- Το χεις καταλάβει τόσο καιρό οτι το ενδιαφέρον μου για σένα έχει κάτι το εξαιρετικό. Δεν λέω.. εσύ μπορεί να έχει τις δεσμεύσεις σου αλλά τα συναισθήματα πολλές φορές δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Επίσης ξέρω οτι με την γυναίκα μου σας συνδέει μια φιλία που σε εμποδίζει να με δεις διαφορετικά. Προσπάθησε όμως να έρθεις στη θέση μου. Το πάθος μου για σένα είναι τέτοιο που θα μπορούσα να κάνω τα πάντα για λίγες στιγμές ευτυχίας μαζί σου.
Αν δεν έχει μείνει κάγκελο μπορεί και να την
ekdox΄i B
- Το χεις καταλάβει τόσο καιρό οτι το ενδιαφέρον μου για σένα έχει κάτι το εξαιρετικό. Δεν λέω.. εσύ μπορεί να έχει τις δεσμεύσεις σου αλλά τα συναισθήματα πολλές φορές δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Επίσης ξέρω οτι με την γυναίκα μου σας συνδέει μια φιλία που den σε εμποδίζει να με δεις διαφορετικά. Προσπάθησε όμως να έρθεις στη θέση μου. thelo kapou na ton valo .Το πάθος μου για σένα είναι τέτοιο που θα μπορούσα να κάνω τα πάντα για λίγες στιγμές ευτυχίας μαζί σου,αδιαφορώντας τι επιπτώσεις θα έχει αυτό για σένα ,στο κάτω κάτω τι θα πάθεις? το πολύ να σε διώξει ο κουμπάρος και να μην πέρνεις διατροφή ,αλλά όλα ξεπερνιούντai, για μια στιγμή καύλας μαζί μου .
- Μα καλά πόσο μακάκας γύφτος μπορεί να είσαι ! όξω από δώ !