Νέα

Πως να γαμησω την κουμπαρα μου-προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
Μην τσακώνεστε άσκοπα συνάδελφοι!  :rockon:

αυτο που περιμένουμε πλέον είναι φωτογραφίες με:

την κουμπάρα σε  :pipa1:

την κουμπάρα στα όρθια !

την κουμπάρα στα 4  :fuck1:

ελπιζω να πανε ολα καβλαααα...

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
πιστευω το εχεις ανετα το θεμα τυπε.

Η τυπισα γουσταρει και φαινετε απο τις φωτο , παιδια δεν ειμαστε...

spirosgo

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
... αν η τύπισα έχει ηλεκτρονική διεύθυνση, στείλε της τυχαία/κατά λάθος, κλπ. το λινκ του παρόντος νήματος ... σίγουρα θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις... θετικές ή όχι  ....

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
... αν η τύπισα έχει ηλεκτρονική διεύθυνση, στείλε της τυχαία/κατά λάθος, κλπ. το λινκ του παρόντος νήματος ... σίγουρα θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις... θετικές ή όχι  ....

δεν μου στελνεις και την διευθυνση σου να περασω μετα μια βολτα..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αμα δειτε εσεις φωτο, να μαμαει την κουμπαρα, ελατε να μου το πειτε...ο τυπος πλακιτσα σας κανει....οι φωτογραφιες που ανεβασε ειναι πραγματικες, αλλα η ιστορια παραμυθι εκτιμω!!!!Κατι αλλο παιζει....ειτε χαβαλε.....ειτε.... ειναι ο "Πετρος ο μεγαλος ψαρας"!!!Το νου σας ...οι εποχες ειναι περιεργες και πρεπει να ειστε σε ετοιμοτητα ανα πασα στιγμη.....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
να σου συστησω ενα καλο χοτελι που το εχει φιλος μου με τζακουζια κοκ?
με τετοιες ποζες η κουμπαρα στη θαλασα θα τον κανει τον ναυτικο να βρισκουν τα κερατα στους μπουλμεδες του καραβιου,σε γκαζαδικο δουλευει?

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
Αμα δειτε εσεις φωτο, να μαμαει την κουμπαρα, ελατε να μου το πειτε...ο τυπος πλακιτσα σας κανει....οι φωτογραφιες που ανεβασε ειναι πραγματικες, αλλα η ιστορια παραμυθι εκτιμω!!!!Κατι αλλο παιζει....ειτε χαβαλε.....ειτε.... ειναι ο "Πετρος ο μεγαλος ψαρας"!!!Το νου σας ...οι εποχες ειναι περιεργες και πρεπει να ειστε σε ετοιμοτητα ανα πασα στιγμη.....

ελα ρε ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ με καταλαβε παιδια σιγουρα πρεπει να εισαι ο Μπεκας,,,,,, :dancing: :dancing:

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
να σου συστησω ενα καλο χοτελι που το εχει φιλος μου με τζακουζια κοκ?
με τετοιες ποζες η κουμπαρα στη θαλασα θα τον κανει τον ναυτικο να βρισκουν τα κερατα στους μπουλμεδες του καραβιου,σε γκαζαδικο δουλευει?

στειλε πμ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ελα ρε ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ με καταλαβε παιδια σιγουρα πρεπει να εισαι ο Μπεκας,,,,,, :dancing: :dancing:
:2funny: :2funny:....αμα λες αληθεια ρε...θα σου πω εγω ενα αλανθαστο κολπο να την γαμησεις και χωρις να εισαι εκτεθειμενος με ποσοστο επιτυχιας 90%....αλλα μας λες αληθεια;;;

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
:2funny: :2funny:....αμα λες αληθεια ρε...θα σου πω εγω ενα αλανθαστο κολπο να την γαμησεις και χωρις να εισαι εκτεθειμενος με ποσοστο επιτυχιας 90%....αλλα μας λες αληθεια;;;

τυπε αμα θες πες ... αλλιώς ασε μας στον πονο μας...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αντε θα σου πω...εισαι σε θεση ισχυος και δεν μπορεις να την αξιοποιησεις ...ειτε γιατι ντρεπεσαι ...ειτε γιατι δεν κατεχεις!!!Αυτες οι περιπτωσεις ειναι ευκολες....εφοσον την εχεις κουμπαρα πρεπει καταρχην να την "σφυγομετρησεις"...παιζει το ματι της;;;...Οταν καθεται στην καρεκλα ..πως καθεται;;;;....και πολλα αλλα που δειχνουν απο συμπεριφορα και κινησεις.... την πουτανια, ειτε οχι μιας γυναικας!!!Αλλα εσυ επειδη δεν τα κατεχεις αυτα, οπως αντιλαμβανομαι θελεις να γαμησεις μια που την εχεις και μεσα στο σπιτι σου και δεν ξερεις τι καπνο φουμαρει;;;...Μεγαλε, αν σε πω μαλακα θα παραξηγηθεις;;;;...Με το συμπαθειο κιολας καθοτι μου εισαι αγνωστος και ευγενικα σου το λεω!!!!...Αν ειχα εγω τετοια περιπτωση και να ειχε τον αντρα της ναυτικο, θα της ειχα πεταξει τα ματια εξω!!!...Παμε τωρα να σου γραψω ορισμενους τροπους....Πινει;;;..Αμα πινει η αποστολη σου ειναι ευκολη!!Το ποτο στον ανθρωπο αφαιρει τυγχον ενδοιασμους!!!Με τρια-τεσσερα ουισκακια μπορεις ευκολα να την γαμησεις και αυριο να μην θυμασαι και να μην θυμαται τιποτα!!!...Αλλος τροπος ειναι........ πιασε την στο μπλα-μπλα να καταλαβεις αν ειναι γυναικα που το θελει το πουτσο...φαινεται αυτο ευκολα αγαπητε!!!!Αντε προχωρα γιατι θα σου την γαμησει κανενας αλλος ...αν δεν το εχει κανει ηδη!!....Αποκλειεται να εχει κλειδωσει την μουναρα της...απο τις φωτο φαινεται η τυπισα!!!..Κουνησου να μην σε φαει η μαλακια, δικε μου...γιατι βλεπω, σου εχει γινει εμμονη ιδεα, αν ειναι αληθεια το θεμα σου!!!..Αντε καλη επιτυχια να εχεις!!!...Προσεχε τελος μην κανεις καμμια μαλακια και εκτεθεις!!!Οπως σου εγραψα να την ψυχολογησεις πρωτα...επρεπε να το εχεις κανει ηδη, αφου ειναι γνωστη σου!!!!

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
Αντε θα σου πω...εισαι σε θεση ισχυος και δεν μπορεις να την αξιοποιησεις ...ειτε γιατι ντρεπεσαι ...ειτε γιατι δεν κατεχεις!!!Αυτες οι περιπτωσεις ειναι ευκολες....εφοσον την εχεις κουμπαρα πρεπει καταρχην να την "σφυγομετρησεις"...παιζει το ματι της;;;...Οταν καθεται στην καρεκλα ..πως καθεται;;;;....και πολλα αλλα που δειχνουν απο συμπεριφορα και κινησεις.... την πουτανια, ειτε οχι μιας γυναικας!!!Αλλα εσυ επειδη δεν τα κατεχεις αυτα, οπως αντιλαμβανομαι θελεις να γαμησεις μια που την εχεις και μεσα στο σπιτι σου και δεν ξερεις τι καπνο φουμαρει;;;...Μεγαλε, αν σε πω μαλακα θα παραξηγηθεις;;;;...Με το συμπαθειο κιολας καθοτι μου εισαι αγνωστος και ευγενικα σου το λεω!!!!...Αν ειχα εγω τετοια περιπτωση και να ειχε τον αντρα της ναυτικο, θα της ειχα πεταξει τα ματια εξω!!!...Παμε τωρα να σου γραψω ορισμενους τροπους....Πινει;;;..Αμα πινει η αποστολη σου ειναι ευκολη!!Το ποτο στον ανθρωπο αφαιρει τυγχον ενδοιασμους!!!Με τρια-τεσσερα ουισκακια μπορεις ευκολα να την γαμησεις και αυριο να μην θυμασαι και να μην θυμαται τιποτα!!!...Αλλος τροπος ειναι........ πιασε την στο μπλα-μπλα να καταλαβεις αν ειναι γυναικα που το θελει το πουτσο...φαινεται αυτο ευκολα αγαπητε!!!!Αντε προχωρα γιατι θα σου την γαμησει κανενας αλλος ...αν δεν το εχει κανει ηδη!!....Αποκλειεται να εχει κλειδωσει την μουναρα της...απο τις φωτο φαινεται η τυπισα!!!..Κουνησου να μην σε φαει η μαλακια, δικε μου...γιατι βλεπω, σου εχει γινει εμμονη ιδεα, αν ειναι αληθεια το θεμα σου!!!..Αντε καλη επιτυχια να εχεις!!!...Προσεχε τελος μην κανεις καμμια μαλακια και εκτεθεις!!!Οπως σου εγραψα να την ψυχολογησεις πρωτα...επρεπε να το εχεις κανει ηδη, αφου ειναι γνωστη σου!!!!
Παπαρολογίες ολκής θα έλεγα εγώ..

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
καλημερα
ολα αυτα ορεα λέγονται πως γίνονται  ειναι το θεμα... :rolleyes:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

:bigdick: :bigdick:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
καλημερα
ολα αυτα ορεα λέγονται πως γίνονται  ειναι το θεμα... :rolleyes:

Μην το κουράζεις το θέμα παίκτη......

Το Σ/Κ που θα κάνει έντονη ζέστη, πάτε για μπανάκι (κατά προτίμηση μόνοι) ή αν είστε με παρέα, την επιστρέφεις σπίτι της και κάνεις την κίνησή σου. Ή βγαίνετε για ποτάκι, αργάμιση για να ξεσκάσει κι' αυτή η έρμη) και πραγματοποιείς το αυτό, διακριτικά, κάνοντας όμως τις προθέσεις σου σαφείς!

Σε κάθε περίπτωση μην κωλυσιεργείς.

"Καράβι που αργεί, σκατά φορτώνει"

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Μου αρέσει που κάθεσαι και γράφεις κατεβατό για εναν τύπο που πουλάει τρελό παπά ....

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.151
Πόντοι
6.835
καλημερα
ολα αυτα ορεα λέγονται πως γίνονται  ειναι το θεμα... :rolleyes:
Φιλε μην ακους τον ενα και τον αλλο εδω μεσα, μπορει να ακουγονται σωστα και ισως να ειναι αλλα αν ηταν να τα κανεις θα τα χες κανει ηδη. Καθε ανδρας εχει το δικο του τροπο, αλλιως θα μασταν ολοι σουπερ γαμιαδες και θα πηδουσαμε κουμπαρες, κουνιαδες, ξαδελφες, θειες και οτι αλλο μας καυλωνε στην καθημερινοτητα μας. Απλα θα συμφωνησω με τον αγιανα οτι το πολυ το κυρ ελλεησον το βαριεται και ο παπας

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Α! ..ρε Παπακαλιάτης που σας ......χρειάζεται ! :uglystupid: :rockon: :s&m_2: :s&m_2:

To θέμα πρωτα απ'όλα ειναι ...ηθικό! :rolleyes:
πρέπει ή δεν πρέπει ?

:rolleyes: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom