καλυτερα....

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μας εχεις φτάσει στα όρια μας τυπε απουρανε

την εχω παίξει ηδη  :cum: 3 φορές με την κουμπάρα σου

για προχώρα στο παρασυνθημα  :rockon:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Οπως καθεται στον καναπε βγαλε εξω την πουτσα σου, τραβα της κανα δυο πεοσκαμπιλα και πες της η μου κανεις μια πιπα η λεω στον αντρα σου οτι σε γαμισα. Τελος. Δουλευει παντα. Αφου σου κανει την πιπα της λες ε τωρα κατσε να γαμισω, μισες δουλειες θα κανουμε?

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ρε απουρανε 17 σελιδες και ακομα  δεν την  :knockinb:

spirosgo

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως, επειδή από την λοιπή καθημερινότητα έρχονται μόνον κακά νέα, ζούμε για την στιγμή που θα ανακοινωθούν τυχόν χαρμόσυνα μαντάτα εδώθε, στο νήμα αυτό ....

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Σε τι σταδιο εισαι φιλος? εκανες τιποτα η απλα μας κοροιδευεις ???

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
το πιο περιεργο που θα σου ελεγα να προσεχεις ειναι να μην σε παρει χαμπαρι η γυναικα σου.. εκει ειναι το σημαντικο.

κατα ταλλα μια γκομενα που ποζαρει ετσι.. ή εχει μεγαλες καυλες ή σε γουσταρει.

εκτος αν εστησες και τη γυναικα σου σε τετοιες ποζες...  μηπως να κανεις το παιχνιδι πιο ενδιαφερον και να μεθυσεις και τη γυναικα και την κουμπαρα ενα βραδυ,, γιατι φανταζομαι δεν θα μπορεις να μεινεις μονος μαζι της..

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
ειμαι σε πολύ καλο δρομο τυπε...
Δηλαδη θα πιασουν οι μαλακιες τοσο συναγωνιστων τοπο η απλα θα ειναι αλλη μια προσφορα αγαπης προς το συμπαν. Παντως οταν γινει το χαρμοσυνο γεγονος πρεπει να ειδοποιησεις να βαρεσουμε μια πανηγυρικη συντονισμενα που ξερεις αν συνντονιστουμε σωστα μπορει να βγουμε και απο την κριση.

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
λοιπον σημερα το βραδακι ..παμε οι 2 μας για καφε ..λεω να κανω το κρισιμο βημα..τι λετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom