Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.540
Πόντοι
4.615
Έχω εγώ ένα εργοστάσιο πχ με διακόσιους εργάτες
Υποχρεουμε σαν εταιρία κ εγώ σαν διευθύνων σύμβουλος κ ιδιοκτήτης της εταιρίας να βάλω φρένο ασφαλείας στο γερανο ανυψωτικό μηχάνημα πλέον του υδραυλικού συστήματος κ γρανάζι φρένο για περισσότερη ασφάλεια αφού έτσι επιτάσσουν οι νέοι κανόνες ασφαλείας
Αναθέτω το έργο στον μηχανικό της εταιρίας μου αλλά τελικά επειδή είναι ακριβο το γρανάζι φρένο κ κοστίζει καθυστερο τη διαδικασία εγκατάστασης του κ φυσικά ο μηχανικός ανασφάλειας υπακούει τις εντολές μου
Γίνεται ατύχημα διότι ένας οδηγός χειρηστη γερανού έπαθε καρδιακή ανασκοπη κ ο Γεράνος πέφτει με το φορτίο στα κεφάλια δέκα ανθρώπων εργατών

Ποιος φταίει ;; Όσο κ να φέρει ευθύνη ο μηχανικός ασφαλείας που δεν υλοποίησε το επιπρόσθετο μέτρο ασφαλείας το κράτος κυνηγάει εμένα δλδ το κεφάλι της εταιρίας διευθύνων σύμβουλο .για φόνο εξ αμέλειας με ενδεχόμενο δόλο στο βωμό του χρήματος

Πως εσάς σάς έχει μιλήσει στο κεφάλι ότι δεν φταει ο Καραμανλής;;;;απορώ

Δλδ τους ψηφίζουμε κ παίρνουν κ καλά λεφτά για να είναι εκεί ψηλά κ να διοικούν κ όταν γίνονται μαλακίες δεν θα φταίνε ;;;κ ποιος θα φταίει ;
Ας σοβαρευτούμε κ σαν αγαπατε τη νέα δημοκρατία σαν ιδέας δλδ της ελεύθερης αγοράς τότε τέτοιες σκέψεις μόνο κακό κάνουν στο κάθε κόμμα.

Τώρα ο
Δίωξη Δούρου για τη Μάνδρα

Κάνεις ένα βασικό λάθος: νομίζεις ότι γράφω κάποια πράγματα ως μέλος κόμματος (που δεν υπήρξα ποτέ και δεν είμαι).
Στο Link παραπάνω φαίνεται η αρχική δίωξη για τη Δούρου: τα ίδια είχαν ειπωθεί και τότε, για καθυστέρηση έργων που θα έσωζαν ζωές κλπ κλπ κλπ. Η κατάληξη ήταν να αθωωθεί (και ορθώς κατά τη γνώμη μου).
Και όσα έγραψα για τον Καραμανλή, ισχύουν και για το Σπίρτζη και για κάθε υπουργό που θα ήταν σε αυτή τη θέση ασχέτως κόμματος.

Το παράδειγμά σου είναι άσχετο με το θέμα μας εδώ, και σε κάθε περίπτωση ακόμη και σωστό να ήταν, δε στοιχειοθετούνται τρία κακουργήματα σύμφωνα με τα καραγκιοζιλίκια του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεγάλωσα με τον εφιάλτη του πετάλου του Μαλιακού, όπου δεν υπήρχε διαχωριστικό στην Εθνική και σκοτώθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι. Με το δικό σου σκεπτικό έπρεπε να έχουν γίνει αντίστοιχα ειδικά δικαστήρια για τους τότε υπουργούς Δημοσίων Έργων. Δεν πάει έτσι όμως.

Δεν είναι κακό να μην τα γνωρίζει όλα κανείς, ούτε επειδή έχεις ακούσει τον Παπαδάκη ή τη Μάνδρου έγινες διδάκτωρ του ποινικού δικαίου.
Αυτό που γράφεις με ερυθρό χρώμα είναι επιεικώς για να κλαίμε από τα γέλια. Το να σου αναλύσω κάτι παραπάνω είναι περιττό όταν νομίζεις πως τα γράφω όλα αυτά ορμώμενος από καμία καούρα για κάποιο κόμμα.

Τελευταία τροποποίηση:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.210
Πόντοι
1.056

Κάνεις ένα βασικό λάθος: νομίζεις ότι γράφω κάποια πράγματα ως μέλος κόμματος (που δεν υπήρξα ποτέ και δεν είμαι).
Στο Link παραπάνω φαίνεται η αρχική δίωξη για τη Δούρου: τα ίδια είχαν ειπωθεί και τότε, για καθυστέρηση έργων που θα έσωζαν ζωές κλπ κλπ κλπ. Η κατάληξη ήταν να αθωωθεί (και ορθώς κατά τη γνώμη μου).
Και όσα έγραψα για τον Καραμανλή, ισχύουν και για το Σπίρτζη και για κάθε υπουργό που θα ήταν σε αυτή τη θέση ασχέτως κόμματος.

Το παράδειγμά σου είναι άσχετο με το θέμα μας εδώ, και σε κάθε περίπτωση ακόμη και σωστό να ήταν, δε στοιχειοθετούνται τρία κακουργήματα σύμφωνα με τα καραγκιοζιλίκια του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεγάλωσα με τον εφιάλτη του πετάλου του Μαλιακού, όπου δεν υπήρχε διαχωριστικό στην Εθνική και σκοτώθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι. Με το δικό σου σκεπτικό έπρεπε να έχουν γίνει αντίστοιχα ειδικά δικαστήρια για τους τότε υπουργούς Δημοσίων Έργων. Δεν πάει έτσι όμως.

Δεν είναι κακό να μην τα γνωρίζει όλα κανείς, ούτε επειδή έχεις ακούσει τον Παπαδάκη ή τη Μάνδρου έγινες διδάκτωρ του ποινικού δικαίου. Το να σου αναλύσω κάτι παραπάνω είναι περιττό όταν νομίζεις πως τα γράφω όλα αυτά ορμώμενος από καμία καούρα για κάποιο κόμμα.
Εγω δεν θυμαμαι καμμια Δουρου,να ζητα να της ζητησουν συγνωμη σχετικα με τις εργασιες ασφαλειας που ειχε η ιδια αναλαβει να υλοποιηθουν,διασφαλιζοντας την ασφαλεια της ανθρωπινης ζωης στα παραλια και τις θαλασσες της περιφερειας της και πως θα πρεπε να ντρεπεται οποιος διαδιδει τετοια ψεματα.

Οσον αφορα οτι γραφεις για το πεταλο του Μαλιακου,δεν ξερω αν τα γραφεις επιτηδες ή οχι,ομως ξερεις ο σιδηροδρομος χρησιμοποιειτε κατ αποκλειστικοτητα απ οτι εχει βαγονια και γι αυτο εχουνε πεσει κονδυλια για να αναβαθμιστει,απο την Ευρωπη.

Δεν εχει δλδ καμμια σχεση μ αυτο π λες εσυ,διοτι τα κονδυλια ειναι γεγονος,εκταμιευτηκαν και δικαιολογηθηκαν,χωρις ποτε να υλοποιηθουν.

Ο Μαλιακος ηταν ενα εργο,το οποιο η κοινωνια ζητουσε να γινει,το κρατος ομως αρνουταν να πληρωσει για να γινει,οταν ομως δοθηκαν κονδυλια,ε επτεπε καπως να δικαιολογηθουν.Δεν θεωρω πως το εφτιαξαν γιατι εσκυψαν στη βουληση του Λαου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Έχω εγώ ένα εργοστάσιο πχ με διακόσιους εργάτες
Υποχρεουμε σαν εταιρία κ εγώ σαν διευθύνων σύμβουλος κ ιδιοκτήτης της εταιρίας να βάλω φρένο ασφαλείας στο γερανο ανυψωτικό μηχάνημα πλέον του υδραυλικού συστήματος κ γρανάζι φρένο για περισσότερη ασφάλεια αφού έτσι επιτάσσουν οι νέοι κανόνες ασφαλείας
Αναθέτω το έργο στον μηχανικό της εταιρίας μου αλλά τελικά επειδή είναι ακριβο το γρανάζι φρένο κ κοστίζει καθυστερο τη διαδικασία εγκατάστασης του κ φυσικά ο μηχανικός ανασφάλειας υπακούει τις εντολές μου
Γίνεται ατύχημα διότι ένας οδηγός χειρηστη γερανού έπαθε καρδιακή ανασκοπη κ ο Γεράνος πέφτει με το φορτίο στα κεφάλια δέκα ανθρώπων εργατών

Ποιος φταίει ;; Όσο κ να φέρει ευθύνη ο μηχανικός ασφαλείας που δεν υλοποίησε το επιπρόσθετο μέτρο ασφαλείας το κράτος κυνηγάει εμένα δλδ το κεφάλι της εταιρίας διευθύνων σύμβουλο .για φόνο εξ αμέλειας με ενδεχόμενο δόλο στο βωμό του χρήματος

Πως εσάς σάς έχει μιλήσει στο κεφάλι ότι δεν φταει ο Καραμανλής;;;;απορώ

Δλδ τους ψηφίζουμε κ παίρνουν κ καλά λεφτά για να είναι εκεί ψηλά κ να διοικούν κ όταν γίνονται μαλακίες δεν θα φταίνε ;;;κ ποιος θα φταίει ;
Ας σοβαρευτούμε κ σαν αγαπατε τη νέα δημοκρατία σαν ιδέας δλδ της ελεύθερης αγοράς τότε τέτοιες σκέψεις μόνο κακό κάνουν στο κάθε κόμμα.

Τώρα ο
O βλάκας ο σταθμάρχης δεν έπαθε καρδιακή ανακοπή, ας σοβαρευτούμε, μπορεί να μισείτε τη νέα δημοκρατία αλλά τέτοιες σκέψεις κάνουν κακό στο μυαλό σας.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.540
Πόντοι
4.615
Εγω δεν θυμαμαι καμμια Δουρου,να ζητα να της ζητησουν συγνωμη σχετικα με τις εργασιες ασφαλειας που ειχε η ιδια αναλαβει να υλοποιηθουν,διασφαλιζοντας την ασφαλεια της ανθρωπινης ζωης στα παραλια και τις θαλασσες της περιφερειας της και πως θα πρεπε να ντρεπεται οποιος διαδιδει τετοια ψεματα.

Οσον αφορα οτι γραφεις για το πεταλο του Μαλιακου,δεν ξερω αν τα γραφεις επιτηδες ή οχι,ομως ξερεις ο σιδηροδρομος χρησιμοποιειτε κατ αποκλειστικοτητα απ οτι εχει βαγονια και γι αυτο εχουνε πεσει κονδυλια για να αναβαθμιστει,απο την Ευρωπη.

Δεν εχει δλδ καμμια σχεση μ αυτο π λες εσυ,διοτι τα κονδυλια ειναι γεγονος,εκταμιευτηκαν και δικαιολογηθηκαν,χωρις ποτε να υλοποιηθουν.

Ο Μαλιακος ηταν ενα εργο,το οποιο η κοινωνια ζητουσε να γινει,το κρατος ομως αρνουταν να πληρωσει για να γινει,οταν ομως δοθηκαν κονδυλια,ε επτεπε καπως να δικαιολογηθουν.Δεν θεωρω πως το εφτιαξαν γιατι εσκυψαν στη βουληση του Λαου.
Άρα η Δούρου ήταν αθώα για τον πνιγμό των ανθρώπων που δεν είχε κάνει τα έργα τα αντιπλημμυρικά, ενώ ο Καραμανλής είναι δολοφόνος.
Ό,τι πεις μεγάλε, δε σου χαλάω χατίρι.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.210
Πόντοι
1.056
Άρα η Δούρου ήταν αθώα για τον πνιγμό των ανθρώπων που δεν είχε κάνει τα έργα τα αντιπλημμυρικά, ενώ ο Καραμανλής είναι δολοφόνος.
Εγραψα καπου τη λεξη αθωα;

Μπορεις να μου την παραθεσεις;

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Ρε παιδί
Είσαι τόσο μαλάκας
Που συγκρίνεις έργα υποδομής (αυτοκινητόδρομους, αντιπλημμυρικά, αεροδρόμια, λιμάνια κλπ) με τρένα που πηγαίνουν πάνω σε ράγες

Βάλε και τους σεισμούς μέσα, τους ξέχασες ..

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.210
Πόντοι
1.056
Ήταν ένοχη επομένως;
Απο μενα ναι!

Γιατι ομως δεν κριθηκε απ τα δικαστηρια ως τετοια;Κατα την αποψη μου φταιει ο Υπουργος της ακομα περισσοτερο απ αυτην.

Διαφορετικες περιπτωσεις.Ειναι σαν να μ λες φταιει ο Αγοραστος φταει που στην Λαρισα δεν υπηρχε τηλεδιοικηση μεχρι τουλαχιστον τα ορια Μακεδονιας.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.540
Πόντοι
4.615
Απο μενα ναι!

Γιατι ομως δεν κριθηκε απ τα δικαστηρια ως τετοια;Κατα την αποψη μου φταιει ο Υπουργος της ακομα περισσοτερο απ αυτην.

Διαφορετικες περιπτωσεις.Ειναι σαν να μ λες φταιει ο Αγοραστος φταει που στην Λαρισα δεν υπηρχε τηλεδιοικηση μεχρι τουλαχιστον τα ορια Μακεδονιας.
Δεν κρίθηκε από τα δικαστήρια ένοχη γιατί απλούστατα δεν ήταν.
Και όπως είδες, τα δικαστήρια δεν ακολουθούν τα δικά σου κριτήρια, λυπάμαι.
Και τα ίδια κριτήρια που ισχύουν για τη Δούρου, ισχύουν και για τον υπουργό, και για τον περιφερειάρχη, και για όλους.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.210
Πόντοι
1.056
Δεν κρίθηκε από τα δικαστήρια ένοχη γιατί απλούστατα δεν ήταν.
Και όπως είδες, τα δικαστήρια δεν ακολουθούν τα δικά σου κριτήρια, λυπάμαι.
Και τα ίδια κριτήρια που ισχύουν για τη Δούρου, ισχύουν και για τον υπουργό, και για τον περιφερειάρχη, και για όλους.
Δυστυχως δεν εχω αυταπατες για το μπουρδελο που ζουμε,ωστε να μπορουσα να σε διαψευσω και ερχομαστε στην θεση,οπου μια ζωη προσπαθεις να εισαι νομοταγης,τυπικος,να σκοτωνεται το παιδι σου στο ασφαλεστερο μεσο μεταφορων,το 2023 οχι το 1990 που μας λες εσυ για τον Μαλιακό και να ερχεται ο υπουργος που ειναι ο μονος που μπορει να αλλαξει τις εγκαταστασεις και να σου λεει αυτα που λες εσυ.

Πως η δικαιοσυνη δεν λειτουργει με βαση το λαικο αισθημα και πως δυστυχηματα με τρενο θα εξακολουθουν να υπαρχουν,οτι και να θεωρεις πως δεν εκανα,οποτε πανε στην εκκλησια αναψε καμμια λαμπαδα ισα με το μποι σου,θρηνησε βουβά και μην κανεις ντόρο γιατι μας επρηξες τ αρχιδια και αντε χασου απ τα ματια μου

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Ναι, αλλά γιατί; Γιατί να κάνει αυτά τα "καραγκιοζιλίκια";
Δεν τον έχω για τόσο επιπόλαιο, ούτε για τόσο χαζό. Τουλάχιστον στο θέμα της απεντόμωσης του κόμματος, έχει δείξει μια μεθοδικότητα.
Αυτό που κάνει είναι "πάρε βάλε" για τον Μητσοτάκη.
γιατί οι μαλακίες που λέει και κάνει ο τραμπ έχουν λογική;
έχουν όμως ακροατήριο και πιθανόν να κερδίσει κι όλας.

και πιστεύω ότι ο κασσελάκης είναι ανόητος και κάθε μέρα σχεδόν θα λέει μία σαχλαμάρα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Εύλογο συμπέρασμα, βγάζει νόημα τώρα που το λες.
Έχω μια αμφιβολία όμως: το κέρδος ενόψει ευρωεκλογών θα είναι βραχυπρόθεσμο. Μέχρι τις εθνικές εκλογές θα έχει επέλθει η ποινική απαλλαγή του Καραμανλή για τα θύματα, γεγονός που θα ενισχύσει τη κυβέρνηση. Τυχόν εκμετάλλευση από την αντιπολίτευση με τη λογική του "κουκουλώματος" δεν θα μπορεί εύκολα να σταθεί, ειδικά αν έχει προχωρήσει η άλλη υπόθεση, αυτή της απιστίας.
και δικαστήριο να γίνει και να αθωωθεί ο καραμανλής
(με μεγάλο πολιτικό κόστος για τον ίδιο και την κυβέρνση, επειδή η άμυνα του θα είναι η ευήθειά του)
πάλι κερδισμένος είναι ο σύριζα, διότι θα λέει ότι τον αθώωσαν οι φίλοι του στο ΣτΕ και στον ΑΠ

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.210
Πόντοι
1.056

και πιστεύω ότι ο κασσελάκης είναι ανόητος και κάθε μέρα σχεδόν θα λέει μία σαχλαμάρα
Εσυ τυπε μενεις αναυδος π λεει η Κασελα μαλακιες;

Δεν εχεις ξανακουσει πολιτικο να λεει μαλακιες;

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206

Μιλας για τον πρόεδρο που δεν ξεκίνησε ΚΑΝΕΝΑ πόλεμο ?
Ωραία μαλακία και αυτή ..

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.626
Πόντοι
1.706
για υποψία εναλλακτικής εγώ δεν υπολογίζω τον σύριζα

επίσης θεωρώ τον κασελάκη στην καλύτερη βαλμένο φυτευτό από την αμερική για δικούς τους λόγους...

στην χειρότερη και φυτευτό από την αμερική για σιγοντάρισμα στον μητσοτάκη.

Άλλες λύσεις θα πρέπει να βρεθούν. Υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία που θα ερευνηθεί...για απιστία και για οικονομικό έγκλημα....και δεν ασχολείται κανένας.
Το οποίο όμως έγκλημα δεν είναι ότι τον έκαναν τσακωτό με κάποια εκατομμύρια στην τσέπη.
Κάτι πρέπει να έχει να κάνει με τον τρόπο που τελικά "εφαρμόστηκε" αυτή η περίφημη σύμβαση.
Κι όμως, ο Μητσοτάκης τον κάλυψε προχθές στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.
Κι όμως, εκεί έγκλημα δεν υπήρχε.
Αν τώρα θέλεις να τον κατηγορήσουμε ντε και καλά ας του προσάψουμε την μια και μοναδική κατηγορία που στέκει.
Δεν ξήλωσε τον σιδηρόδρομο από την Ελλάδα γιατί είναι το υπέρτατο εφταμπούρδελο.
Εκεί μάλιστα, φταίει.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
Τελικά δεν ξέρω πιο από τα δύο είναι χειρότερο.
Η δολοφονία των παιδιών
(ως επί το πλείστον) ή η προσβολή της μνήμης τους και η συγκάλυψη που κάνουν με ΤΟΟΟΣΑ ΨΈΜΑΤΑ που λένε προκαλώντας και την νοημοσύνη μας (τουλάχιστον σε μεγάλη μερίδα της κοινωνίας).

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266

Δεν είναι κακό να μην τα γνωρίζει όλα κανείς, ούτε επειδή έχεις ακούσει τον Παπαδάκη ή τη Μάνδρου έγινες διδάκτωρ του ποινικού δικαίου.
Αυτό που γράφεις με ερυθρό χρώμα είναι επιεικώς για να κλαίμε από τα γέλια. Το να σου αναλύσω κάτι παραπάνω είναι περιττό όταν νομίζεις πως τα γράφω όλα αυτά ορμώμενος από καμία καούρα για κάποιο κόμμα.
Το ίδιο ισχύει κ για την κάθε Δούρου
Πάντως ρε όσο κ να θέλω να σε δικαιολογήσω μερικό μυρίζεται κομματιλας .
Δλδ δεν φταει ο πολιτικός για τις καταστροφές όπως τα Τέμπη ή τις πλημμύρες κ φταίνε οι εξωγήινοι ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

O βλάκας ο σταθμάρχης δεν έπαθε καρδιακή ανακοπή, ας σοβαρευτούμε, μπορεί να μισείτε τη νέα δημοκρατία αλλά τέτοιες σκέψεις κάνουν κακό στο μυαλό σας.
Ποιος μισεί ;; Ο πρώην πρόεδρος δαπ ;;:confused:κ μελλοντικός πρόεδρος δεεπ νόμου
Απλώς κάποτε να αναλάβουν τις ευθύνες οι πολιτικοί που για αυτό ανεβαίνουν εκεί ψηλά ...
Δλδ ποια είναι η τιμωρία τους στην διαφθορά;;;να μην τους ξαναψηφίσει ο λαός ;; Σώπα;;;; Δλδ θα σκοτώνουν κόσμο με την διεφθαρμένη πολιτική τους κ θα είναι στο απυρόβλητο ;;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.955
Πόντοι
6.056
Τελικά δεν ξέρω πιο από τα δύο είναι χειρότερο.
Η δολοφονία των παιδιών
(ως επί το πλείστον) ή η προσβολή της μνήμης τους και η συγκάλυψη που κάνουν με ΤΟΟΟΣΑ ΨΈΜΑΤΑ που λένε προκαλώντας και την νοημοσύνη μας (τουλάχιστον σε μεγάλη μερίδα της κοινωνίας).
Το οτι μπορει να χασει ψηφους η κυβερνηση,να βγει κανενα αλλο κομμα και να χωσει τους δικους του σε θεσεις κλειδια νομιζω τυπε.:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom