Νέα

πως χωριζεις απο συγκατοικιση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Bουτυρομπεμπες ειναι αυτος που δεν εχει δικη του βουληση και περιμενει παντα τις υποδειξεις, την έγκριση ή την άδεια των άλλων για να ενεργησει.
Ωραια ....

Υπο αυτο το σκεπτικο τοτε δεν ειμαι τετοιος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

α θελεις συνεχεια? οκ. συνεχιζουμε. ενα μηνα πριν την παραδοχη και 6 μηνες μετα την εμφανιση της αγγελικης

axaxouxas23 έγραψε:
Τελευταιος κλωνος και μηνυμα.

Δεν την επεσα σε καμια ποτε με πι εμ
Μονο ως φερραρις το ''επαιξα πεφτουλας'' οχι για να βγαλω γκομενα αλλα για αλλο λογο που δεν θα αναφερω οπως και να με πειτε.....
Τα μονα πι εμ που εστειλα σε κοπελες εδω ηταν συμβουλευτικου και συμπονετικου  χαρακτηρα καθως και ευχες για καθε γιορτη (σε οσες μιλουσα λιγο τελος παντων)
και αυτο χωρις να υπαρχει δολος !

Οσο για το πεφτουλα που με αποκαλειτε...
Θα πρεπει να ειμαι τελειως καμμενος και απελπισμενος για να την πεσω σε κοπελα.....
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ......
Αληθεια εσεις το κανετε αυτο ?
Δηλαδη την πεφτετε στην τυχη σε αγορια που μπορει να μην σας αρεσουν ?

Δοξα τω Θεο τοσο καμμενος ΔΕΝ ειμαι.....  =g

Οσο για τα ''υβριστικα'' πι εμ που λετε ....

Εστειλα μονο ενα κι αυτο στην δις Βελβυ για να μην διαβαστουν τα λογια σε τριτους σεβομενος τα υπολοιπα μελη ενω η βελβυ μου τα ειπε ανοικτα πριν απαντησω με πι εμ
ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ στιγμη για αυτο καθως ημουν ιδιεταιρα συγκρατημενος στις εκφρασεις μου προς αυτην τοτε...... και πολυ λιγα τις ειπα (θα επρεπε να της πω πολλα περισσοτερα) =g

[size=25pt]Οσο για τους κλωνους μου που εφτασαν αισιως στον αριθμο 23[/size]
ΔΕΝ ηταν θεμα αποδοχης αλλα αισθημα αδικιας και καταπιεσης.....
Αλιμονο μου αν περιμενα την αποδοχη απο ενα φορουμ που μπαινει καθε καρυδιας καρυδι.

[size=25pt]Οι κλωνοι Αγγελικουλα και βοθρος  δεν ημουν εγω [/size]!!!!! 8-)
Ειδικα για τον βοθρο δεν ξερω πως σας μπηκε τετοια ιδεα αλλα και δεν με ενδιαφερει να μαθω.

Οσο για αυτους που λενε διαφορα για μενα χωρις να με εχουν γνωρισει δεν εχω να πω τιποτα γιατι μονοι τους αναφερουν τι ειναι
Ουτε θα ριξω επιπεδο λεγοντας για αλλα μελη αν και εχω κι εγω πολλα να πω.....

ΚΡΙΜΑΣ !!!!!!!!!!!

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να αναφερω αλλα .... αυτα αρκουν ...

Οποτε γουσταρω και μου κανει κεφι θα επαννερχωμαι !!!!!!
Και αυτο πλεον μονο για την πλακα μου....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.239
Πόντοι
25.467

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
α θελεις συνεχεια? οκ. συνεχιζουμε. ενα μηνα πριν την παραδοχη και 6 μηνες μετα την εμφανιση της αγγελικης
Συνεχισε να με διασκεδαζεις .... εχεις χοντρο καψιμο με την παρτη μου εσυ  :boobies:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για να σε πει έτσι, προφανώς όλα όσα έχεις εσύ. Στην καλύτερη δηλαδή, να σε πει κάποιος έτσι. Είναι ευγενικό το Αλίντι.
Με γνωριζει δηλαδη η ετσι φανταζεται ?

Απο ποτε οι αξιες και η αναγνωριση σε μια οικογενεια, θεωρουνται αδυναμια, ωστε να προσαπτουν τον χαρακτηρισμο του βουτηρομπεμπε σε οποιον τις αναγνωριζει και τις τηρει ?

Ευχομαι να ΝΙΩΣΕΙ κι εκεινη την ιδια αγαπη, εκτιμηση και σεβασμο, που τρεφω για την μητερα μου, απο τα τεκνα της
(ΔΕΝ το λεω καθολου υποτιμητικα αυτο και ελπιζω να μην παρεξηγηθει η ευχη μου αυτη)

Για μενα η μητερα μου ηταν και ειναι και πατερας, στον βαθμο που μπορουσε να ειναι και εκτος των αλλων που ηταν αυτονοειτα, θυσιασε και την ζωη της για μενα και αυτο ειναι κατι που αλλοι το αναγνωριζουν και αλλοι οχι .

Φυσικα δεν περιμενω να καταλαβεις τιποτα απο οσα σου γραφω..... απλα σου εξηγω μερικα πραγματα.

eimaininja

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Like
2
Πόντοι
0

Απο ποτε οι αξιες και η αναγνωριση σε μια οικογενεια, θεωρουνται αδυναμια, ωστε να προσαπτουν τον χαρακτηρισμο του βουτηρομπεμπε σε οποιον τις αναγνωριζει και τις τηρει ?

Ευχομαι να ΝΙΩΣΕΙ κι εκεινη την ιδια αγαπη, εκτιμηση και σεβασμο, που τρεφω για την μητερα μου, απο τα τεκνα της
(ΔΕΝ το λεω καθολου υποτιμητικα αυτο και ελπιζω να μην παρεξηγηθει η ευχη μου αυτη)

Για μενα η μητερα μου ηταν και ειναι και πατερας, στον βαθμο που μπορουσε να ειναι και εκτος των αλλων που ηταν αυτονοειτα, θυσιασε και την ζωη της για μενα και αυτο ειναι κατι που αλλοι το αναγνωριζουν και αλλοι οχι .

Φυσικα δεν περιμενω να καταλαβεις τιποτα απο οσα σου γραφω..... απλα σου εξηγω μερικα πραγματα.
Τυπε σε παραθετω για να σου θυμισω αυτο το ποστ οταν την ξαναρχισεις στα βρισιδια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αχουτοοοοοοοο. πες μας και για κανα κιλοτακι που μυριζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom