Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.540
Πόντοι
4.615
και δικαστήριο να γίνει και να αθωωθεί ο καραμανλής
(με μεγάλο πολιτικό κόστος για τον ίδιο και την κυβέρνση, επειδή η άμυνα του θα είναι η ευήθειά του)
πάλι κερδισμένος είναι ο σύριζα, διότι θα λέει ότι τον αθώωσαν οι φίλοι του στο ΣτΕ και στον ΑΠ
Μα αυτό είναι το ζητούμενο: να μην υπάρξει διερεύνηση, ή εφόσον γίνει η διερεύνηση να έχει υπονομευθεί τόσο πολύ ώστε όλα να θεωρούνται ''συγκάλυψη'' που την έκαναν οι κολλητοί για να σώσουν τον δικό τους (Καραμανλή).
Εν τω μεταξύ, όταν αθωώθηκε δύο φορές η Δούρου (ορθώς κατ' εμέ και το υπογραμμίζω) δεν ήταν θέμα κολλητών αλλά απόδοσης δικαιοσύνης.
Αλλά τι να λέμε; εδώ ο Μίχος έφαγε ισόβια και 20 χρόνια και μερικοί λένε ότι τον γλίτωσαν οι κολλητοί του :D:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
Το οτι μπορει να χασει ψηφους η κυβερνηση,να βγει κανενα αλλο κομμα και να χωσει τους δικους του σε θεσεις κλειδια νομιζω τυπε.:confused::confused::confused:
Πήγα να σου απαντήσω αλλά πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να μπω σε κουβέντα με αυτά που λες. Ντροπή.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.955
Πόντοι
6.056
Το ίδιο ισχύει κ για την κάθε Δούρου
Πάντως ρε όσο κ να θέλω να σε δικαιολογήσω μερικό μυρίζεται κομματιλας .
Δλδ δεν φταει ο πολιτικός για τις καταστροφές όπως τα Τέμπη ή τις πλημμύρες κ φταίνε οι εξωγήινοι ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιος μισεί ;; Ο πρώην πρόεδρος δαπ ;;:confused:
Το ιδιο ειναι μαν,οταν καταργεις ολα τα υπαρχοντα συστηματα ασφαλειας και σε ενημερωνουν για ατυχηματα που γινονται(και σημειωνουν οτι το να γινει δυστυχημα ειναι θεμα χρονου) και τους κουνας κιολας το δαχτυλο στην βουλη οτι ειναι ασφαλεστατο το δικτυο και ετοιμαζεσαι να εγκαινιασεις και την τηλεδιοικηση που δεν υπαρχει,δεν φερεις καμια ευθυνη.Ξηλωσε εσυ τα συστηματα πυρασφαλειας στο εργοστασιο σου για να μην πληρωνεις συντηρηση και αν παρει φωτια πες οτι κι ο αλλος πλημμυρισε στο εργοστασιο γιατι δεν ειχε λαβει μετρα προστασιας.Να βρουμε καμια γιαγια να πουλαει καλτσες σε καμια πλατεια να την μπουζουριασουμε για φοροδιαφυγη να αποδωθει δικαιοσυνη,να βρουμε τελικα ποιος φταιει σε αυτο το κρατος και να ζησουμε ευτυχισμενοι:coffee::confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.955
Πόντοι
6.056
Πήγα να σου απαντήσω αλλά πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να μπω σε κουβέντα με αυτά που λες. Ντροπή.
Εγραψα απλα αυτο που σκεφτονται(και εχει ειπωθει και στο παρελθον) πολλα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ στελεχη :confused::confused::confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Το ιδιο ειναι μαν,οταν καταργεις ολα τα υπαρχοντα συστηματα ασφαλειας και σε ενημερωνουν για ατυχηματα που γινονται(και σημειωνουν οτι το να γινει δυστυχημα ειναι θεμα χρονου) και τους κουνας κιολας το δαχτυλο στην βουλη οτι ειναι ασφαλεστατο το δικτυο και ετοιμαζεσαι να εγκαινιασεις και την τηλεδιοικηση που δεν υπαρχει,δεν φερεις καμια ευθυνη.Ξηλωσε εσυ τα συστηματα πυρασφαλειας στο εργοστασιο σου για να μην πληρωνεις συντηρηση και αν παρει φωτια πες οτι κι ο αλλος πλημμυρισε στο εργοστασιο γιατι δεν ειχε λαβει μετρα προστασιας.Να βρουμε καμια γιαγια να πουλαει καλτσες σε καμια πλατεια να την μπουζουριασουμε για φοροδιαφυγη να αποδωθει δικαιοσυνη,να βρουμε τελικα ποιος φταιει σε αυτο το κρατος και να ζησουμε ευτυχισμενοι:coffee::confused::confused::confused:
εννοείται είναι το ίδιο ...οι ευρωπαϊκοί κανόνες ασφαλείας είναι αυστηροί κ πλέον ξοδεύουμε πολλά λεφτά σε αυτό τον τομέα για την ασφάλεια των εργατών κ πραγματικά αν κάτι γίνει πάντα μα πάντα φταει ο ιδιοκτήτης κ ας είχε δώσει εντολή στο μηχανικό ασφαλείας για ολοκλήρωση του έργου ....ακόμη κ αν αποδειχτεί ότι έπαιζε το πουλάκι του ο μηχανικός ασφαλείας πάλι ο διευθύνων σύμβουλος φταει.

Εδώ έχουμε πολιτικούς που ποτέ δεν φταίνε κ μάλιστα καταφέρνουν κ πείθουν κ τους ψηφοφόρους τους ότι δεν φταίνε κ αυτό είναι το πιο δυσάρεστο

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Το οποίο όμως έγκλημα δεν είναι ότι τον έκαναν τσακωτό με κάποια εκατομμύρια στην τσέπη.
Κάτι πρέπει να έχει να κάνει με τον τρόπο που τελικά "εφαρμόστηκε" αυτή η περίφημη σύμβαση.
Κι όμως, ο Μητσοτάκης τον κάλυψε προχθές στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.
Κι όμως, εκεί έγκλημα δεν υπήρχε.
Αν τώρα θέλεις να τον κατηγορήσουμε ντε και καλά ας του προσάψουμε την μια και μοναδική κατηγορία που στέκει.
Δεν ξήλωσε τον σιδηρόδρομο από την Ελλάδα γιατί είναι το υπέρτατο εφταμπούρδελο.
Εκεί μάλιστα, φταίει.
Δεν συμφωνώ έτσι όπως τα γράφεις...

Για αρχή...τον έκαναν τσακωτό με τα εκατομμύρια στην τσέπη καθώς ερευνάτε από την ευρωπαική εισαγγελία για απιστία...ότι δηλαδή πήρε λεφτά από την Ευρώπη και δεν τα διέθεσε για την σύμβαση....

Το ότι δεν υπήρχε έγκλημα είναι θέμα του νόμου περί ευθύνης υπουργών...δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε έγκλημα..σημαίνει ότι η Ελληνική ουγκάντα δεν αφήνει την δικαιοσύνη να δράσει.

Πέραν αυτού είχε λάβει εξώδικα και προειδοποιήσεις από τους συνδικαλιστές για το ότι ο σιδιρόδρομος δεν είναι ασφαλής...αλλά τότε νομοθετούσαν τις απεργίες τους ως παράνομες για να τους το βουλώσουν. Μόνο την λογική της ουγκάντας αυτό δεν έχει σχέση με το δυστύχημα.

Εγώ θέλω για αρχή να ερευνηθεί και πιθανώς κατηγορηθεί για το έγκλημα που ούτε η ουγκάντα δεν μπορεί να αρνηθεί..δηλαδή της απιστίας....και αν καταδικαστεί για αυτό πιστεύω ότι θα πρέπει να ανοίξει νέος κύκλος για τα υπόλοιπα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266

Για αρχή...τον έκαναν τσακωτό με τα εκατομμύρια στην τσέπη καθώς ερευνάτε από την ευρωπαική εισαγγελία για απιστία...ότι δηλαδή πήρε λεφτά από την Ευρώπη και δεν τα διέθεσε για την σύμβαση....

Το ότι δεν υπήρχε έγκλημα είναι θέμα του νόμου περί ευθύνης υπουργών...δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε έγκλημα..σημαίνει ότι η Ελληνική ουγκάντα δεν αφήνει την δικαιοσύνη να δράσει.

Πέραν αυτού είχε λάβει εξώδικα και προειδοποιήσεις από τους συνδικαλιστές για το ότι ο σιδιρόδρομος δεν είναι ασφαλής...αλλά τότε νομοθετούσαν τις απεργίες τους ως παράνομες για να τους το βουλώσουν. Μόνο την λογική της ουγκάντας αυτό δεν έχει σχέση με το δυστύχημα.

Εγώ θέλω για αρχή να ερευνηθεί και πιθανώς κατηγορηθεί για το έγκλημα που ούτε η ουγκάντα δεν μπορεί να αρνηθεί..δηλαδή της απιστίας....και αν καταδικαστεί για αυτό πιστεύω ότι θα πρέπει να ανοίξει νέος κύκλος για τα υπόλοιπα.
Κ λεφτά να μην έφαγε ο Κώστας Καραμανλής αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει ευθύνη για την μην ολοκλήρωση ...
Καλά ρε πουστη μου θα μας τρελάνουν. ;;
Δλδ αν εμένα με υποχρεώνει το κράτος να έχω μια δικλείδα ασφαλείας έξτρα κ δεν το κάνω κ γίνει ατύχημα τότε τι θα πω στο δικαστήριο ...;.....α συγνώμη τα λεφτά τα είχα στην τράπεζα για να γίνει το έργο ασφαλείας αλλά δεν πήγα να τα τραβήξω για να πλήρωσω το μηχανικό ασφαλείας για την ολοκλήρωση του έργου.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.626
Πόντοι
1.706

Οκ, ας το ερευνήσουν λοιπόν για να δεις πως η απιστία για την οποία τον κατηγορούν δεν αφορά την "απαλλοτρίωση" χρημάτων αλλά τον τρόπο με τον όποιο εφάρμοσε την 717.
Μπορούσε κάλλιστα να την γράψει στα αρχίδια του και να ξεκινήσει νέα σύμβαση......αλλά και πάλι θα τον κατηγορούσαν πως δεν διαχειρίστηκε σωστά χρήματα της ΕΕ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Κ λεφτά να μην έφαγε ο Κώστας Καραμανλής αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει ευθύνη για την μην ολοκλήρωση ...
Καλά ρε πουστη μου θα μας τρελάνουν. ;;
Δλδ αν εμένα με υποχρεώνει το κράτος να έχω μια δικλείδα ασφαλείας έξτρα κ δεν το κάνω κ γίνει ατύχημα τότε τι θα πω στο δικαστήριο ...;.....α συγνώμη τα λεφτά τα είχα στην τράπεζα για να γίνει το έργο ασφαλείας αλλά δεν πήγα να τα τραβήξω για να πλήρωσω το μηχανικό ασφαλείας για την ολοκλήρωση του έργου.
έχει σημασία αν καταδικαστεί για την απιστία για 2 λόγους πολύ σημαντικούς :

1. Διότι φαίνεται ότι είναι λαμόγιο και ενισχύει την κατηγορία της κουκούλωσης
2. Διότι είναι απόδειξη της συγκάλυψης καθώς αν δεν το έβγαζε στη φόρα η ευρωπαία εισαγγελέας δεν θα το μαθαίναμε ποτέ. ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ.

Όσο για τα υπόλοιπα...σου λένε τα νομικίστικα ότι δεν μπορείς να κατηγορηθεί για φόνο εξ αμελεέιας γιατί δεν συνέβαλλες στο να σκοτωθούν οι άνθρωποι. Τόσο έχει χαθεί η λογική...που αν δεν τηρήσεις τα μέτρα ασφαλείας θεωρούν ότι ΔΕΝ συνέβαλλες...και εν τω μεταξύ αυτά τα μέτρα ασφαλείας που ΔΕΝ υπήρχαν ήταν συμβατική μας υποχρέωση...πληρωμένη....

ΜΟΝΟ στην ΟΥΓΚΑΝΤΑ αυτά τα 2 δεν συνδέονται.....όπως και ΜΟΝΟ στην ουγκάντα προστατεύεται από τα πάντα ο υπουργός....

