foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
γιατι το αποκλειεις?Εσενα ποτε .....
την εχεις δει?
μπορει να ειναι μπιμπελο
γιατι το αποκλειεις?Εσενα ποτε .....
α δεν ξερω..
εγω τον χρηστη αχαχουχα τον εχω κοψει για πολυ ρομαντικο τυπο
σεληνοφως, κερακια, θαλασσα
βγαινουν για καφε?Ναι, πάνε και στον Πειραιά με τη μαμά.
α δεν ξερω..
εγω τον χρηστη αχαχουχα τον εχω κοψει για πολυ ρομαντικο τυπο
σεληνοφως, κερακια, θαλασσα
τωρα στα προσωπικα του δεν ξερω τι κανει ο ανθρωπος
Δεν καταλαβες ....γιατι το αποκλειεις?
την εχεις δει?
μπορει να ειναι μπιμπελο
Εκτορ με τοσα που του χεις σουρει δεν εχει φυγει απο το σπιτι ο αχαχουχας?εχει το μυαλο της σεληνης του φωσκολου βαζει εχει πιασει κερι πουρι απο την αγαμια και γραφει μια θαλασσα μαλακιες.
Αμ δε.... με το ζορι να βγαλω 2-3 φορες ολο το καλοκαιριΝαι, πάνε και στον Πειραιά με τη μαμά.
την γαμησε τελικα;τι εγινε με αυτο το σκηνικο γιατι δεν το ειχα παρακολουθησειμε την αγγελικουλα
Δεν καταλαβες ....
Υπεθεσα οτι θα εννοουσε οτι θα σηκωσω παντοφλα ?????? (αν καταλαβα καλα)
Χερι εγω δεν σηκωνω ευκολα, εκτος κι αν απειληθει η ακεραιοτητα μου και σιγουρα οχι σε γυναικες....
Δουλεια δεν εχω και ποσταρω στο μπου
Μονο?την γαμησε τελικα;τι εγινε με αυτο το σκηνικο γιατι δεν το ειχα παρακολουθησει
καλα της εκανες δικε μουΤυπε εχει αγνη και καθαρη ψυχη...... Εσωτερικη ομορφια που λεμε
Και πολλα λεφτα αισθηματα
Αλλα ηταν καταπιεστικη .... δεν με αφηνε να κοιταξω αλλη... και δεν αντεξα και την χωρισα
Τον εχω συνηθισει πλεον ξερωντας και τι ειναι ;-)Εκτορ με τοσα που του χεις σουρει δεν εχει φυγει απο το σπιτι ο αχαχουχας?
τυπε ειχαν σχεσητην γαμησε τελικα;τι εγινε με αυτο το σκηνικο γιατι δεν το ειχα παρακολουθησει
την ξεσκισα τυπετην γαμησε τελικα;τι εγινε με αυτο το σκηνικο γιατι δεν το ειχα παρακολουθησει
Αυτα στο ριμεικ τυπε.....Μονο?
Εδω οι φημες λενε οτι την ζητησε σε γαμο!
μιλαμε για μεγαλες στιγμεςΜονο?
Εδω οι φημες λενε οτι την ζητησε σε γαμο!
τυπε ειχαν σχεση
αλλα την εδιωξε γιατι τον κοροιδεψε
τον ειχε σαν παιχνιδι της
ηταν προστυχια
μετα βεβαια τον παρακαλουσε αλλα ο αχαχουχας δεν γυρνα ποτέ πισω
Ομολογω οτι βρισκω ενδιαφερουσα την προταση σου οπως την διατυπωνεις, αν και δεν μου αρεσει η απαντηση σου ...Ότι γαμάς την παντόφλα σου σαν τους καυλωμένους σκύλους εννοώ. Τώρα δική σου παντόφλα, άλλης , δεν το ξέρω.