Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.555
Πόντοι
27.261
Οι μανδαρινοι ειναι ανθρωποι ξερεις.... μην κρινεις απο τον εαυτο σου...δεν ειναι μονο θεμα αφασιας , ωχαδερφισμου, ειναι και χρημα , πολυ χρημ;
μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα.
ξαναδιαβασε το.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Είναι υποχρεωμένοι να εκδίδουν παραστατικά.
Τώρα γιατί δεν ελέγχονται είναι προφανές, στην Ελλάδα ζούμε .
Τίποτα δεν είναι. Παραλαμβάνουν υλικά από τον οποιονδήποτε και δεν απαιτείται να δικαιολογήσει την προέλευσή τους. Τον πληρώνουν και στο χέρι και άντε γειά. Οι μεγαλύτερες εταιρείες συγκεντρωσης υλικών έχουν φύγει από τους αρχικούς ιδιοκτήτες και πλέον ανήκουν σε γύφτους, επίσημα και ανεπίσημα. Ξέρω δυο-τρεις που άλλαξαν χέρια με μερικές δεκάδες χιλιάδες μετρητών, που δόθηκαν στο χέρι. Η πλεμπα του μαχαλά κλέβει ανακυκλώσιμα αβερτα κι αν στραβωαει η δουλειά, ο βασιλιάς καθαρίζει όσο διαρκεί η διαμονή στη στενή

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
Ουτε το ενα ουτε το αλλο ...βιοπαλαιστης που ταλαιπωρουμαι στο Κηφισο καθημερινα....το ξερες οτι υπαρχει καταγγελια οτι απο δουκισσης πλακεντιας ως αεροδρομιο δεν υπαρχουν τα συστηματα ομοια με αυτα των Αθηνα Θεσσαλονικη;κοιτα μην κυνηγαμε την ουρα μας σαν τους σκυλους....
Οκ πασο, απλα θεωρώ οτι απεργίες στο μετρό τιμωρουν έναν κόσμο που δεν φταιει

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα.
ξαναδιαβασε το.
Καταλαβα αδερφε , εγραφψες για ενα αψυχο πλασμα θα το καταλαβαινες...και σου επαν;λ;μβ;νω μην κρινεις απο τον εαυτο σου για το τι δεν θα εκανες ..αυτοι που τα κανουν απλα τα κανουν για χρημα....απλα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Όλοι οι συγγενεις λενε καμία ενημέρωση .. δεν μπορουσαν οι γαμημενοι να βαλουν καποιους να ενημερωνουν τους συγγενείς ;;;
Πόσο για το πουτσο

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Και στεναχωριέμαι αφάνταστα με αυτό που έγινε αλλά δεν μπορούμε να κατηγορουμε τις εταιρείες και τους υπουργούς για όλα.Δηλαδη ρε μάγκες συγνώμη έχετε πάρει δίπλωμα οδήγησης δεν έχετε πάει σε παλιό επαρχιακό δρόμο;έχει φωτισμό πέρα από κάποιες διασταυρώσεις;ο ΚΟΚ δεν λέει ο από δεξιά πάντα προτεραιότητα αν δεν έχει σήμανση;δεν λέει τα μέγιστα χλμ που μπορείς να κινείσαι αν δεν έχει σήμανση;δεν σου λέει να προσέχεις ούτως η άλλως;αν δηλαδή δεν δουλεύει ένα φανάρι και περάσεις καρφί και σκοτώσεις έναν πεζό,μηχανάκι κλπ φταίει ο δήμος που δεν δούλευε το φανάρι;φταίει το υπουργείο;εκεί λέμε όμως ότι φταίει ο οδηγός όχι το υπουργειο.πήρες το δίπλωμα οδήγησης και θεωρείσαι επαρκής να χειριστείς το αμάξι,ότι έχεις κατανοήσει τη νομοθεσία και τις υποχρεώσεις σου σαν οδηγός και τι πρέπει να κάνεις ανά περίπτωση.αντιστοιχα και επαγγελματικά.μια ζωή φταίει ο από πάνω εγώ ακολουθώ εντολές.Αυτη είναι η λογική όλων.Δηλαδη κάνεις μια δουλειά και δεν σκέφτεσαι τι κάνεις, πως το κάνεις, γιατί το κάνεις πως μπορώ να βελτιώσω αυτό που κάνω, απλά κάνεις κάτι που σου είπε κάποιος.ουτε ότι έχεις ένα είδος ευθύνης για αυτό που κάνεις.τιποτα μια ζωή η από πάνω γιατί εγώ μεροκάματο βγάζω ο από πάνω κονομαει.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
:wanker: :wanker:
Εγώ θα ψηφίσω τον κουΛΑΡΑ !!

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.745
Πόντοι
456
ο σταθμαρχης παλια δουλευε στο υπουργειο παιδείας
και ηταν μονο 3 μηνες στη θεση του σταθμαρχη ... που για να γινει σταθμαρχης πρεπει να περασεις απο 1002 ποστα και να περασουν τουλαχιστον 15 χρονια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
ο σταθμαρχης παλια δουλευε στο υπουργειο παιδείας
και ηταν μονο 3 μηνες στη θεση του σταθμαρχη ... που για να γινει σταθμαρχης πρεπει να περασεις απο 1002 ποστα και να περασουν τουλαχιστον 15 χρονια
αφου σου λεει τον εκπαιδευσαν
έτοιμος ηταν για την θέση

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Οκ πασο, απλα θεωρώ οτι απεργίες στο μετρό τιμωρουν έναν κόσμο που δεν φταιει
Πιστευεις οτι οταν περνεις 11001- 1200 το μηνα ( τοσα περνουν) ασχετα αν εσυ και εγω κουραζομαστε πιο πολυ και αν τα βγαζουμε , για να τα βγαλουμε , σε παιρνει να χανεις μεροκαματα με ολο αυτον το οργιο ακριβειας;μην λεμε τα αυτονοητα με το συμπαθειο....μας βαζουν σε στρατοπαιδα , ειδες τι με ρωτησες ; αν ειμαι εισοδηματειας ή επαρχιωτης...αρα πιστευεις σε κανανε πιο ορθα να πιστευεις οτι εσυ εισαι απο δω και εγω απο εκει και μοιραια πρεπει να συγκρουομαστε....δουλευω στο εμπορειο λοιπον....πριν τα μνημονια και κλεινω με αυτο για να κανω και καμια δουλεια γιατι με συνεπαρατε ολοι εδω μεσα και να ειστε καλα, το μονιμο μοτιβο στους μαγαζαρορες ηταν , οι δημοσιοι υπαλλοι που ειναι κοπριτες που παιρνουν 14 μισθους απο 1500 και πανω και ετσι και αλλιως και την κοπαννε απο τις 12 και την 1 απο τις υπηρεσιες τους και μπλα μπλα....και ρωτουσα ρε μεγαλε για πες ;ποιος εχει το πορτοφολι ανοιχτο σημερα να σου ψωνισει στις 12 και στην 1 ; μολις κοπηκαν αυτα στο δημοσιο οσο αναφορα στα χρηματα( αλλα το δημοσιο δεν μαζευτηκε γι να ικονοποιηθει ο μαγαζατορας) το ταμειακι ηταν πιο αδειο πιο φτωχο....το παραδειγμα εχει να κανει οχι με το πως θα πρεπει να λειτουργει το δημοσιο αλλα με το πως μας εντασσουν βιαιως σε ομαδες.....

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.606
Πόντοι
746
Δεν έβγαζε διεύθυνση το fb
Την βρήκα εγώ εντάξει.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
αφου σου λεει τον εκπαιδευσαν
έτοιμος ηταν για την θέση
Και πιο πριν αχθοφορος στα τρενα... ηταν ετοιμος απο εκπαιδευση οχι απο εμπειρια....σε ενα στααθμο οπως της Λαρισας δεν βαζεις απειρο , τον βαζεις σε καποιον σταθμο πιο διπλα με λιγοτερο φορτο ωστε να αποκτησει πειρα ή τον βαζεις βοηθητικα εμπειρου σε μεγαλο σταθμο,οχι στην στην Λαρισα που περνανε και σταματουν και ξεκινουν και διακλαδωνονται τοσα τρενα..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Πιστευεις οτι οταν περνεις 11001- 1200 το μηνα ( τοσα περνουν) ασχετα αν εσυ και εγω κουραζομαστε πιο πολυ και αν τα βγαζουμε , για να τα βγαλουμε , σε παιρνει να χανεις μεροκαματα με ολο αυτον το οργιο ακριβειας;μην λεμε τα αυτονοητα με το συμπαθειο....μας βαζουν σε στρατοπαιδα , ειδες τι με ρωτησες ; αν ειμαι εισοδηματειας ή επαρχιωτης...αρα πιστευεις σε κανανε πιο ορθα να πιστευεις οτι εσυ εισαι απο δω και εγω απο εκει και μοιραια πρεπει να συγκρουομαστε....δουλευω στο εμπορειο λοιπον....πριν τα μνημονια και κλεινω με αυτο για να κανω και καμια δουλεια γιατι με συνεπαρατε ολοι εδω μεσα και να ειστε καλα, το μονιμο μοτιβο στους μαγαζαρορες ηταν , οι δημοσιοι υπαλλοι που ειναι κοπριτες που παιρνουν 14 μισθους απο 1500 και πανω και ετσι και αλλιως και την κοπαννε απο τις 12 και την 1 απο τις υπηρεσιες τους και μπλα μπλα....και ρωτουσα ρε μεγαλε για πες ;ποιος εχει το πορτοφολι ανοιχτο σημερα να σου ψωνισει στις 12 και στην 1 ; μολις κοπηκαν αυτα στο δημοσιο οσο αναφορα στα χρηματα( αλλα το δημοσιο δεν μαζευτηκε γι να ικονοποιηθει ο μαγαζατορας) το ταμειακι ηταν πιο αδειο πιο φτωχο....το παραδειγμα εχει να κανει οχι με το πως θα πρεπει να λειτουργει το δημοσιο αλλα με το πως μας εντασσουν βιαιως σε ομαδες.....
δεν σου φαινόταν παράλογο/περίεργο να έχεις ταμειο στις 12 και στις 13 ;;;
Να ειναι το μαγαζι γεμάτο και γυρίζει ο κόσμος ψαχνοντας για να περάσει η ωρα του;

ειδικα στο κεντρο πανω απο το 80% του πρωινου τζιρου γινεται και γινόταν απο δημόσιους υπαλληλους, το υπολοιπο 20 απο καμια νοικοκυρα που βγηκε βόλτα και απο επαρχιωτες που κατεβηκαν στην πρωτευουσα να ψωνίσουν

• Like
Αντιδράσεις: 968

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.309
Πόντοι
3.556
Η ευθύνη για τη μη εγκατάσταση/αναβάθμιση του ETCS ανήκει στον ΕΡΓΟΣΕ; Εχουμε εκπαιδευμενους τεχνικους στην Ελλαδα για συντηρηση αυτο το λογισμικο και τους αισθητηρες;

Φιλε εγω δεν ειμαι ειδικος σαν εσενα. Το 2003 ειχα περασει απο ενα μεγαλο μελετητικο γραφειο και ειδα μελετες για το νεο Σιδηροδρομικο Σταθμο Αθηνων (ΣΣΑ). Το εργο το ειχαν παρει απο τον ΕΡΓΟΣΕ. Οι μηχανικοι γελουσαν λεγοντας "σιγα μη γινει αυτο το εργο ποτέ ,παλι με τις μελετες θα μεινουν".

Χωρις να θεώ να θιξω εσενα και οσους τιμουν το μισθο τους, ειναι ιδεα μου οτι στον ΕΡΓΟΣΕ εχει γινει της πουτανας με κηφηναριο και απορροφηση κονδυλιων χωρις εργο; Μηπως η εμμονη να τα ριξουμε ολα στους Ιταλους και το μηχανοδηγο, γινεται για να καλυψουν τη σχεση που ειχαν ολα τα κομματα με τον ΕΡΓΟΣΕ;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.650
Πόντοι
8.346
Πλησιάζει η ώρα να μάθουμε ποιανού άριστου, ρουσφέτι ήταν.. εκεί να δεις ομορφιές.. αλλα βέβαια θα κουκουλωθει, μερικοί τρελοί θα το παίξουν μόνο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.309
Πόντοι
3.556
Οχι τυπε μην χαλας το αφήγημα μερικών εδω μεσα, μονο η τελευταία κυβερνηση του Μητσοτάκη φταίει.

Ως άριστη η κυβέρνηση αν δεν ήθελε να μην φταίει θα έπαιρνε μέτρα όπως πήρε στη διάσωση της Aegean.

Κοινώς θα λάμβανε υπόψη όλες τις προειδοποιήσεις και θα έβαζε το γαμωΒίνη να διατάξει την εγκατάσταση των συστημάτων και όχι να φτάνουμε να παραιτείται ο δ/της του etcs. Μήπως ήταν κι αυτός ζαίος ?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ως άριστη η κυβέρνηση αν δεν ήθελε να μην φταίει θα έπαιρνε μέτρα όπως πήρε στη διάσωση της Aegean.

Κοινώς θα λάμβανε υπόψη όλες τις προειδοποιήσεις και θα έβαζε το γαμωΒίνη να διατάξει την εγκατάσταση των συστημάτων και όχι να φτάνουμε να παραιτείται ο δ/της του etcs. Μήπως ήταν κι αυτός ζαίος ?
μιας και ειπες aegean... ειχα ακουσει οτι ειχε μετοχες σ αυτη και η ντορουλα...
ισχυει;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom