Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.274
Πόντοι
6.056
Εννοειται. Και θα μεινουν ολοι με την ευαισθησια στο χερι. Δεν βλεπεις εδω τι γινεται? Καποιοι θεωρουν οτι ο Βαγγελας ωθειται απο ανθρωπισμο και χτυπαει την κυβερνηση
ενώ τα Πετσοκάναλα που στηρίζουν αλά Β.Κορέα τον βλαΚούλη το κάνουνε αφιλοκερδώς εεεέ ?

πάλι :idiot:κεντάς μπαγάσα ταλιμπανόσκυλο :tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.107
Πόντοι
3.656
ussr GIF
Κατά την απουσία που επιτρέπω να με αποκαλέσουν και Νεοδημοκράτη :confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Ρώτησες και για ευρωπαικες χωρες.
Για ΗΠΑ δεν γνωριζω, εξαλλου εκει εχουν βουλη και κογκρεσο, δεν ξερω τι ισχυει. Ξερεις εσυ?
Ρώτησα εγώ για ευρωπαϊκές χώρες; Που; Για δείξε μου το σημείο.
Οι ΗΠΑ έχουν βουλευτική ασυλία;
Εγώ ξέρω γιατί το έψαξα λόγω Μενεντεζ. Μου έκανε εντύπωση και η διαδικασία της δίωξης και ο τρόπος που ζήτησε από τον εισαγγελέα διαχωρισμό της υπόθεσης από εκείνη της συζύγου του.
Αλλά εγώ δε χρειάζεται να πω κάτι γιατί δεν εξέφρασα καμία άποψη.
Εσένα ρώτησα που ισχυρίστηκες ότι ισχύει σε όλον τον κόσμο, που δεν αλλά οκ. Εσύ λοιπόν πρέπει να μας απαντήσεις.
Όμως παραδεχτηκες ότι παρουσίασες ως βεβαιότητα κατι για το οποίο δεν έχεις ιδέα.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.201
Πόντοι
2.356
Εσένα ρώτησα που ισχυρίστηκες ότι ισχύει σε όλον τον κόσμο, που δεν αλλά οκ. Εσύ λοιπόν πρέπει να μας απαντήσεις.
Σύμφωνα με τον Βενιζέλο:

"Ανάλογες ρυθμίσεις περί ευθύνης υπουργών υπάρχουν σε όλα τα θεσμικώς ανεπτυγμένα συντάγματα των δυτικών κρατών."

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Εγώ ξέρω γιατί το έψαξα λόγω Μενεντεζ. Μου έκανε εντύπωση και η διαδικασία της δίωξης και ο τρόπος που ζήτησε από τον εισαγγελέα διαχωρισμό της υπόθεσης από εκείνη της συζύγου του.
Όμως παραδεχτηκες ότι παρουσίασες ως βεβαιότητα κατι για το οποίο δεν έχεις ιδέα.
Tην επομενη φορα θα κοιταξω τι ισχυει και στις 197 χωρες του κοσμου πριν εκφερω αποψη και θα ξερω ολες τις διαδικασιες παντου.
Δεν ειμαστε καλα μού φαινεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καλά, μη νομίζεις ότι κι αυτοί έχουν ιδέα. Ενα ΝΔοπαρεακι είναι, που με στόμφο μας διαβεβαιώνει ότι όλες οι χώρες ή όλες οι δυτικές χώρες, ανάλογα ποιός το ξεφουρνίζει, έχουν βουλευτική ασυλία, αλληλοαποθεωνονται και αλληλοϋποστηρίζονται όταν το γράφει κάποιος από αυτους και όταν τους ρωτάς αν οι ΗΠΑ, η μεγαλύτερη δυτική δημοκρατία και αυτή που αντιπροσωπεύει όσα μάθαμε να λέμε με μια λέξη "δύση", έχουν πίνουν το αμίλητο νερό.
2-3 έχω ρωτήσει από δαυτους κι απάντηση δεν πήρα.
Εδω αναφερεσαι γενικως σε δυτικες χωρες ή οχι?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.554
Πόντοι
12.756
Ο άλλος δίνει ασυλία σε τραπεζίτες,
αποσύρει το φόρο στα διυλιστήρια,
διευκολύνει τα funds,
πλακώνεται στην ΕΕ για τα ρώσικα συμβόλαια εφοπλιστών,
επιδοτεί την αισχροκέρδεια,
ταΐζει τους καναλάρχες...
και δέχεται λέει πόλεμο από οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα.

Κρίμα κι άδικο.

:rockon::rockon::rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σύμφωνα με τον Βενιζέλο:

"Ανάλογες ρυθμίσεις περί ευθύνης υπουργών υπάρχουν σε όλα τα θεσμικώς ανεπτυγμένα συντάγματα των δυτικών κρατών."

Πιθανον ο Βενιζελος ειναι μελος στο ΝΔπαρεακι τυπε

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.201
Πόντοι
2.356
Λες; :confused:

Εεε, νομίζω ότι κάτι πρέπει να ξέρει. :2funny:

"Ανάλογες ρυθμίσεις υπάρχουν σε όλα σχεδόν τα θεσμικώς ανεπτυγμένα συντάγματα των δυτικών κρατών, σε πολλά μάλιστα από αυτά (όπως στις ΗΠΑ), το Κοινοβούλιο είναι αρμόδιο όχι μόνο για την κίνηση της σχετικής διαδικασίας αλλά και για την εκδίκαση της υπόθεσης ως δικαστήριο. Η Ελλάδα ανήκει συνεπώς στο κεντρικό ρεύμα των δυτικών χωρών από την άποψη αυτή. "

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Tην επομενη φορα θα κοιταξω τι ισχυει και στις 197 χωρες του κοσμου πριν εκφερω αποψη και θα ξερω ολες τις διαδικασιες παντου.
Όντως δεν είσαστε καλά, γιατί εγώ δε σε ρώτησα για 197 χώρες. Για μία και μοναδική, τη σπουδαιότερη της Δύσης σε ρώτησα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
Εννοειται. Και θα μεινουν ολοι με την ευαισθησια στο χερι. Δεν βλεπεις εδω τι γινεται? Καποιοι θεωρουν οτι ο Βαγγελας ωθειται απο ανθρωπισμο και χτυπαει την κυβερνηση
Δηλ. εχουμε μια κυβερνηση , αν υποθεσουμε οτι ο Βαγγελας σταματησει το τροπαριο, που υποκυπτει σε εκβιασμους οποιων εχουν στην διαθεση τους τα ΜΜΕ;

:confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Εδω αναφερεσαι γενικως σε δυτικες χωρες ή οχι?
Εκεί δε μιλάω σε σένα. Σε άλλο μέλος που μου απευθύνθηκε μιλαω.
Σε σένα έκανα συγκεκριμένη ερώτηση. Την οποία αναφέρω και στο κείμενο που παρεθεσες.
Προφανώς "δεν το πρόσεξες"

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Δηλ. εχουμε μια κυβερνηση , αν υποθεσουμε οτι ο Βαγγελας σταματησει το τροπαριο, που υποκυπτει σε εκβιασμους οποιων εχουν στην διαθεση τους τα ΜΜΕ;

:confused:
Δε νομίζω ότι από τον συγκεκριμένο ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι τα ΜΜΕ

πιο πολύ θα έλεγα ότι είναι τα τσιμεντένια παπουτσάκια....:confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
Δε νομίζω ότι από τον συγκεκριμένο ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι τα ΜΜΕ

πιο πολύ θα έλεγα ότι είναι τα τσιμεντένια παπουτσάκια....:confused:
Η, ολη αυτη η φασαρια, να ειναι δικαιολογια απεναντι στους υπολοιπους "μεγαλους παικτες", για να παντελωνιασει οσα το δυνατον περισσοτερα ο χοντρος.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.223
Πόντοι
1.056
Αμα σκοτώνονταν 57 Κρητικοί αντί για Βορειοελλαδίτες και Θεσσαλούς τώρα ο Καραμανλής θα μετρούσε τρύπες από τα κουμπούρια.
Με τους Θεσσαλούς έμπλεξαν άσχημα όμως.

Μιλάμε για μεγάλο πολιτικό γκαμήσι.
Οι Θεσσαλοί είναι απόγονοι πολεμιστών υψώματος 731,τάγματος 5/42,θεσσαλικό ιππικό,Σαράφης φάση κτλ,άπαξ και έμπλεξες εκεί τη γάμησες.Πολύ δύσκολα να τη βγάλουν καθαρή.Για να δούμε.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Η, ολη αυτη η φασαρια, να ειναι δικαιολογια απεναντι στους υπολοιπους "μεγαλους παικτες", για να παντελωνιασει οσα το δυνατον περισσοτερα ο χοντρος.
Μπορεί για είναι για πολλούς λόγους

για εκφοβισμό, για να διπλαρώσει δουλειές...επειδή ευνόησαν κάποιον άλλον μεγάλο παίχτη...μπορεί και απλά να θέλει να υποστηρίξει τον κασελάκη για να τον έχει του χεριού του...

μην ξεχνάνε ότι ο κασελάκης ήρθε φυτευτός από αμερική και ο βαγγέλας τα έχει πολύ καλά με αμερική...

το γιατί βγήκε τώρα αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί πολύ...πρέπει να μας απασχολεί αν είναι αληθινό...και αν είναι αληθινό δείχνει τις μαφιόζικες τακτικές της γαλάζιας μαφίας...

αν και δεν αλλάζει κάτι στο έγκλημα....δεν είναι δηλαδή ότι είναι αθώος ο σταμάρχης...

όμως επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά την συγκάληψη...σου δείχνει πόσο διεφθαρμένοι είναι απλά για να στηρίξουν το αφήγημα τους....και πρέπει να είναι και αδίκημα......

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.542
Πόντοι
22.266

Το έγραψα ....ο μόνος τρόπος για να μπορεί αντικειμενικά η ασυλία του βουλευτές που νομοθετεί χωρίς να γίνονται άσκοπα για πολιτικούς λόγους μηνύσεις εις βάρους τους είναι να υπάρχει γερουσία που θα εκλέγεται ανά νομό χωρίς πολιτικό χρώμα κ.αυτοι να αποφασίζουν αν μπορούν η όχι να άρουν την ασυλία
Καμια βουλευτική επιτροπή ή δικαστής δεν μπορεί να το κάνει αυτό αφού κορακος κορακου μάτι δε βγάζει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.542
Πόντοι
22.266
193 βάσει ΟΗΕ συν Βατικανό κ Παλαιστίνη άρα 195:confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξύ ο Τραμπ έχει 3 ενεργές δικες, της Ντανιελς για χρηματισμό και εξαγορά σιωπής, την καταδίκη για οικονομικές ατασθαλίες που του επεβλήθη προκαταβολή 175 εκατομμύρια ή κατάσχεση περιουσίας, την έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο για τη συμμετοχή σε εξέγερση και τις καταδίκες που του αφαιρούν το δικαίωμα να είναι υποψήφιος, τη δίωξη για εύρεση διαβαθμισμένων εγγράφων στο σπίτι του και δυο διώξεις για συμμετοχή και παρακίνηση σε εξέγερση.
Κρίμα που οι Αμερικανοί δικαστές δεν έλαβαν υπόψη την άποψη Βενιζέλου για το πως θα ασκήσουν το έργο τους.
Πραγματικά κρίμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom