Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Όχι δεν συμφωνούμε.

Διαφωνούμε στο ότι πρέπει αφού ασχοληθεί η δικαιοσύνη να περάσει από την βουλή για να γίνει άρση της ασυλίας και να προχωρήσει σε δίωξη.

Τόσο δυσνόητο είναι? ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΩΞΗ..

να υπάρχει ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ που θα προστατεύει τον βουλευτή από τον κάθε τρελό ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
Ρε Saul έχεις κολλήσει τώρα.Μα σου λεει ότι ισχύει.Αυτη τη στιγμή η υπόθεση αναλύεται από τη δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποφανθεί ποινικές ευθύνες για τον υπουργό.Αν γίνει αυτό ο εισαγγελέας θα στείλει το φάκελο στη Βουλή και θα ζητήσει άρση της ασυλίας.Τωρα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.Εσυ λες ναλλον γιατί στο πόρισμα των Τεμπών η την προκαταρκτική εξέταση που έγινε δεν αποδόθηκαν ποινικές ευθύνες στον υπουργό.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ετσι ειναι τυπε και μην ανφιβαλεις καθολου....εμεις απλα βλεπουμε 2 συμοριες να τσακωνονται.....το λιγο παραξενο ειναι οτι η μια απο αυτες ειναι η κυβερνηση
Θα μου επιτρέψεις ακόμα μια ένσταση όμως. Η κυβέρνηση Κούλη έχει κάνει τόσες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ που ακόμα κι εγώ που θέλω να πέσει (και βλέπουμε μετά τί θα γίνει) θεωρώ αστείο το να πέσει για ένα δυστύχημα που επί τέλους μπορεί να έχει μερίδιο ευθύνης αλλά δεν ήταν επιλογή της.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Αν εχει την αποκλειστικη αρμοδιοτητα η δικαιοσυνη τότε τι "απομενει" στην βουλευτικη ασυλια ωστε να μην θεωρειται καταργηθεισα?
Το ότι θα υπάρχει ένα ειδικό και αμερόληπτο (όσο γίνεται) σώμα που θα φιλτράρει το αν πρέπει η όχι να αρθεί η ασυλία βασισμένο σε στοιχεία και όχι σε φιλίες και κομματικά συμφέροντα. Δεν σου αρκεί????

Ο βουλευτής θα έχει να ασχοληθεί μόνο στην περίπτωση που υπάρχουν στοιχεία.

Εκτός αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη...βαρέθηκα να το γράφω κεφαλαία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε Saul έχεις κολλήσει τώρα.Μα σου λεει ότι ισχύει.Αυτη τη στιγμή η υπόθεση αναλύεται από τη δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποφανθεί ποινικές ευθύνες για τον υπουργό.Αν γίνει αυτό ο εισαγγελέας θα στείλει το φάκελο στη Βουλή και θα ζητήσει άρση της ασυλίας.Τωρα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.Εσυ λες ναλλον γιατί στο πόρισμα των Τεμπών η την προκαταρκτική εξέταση που έγινε δεν αποδόθηκαν ποινικές ευθύνες στον υπουργό.
Ξέρεις τι μου λεει?
Οτι δεν επιθυμει επαναφορα της θανατικης ποινης, εκτος αν κρινει το δικαστηριο οτι πρεπει να εκτελεστει καποιος. Absurdum.
Θελω να υπαρχει βουλευτικη ασυλια, αλλά να μπορει ανα πασα στιγμη να την παρακαμπτει η δικαιοσυνη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.036
Πόντοι
5.506
Θα μου επιτρέψεις ακόμα μια ένσταση όμως. Η κυβέρνηση Κούλη έχει κάνει τόσες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ που ακόμα κι εγώ που θέλω να πέσει (και βλέπουμε μετά τί θα γίνει) θεωρώ αστείο το να πέσει για ένα δυστύχημα που επί τέλους μπορεί να έχει μερίδιο ευθύνης αλλά δεν ήταν επιλογή της.
100 σωστα....εγω δεν λεω τιποτα παραπανω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Εγώ έχω περάσει από το θέμα των τεμπών στην γενικότερη αντιμετώπιση της βουλευτικής ασυλίας.

Αλλά το λες και μόνος σου...και να βρεθούν στοιχεία...θα περάσει από τη βουλή και η πλειοψηφία θα προστατέψει τον υπεύθυνο.

Άρα τι και αν βρέθηκαν τι και αν δεν βρέθηκαν???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρεις τι μου λεει?
Οτι δεν επιθυμει επαναφορα της θανατικης ποινης, εκτος αν κρινει το δικαστηριο οτι πρεπει να εκτελεστει καποιος. Absurdum.
Θελω να υπαρχει βουλευτικη ασυλια, αλλά να μπορει ανα πασα στιγμη να την παρακαμπτει η δικαιοσυνη.
Μάλλον δεν έχεις εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη

και αν δεν έχεις εσύ που είσαι και δικηγόρος

γιατί να έχουμε εμείς ο ''απλός'' λαός?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Κάποια στιγμή όλο και κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή και να δικάζονται. Αλλιώς ποντάρουν στην γενικότερη ατιμωρησία και μεγαλώνει η αλαζονεία τους.
Ναι αλλά όχι όταν θα τύχει κάτι στη βάδια τους
Να τα
Λέμε πριν να γίνει κάτι όχι εκ των υστέρων
Έχω γράψει εδώ επανειλημμένως
Ότι στις εκδρομές των μαθητών
Δεν υπάρχει ασφάλεια
Δεν μιλάω για τα λεωφορεία που έχουν γίνει φοβερές παρεμβάσεις
Αλλά το τι κάνουν οι μαθητές χωρίς ή με ελλιπή επίβλεψη είτε στις μονοήμερες είτε στις πολυήμερες

Αν υπάρξει όμως ολική επίβλεψη
Θα υπάρχει φοβερή καταγραυγη
και αν θέλεις μπορώ να εξηγήσω τι εννοώ
Για αυτό όλοι κάνουν την πάπια
Άν όμως γίνει μία στραβή
Και πάθει κάτι κάποιος μαθητής
Τότε θα πρέπει να τιμωρηθεί ο καθηγητής ή ο διευθυντής και λοιπά
Τώρα που δεν έχει γίνει πρόβλημα ακόμα να τεθούν οι κανόνες και να εφαρμοστούν

Όχι εκ των υστέρων στη στραβή

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το ότι θα υπάρχει ένα ειδικό και αμερόληπτο (όσο γίνεται) σώμα που θα φιλτράρει το αν πρέπει η όχι να αρθεί η ασυλία βασισμένο σε στοιχεία και όχι σε φιλίες και κομματικά συμφέροντα. Δεν σου αρκεί????
Δεν θα κουραστω.
"ασυλια" λεγεται να μπορει η βουλη να φρεναρει την δικαιοσυνη.
Ακόμη και αν εχει στοιχεια.
Αν δεν μπορει να την φρεναρει, δεν υπαρχει "ασυλια", εχει καταργηθει.
Ζητας καταργηση της ασυλιας λοιπον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μάλλον δεν έχεις εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη

και αν δεν έχεις εσύ που είσαι και δικηγόρος

γιατί να έχουμε εμείς ο ''απλός'' λαός?
Μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω, δεν μπορω να κανω κατι αλλο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
και εν το μεταξύ το ανα πάσα στιγμή σημαίνει να υπάρχουν ενδείξεις για έκνομες πράξεις... :confused:

"ασυλια" λεγεται να μπορει η βουλη να φρεναρει την δικαιοσυνη.
Ακόμη και αν εχει στοιχεια.
Νόμπελ Ηθικής μη κουράζεσαι άλλο

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606
αυτος ειναι ο μπαμπας του εθνους
433856987_960242962133146_3602205426762535262_n.jpg
Θείο αδυνατισε ή βλέπω λάθος;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
και εν το μεταξύ το ανα πάσα στιγμή σημαίνει να υπάρχουν ενδείξεις για έκνομες πράξεις... :confused:

Αρα ζητας την καταργηση της ασυλιας.
Θα συμφωνησουμε στο αυτονοητο ή εχεις μουλαρωσει εντελως?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Μια φιλική συμβουλή. Σταμάτα να επιμένεις γιατί έχεις άδικο.
Αυτό λέει η νομοθεσία ας αυτό ισχύει! Το αν θα έπρεπε να είναι έτσι είναι άλλη ιστορία αλλά και να αλλάξει ο νόμος ξέρεις δεν θα έχει αναδρομική ισχύ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.036
Πόντοι
5.506
τον αλεξ αν τον αφηνες στο συνταγμα με μερικα του ποστ 8 μυρια ελληνες θα τον εφτυναν στην μαπα ....τα υπολοιπα δεν λεω

Θείο αδυνατισε ή βλέπω λάθος;
θειο εγω λεω ΝΑΙ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Οπότε τύποι για να πάμε να φάμε και τίποτα...

το απόφθευμα της συζήτηση είναι ότι :

ασυλία σημαίνει να μπορεί η βουλή να φρενάρει την δικαιοσύνη ακόμα και αν μπορεί να έχει γίνει έγκλημα

σε όποιον δεν αρέσει αυτό θέλει κατάργηση της ασυλίας και είναι ακραίος, αριστερός και συριζαίος.

Για όλα τα άλλα υπάρχει Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ που διακατέχει την ως άνω φράση "ασυλία σημαίνει να μπορεί η βουλή να φρενάρει την δικαιοσύνη"

Συγχαρητήρια είμαστε οι καλύτεροι..πρότυπο δημοκρατίας...πολιτισμού και πολιτικής παιδείας.

γνωρίζω τι σημαίνει το ότι το λέει ο νόμος τύποι.....εδώ συζητάμε για το τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να λέει ο νόμος.

Αυτά...καλή χώνεψη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

ασυλία σημαίνει να μπορεί η βουλή να φρενάρει την δικαιοσύνη ακόμα και αν μπορεί να έχει γίνει έγκλημα

σε όποιον δεν αρέσει αυτό θέλει κατάργηση της ασυλίας και είναι ακραίος, αριστερός και συριζαίος.

Για όλα τα άλλα υπάρχει Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ που διακατέχει την ως άνω φράση "ασυλία σημαίνει να μπορεί η βουλή να φρενάρει την δικαιοσύνη"

Συγχαρητήρια είμαστε οι καλύτεροι..πρότυπο δημοκρατίας...πολιτισμού και πολιτικής παιδείας.

γνωρίζω τι σημαίνει το ότι το λέει ο νόμος τύποι.....εδώ συζητάμε για το τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να λέει ο νόμος.

Αυτά...καλή χώνεψη.
Η ολη συζητηση γινεται επειδη αρνεισαι να παραδεχθεις οτι ζητας ευθεως καταργηση της βουλευτικης ασυλιας. Εσυ φταις για την εκταση που πηρε ανευ λογου η συζητηση.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.036
Πόντοι
5.506

Αυτά...καλή χώνεψη.
πες και ενα ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ρε καριολη....
εγω παντως ειμαι περηφανος για την σημερινη μερα....φανταστητε ποσοι αλεξηδες υπηρχαν τοτε και εγλυφαν την κωλοτρυπιδα του πασα

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.505
Πόντοι
456
«Βόμβα» από την Εστία: Η κατάθεση του νεκρού ελεγκτή για τα Τέμπη

....o 66χρονος που έχασε τη ζωή του ένα μήνα μετά από την σύγκρουση των τρένων, είχε δεχτεί πιέσεις από «αδίστακτους» για να παραποιήσει ηχητικά ντοκουμέντα, τα οποία αποτελούν σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας. Όπως και αναγκάστηκε να κάνει, σύμφωνα με όσα καταγγέλονται.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Η ολη συζητηση γινεται επειδη αρνεισαι να παραδεχθεις οτι ζητας ευθεως καταργηση της βουλευτικης ασυλιας. Εσυ φταις για την εκταση που πηρε ανευ λογου η συζητηση.
Εγώ την έδωσα την έκταση για να γράψω κάποια πράγματα που θεωρώ λογικά και ηθικά.

Ναι ζητάω την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας αφού είμαστε ανίκανοι να κάνουμε ορθή χρήση.

σε κάλυψα? μπορείς τώρα ελεύθερα να με βγάλεις κουμουνιστή κατά την απουσία μου γιατί πάω να φάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom