ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εχουμε συζητηση επιπεδου αχαχουχα/αγγελικης τωρα
Παραπληροφορηση τυπε... εκει τελειωσα στους 30 ;)Οσο για τους κλωνους μου που εφτασαν αισιως στον αριθμο 23
ετσι κανεις εσυ βρε σιχαμα ? :Sαχουτοοοοοοοο. πες μας και για κανα κιλοτακι που μυριζεις.
το σκεφτεται ακομη τυπε ...Χωρισε ο τυποs η ακομα???
Χωρισε ο τυποs η ακομα???
Απολαυσε το ..... ;)Έχω πάψει να τον παρεξηγώ φίλε
ετσι κανεις εσυ βρε σιχαμα ? :S
Πρεπει να φτιαξεις σεναριο αλα Φωσκολος....κατσε τυπε τωρα εχουμε επανασυνδεση αγγελικης με αχαχουχα. κατσε να απολαυσουμε το διαλογο τους
καλα αστο :Sετσι πως?
Πρεπει να φτιαξεις σεναριο αλα Φωσκολος....
Οχι οτι κι οτι.....
Με γνωριζει δηλαδη η ετσι φανταζεται ?
Απο ποτε οι αξιες και η αναγνωριση σε μια οικογενεια, θεωρουνται αδυναμια, ωστε να προσαπτουν τον χαρακτηρισμο του βουτηρομπεμπε σε οποιον τις αναγνωριζει και τις τηρει ?
Ευχομαι να ΝΙΩΣΕΙ κι εκεινη την ιδια αγαπη, εκτιμηση και σεβασμο, που τρεφω για την μητερα μου, απο τα τεκνα της
(ΔΕΝ το λεω καθολου υποτιμητικα αυτο και ελπιζω να μην παρεξηγηθει η ευχη μου αυτη)
Για μενα η μητερα μου ηταν και ειναι και πατερας, στον βαθμο που μπορουσε να ειναι και εκτος των αλλων που ηταν αυτονοειτα, θυσιασε και την ζωη της για μενα και αυτο ειναι κατι που αλλοι το αναγνωριζουν και αλλοι οχι .
Φυσικα δεν περιμενω να καταλαβεις τιποτα απο οσα σου γραφω..... απλα σου εξηγω μερικα πραγματα.
με την αγγελικουλαρε αχαχουχα εχω μια απορια που μαλον δεν θα μου απαντηθει ποτε γιατι δεν νομιζω οτι θα εισαι ποτε ειλικρινης.εχεις παει ποτε με γυναικα?
Οχι !!!!!ρε αχαχουχα εχω μια απορια που μαλον δεν θα μου απαντηθει ποτε γιατι δεν νομιζω οτι θα εισαι ποτε ειλικρινης.εχεις παει ποτε με γυναικα?
Η αγγελικουλα ειναι γυναικαρα τυπε !!!!!!με την αγγελικουλα
Μην μου το θυμιζεις να χαρεις :SΝύχτωσε. Τράβα να κλειδώσεις μικρέ Ξανθαχούχα.
καλα μαλακας εισαι ρε? καθεσε κ απολογησε στο καθε μαλακιστηρι?Με γνωριζει δηλαδη η ετσι φανταζεται ?
Απο ποτε οι αξιες και η αναγνωριση σε μια οικογενεια, θεωρουνται αδυναμια, ωστε να προσαπτουν τον χαρακτηρισμο του βουτηρομπεμπε σε οποιον τις αναγνωριζει και τις τηρει ?
Ευχομαι να ΝΙΩΣΕΙ κι εκεινη την ιδια αγαπη, εκτιμηση και σεβασμο, που τρεφω για την μητερα μου, απο τα τεκνα της
(ΔΕΝ το λεω καθολου υποτιμητικα αυτο και ελπιζω να μην παρεξηγηθει η ευχη μου αυτη)
Για μενα η μητερα μου ηταν και ειναι και πατερας, στον βαθμο που μπορουσε να ειναι και εκτος των αλλων που ηταν αυτονοειτα, θυσιασε και την ζωη της για μενα και αυτο ειναι κατι που αλλοι το αναγνωριζουν και αλλοι οχι .
Φυσικα δεν περιμενω να καταλαβεις τιποτα απο οσα σου γραφω..... απλα σου εξηγω μερικα πραγματα.