Αντε θα σου πω...εισαι σε θεση ισχυος και δεν μπορεις να την αξιοποιησεις ...ειτε γιατι ντρεπεσαι ...ειτε γιατι δεν κατεχεις!!!Αυτες οι περιπτωσεις ειναι ευκολες....εφοσον την εχεις κουμπαρα πρεπει καταρχην να την "σφυγομετρησεις"...παιζει το ματι της;;;...Οταν καθεται στην καρεκλα ..πως καθεται;;;;....και πολλα αλλα που δειχνουν απο συμπεριφορα και κινησεις.... την πουτανια, ειτε οχι μιας γυναικας!!!Αλλα εσυ επειδη δεν τα κατεχεις αυτα, οπως αντιλαμβανομαι θελεις να γαμησεις μια που την εχεις και μεσα στο σπιτι σου και δεν ξερεις τι καπνο φουμαρει;;;...Μεγαλε, αν σε πω μαλακα θα παραξηγηθεις;;;;...Με το συμπαθειο κιολας καθοτι μου εισαι αγνωστος και ευγενικα σου το λεω!!!!...Αν ειχα εγω τετοια περιπτωση και να ειχε τον αντρα της ναυτικο, θα της ειχα πεταξει τα ματια εξω!!!...Παμε τωρα να σου γραψω ορισμενους τροπους....Πινει;;;..Αμα πινει η αποστολη σου ειναι ευκολη!!Το ποτο στον ανθρωπο αφαιρει τυγχον ενδοιασμους!!!Με τρια-τεσσερα ουισκακια μπορεις ευκολα να την γαμησεις και αυριο να μην θυμασαι και να μην θυμαται τιποτα!!!...Αλλος τροπος ειναι........ πιασε την στο μπλα-μπλα να καταλαβεις αν ειναι γυναικα που το θελει το πουτσο...φαινεται αυτο ευκολα αγαπητε!!!!Αντε προχωρα γιατι θα σου την γαμησει κανενας αλλος ...αν δεν το εχει κανει ηδη!!....Αποκλειεται να εχει κλειδωσει την μουναρα της...απο τις φωτο φαινεται η τυπισα!!!..Κουνησου να μην σε φαει η μαλακια, δικε μου...γιατι βλεπω, σου εχει γινει εμμονη ιδεα, αν ειναι αληθεια το θεμα σου!!!..Αντε καλη επιτυχια να εχεις!!!...Προσεχε τελος μην κανεις καμμια μαλακια και εκτεθεις!!!Οπως σου εγραψα να την ψυχολογησεις πρωτα...επρεπε να το εχεις κανει ηδη, αφου ειναι γνωστη σου!!!!