Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Η υπόθεση με το νεκρό ελεγκτή και τη μονταζιέρα σίγουρα βρομάει, η Εστία το έλεγε.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι που δεν βγαίνει ένας από τον ΟΣΕ, τη νομαρχία ή κάποιον φορέα που χειρίστηκε την υπόθεση και να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Whistleblower που λένε και οι Αμερικανοί όπως τελευταία με τη Boeing. Σχεδόν πάντα σε κάθε σκάνδαλο στο εξωτερικό υπάρχει κάποιος που ανώνυμα πάει στη δικαιοσύνη και λέει τι ξέρει.

Δεν θυμάμαι ποτέ στην Ελλάδα να έχει γίνει κάτι τέτοιο,μπορεί να κάνω και λάθος όμως, είτε επειδή είμαστε παρτάκιδες είτε επειδή σκέφτεται ο άλλος ποιος ο λόγος να πάω στη δικαιοσύνη, να βρω το μπελά μου στα καλά καθούμενα;

Κανα 2 που ηξεραν ρε τυπε σκοτωθηκαν σε κάτι τροχαία ναπουμε ,... τυπου Noor1
Ειναι επικινδυνο να δουλευεις στα τρενα τελικα .. μπορει να σου τυχουν πολλα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Ε ναι, αρα ξαναγυρναμε στα ιδια, οτι αυτο που λες ισοδυναμει με καταργηση της βουλευτικης ασυλιας. Αυτο ζητας. Πού διαφωνουμε? Πουθενα. Επι της ουσιας ειναι η διαφωνια μας. Αλλά αυτο ειναι άλλη συζητηση. Το "φιλτρο" που λες ειναι η εισαγγελικη ερευνα, αλλά αυτο ισχυει για τον καθε πολιτη (η ασυλια που ελεγε ο πεζοπορος).
Kαποτε ρώτησα σε μια χώρα ποιος ο λόγος της Γερουσίας δλδ άνω Βουλής κ θυμάμαι μού είχε πει ότι οι σενατορς μπορούν κατά πλειοψηφία να άρουν ασυλία κ να τον στείλουν στη δικαιοσύνη τον βουλευτή του κοινοβουλίου ..
Οι σενατορς βγαίνουν βάσει νομού δλδ ένας σε κάθε νομό χωρίς να είμαι χρωματισμένος κομματικά απλά συνήθως επιφανείς άνθρωποι του κάθε νομού ...
Μόνο τέτοιοι μάς χρειάζονται άλλα σιγά μην αφήσει ο Λάτσης κ Βαρδινογιάννης να τούς φύγουν τα τσιράκια από τα χέρια τους

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.036
Πόντοι
5.506
εχουμε πρωθυπουργο
GJhQ2Y-WgAA1AbN.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Κ βγαίνουν ο μιλάνε κιόλας για τους φόνους του Πούτιν στους αντιπάλους ...λες κ εδώ δεν γίνονται ;;

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
Εγώ την έδωσα την έκταση για να γράψω κάποια πράγματα που θεωρώ λογικά και ηθικά.

Ναι ζητάω την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας αφού είμαστε ανίκανοι να κάνουμε ορθή χρήση.

σε κάλυψα? μπορείς τώρα ελεύθερα να με βγάλεις κουμουνιστή κατά την απουσία μου γιατί πάω να φάω.
ussr GIF

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Κάνα δυο βδομάδες πριν ο Κούλης φαινόταν έτοιμος να δώσει τον Κωστάκη βορά στο μαινόμενο πλήθος πακέτο με τον ζαίο Σπίρτζη (το μόνο ουσιαστικό αδίκημα αμφοτέρων είναι ότι δεν είχαν φτιάξει την τηλεδιοίκηση αν και είχαμε πάρει γι' αυτό λεφτά από την Ε.Ε. τα οποία ούτε που ξέρουμε ακόμα τί έγιναν!) κι έτσι να πετύχει τρία θετικά για τον ίδιο. 1. Να ξεφορτωθεί τους Καραμανλήδες, 2. Εκθέτοντας και τους ζαίους ταυτόχρονα και 3. Να φανεί ο ίδιος ως ο αρχάγγελος της κάθαρσης.
Υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις αυτής της ιδέας, φαινόταν από άρθρα σε έντυπα και απόψεις στο κανάλι του ομίλου Αλαφούζου (Καθημερινή και ΣΚΑΙ) που φυσικά δεν θα έπαιρνε τέτοια πρωτοβουλία μόνο του χωρίς έγκριση από το Μαξίμου.

Επειδή όμως ο Κωστάκης έχει "βαρύ" επώνυμο κι επειδή όσο κι αν το κόμμα το έχει αλώσει το Μητσοτακαίικο οι Καραμανλήδες εξακολουθούν να έχουν τις άκρες τους προφανώς του διεμύνησαν πως κάτι τέτοιο θα σήμαινε εσωκομματικό πόλεμο μέχρις εσχάτων, το ξανασκέφτηκε και ανέκρουσε πρύμναν.
Παιδιά μην είστε ονειροπόλοι η πολιτική είναι πολύ βρώμικη δουλειά κι όχι μόνο στη χώρα μας αλλά σε όλη την "πολιτισμένη δύση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας".
Βέβαια η άλλη επιλογή είναι η απόλυτη μοναρχία, σαν τα Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία, αλλά και το Μονακό. Να αυτό ονειρευόταν ο Κούλης να γίνει απόλυτος μονάρχης και να μας κάνει ΗΑΕ και Μόντε Κάρλο αλλά με τη γκρίνια σας του χαλάτε τα ονειρα του παιδιού.:P

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.320
Πόντοι
5.006
Σε μενα αναφερεσαι?
εσυ τι λες? εδω δεν μπορεις να καταλαβεις τη σημασια της μονταζεριας στις συνομιλιες και προσπαθεις να μας πεισεις οτι δεν παιζουν ρολο τα συστηματα ασφαλειας αφου και πριν 500 χρονια τα τρενα ετσι κυκλοφορουσαν....σιγα μην μπορεις να καταλαβεις για κονδυλια και συμβασεις....
:confused::confused::confused::confused::confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.405
Πόντοι
786
Η ολη συζητηση γινεται επειδη αρνεισαι να παραδεχθεις οτι ζητας ευθεως καταργηση της βουλευτικης ασυλιας. Εσυ φταις για την εκταση που πηρε ανευ λογου η συζητηση.
κι εγώ παλαιότερα, εδώ, έχω γράψει ότι είναι ορθότερο να λειτουργεί η ασυλία αντιστρόφως,
δηλαδή προχωρεί η δίωξη και η βουλή κρίνει και την σταματά, αν έχει πολιτική επιδίωξη
το απέρριψες.
γιατί;
νομίζω, θα γίνεται πιο φειδωλή χρήση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η ολη συζητηση γινεται επειδη αρνεισαι να παραδεχθεις οτι ζητας ευθεως καταργηση της βουλευτικης ασυλιας. Εσυ φταις για την εκταση που πηρε ανευ λογου η συζητηση.
κι εγώ παλαιότερα, εδώ, έχω γράψει ότι είναι ορθότερο να λειτουργεί η ασυλία αντιστρόφως,
δηλαδή προχωρεί η δίωξη και η βουλή κρίνει και την σταματά, αν έχει πολιτική επιδίωξη
το απέρριψες.
γιατί;
νομίζω, θα γίνεται πιο φειδωλή χρήση.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Η υπόθεση με το νεκρό ελεγκτή και τη μονταζιέρα σίγουρα βρομάει, η Εστία το έλεγε.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι που δεν βγαίνει ένας από τον ΟΣΕ, τη νομαρχία ή κάποιον φορέα που χειρίστηκε την υπόθεση και να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Whistleblower που λένε και οι Αμερικανοί όπως τελευταία με τη Boeing. Σχεδόν πάντα σε κάθε σκάνδαλο στο εξωτερικό υπάρχει κάποιος που ανώνυμα πάει στη δικαιοσύνη και λέει τι ξέρει.

Δεν θυμάμαι ποτέ στην Ελλάδα να έχει γίνει κάτι τέτοιο,μπορεί να κάνω και λάθος όμως, είτε επειδή είμαστε παρτάκιδες είτε επειδή σκέφτεται ο άλλος ποιος ο λόγος να πάω στη δικαιοσύνη, να βρω το μπελά μου στα καλά καθούμενα;
Άσε φίλε τυχαίνουν και τροχαία στην ευθεία του δρόμου.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Δεν πρόκειται να σε κατανοήσει κανένας σε αυτό που γράφεις από εκείνους που βλέπουν το θέμα με κομματικές παρωπίδες. Προφανώς και δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για τη μη έγκαιρη υλοποίηση του 112 όσον αφορά στους θανάτους στο Μάτι, δεν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια. Ομοίως και στην άλλη περίπτωση ελλείπει αυτή η αιτιώδης συνάφεια.

Να πω κάτι άσχετο επειδή μερικοί το παίζουν έξυπνοι διδάκτορες της Νομικής και μιλάνε για ''άρση της ασυλίας'' και πίπες αντίστοιχες: εάν κάποιος νομίζει ότι υπάρχει αιτιώδης συνάφεια μεταξύ της μη εκτέλεσης της περίφημης σύμβασης και των θανάτων, και ότι ο υπεύθυνος για τη μη εκτέλεσή της είναι υπουργός, δεν κωλύεται από καμία διάταξη της νομοθεσίας αύριο να πάει να καταθέσει μήνυση στον αρμόδιο Εισαγγελέα Λάρισας για τα περαιτέρω. Και όταν θα έρθει η υπόθεση στη Βουλή, τότε όλοι θα αναγκαστούν να πάρουν θέση, κυβερνώντες και μη.

Αντί κάποιοι να περιφέρονται στα κανάλια και στας Ευρώπας να δίνουν παραστάσεις, γιατί δε συμβουλεύονται ένα φοιτητή της Νομικής για το τι πρέπει να κάνουν όταν θεωρούν κάποιον υπεύθυνο για ένα έγκλημα;
Ψιλά γράμματα για τους πυροβολημένους του Internet.

Σε ένα blog που παρακολουθώ να δεις τι γράφεται όλο αυτό το διάστημα.

Ένας μάλιστα είναι ψυχίατρος. Μιλάμε για παράκρουση, όχι αστεία. :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.949
Πόντοι
19.795
Ο χοντρος σε πληροφορω ειναι εκ των βασεων της ΝΔ.
Αλλά αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σενα, εισαι ενας χρησιμος ηλιθιος που χρησιμοποιει ο Βαγγελας για να παρει τις δουλειες που θελει.
Εσυ μπορεις να πιστευεις χαχανιζοντας, οτι ο Βαγγελας ωθειται απο ανθρωπιστικα ιδεωδη.
Δηλ. αν σταματήσει ο χοντρός να "βαράει" την κυβέρνησης να υποθέσουμε ότι "πσντελωνιασε" πάλι κάποια εκατομμύρια από το ταμείο ανάκαμψης;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Άμα ήθελα να μιλάω με το Ντάιμα θα απευθυνομουν σε αυτόν.
Εγώ σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και μου απαντάς άρες-μάρες κουκουνάρες.
Ας το ξαναρωτήσω.
Οι ΗΠΑ έχουν βουλευτική ασυλία;
Ρώτησες και για ευρωπαικες χωρες.
Για ΗΠΑ δεν γνωριζω, εξαλλου εκει εχουν βουλη και κογκρεσο, δεν ξερω τι ισχυει. Ξερεις εσυ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εσυ τι λες? εδω δεν μπορεις να καταλαβεις τη σημασια της μονταζεριας στις συνομιλιες και προσπαθεις να μας πεισεις οτι δεν παιζουν ρολο τα συστηματα ασφαλειας αφου και πριν 500 χρονια τα τρενα ετσι κυκλοφορουσαν....σιγα μην μπορεις να καταλαβεις για κονδυλια και συμβασεις....
:confused::confused::confused::confused::confused:
Κριμα συναδελφε, δεν ξερω τι σου συμβαινει τελευταια.
Πολακίζεις επικινδυνα. Τωρα αποκαλείς "τουβλο" εναν συναδελφο σου, γιατι? για πολιτικους λογους?
Ενω εισαι ΝΔ και ο ιδιος.
Και σε κατι προηγουμενες συζητησεις για τα τροχαια, παλι ελεγες κατι ακατανοητα.
Δεν ξερω τι σου συμβαινει, αλλά κατι συμβαινει σιγουρα.

Εσυ που ξερεις την αξια της μονταζιερας, για πες μου
Στον ανακριτη εχουν παει ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ οι ομιλιες ή κομμενες?
Γιατι ελαχιστη σημασια εχει αν μεταδοθηκαν κομμενες στα καναλια. Σημασια εχει τι εχει στα χερια του ο ανακριτης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ψιλά γράμματα για τους πυροβολημένους του Internet.

Σε ένα blog που παρακολουθώ να δεις τι γράφεται όλο αυτό το διάστημα.

Ένας μάλιστα είναι ψυχίατρος. Μιλάμε για παράκρουση, όχι αστεία. :confused:
Μολις τελειωσουν οι ευρωεκλογες ή παρει καμια γερή δουλεια ο Μαρινακης ολα αυτα θα τελειωσουν

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.263
Πόντοι
6.056
Δηλ. αν σταματήσει ο χοντρός να "βαράει" την κυβέρνησης να υποθέσουμε ότι "πσντελωνιασε" πάλι κάποια εκατομμύρια από το ταμείο ανάκαμψης;
λυπηθείτε τον , Δερβενάκια τον κάνατε ,
παπί λοκώ κ εμπλοκή τον πάτε τον δόλιο αλεξούκο :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εννοειται. Και θα μεινουν ολοι με την ευαισθησια στο χερι. Δεν βλεπεις εδω τι γινεται? Καποιοι θεωρουν οτι ο Βαγγελας ωθειται απο ανθρωπισμο και χτυπαει την κυβερνηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom