foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
γιατι το αποκλειεις?Εσενα ποτε .....
την εχεις δει?
μπορει να ειναι μπιμπελο
γιατι το αποκλειεις?Εσενα ποτε .....
α δεν ξερω..
εγω τον χρηστη αχαχουχα τον εχω κοψει για πολυ ρομαντικο τυπο
σεληνοφως, κερακια, θαλασσα
βγαινουν για καφε?Ναι, πάνε και στον Πειραιά με τη μαμά.
α δεν ξερω..
εγω τον χρηστη αχαχουχα τον εχω κοψει για πολυ ρομαντικο τυπο
σεληνοφως, κερακια, θαλασσα
τωρα στα προσωπικα του δεν ξερω τι κανει ο ανθρωπος
Δεν καταλαβες ....γιατι το αποκλειεις?
την εχεις δει?
μπορει να ειναι μπιμπελο
Εκτορ με τοσα που του χεις σουρει δεν εχει φυγει απο το σπιτι ο αχαχουχας?εχει το μυαλο της σεληνης του φωσκολου βαζει εχει πιασει κερι πουρι απο την αγαμια και γραφει μια θαλασσα μαλακιες.
Αμ δε.... με το ζορι να βγαλω 2-3 φορες ολο το καλοκαιριΝαι, πάνε και στον Πειραιά με τη μαμά.
την γαμησε τελικα;τι εγινε με αυτο το σκηνικο γιατι δεν το ειχα παρακολουθησειμε την αγγελικουλα![]()
Δεν καταλαβες ....
Υπεθεσα οτι θα εννοουσε οτι θα σηκωσω παντοφλα ?????? (αν καταλαβα καλα)
Χερι εγω δεν σηκωνω ευκολα, εκτος κι αν απειληθει η ακεραιοτητα μου και σιγουρα οχι σε γυναικες....
Δουλεια δεν εχω και ποσταρω στο μπου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μονο?την γαμησε τελικα;τι εγινε με αυτο το σκηνικο γιατι δεν το ειχα παρακολουθησει
καλα της εκανες δικε μουΤυπε εχει αγνη και καθαρη ψυχη...... Εσωτερικη ομορφια που λεμε
Και πολλα λεφτα αισθηματα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλα ηταν καταπιεστικη .... δεν με αφηνε να κοιταξω αλλη... και δεν αντεξα και την χωρισα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον εχω συνηθισει πλεον ξερωντας και τι ειναι ;-)Εκτορ με τοσα που του χεις σουρει δεν εχει φυγει απο το σπιτι ο αχαχουχας?
![]()
![]()
![]()
τυπε ειχαν σχεσητην γαμησε τελικα;τι εγινε με αυτο το σκηνικο γιατι δεν το ειχα παρακολουθησει
την ξεσκισα τυπετην γαμησε τελικα;τι εγινε με αυτο το σκηνικο γιατι δεν το ειχα παρακολουθησει
Αυτα στο ριμεικ τυπε.....Μονο?
Εδω οι φημες λενε οτι την ζητησε σε γαμο!
![]()
![]()
![]()
![]()
μιλαμε για μεγαλες στιγμεςΜονο?
Εδω οι φημες λενε οτι την ζητησε σε γαμο!
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε ειχαν σχεση
αλλα την εδιωξε γιατι τον κοροιδεψε
τον ειχε σαν παιχνιδι της
ηταν προστυχια
μετα βεβαια τον παρακαλουσε αλλα ο αχαχουχας δεν γυρνα ποτέ πισω
Ομολογω οτι βρισκω ενδιαφερουσα την προταση σου οπως την διατυπωνεις, αν και δεν μου αρεσει η απαντηση σου ...Ότι γαμάς την παντόφλα σου σαν τους καυλωμένους σκύλους εννοώ. Τώρα δική σου παντόφλα, άλλης, δεν το ξέρω.