όλα αυτά θα τα διαβάζουν σε 100 χρόνια και θα μας κοροϊδεύουν.....θα λένε καλά τι απολίτιστοι και κωλόβλαχοι ήταν???

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Οκ, ας το ερευνήσουν λοιπόν για να δεις πως η απιστία για την οποία τον κατηγορούν δεν αφορά την "απαλλοτρίωση" χρημάτων αλλά τον τρόπο με τον όποιο εφάρμοσε την 717.
Μπορούσε κάλλιστα να την γράψει στα αρχίδια του και να ξεκινήσει νέα σύμβαση......αλλά και πάλι θα τον κατηγορούσαν πως δεν διαχειρίστηκε σωστά χρήματα της ΕΕ.
Επειδή εγώ διαχειρίζομαι συμβάσεις με το δημόσιο....(προφανώς όχι τόσο μεγάλες)

θα σου πω ότι μέσα στην σύμβαση περιγράφονται και οριοποιούνται όλες οι διαδικασίες....τα χρήματα και οι χρόνοι εκτέλεσης της σύμβασης....το πότε μπορεί να δοθεί παράταση....το πότε προβλέπεται έξτρα κονδύλι αν χρειαστεί...και οι ρήτρες και οι ποινές αν δεν ολοκληρώσεις την σύμβαση στο όριο που πρέπει.

Για αυτό γελάω με αυτά που διαβάζω περί 10 ετών που δίνονταν συνέχεια παρατάσεις με καινούρια κονδύλια.

Αυτό το ''ο τρόπος που χειρίστηκε την σύμβαση'' είναι μπαρούφες που λένε οι βουλευτές για να βαφτίσουν το μαύρο άσπρο...και ξεκινάει από πιο πίσω γιαυτό και εμπλέκουν και τον σπίρτζη φυσικά.

Πήραν λεφτά βάσει μιας σύμβασης που όριζε τι πρέπει να γίνει και πότε. Αυτοί τα έκαναν δωράκια στους εργολάβους και έβαλαν το δημόσιο να τραβάει την ιστορία για να γίνονται συνέχεια επεκτάσεις της σύμβασης και να βγαίνουν νέα κονδύλια. Αν το έκανα εγώ με συνεργασία με το υπουργείο θα ήμουν τώρα προφυλακισμένος αν είχε πεθάνει κόσμος.

Η πραγματικότητα δεν αλλάζει όσο και αν το προσπαθούν τα κόμματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όλα αυτά που κάνει ο Κασσελάκης είναι καραγκιοζιλίκια: με 30 βουλευτές μπορεί να κάνει πρόταση για σύσταση προανακριτικής, τους έχει τους 30 βουλευτές. Ο Μητσοτάκης θεωρώ ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση για τους λόγους που αναφέρεις, και η υπόθεση δε θα φτάσει καν στο ακροατήριο λόγω της γελοιότητας των αποδιδόμενων αδικημάτων κατά την ταπεινή μου άποψη. Δε στέκει ούτε η διατάραξη ασφάλειας σιδηροδρόμων, ούτε η έκθεση, ούτε η ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο, αν δεν ήταν τόσο τραγική η ιστορία όλο αυτό που κάνει η αντιπολίτευση θα ήταν κυριολεκτικά για γέλια.
Δεν εχει σημασια. Το κουρελόχαρτο αυτο θα απορριφθει φυσικά, αλλάο χαζός κοσμος που ακολουθει το συριζα θα κραυγασει παλι για συγκαλυψη. Ποιος θα ασχοληθει με το ότι ηταν καραγκιοζιλικι? Ολα για την επικοινωνία και για την πιο αισχρη εργαλειοποίηση τραγωδιας που εγινε ποτέ. Και η οψιμη συριζαια Κουντουρά κάνει πάλι στο ευρωκοινοβούλιο " ειδική εκδήλωση" για τα Τεμπη. Και τραβολογάνε πάλι την Καρυστιανού να μιλήσει. Ελεος καπου.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.210
Πόντοι
1.056
Το οτι ο πρωθυπουργος ξεκινησε πρωτος σε ολο τον κοσμο,να μιλαει περι Ψεκασμενων πολιτων,περι ατομικης ευθυνης του πολιτη αλλα οι βουλευτες και υπουργοι δεν εχουν καμμια ευθυνη οταν σκοτωνονται μαζικα ανθρωποι απο κακες υποδομες και να το λενε αυτο οντα,που πληρωνονται τελικα,για να ειναι εδω μεσα,με κανει να τους λεω Μουνοπανα.

Τοτε ο Τοχατζοπουλος γιατι να μπει φυλακη που δεν σκοτωσε και ολας κανεναν,καθως τα χρηματα που καταχραστηκε δεν επιρεασαν τη δικη μου ζωη καπου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατί υπάρχουν αδαείς (για να το θέσω κομψά) που πείθονται από το καραγκιοζιλίκι, και οι οποίοι θεωρούν ότι ο Καραμανλής είναι ένοχος πλειάδας κακουργημάτων που επισύρουν ισόβια (αν γινόταν θα έπρεπε να εκτελεστεί κιόλας). Σε αυτούς στοχεύει.
Ακόμη και απαλλακτικό βούλευμα να βγει, η ρετσινιά θα έχει μείνει και η αντίληψη που θα περάσει είναι ότι ''τον κάλυψαν στο τέλος ενώ ο Στέφανος έκανε τα πάντα για να τον κλείσει στη φυλακή''.
Βεβαια αυτη η τακτικη απλως περιχαρακωνει ενα 13-15%.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.540
Πόντοι
4.615
Βεβαια αυτη η τακτικη απλως περιχαρακωνει ενα 13-15%.
Πουλάει σε μεγαλύτερο ποσοστό, σου έγραψα τις προάλλες για το τι άκουσα σε μία έξοδο από άτομο εντελώς ακομμάτιστο και απολίτικο, που έχει πειστεί ότι οι εδώ αλήτες τα έχουν κουκουλώσει όλα και βγαίνουν λάδι οι πάντες ώστε να αναγκάζεται η χαροκαμένη μάνα να τρέχει στην Εσπερία για να βρει το δίκιο της.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.103
Πόντοι
12.056
Το οτι ο πρωθυπουργος ξεκινησε πρωτος σε ολο τον κοσμο,να μιλαει περι Ψεκασμενων πολιτων,περι ατομικης ευθυνης του πολιτη αλλα οι βουλευτες και υπουργοι δεν εχουν καμμια ευθυνη οταν σκοτωνονται μαζικα ανθρωποι απο κακες υποδομες και να το λενε αυτο οντα,που πληρωνονται τελικα,για να ειναι εδω μεσα,με κανει να τους λεω Μουνοπανα.

Τοτε ο Τοχατζοπουλος γιατι να μπει φυλακη που δεν σκοτωσε και ολας κανεναν,καθως τα χρηματα που καταχραστηκε δεν επιρεασαν τη δικη μου ζωη καπου
εφαγε πολυ χρημα η ζωη ολων επηρεαστηκε απλος λειτουργησε σαν εξιλαστηριο θυμα οταν ειχε τελειωσει πολιτικα

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.520
Πόντοι
1.056
Επειδή εγώ διαχειρίζομαι συμβάσεις με το δημόσιο....(προφανώς όχι τόσο μεγάλες)

θα σου πω ότι μέσα στην σύμβαση περιγράφονται και οριοποιούνται όλες οι διαδικασίες....τα χρήματα και οι χρόνοι εκτέλεσης της σύμβασης....το πότε μπορεί να δοθεί παράταση....το πότε προβλέπεται έξτρα κονδύλι αν χρειαστεί...και οι ρήτρες και οι ποινές αν δεν ολοκληρώσεις την σύμβαση στο όριο που πρέπει.

Για αυτό γελάω με αυτά που διαβάζω περί 10 ετών που δίνονταν συνέχεια παρατάσεις με καινούρια κονδύλια.

Αυτό το ''ο τρόπος που χειρίστηκε την σύμβαση'' είναι μπαρούφες που λένε οι βουλευτές για να βαφτίσουν το μαύρο άσπρο...και ξεκινάει από πιο πίσω γιαυτό και εμπλέκουν και τον σπίρτζη φυσικά.

Πήραν λεφτά βάσει μιας σύμβασης που όριζε τι πρέπει να γίνει και πότε. Αυτοί τα έκαναν δωράκια στους εργολάβους και έβαλαν το δημόσιο να τραβάει την ιστορία για να γίνονται συνέχεια επεκτάσεις της σύμβασης και να βγαίνουν νέα κονδύλια. Αν το έκανα εγώ με συνεργασία με το υπουργείο θα ήμουν τώρα προφυλακισμένος αν είχε πεθάνει κόσμος.

Η πραγματικότητα δεν αλλάζει όσο και αν το προσπαθούν τα κόμματα.
Σωστά τα λες και είναι όλοι μπλεγμένοι . Το τραγικό είναι οτι ξαφνικά γίνονται οι εκάστοτε αντιπολιτεύσεις τιμητές των πάντων και έχουν λύσεις σε όλα, και οταν είναι εξουσία κάνουν τα ιδια. Βλέπεις με πόσο προσοχή δεν αναφέρει και κρύβει τον Σπρίτζη ο ΣΥΡΙΖΑ και πως προσπαθεί να τον βάλει στο κάδρο η ΝΔ

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
Εγραψα απλα αυτο που σκεφτονται(και εχει ειπωθει και στο παρελθον) πολλα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ στελεχη :confused::confused::confused:
Εάν είναι άποψη των κομματικών σκυλιών και όχι και δική σου οκ και σόρρυ.
Αν ταυτίζεται και η δική σου άποψη με αυτούς δεν περνώ τίποτα πίσω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Σωστά τα λες και είναι όλοι μπλεγμένοι . Το τραγικό είναι οτι ξαφνικά γίνονται οι εκάστοτε αντιπολιτεύσεις τιμητές των πάντων και έχουν λύσεις σε όλα, και οταν είναι εξουσία κάνουν τα ιδια. Βλέπεις με πόσο προσοχή δεν αναφέρει και κρύβει τον Σπρίτζη ο ΣΥΡΙΖΑ και πως προσπαθεί να τον βάλει στο κάδρο η ΝΔ
Ο σπίρτζης έθεσε τον εαυτό του έτοιμο να αρθεί η ασυλία του γιατί ξέρει ότι τα όποια αδικήματα του έχουν παραγραφεί.

Αλλιώς θα σου έλεγα εγώ αν θα το έκανε.....

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Δεν εχει σημασια. Το κουρελόχαρτο αυτο θα απορριφθει φυσικά, αλλάο χαζός κοσμος που ακολουθει το συριζα θα κραυγασει παλι για συγκαλυψη. Ποιος θα ασχοληθει με το ότι ηταν καραγκιοζιλικι? Ολα για την επικοινωνία και για την πιο αισχρη εργαλειοποίηση τραγωδιας που εγινε ποτέ. Και η οψιμη συριζαια Κουντουρά κάνει πάλι στο ευρωκοινοβούλιο " ειδική εκδήλωση" για τα Τεμπη. Και τραβολογάνε πάλι την Καρυστιανού να μιλήσει. Ελεος καπου.
Eίσαι εντελώς ηλίθιος ?

Δολοφονήσανε το παιδί της κάτι κομματόσκυλα αληταραίοι
Και την τραβολογάνε ?

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.520
Πόντοι
1.056
Ο σπίρτζης έθεσε τον εαυτό του έτοιμο να αρθεί η ασυλία του γιατί ξέρει ότι τα όποια αδικήματα του έχουν παραγραφεί.

Αλλιώς θα σου έλεγα εγώ αν θα το έκανε.....
Το κακό είναι οτι ο περισσότερος κόσμος το βλέπει επιφανειακά και στατικά. Γιαυτό πρέπει να αναφέρονται συνέχεια τα του Σπρίντζη, μπας και ξυπνήσουν.
Ναι , έσκασε το ατύχημα στην ΝΔ. Φταίει όσο φταίει , και οχι ποινικά για μένα. Απο εκεί και πέρα δεν είναι αμοιροι ευθυνών ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Τα τρένα είναι διαχρονική ιστορία και φταίνε όλοι.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom