Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Μα αυτό είναι που με μπερδεύει. Το να "σερνεται το θέμα στα κανάλια" όπως είπες, είναι αντιφατικό με το να αρχίσει μια διαδικασία που θα καταλήξει υπέρ του Μητσοτάκη.
το υπέρ του μητσοτάκη είναι σχετικό....

υπερ του κασελάκη είναι να νομίζει ο απλός χαζός ότι ήρθε ο μπάτμαν να βάλει τάξη στο γκόθαμ σίτι....

υπερ του μητσοτάκη είναι και να ασχολούνται με πράγματα που δεν μπορούν να υποστηρίξουν νομικά και να αφήνουν απέξω το έγκλημα που λογικά θα πάει πράγματι στην δικαιοσύνη

δεν θα αρχίσει καμία διαδικασία γιατί ο κασελάκης λέει δεν καταθέτω πρόταση για προ ανακριτική επιτροπή αν δεν συμφωνήσουν πρώτα...και ο μητσοτάκης δεν συμφωνεί αν δεν καταθέσουν πρόταση πρώτα...

δηλαδή τρέχα γύρευε...τους συμφέρει και τους 2.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.298
Πόντοι
5.506
Ρε γαμημενε!

Ποιος εργαλειοποιησε πρωτος τα Τεμπη,περυσι με τον φοβο εν οψει των εκλογων και ανεφερε το Ματι;

Μας εχετε πρηξει τα αρχιδια!

Αφου ειστε μουνοπανα δεξιοι μια ζωη.

Τι μας λες;

Οπως και τοτε με τα Σκοπια και την Μακεδονια,ποιος την εργαλειοποιησε;Ποιος ελεγε η Μακεδονια ειναι ελληνικη και προπερσι που βγηκε η Τουρκια και κατοχυρωσε τον ορο Türkeaegean με προθεσμια αμφισβητησης καποιων μηνων,απο την ελλαδα δεν κουνηθηκε κανεις και μολις εληξε η διορια,βγηκε ο γαμημενος μπουμπουκος σας και ειπε δεν τον ενημερωσαν ωστε να προσβαλλει την ορολογια;

Αντε αυτοκτονα μαλακα αθορυβα.

Μας εχεις ζαλισει τ αρχιδια για εργαλειοποιηση απο την πιο μουνοπανική οικογενεια στην ελλαδα μαλακα,θα μας τους βγαλεις και αγιους του μητσοτακηδες
Είσαι βλάκας με πεντιγκρι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.298
Πόντοι
5.506
Επανέρχομαι στο "κατηγορητήριο" του Κασσελάκη προς τον Καραμανλή, γιατί με έχει συγκλονίσει και κυρίως με έχει μπερδέψει.

Ας αφήσουμε στην άκρη ότι το έδωσε στον Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, λες και έχει καμία αρμοδιότητα.
Η κατηγορία για τις ανθρωποκτονίες εξ αμελείας του Καραμανλή δεν στέκει. Το έχουμε αναλύσει και πάλι, δεν είναι προς συζήτηση. Οπότε προχωράμε τη σκέψη μας:

Το να μην το γνωρίζει ο Κασσελάκης το θεωρώ απίθανο. Κάποιος θα το εξήγησε. Αν μιλούσαμε για τον παλιό Σύριζα, δεν θα μου έκανε εντύπωση να μην το ξέρουν, καθώς μιλάμε για τεράστιους κατσαπλιάδες.

Αρα ο Κασσελάκης το γνωρίζει. Γιατί λοιπόν θέτει ως αξιωματική αντιπολίτευση σοβαρή συζήτηση επί του θέματος;
Για να κάνει ντόρο και να "χαϊδέψει" το αριστερό ακροατήριο που έχει μείνει στον Σύριζα; Αυτό το ενδεχόμενο αντιφάσκει με τη μέχρι τώρα πορεία του, που προσπαθεί να ξορκίσει την παλαβή αριστερά από το κόμμα, ως μόνη λύση να επιβιώσει ο Σύριζα.

Αν ο Μητσοτάκης σηκώσει το γάντι, θα δικαιωθεί ο Καραμανλής. Μέχρι τότε, ο Κούλης θα έχει πετύχει και τον Καραμανλή να έχει βγάλει στη σέντρα (όπως σίγουρα επιθυμεί κατά βάθος) και τους επικριτές του να βουλώσει, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία. Συνεπώς μιλάμε για χορηγία Κασσελάκη στην κυβέρνηση.
Δεν μπορεί να μην το έχει σκεφτεί ο Κασσελάκης αυτό. Μόνο χαζός δεν είναι, του το δίνω αυτό.

Δεν καταλαβαίνω.
Μόνο εγώ μπερδεύομαι;
Θα σου απαντήσω. Γιατί κατα βάθος και ο κασελακης Κουλη ψηφίζει. Δαγκωτό.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.807
Πόντοι
216
το υπέρ του μητσοτάκη είναι σχετικό....

υπερ του κασελάκη είναι να νομίζει ο απλός χαζός ότι ήρθε ο μπάτμαν να βάλει τάξη στο γκόθαμ σίτι....

υπερ του μητσοτάκη είναι και να ασχολούνται με πράγματα που δεν μπορούν να υποστηρίξουν νομικά και να αφήνουν απέξω το έγκλημα που λογικά θα πάει πράγματι στην δικαιοσύνη

δεν θα αρχίσει καμία διαδικασία γιατί ο κασελάκης λέει δεν καταθέτω πρόταση για προ ανακριτική επιτροπή αν δεν συμφωνήσουν πρώτα...και ο μητσοτάκης δεν συμφωνεί αν δεν καταθέσουν πρόταση πρώτα...

δηλαδή τρέχα γύρευε...τους συμφέρει και τους 2.....
Αρα μόνο ντόρος να γίνεται, αυτό θέλει ο Κασσελάκης.
Προσπαθεί να καλοπιάσει τους παλαβούς που έμειναν στο κόμμα του.

Κρίμα, καμία σοβαρή αντιπολίτευση για άλλη μια φορά. Και σε τόσο σημαντικό θέμα.
Γεννάνε και τα κοκκόρια του του Μητσοτάκη.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Επανέρχομαι στο "κατηγορητήριο" του Κασσελάκη προς τον Καραμανλή, γιατί με έχει συγκλονίσει και κυρίως με έχει μπερδέψει.

Ας αφήσουμε στην άκρη ότι το έδωσε στον Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, λες και έχει καμία αρμοδιότητα.
Η κατηγορία για τις ανθρωποκτονίες εξ αμελείας του Καραμανλή δεν στέκει. Το έχουμε αναλύσει και πάλι, δεν είναι προς συζήτηση. Οπότε προχωράμε τη σκέψη μας:

Το να μην το γνωρίζει ο Κασσελάκης το θεωρώ απίθανο. Κάποιος θα το εξήγησε. Αν μιλούσαμε για τον παλιό Σύριζα, δεν θα μου έκανε εντύπωση να μην το ξέρουν, καθώς μιλάμε για τεράστιους κατσαπλιάδες.

Αρα ο Κασσελάκης το γνωρίζει. Γιατί λοιπόν θέτει ως αξιωματική αντιπολίτευση σοβαρή συζήτηση επί του θέματος;
Για να κάνει ντόρο και να "χαϊδέψει" το αριστερό ακροατήριο που έχει μείνει στον Σύριζα; Αυτό το ενδεχόμενο αντιφάσκει με τη μέχρι τώρα πορεία του, που προσπαθεί να ξορκίσει την παλαβή αριστερά από το κόμμα, ως μόνη λύση να επιβιώσει ο Σύριζα.

Αν ο Μητσοτάκης σηκώσει το γάντι, θα δικαιωθεί ο Καραμανλής. Μέχρι τότε, ο Κούλης θα έχει πετύχει και τον Καραμανλή να έχει βγάλει στη σέντρα (όπως σίγουρα επιθυμεί κατά βάθος) και τους επικριτές του να βουλώσει, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία. Συνεπώς μιλάμε για χορηγία Κασσελάκη στην κυβέρνηση.
Δεν μπορεί να μην το έχει σκεφτεί ο Κασσελάκης αυτό. Μόνο χαζός δεν είναι, του το δίνω αυτό.

Δεν καταλαβαίνω.
Μόνο εγώ μπερδεύομαι;
Όλα αυτά που κάνει ο Κασσελάκης είναι καραγκιοζιλίκια: με 30 βουλευτές μπορεί να κάνει πρόταση για σύσταση προανακριτικής, τους έχει τους 30 βουλευτές. Ο Μητσοτάκης θεωρώ ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση για τους λόγους που αναφέρεις, και η υπόθεση δε θα φτάσει καν στο ακροατήριο λόγω της γελοιότητας των αποδιδόμενων αδικημάτων κατά την ταπεινή μου άποψη. Δε στέκει ούτε η διατάραξη ασφάλειας σιδηροδρόμων, ούτε η έκθεση, ούτε η ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο, αν δεν ήταν τόσο τραγική η ιστορία όλο αυτό που κάνει η αντιπολίτευση θα ήταν κυριολεκτικά για γέλια.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.807
Πόντοι
216
Όλα αυτά που κάνει ο Κασσελάκης είναι καραγκιοζιλίκια: με 30 βουλευτές μπορεί να κάνει πρόταση για σύσταση προανακριτικής, τους έχει τους 30 βουλευτές. Ο Μητσοτάκης θεωρώ ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση για τους λόγους που αναφέρεις, και η υπόθεση δε θα φτάσει καν στο ακροατήριο λόγω της γελοιότητας των αποδιδόμενων αδικημάτων κατά την ταπεινή μου άποψη. Δε στέκει ούτε η διατάραξη ασφάλειας σιδηροδρόμων, ούτε η έκθεση, ούτε η ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο, αν δεν ήταν τόσο τραγική η ιστορία όλο αυτό που κάνει η αντιπολίτευση θα ήταν κυριολεκτικά για γέλια.
Ναι, αλλά γιατί; Γιατί να κάνει αυτά τα "καραγκιοζιλίκια";
Δεν τον έχω για τόσο επιπόλαιο, ούτε για τόσο χαζό. Τουλάχιστον στο θέμα της απεντόμωσης του κόμματος, έχει δείξει μια μεθοδικότητα.
Αυτό που κάνει είναι "πάρε βάλε" για τον Μητσοτάκη.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Ναι, αλλά γιατί; Γιατί να κάνει αυτά τα "καραγκιοζιλίκια";
Δεν τον έχω για τόσο επιπόλαιο, ούτε για τόσο χαζό. Τουλάχιστον στο θέμα της απεντόμωσης του κόμματος, έχει δείξει μια μεθοδικότητα.
Αυτό που κάνει είναι "πάρε βάλε" για τον Μητσοτάκη.
Γιατί υπάρχουν αδαείς (για να το θέσω κομψά) που πείθονται από το καραγκιοζιλίκι, και οι οποίοι θεωρούν ότι ο Καραμανλής είναι ένοχος πλειάδας κακουργημάτων που επισύρουν ισόβια (αν γινόταν θα έπρεπε να εκτελεστεί κιόλας). Σε αυτούς στοχεύει.
Ακόμη και απαλλακτικό βούλευμα να βγει, η ρετσινιά θα έχει μείνει και η αντίληψη που θα περάσει είναι ότι ''τον κάλυψαν στο τέλος ενώ ο Στέφανος έκανε τα πάντα για να τον κλείσει στη φυλακή''.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Αρα μόνο ντόρος να γίνεται, αυτό θέλει ο Κασσελάκης.
Προσπαθεί να καλοπιάσει τους παλαβούς που έμειναν στο κόμμα του.

Κρίμα, καμία σοβαρή αντιπολίτευση για άλλη μια φορά. Και σε τόσο σημαντικό θέμα.
Γεννάνε και τα κοκκόρια του του Μητσοτάκη.
Ακριβώς μόνο ντόρος να γίνεται

χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μέσα από τον σύριζα και από όλα τα κόμματα της αντιπλίτευσης δεν υπάρχουν βουλευτές που προσπαθούν να βοηθήσουν με πραγματικές κινήσεις τα θύματα των τεμπών.

Δεν λέω χωρίς πολιτικό όφελος αλλά βοηθούν πραγματικά. Όπως για παράδειγμα η κωνσταντοπούλου ή ο ευρωβουλευτής του σύριζα που βοηθά να φτάσει το θέμα στην ευρωβουλή.

Καμία σοβαρή αντιπλίτευση -δεν έχει την προβολή που της χρειάζεται- θα έλεγα εγώ. Γιατί από πολλούς της αντιπολίτευσης υπάρχουν σοβαρές κατηγορίες...και προτάσεις. Αλλά θάβονται.

Στο θέμα των τεμπών δεν έχουν γεννήσει τίποτα τα κοκόρια του μητσοτάκη...έχει κάνει μαλακίες from day one και ότι και να κάνει σήμερα αυτό θα το πληρώσει είτε με ψήφο διαμαρτυρίας είτε με άλλες χαμένες ευκαιρίες.

Το να νομίζει το 90% του κόσμου ότι επιχειρείται συγκάληψη δεν είναι λίγο. Μια υποψία εναλλακτικής να παρουσιαστεί.....ο μητσοτάκης θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.004
Πόντοι
1.056
Γιατί τα κόμματα της αντιπολίτευσης βοηθάνε την κυβέρνηση στο θέμα των Τεμπών.Οι συγγενείς είναι το πρόβλημα.Χωρίς τους συγγενείς δε θα υπήρχε σήμερα κανενα θέμα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.628
Πόντοι
1.706
Ακριβώς μόνο ντόρος να γίνεται

χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μέσα από τον σύριζα και από όλα τα κόμματα της αντιπλίτευσης δεν υπάρχουν βουλευτές που προσπαθούν να βοηθήσουν με πραγματικές κινήσεις τα θύματα των τεμπών.

Δεν λέω χωρίς πολιτικό όφελος αλλά βοηθούν πραγματικά. Όπως για παράδειγμα η κωνσταντοπούλου ή ο ευρωβουλευτής του σύριζα που βοηθά να φτάσει το θέμα στην ευρωβουλή.

Καμία σοβαρή αντιπλίτευση -δεν έχει την προβολή που της χρειάζεται- θα έλεγα εγώ. Γιατί από πολλούς της αντιπολίτευσης υπάρχουν σοβαρές κατηγορίες...και προτάσεις. Αλλά θάβονται.

Στο θέμα των τεμπών δεν έχουν γεννήσει τίποτα τα κοκόρια του μητσοτάκη...έχει κάνει μαλακίες from day one και ότι και να κάνει σήμερα αυτό θα το πληρώσει είτε με ψήφο διαμαρτυρίας είτε με άλλες χαμένες ευκαιρίες.

Το να νομίζει το 90% του κόσμου ότι επιχειρείται συγκάληψη δεν είναι λίγο. Μια υποψία εναλλακτικής να παρουσιαστεί.....ο μητσοτάκης θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό.
Ε το λοιπόν, αυτή η υποψία εναλλακτικής έχει μια και μόνη προσπάθεια.
Να παρουσιάσει ένα σοβαρό κατηγορητήριο εναντίον συγκεκριμένων κατηγορούμενων.
Από ότι βλέπεις........

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Ε το λοιπόν, αυτή η υποψία εναλλακτικής έχει μια και μόνη προσπάθεια.
Να παρουσιάσει ένα σοβαρό κατηγορητήριο εναντίον συγκεκριμένων κατηγορούμενων.
Από ότι βλέπεις........
για υποψία εναλλακτικής εγώ δεν υπολογίζω τον σύριζα

επίσης θεωρώ τον κασελάκη στην καλύτερη βαλμένο φυτευτό από την αμερική για δικούς τους λόγους...

στην χειρότερη και φυτευτό από την αμερική για σιγοντάρισμα στον μητσοτάκη.

Άλλες λύσεις θα πρέπει να βρεθούν. Υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία που θα ερευνηθεί...για απιστία και για οικονομικό έγκλημα....και δεν ασχολείται κανένας.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.807
Πόντοι
216
Γιατί υπάρχουν αδαείς (για να το θέσω κομψά) που πείθονται από το καραγκιοζιλίκι, και οι οποίοι θεωρούν ότι ο Καραμανλής είναι ένοχος πλειάδας κακουργημάτων που επισύρουν ισόβια (αν γινόταν θα έπρεπε να εκτελεστεί κιόλας). Σε αυτούς στοχεύει.
Ακόμη και απαλλακτικό βούλευμα να βγει, η ρετσινιά θα έχει μείνει και η αντίληψη που θα περάσει είναι ότι ''τον κάλυψαν στο τέλος ενώ ο Στέφανος έκανε τα πάντα για να τον κλείσει στη φυλακή''.
Εύλογο συμπέρασμα, βγάζει νόημα τώρα που το λες.
Έχω μια αμφιβολία όμως: το κέρδος ενόψει ευρωεκλογών θα είναι βραχυπρόθεσμο. Μέχρι τις εθνικές εκλογές θα έχει επέλθει η ποινική απαλλαγή του Καραμανλή για τα θύματα, γεγονός που θα ενισχύσει τη κυβέρνηση. Τυχόν εκμετάλλευση από την αντιπολίτευση με τη λογική του "κουκουλώματος" δεν θα μπορεί εύκολα να σταθεί, ειδικά αν έχει προχωρήσει η άλλη υπόθεση, αυτή της απιστίας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
αν κάτι μας έμαθε η ιστορία με τον μίχο είναι ότι η ποινική αθώωση του καραμανλή μόνο την κυβέρνηση δεν θα ενισχύσει...με ότι αυτό συνεπάγεται....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Εύλογο συμπέρασμα, βγάζει νόημα τώρα που το λες.
Έχω μια αμφιβολία όμως: το κέρδος ενόψει ευρωεκλογών θα είναι βραχυπρόθεσμο. Μέχρι τις εθνικές εκλογές θα έχει επέλθει η ποινική απαλλαγή του Καραμανλή για τα θύματα, γεγονός που θα ενισχύσει τη κυβέρνηση. Τυχόν εκμετάλλευση από την αντιπολίτευση με τη λογική του "κουκουλώματος" δεν θα μπορεί εύκολα να σταθεί, ειδικά αν έχει προχωρήσει η άλλη υπόθεση, αυτή της απιστίας.
Δε νομίζω ότι σκοπός της αντιπολίτευσης είναι να διερευνηθεί κάποια ποινική ευθύνη του Καραμανλή, αλλά γενικώς και αορίστως να γίνεται λόγος για έγκλημα για δολοφόνους, για συγκάλυψη, και όλο αυτό να επιτείνεται από το ότι δεν τιμωρήθηκε ο Καραμανλής στον οποίο άξιζαν τουλάχιστον ισόβια δεσμά. Και να απαλλαγεί ο Καραμανλής, ''στημένο ήταν'' κατά τη λογική του μέσου ψηφοφόρου.
Πριν 15 μέρες σε μία κοινωνική έξοδο κατάλαβα το πόση παραπληροφόρηση περνά στο μέσο αδαή ψηφοφόρο για την χαροκαμένη μάνα που πήγε στην Ευρώπη για να βρει το δίκιο της επειδή εδώ οι αλήτες όλα τα κουκούλωσαν και όλοι οι ένοχοι θα βγούνε λάδι.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.820
Πόντοι
6.166

Τέμπη: Ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση ακόμα δύο κατηγορούμενοι της ΕΡΓΟΣΕ​

Δύο ακόμη κατηγορούμενοι για την Σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ απολογήθηκαν την Τρίτη στην Ευρωπαία Ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, αναφορικά με την μη ολοκλήρωση του κρίσιμου έργου για την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου που οδήγησε στο έγκλημα στα Τέμπη.

Τα δύο στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή καταβολής χρηματικής εγγύησης 600 χιλιάδες και 10 χιλιάδες ευρώ, αντίστοιχα. Επιπροσθέτως, τους επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Η κατηγορία για τις ανθρωποκτονίες εξ αμελείας του Καραμανλή δεν στέκει
, ούτε η ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο,
Έχω εγώ ένα εργοστάσιο πχ με διακόσιους εργάτες
Υποχρεουμε σαν εταιρία κ εγώ σαν διευθύνων σύμβουλος κ ιδιοκτήτης της εταιρίας να βάλω φρένο ασφαλείας στο γερανο ανυψωτικό μηχάνημα πλέον του υδραυλικού συστήματος κ γρανάζι φρένο για περισσότερη ασφάλεια αφού έτσι επιτάσσουν οι νέοι κανόνες ασφαλείας
Αναθέτω το έργο στον μηχανικό της εταιρίας μου αλλά τελικά επειδή είναι ακριβο το γρανάζι φρένο κ κοστίζει καθυστερο τη διαδικασία εγκατάστασης του κ φυσικά ο μηχανικός ανασφάλειας υπακούει τις εντολές μου
Γίνεται ατύχημα διότι ένας οδηγός χειρηστη γερανού έπαθε καρδιακή ανασκοπη κ ο Γεράνος πέφτει με το φορτίο στα κεφάλια δέκα ανθρώπων εργατών

Ποιος φταίει ;; Όσο κ να φέρει ευθύνη ο μηχανικός ασφαλείας που δεν υλοποίησε το επιπρόσθετο μέτρο ασφαλείας το κράτος κυνηγάει εμένα δλδ το κεφάλι της εταιρίας διευθύνων σύμβουλο .για φόνο εξ αμέλειας με ενδεχόμενο δόλο στο βωμό του χρήματος

Πως εσάς σάς έχει μιλήσει στο κεφάλι ότι δεν φταει ο Καραμανλής;;;;απορώ

Δλδ τους ψηφίζουμε κ παίρνουν κ καλά λεφτά για να είναι εκεί ψηλά κ να διοικούν κ όταν γίνονται μαλακίες δεν θα φταίνε ;;;κ ποιος θα φταίει ;
Ας σοβαρευτούμε κ σαν αγαπατε τη νέα δημοκρατία σαν ιδέας δλδ της ελεύθερης αγοράς τότε τέτοιες σκέψεις μόνο κακό κάνουν στο κάθε κόμμα.

Τώρα ο

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.807
Πόντοι
216

Δλδ τους ψηφίζουμε κ παίρνουν κ καλά λεφτά για να είναι εκεί ψηλά κ να διοικούν κ όταν γίνονται μαλακίες δεν θα φταίνε ;;;κ ποιος θα φταίει ;
Ας σοβαρευτούμε κ σαν αγαπατε τη νέα δημοκρατία σαν ιδέας δλδ της ελεύθερης αγοράς τότε τέτοιες σκέψεις μόνο κακό κάνουν στο κάθε κόμμα.

Τώρα ο
Με ξετρύπωσες.
Κομματική προτίμηση είναι.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Έχω εγώ ένα εργοστάσιο πχ με διακόσιους εργάτες
Υποχρεουμε σαν εταιρία κ εγώ σαν διευθύνων σύμβουλος κ ιδιοκτήτης της εταιρίας να βάλω φρένο ασφαλείας στο γερανο ανυψωτικό μηχάνημα πλέον του υδραυλικού συστήματος κ γρανάζι φρένο για περισσότερη ασφάλεια αφού έτσι επιτάσσουν οι νέοι κανόνες ασφαλείας
Αναθέτω το έργο στον μηχανικό της εταιρίας μου αλλά τελικά επειδή είναι ακριβο το γρανάζι φρένο κ κοστίζει καθυστερο τη διαδικασία εγκατάστασης του κ φυσικά ο μηχανικός ανασφάλειας υπακούει τις εντολές μου
Γίνεται ατύχημα διότι ένας οδηγός χειρηστη γερανού έπαθε καρδιακή ανασκοπη κ ο Γεράνος πέφτει με το φορτίο στα κεφάλια δέκα ανθρώπων εργατών

Ποιος φταίει ;; Όσο κ να φέρει ευθύνη ο μηχανικός ασφαλείας που δεν υλοποίησε το επιπρόσθετο μέτρο ασφαλείας το κράτος κυνηγάει εμένα δλδ το κεφάλι της εταιρίας διευθύνων σύμβουλο .για φόνο εξ αμέλειας με ενδεχόμενο δόλο στο βωμό του χρήματος

Τώρα ο
Αν ο τεχνικός ασφαλείας δεν έχει καταγράψει στο βιβλίο ότι έκανε σύσταση στον διευθύνων σύμβουλο και δεν έχει πάρει την την υπογραφή του ότι έλαβε γνώση έχει σοβαρές ευθύνες και ο τεχνικός ασφαλείας.Και δεν είναι το ίδιο.Ο υπουργός δεν έχει μόνο τον ΟΣΕ έχει όλες τις μεταφορές.είναι σίγουρο ότι ο δνων σύμβουλος του ΟΣΕ έχει τις ευθύνες αυτός με την σύμβαση που κάνει να αναλάβει το πόστο αυτό.Τυχαία έχεις την εντύπωση παραιτήθηκαν οι προηγούμενοι εγγράφως;

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.212
Πόντοι
1.056
Αν ο τεχνικός ασφαλείας δεν έχει καταγράψει στο βιβλίο ότι έκανε σύσταση στον διευθύνων σύμβουλο και δεν έχει πάρει την την υπογραφή του ότι έλαβε γνώση έχει σοβαρές ευθύνες και ο τεχνικός ασφαλείας.Και δεν είναι το ίδιο.Ο υπουργός δεν έχει μόνο τον ΟΣΕ έχει όλες τις μεταφορές.είναι σίγουρο ότι ο δνων σύμβουλος του ΟΣΕ έχει τις ευθύνες αυτός με την σύμβαση που κάνει να αναλάβει το πόστο αυτό.Τυχαία έχεις την εντύπωση παραιτήθηκαν οι προηγούμενοι εγγράφως;
Τυχαια θεωρεις εσυ σκοτωθηκαν περυσι δυο σταθμαρχες κλειδια της υποθεσης,πριν τους καλεσει ο ανακριτης;

Ενας στον Βολο και αλλος ενας δεν θυμαμαι που,βγαινοντας λιγο καιρο πριν ο τριτος,αυτος του Παλαιοφαρσαλου,καταγγελοντας πως απειλουν τη ζωη του;

Αραγε θα τον "ακουσει" κανεις ή θα την φαει σαν την κοπελα εξω απ το αστυνομικο τμημα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom