Νέα

πως χωριζεις απο συγκατοικιση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχουμε συζητηση επιπεδου αχαχουχα/αγγελικης τωρα  :rockon:

Επισκέπτης
Τι εγινε βρηκαμε πως να ξεφορτωθει τη γκομενα ο τυπος και το γυρισαμε σε axaxouxas vs ektor lopez ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Χωρισε ο τυποs η ακομα???

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πρεπει να φτιαξεις σεναριο αλα Φωσκολος....

Οχι οτι κι οτι.....

μα ειδες κατι μαλακιες που λεμε ωρες ωρες. ειναι δυνατον εσυ?? θα ησουν σχιζοφρενης τρελος δεν ειπες? αντε που ειναι το ποστ για τους μοντ?

:2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε αχαχουχα εχω μια απορια που μαλον δεν θα μου απαντηθει ποτε γιατι δεν νομιζω οτι θα εισαι ποτε ειλικρινης.εχεις παει ποτε με γυναικα?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Με γνωριζει δηλαδη η ετσι φανταζεται ?

Απο ποτε οι αξιες και η αναγνωριση σε μια οικογενεια, θεωρουνται αδυναμια, ωστε να προσαπτουν τον χαρακτηρισμο του βουτηρομπεμπε σε οποιον τις αναγνωριζει και τις τηρει ?

Ευχομαι να ΝΙΩΣΕΙ κι εκεινη την ιδια αγαπη, εκτιμηση και σεβασμο, που τρεφω για την μητερα μου, απο τα τεκνα της
(ΔΕΝ το λεω καθολου υποτιμητικα αυτο και ελπιζω να μην παρεξηγηθει η ευχη μου αυτη)

Για μενα η μητερα μου ηταν και ειναι και πατερας, στον βαθμο που μπορουσε να ειναι και εκτος των αλλων που ηταν αυτονοειτα, θυσιασε και την ζωη της για μενα και αυτο ειναι κατι που αλλοι το αναγνωριζουν και αλλοι οχι .

Φυσικα δεν περιμενω να καταλαβεις τιποτα απο οσα σου γραφω..... απλα σου εξηγω μερικα πραγματα.

Νύχτωσε. Τράβα να κλειδώσεις μικρέ Ξανθαχούχα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Με γνωριζει δηλαδη η ετσι φανταζεται ?

Απο ποτε οι αξιες και η αναγνωριση σε μια οικογενεια, θεωρουνται αδυναμια, ωστε να προσαπτουν τον χαρακτηρισμο του βουτηρομπεμπε σε οποιον τις αναγνωριζει και τις τηρει ?

Ευχομαι να ΝΙΩΣΕΙ κι εκεινη την ιδια αγαπη, εκτιμηση και σεβασμο, που τρεφω για την μητερα μου, απο τα τεκνα της
(ΔΕΝ το λεω καθολου υποτιμητικα αυτο και ελπιζω να μην παρεξηγηθει η ευχη μου αυτη)

Για μενα η μητερα μου ηταν και ειναι και πατερας, στον βαθμο που μπορουσε να ειναι και εκτος των αλλων που ηταν αυτονοειτα, θυσιασε και την ζωη της για μενα και αυτο ειναι κατι που αλλοι το αναγνωριζουν και αλλοι οχι .

Φυσικα δεν περιμενω να καταλαβεις τιποτα απο οσα σου γραφω..... απλα σου εξηγω μερικα πραγματα.
καλα μαλακας εισαι ρε? καθεσε κ απολογησε στο καθε μαλακιστηρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom