Νέα

πως χωριζεις απο συγκατοικιση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε συ Εκτορ .... να σε ρωτησω κατι ...

Τι εχεις και ασχολεισαι τοσο μαζι μου ?
Πες μου και θα προσπαθησω να κατανοησω οτι μου πεις ....

Δεν με αγγιζει οτι και να ποσταρεις, ουτε και με υποβιβαζει σε αυτους που με ξερουν καλα.....
Απο εδω μεσα δεν με απασχολει τιποτα, ουτε και γυρευω τιποτα.... απο κανεναν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Δεν με αγγιζει οτι και να οσταρεις ουτε και με υποβιβαζει σε αυτους που με ξερουν καλα.....
Απο εδω μεσα δεν με απασχολει τιποτα, ουτε και γυρευω τιποτα....

ε τοτε τραβα πασο. τι κλαις τη μια και γελας την αλλη και βριζεις την παραλλη. μηπως εισαι τρρρρρρρρρρρρρρρρελος?  :crazy:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Δεν με αγγιζει οτι και να ποσταρεις, ουτε και με υποβιβαζει σε αυτους που με ξερουν καλα.....
Απο εδω μεσα δεν με απασχολει τιποτα, ουτε και γυρευω τιποτα.... απο κανεναν.
Δεν πεφτεις στον ερωτα του!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ε τοτε τραβα πασο. τι κλαις τη μια και γελας την αλλη και βριζεις την παραλλη. μηπως εισαι τρρρρρρρρρρρρρρρρελος?  :crazy:
Πασο σε τι ?

Δεν μου απαντας ομως .... και μοιαζει με ψυχωση ολο αυτο  :S

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
google-logo-image.jpg
:birdman:
αφου ειμαι αχρηστη!!!δωστο μου στο πιατο να τελειωνουμε!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να κατεβασεις τα αυτια να μη χωνεσαι σε κοσμο να κλεισεις το νετ και να πας σε ενα ειδικο. αντε στην καλυτερη να κατεβασεις τα αυτια με τις μαλακιες που εχεις στο παλμαρε σου και να ζυγιζεις δεκα φορες τι θα πεις μη τυχον πεταξεις μαλακια παλι.
αν δειξεις μεταμελεια και στροφη στην φυσιολογικοτητα εγω θα σου χαριστω. λογος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να κατεβασεις τα αυτια να μη χωνεσαι σε κοσμο να κλεισεις το νετ και να πας σε ενα ειδικο. αντε στην καλυτερη να κατεβασεις τα αυτια με τις μαλακιες που εχεις στο παλμαρε σου και να ζυγιζεις δεκα φορες τι θα πεις μη τυχον πεταξεις μαλακια παλι.
αν δειξεις μεταμελεια και στροφη στην φυσιολογικοτητα εγω θα σου χαριστω. λογος.
σιγα μην παει και στο Α.Ο μαζι με τον παπαγιωργη τυπε :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ποια αυτια να κατεβασω και σε ποιον κοσμο χωνομαι ?

Τις οποιες μαλακιες μου τις εχω αποδεχτει και τις εχω πει ηδη, κατι που δεν εχεις μπεσα να κανεις εσυ...

Δεν χρειαζεται να μου χαριστεις σε τιποτα .....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σιγα μην παει και στο Α.Ο μαζι με τον παπαγιωργη τυπε :2funny:
κατσε τυπε και κλαιω .....

Πραγματικα απορω με μενα πως γελαω με ολο αυτο που μου εχει τυχει απο τις αρχες του καλοκαιριου και δωθε  :S

Τεσπα ολα καλα..... :sunglasses:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποια αυτια να κατεβασω και σε ποιον κοσμο χωνομαι ?

Τις οποιες μαλακιες μου τις εχω αποδεχτει και τις εχω πει ηδη, κατι που δεν εχεις μπεσα να κανεις εσυ...

Δεν χρειαζεται να μου χαριστεις σε τιποτα .....

αμα δε θες να σου χαριστω τοτε γιατι κλαις και παρακαλας τους μοντ? ε?  :boobies:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Παλληκάρια μαζι μενετε και λεει ο ενας στον αλλο με τροπο να φυγει απο το σπίτι?
:think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εδω εστειλε στον αλλον η αντριαννα λιμα...και δεν ειναι ψεμα...
και σεις κολλατε στην κοινη θνητη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom