Νέα

Πως να γαμησω την κουμπαρα μου-προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Α! ..ρε Παπακαλιάτης που σας ......χρειάζεται ! :uglystupid: :rockon: :s&m_2: :s&m_2:

To θέμα πρωτα απ'όλα ειναι ...ηθικό! :rolleyes:
πρέπει ή δεν πρέπει ?

Κατά τη γνώμη μου, αν ο κουμπάρος είναι φίλος ή συγγενής με το συναγωνιστή, θα πρέπει να μην κάνει καμμία απολύτως κίνηση, κι' ας είναι έτοιμη να το πνίξει το κουνέλι η κυρία.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, του εύχομαι καλή επιτυχία, και να εξέλθει νικητής και τροπαιούχος. Και όπως είχε πει και ο ποιητής....: "Δε γαμάνε οι ωραίοι, γαμάνε οι γενναίοι!"

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Κατά τη γνώμη μου, αν ο κουμπάρος είναι φίλος ή συγγενής με το συναγωνιστή, θα πρέπει να μην κάνει καμμία απολύτως κίνηση, κι' ας είναι έτοιμη να το πνίξει το κουνέλι η κυρία.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, του εύχομαι καλή επιτυχία, και να εξέλθει νικητής και τροπαιούχος. Και όπως είχε πει και ο ποιητής....: "Δε γαμάνε οι ωραίοι, γαμάνε οι γενναίοι!"
:thumbsup: :cool2:

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36

τυπε δικιο εχεις αλλα πανω στην καβλα ...ελα πες το μου...δεν δουλευει... :idiot:

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
τυπε δικιο εχεις αλλα πανω στην καβλα ...ελα πες το μου...δεν δουλευει... :idiot:

αμα κανεις καμια μαλακια και στο κοψει μετα ο ναυτικος θα εχεις μεγαλυτερο προβλημα.

Παντρεμενος δεν ειμαι, ιδια εμπειρια δεν εχω, αλλα  η λογικη λεει αμα η αλλη γυροβολαει μεσα στο σπιτι σου, ειναι και φιλη με τη γυναικα σου εκτος απο κουμπαρα εσυ μακρυα κι αγαπημενα, εκτος αμα σου την πεσει αυτη χοντρα. Και παλι πρεπει να το ξανασκεφτεις αν αξιζει ενα γαμησι την γιγαντιαια μανουρα που μπορει να ακολουθησει

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
αμα κανεις καμια μαλακια και στο κοψει μετα ο ναυτικος θα εχεις μεγαλυτερο προβλημα.

Παντρεμενος δεν ειμαι, ιδια εμπειρια δεν εχω, αλλα  η λογικη λεει αμα η αλλη γυροβολαει μεσα στο σπιτι σου, ειναι και φιλη με τη γυναικα σου εκτος απο κουμπαρα εσυ μακρυα κι αγαπημενα, εκτος αμα σου την πεσει αυτη χοντρα. Και παλι πρεπει να το ξανασκεφτεις αν αξιζει ενα γαμησι την γιγαντιαια μανουρα που μπορει να ακολουθησει

τυπε ολα αυτα τα σκεφτομε και ξερω ποια ειναι η λογική κ τι προστάζει...
αλλα υπάρχουν στιγμες που δεν την παλεύεις την καβλααααα...

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16

ε τραβα βρες κανα τρυφερο 22 χρονο πιπινι χωρις πατσοκοιλια και σε κανα 10 λεπτο θα την εχεις ξεχασει τη κουμπαρα.Δε ξερω, τετοιου μεγεθους κολλημα με γυναικα να το γυροφερνω ενα μηνα δεν ειχα ποτε οποτε .. μπορει και να λεω μαλακιες.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εχει κουραδο κοιλι η κουμπαρα θα τρωει πολλα μακντοναλντς

Επισκέπτης
"Πως να γαμησω την κουμπαρα μου"

Τύπε λάθος πρόβλημα σε απασχολεί. Το σωστό είναι:

"Πως να γεμίσω τον κουμπαρά μου"

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
ρε μεγαλε το κουρασες...σε λιγο κλεινεις μηνα και ακομα τιποτα..και ψημενη να ηταν η κουμπαρα, τοσο καιρο θα την ειχε κανει..τι το παιδευεις? βουρ και οτι γινει...θα στην γαμησει αλλος στο τελος..

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
ρε μεγαλε το κουρασες...σε λιγο κλεινεις μηνα και ακομα τιποτα..και ψημενη να ηταν η κουμπαρα, τοσο καιρο θα την ειχε κανει..τι το παιδευεις? βουρ και οτι γινει...θα στην γαμησει αλλος στο τελος..

ρε τυπε αυτο που με νοιαζει ειναι να την γαμησω εγω ..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

ρε τυπε αυτο που με νοιαζει ειναι να την γαμησω εγω ..

Πήγε μακριά η βαλίτσα τύπε μου.......

Κάνε την κίνησή σου ή αλλιώς πες στους λατρεμένους mods να κλειδώσουν το νήμα.

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
Πήγε μακριά η βαλίτσα τύπε μου.......

Κάνε την κίνησή σου ή αλλιώς πες στους λατρεμένους mods να κλειδώσουν το νήμα.

δεν υπαρχει λογος να βιαστώ τυπε ...και οποιος βαριετε απλα δεν ασχολείται με το θεμα μου...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
δεν υπαρχει λογος να βιαστώ τυπε ...και οποιος βαριετε απλα δεν ασχολείται με το θεμα μου...
Φιλε μηπως απλα απολαμβανεις το ολο θεμα σαν φαντασιωση και κανεις εργοχειρο? Υπαρχει και το γνωστο αποφθεγμα "Αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι"

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Δεν το είπα για να μανουριάσουμε τύπε μου. Αλλά για να σπεύσεις μη σε προλάβει έτερος επιβήτωρ......(μιάς και απ' ότι φαίνεται, η κουμπάρα είναι σχεδόν έτοιμη να το πνίξει το κουνέλι). ;)

prokopis_proikismenos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.627
Πόντοι
3.187
- Το χεις καταλάβει τόσο καιρό οτι το ενδιαφέρον μου για σένα έχει κάτι το εξαιρετικό. Δεν λέω.. εσύ μπορεί να έχει τις δεσμεύσεις σου αλλά τα συναισθήματα πολλές φορές δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Επίσης ξέρω οτι με την γυναίκα μου σας συνδέει μια φιλία που σε εμποδίζει να με δεις διαφορετικά. Προσπάθησε όμως να έρθεις στη θέση μου. Το πάθος μου για σένα είναι τέτοιο που θα μπορούσα να κάνω τα πάντα για λίγες στιγμές ευτυχίας μαζί σου.

Αν δεν έχει μείνει κάγκελο μπορεί και να την  :fuck2:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δεν το είπα για να μανουριάσουμε τύπε μου. Αλλά για να σπεύσεις μη σε προλάβει έτερος επιβήτωρ......(μιάς και απ' ότι φαίνεται, η κουμπάρα είναι σχεδόν έτοιμη να το πνίξει το κουνέλι). ;)

......kι αν το 'χει πνίξει ήδη και δεν το ξέρει ,σιγά μην τοy to έλεγε ! :rolleyes:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
......kι αν το 'χει πνίξει ήδη και δεν το ξέρει ,σιγά μην τοy to έλεγε ! :rolleyes:

Σίγουρα δεν θα του το έλεγε, αλλά ίσως και να καθόταν πιό ήσυχη (βλέπε τις φωτό της) αν την κάρφωνε κάποιος άλλος.

Εκτός αν είναι τόσο ξεκωλάκι, που γουστάρει multiple πούτσες. :grin:

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
- Το χεις καταλάβει τόσο καιρό οτι το ενδιαφέρον μου για σένα έχει κάτι το εξαιρετικό. Δεν λέω.. εσύ μπορεί να έχει τις δεσμεύσεις σου αλλά τα συναισθήματα πολλές φορές δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Επίσης ξέρω οτι με την γυναίκα μου σας συνδέει μια φιλία που σε εμποδίζει να με δεις διαφορετικά. Προσπάθησε όμως να έρθεις στη θέση μου. Το πάθος μου για σένα είναι τέτοιο που θα μπορούσα να κάνω τα πάντα για λίγες στιγμές ευτυχίας μαζί σου.

Αν δεν έχει μείνει κάγκελο μπορεί και να την  :fuck2:

:thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
Σίγουρα δεν θα του το έλεγε, αλλά ίσως και να καθόταν πιό ήσυχη (βλέπε τις φωτό της) αν την κάρφωνε κάποιος άλλος.

Εκτός αν είναι τόσο ξεκωλάκι, που γουστάρει multiple πούτσες. :grin:
[/qu

αν ηταν ετσι θα χαμε τελειώσει τωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom