Ρε Saul έχεις κολλήσει τώρα.Μα σου λεει ότι ισχύει.Αυτη τη στιγμή η υπόθεση αναλύεται από τη δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποφανθεί ποινικές ευθύνες για τον υπουργό.Αν γίνει αυτό ο εισαγγελέας θα στείλει το φάκελο στη Βουλή και θα ζητήσει άρση της ασυλίας.Τωρα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.Εσυ λες ναλλον γιατί στο πόρισμα των Τεμπών η την προκαταρκτική εξέταση που έγινε δεν αποδόθηκαν ποινικές ευθύνες στον υπουργό.Όχι δεν συμφωνούμε.
Διαφωνούμε στο ότι πρέπει αφού ασχοληθεί η δικαιοσύνη να περάσει από την βουλή για να γίνει άρση της ασυλίας και να προχωρήσει σε δίωξη.
Τόσο δυσνόητο είναι? ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΩΞΗ..
να υπάρχει ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ που θα προστατεύει τον βουλευτή από τον κάθε τρελό ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 418K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Θα μου επιτρέψεις ακόμα μια ένσταση όμως. Η κυβέρνηση Κούλη έχει κάνει τόσες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ που ακόμα κι εγώ που θέλω να πέσει (και βλέπουμε μετά τί θα γίνει) θεωρώ αστείο το να πέσει για ένα δυστύχημα που επί τέλους μπορεί να έχει μερίδιο ευθύνης αλλά δεν ήταν επιλογή της.ετσι ειναι τυπε και μην ανφιβαλεις καθολου....εμεις απλα βλεπουμε 2 συμοριες να τσακωνονται.....το λιγο παραξενο ειναι οτι η μια απο αυτες ειναι η κυβερνηση
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
Το ότι θα υπάρχει ένα ειδικό και αμερόληπτο (όσο γίνεται) σώμα που θα φιλτράρει το αν πρέπει η όχι να αρθεί η ασυλία βασισμένο σε στοιχεία και όχι σε φιλίες και κομματικά συμφέροντα. Δεν σου αρκεί????Αν εχει την αποκλειστικη αρμοδιοτητα η δικαιοσυνη τότε τι "απομενει" στην βουλευτικη ασυλια ωστε να μην θεωρειται καταργηθεισα?
Ο βουλευτής θα έχει να ασχοληθεί μόνο στην περίπτωση που υπάρχουν στοιχεία.
Εκτός αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη...βαρέθηκα να το γράφω κεφαλαία.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ξέρεις τι μου λεει?Ρε Saul έχεις κολλήσει τώρα.Μα σου λεει ότι ισχύει.Αυτη τη στιγμή η υπόθεση αναλύεται από τη δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποφανθεί ποινικές ευθύνες για τον υπουργό.Αν γίνει αυτό ο εισαγγελέας θα στείλει το φάκελο στη Βουλή και θα ζητήσει άρση της ασυλίας.Τωρα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.Εσυ λες ναλλον γιατί στο πόρισμα των Τεμπών η την προκαταρκτική εξέταση που έγινε δεν αποδόθηκαν ποινικές ευθύνες στον υπουργό.
Οτι δεν επιθυμει επαναφορα της θανατικης ποινης, εκτος αν κρινει το δικαστηριο οτι πρεπει να εκτελεστει καποιος. Absurdum.
Θελω να υπαρχει βουλευτικη ασυλια, αλλά να μπορει ανα πασα στιγμη να την παρακαμπτει η δικαιοσυνη.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 5.506
100 σωστα....εγω δεν λεω τιποτα παραπανωΘα μου επιτρέψεις ακόμα μια ένσταση όμως. Η κυβέρνηση Κούλη έχει κάνει τόσες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ που ακόμα κι εγώ που θέλω να πέσει (και βλέπουμε μετά τί θα γίνει) θεωρώ αστείο το να πέσει για ένα δυστύχημα που επί τέλους μπορεί να έχει μερίδιο ευθύνης αλλά δεν ήταν επιλογή της.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ έχω περάσει από το θέμα των τεμπών στην γενικότερη αντιμετώπιση της βουλευτικής ασυλίας.Ρε Saul έχεις κολλήσει τώρα.Μα σου λεει ότι ισχύει.Αυτη τη στιγμή η υπόθεση αναλύεται από τη δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποφανθεί ποινικές ευθύνες για τον υπουργό.Αν γίνει αυτό ο εισαγγελέας θα στείλει το φάκελο στη Βουλή και θα ζητήσει άρση της ασυλίας.Τωρα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.Εσυ λες ναλλον γιατί στο πόρισμα των Τεμπών η την προκαταρκτική εξέταση που έγινε δεν αποδόθηκαν ποινικές ευθύνες στον υπουργό.
Αλλά το λες και μόνος σου...και να βρεθούν στοιχεία...θα περάσει από τη βουλή και η πλειοψηφία θα προστατέψει τον υπεύθυνο.
Άρα τι και αν βρέθηκαν τι και αν δεν βρέθηκαν???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μάλλον δεν έχεις εμπιστοσύνη στην Ελληνική ΔικαιοσύνηΞέρεις τι μου λεει?
Οτι δεν επιθυμει επαναφορα της θανατικης ποινης, εκτος αν κρινει το δικαστηριο οτι πρεπει να εκτελεστει καποιος. Absurdum.
Θελω να υπαρχει βουλευτικη ασυλια, αλλά να μπορει ανα πασα στιγμη να την παρακαμπτει η δικαιοσυνη.
και αν δεν έχεις εσύ που είσαι και δικηγόρος
γιατί να έχουμε εμείς ο ''απλός'' λαός?
Ναι αλλά όχι όταν θα τύχει κάτι στη βάδια τουςΚάποια στιγμή όλο και κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή και να δικάζονται. Αλλιώς ποντάρουν στην γενικότερη ατιμωρησία και μεγαλώνει η αλαζονεία τους.
Να τα
Λέμε πριν να γίνει κάτι όχι εκ των υστέρων
Έχω γράψει εδώ επανειλημμένως
Ότι στις εκδρομές των μαθητών
Δεν υπάρχει ασφάλεια
Δεν μιλάω για τα λεωφορεία που έχουν γίνει φοβερές παρεμβάσεις
Αλλά το τι κάνουν οι μαθητές χωρίς ή με ελλιπή επίβλεψη είτε στις μονοήμερες είτε στις πολυήμερες
Αν υπάρξει όμως ολική επίβλεψη
Θα υπάρχει φοβερή καταγραυγη
και αν θέλεις μπορώ να εξηγήσω τι εννοώ
Για αυτό όλοι κάνουν την πάπια
Άν όμως γίνει μία στραβή
Και πάθει κάτι κάποιος μαθητής
Τότε θα πρέπει να τιμωρηθεί ο καθηγητής ή ο διευθυντής και λοιπά
Τώρα που δεν έχει γίνει πρόβλημα ακόμα να τεθούν οι κανόνες και να εφαρμοστούν
Όχι εκ των υστέρων στη στραβή
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Δεν θα κουραστω.Το ότι θα υπάρχει ένα ειδικό και αμερόληπτο (όσο γίνεται) σώμα που θα φιλτράρει το αν πρέπει η όχι να αρθεί η ασυλία βασισμένο σε στοιχεία και όχι σε φιλίες και κομματικά συμφέροντα. Δεν σου αρκεί????
"ασυλια" λεγεται να μπορει η βουλη να φρεναρει την δικαιοσυνη.
Ακόμη και αν εχει στοιχεια.
Αν δεν μπορει να την φρεναρει, δεν υπαρχει "ασυλια", εχει καταργηθει.
Ζητας καταργηση της ασυλιας λοιπον.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω, δεν μπορω να κανω κατι αλλοΜάλλον δεν έχεις εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη
και αν δεν έχεις εσύ που είσαι και δικηγόρος
γιατί να έχουμε εμείς ο ''απλός'' λαός?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
και εν το μεταξύ το ανα πάσα στιγμή σημαίνει να υπάρχουν ενδείξεις για έκνομες πράξεις...
Νόμπελ Ηθικής μη κουράζεσαι άλλο"ασυλια" λεγεται να μπορει η βουλη να φρεναρει την δικαιοσυνη.
Ακόμη και αν εχει στοιχεια.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.192
- Πόντοι
- 2.606
Θείο αδυνατισε ή βλέπω λάθος;αυτος ειναι ο μπαμπας του εθνους
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Αρα ζητας την καταργηση της ασυλιας.και εν το μεταξύ το ανα πάσα στιγμή σημαίνει να υπάρχουν ενδείξεις για έκνομες πράξεις...
Νόμπελ Ηθικής μη κουράζεσαι άλλο
Θα συμφωνησουμε στο αυτονοητο ή εχεις μουλαρωσει εντελως?
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Μια φιλική συμβουλή. Σταμάτα να επιμένεις γιατί έχεις άδικο.και εν το μεταξύ το ανα πάσα στιγμή σημαίνει να υπάρχουν ενδείξεις για έκνομες πράξεις...
Νόμπελ Ηθικής μη κουράζεσαι άλλο
Αυτό λέει η νομοθεσία ας αυτό ισχύει! Το αν θα έπρεπε να είναι έτσι είναι άλλη ιστορία αλλά και να αλλάξει ο νόμος ξέρεις δεν θα έχει αναδρομική ισχύ.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 5.506
τον αλεξ αν τον αφηνες στο συνταγμα με μερικα του ποστ 8 μυρια ελληνες θα τον εφτυναν στην μαπα ....τα υπολοιπα δεν λεω
θειο εγω λεω ΝΑΙ....Θείο αδυνατισε ή βλέπω λάθος;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
Οπότε τύποι για να πάμε να φάμε και τίποτα...
το απόφθευμα της συζήτηση είναι ότι :
ασυλία σημαίνει να μπορεί η βουλή να φρενάρει την δικαιοσύνη ακόμα και αν μπορεί να έχει γίνει έγκλημα
σε όποιον δεν αρέσει αυτό θέλει κατάργηση της ασυλίας και είναι ακραίος, αριστερός και συριζαίος.
Για όλα τα άλλα υπάρχει Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ που διακατέχει την ως άνω φράση "ασυλία σημαίνει να μπορεί η βουλή να φρενάρει την δικαιοσύνη"
Συγχαρητήρια είμαστε οι καλύτεροι..πρότυπο δημοκρατίας...πολιτισμού και πολιτικής παιδείας.
γνωρίζω τι σημαίνει το ότι το λέει ο νόμος τύποι.....εδώ συζητάμε για το τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να λέει ο νόμος.
Αυτά...καλή χώνεψη.
ασυλία σημαίνει να μπορεί η βουλή να φρενάρει την δικαιοσύνη ακόμα και αν μπορεί να έχει γίνει έγκλημα
σε όποιον δεν αρέσει αυτό θέλει κατάργηση της ασυλίας και είναι ακραίος, αριστερός και συριζαίος.
Για όλα τα άλλα υπάρχει Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ που διακατέχει την ως άνω φράση "ασυλία σημαίνει να μπορεί η βουλή να φρενάρει την δικαιοσύνη"
Συγχαρητήρια είμαστε οι καλύτεροι..πρότυπο δημοκρατίας...πολιτισμού και πολιτικής παιδείας.
γνωρίζω τι σημαίνει το ότι το λέει ο νόμος τύποι.....εδώ συζητάμε για το τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να λέει ο νόμος.
Αυτά...καλή χώνεψη.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Η ολη συζητηση γινεται επειδη αρνεισαι να παραδεχθεις οτι ζητας ευθεως καταργηση της βουλευτικης ασυλιας. Εσυ φταις για την εκταση που πηρε ανευ λογου η συζητηση.Οπότε τύποι για να πάμε να φάμε και τίποτα...
Αυτά...καλή χώνεψη.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 5.506
πες και ενα ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ρε καριολη....Οπότε τύποι για να πάμε να φάμε και τίποτα...
Αυτά...καλή χώνεψη.
εγω παντως ειμαι περηφανος για την σημερινη μερα....φανταστητε ποσοι αλεξηδες υπηρχαν τοτε και εγλυφαν την κωλοτρυπιδα του πασα
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.505
- Πόντοι
- 456
«Βόμβα» από την Εστία: Η κατάθεση του νεκρού ελεγκτή για τα Τέμπη
....o 66χρονος που έχασε τη ζωή του ένα μήνα μετά από την σύγκρουση των τρένων, είχε δεχτεί πιέσεις από «αδίστακτους» για να παραποιήσει ηχητικά ντοκουμέντα, τα οποία αποτελούν σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας. Όπως και αναγκάστηκε να κάνει, σύμφωνα με όσα καταγγέλονται.
....o 66χρονος που έχασε τη ζωή του ένα μήνα μετά από την σύγκρουση των τρένων, είχε δεχτεί πιέσεις από «αδίστακτους» για να παραποιήσει ηχητικά ντοκουμέντα, τα οποία αποτελούν σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας. Όπως και αναγκάστηκε να κάνει, σύμφωνα με όσα καταγγέλονται.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ την έδωσα την έκταση για να γράψω κάποια πράγματα που θεωρώ λογικά και ηθικά.Η ολη συζητηση γινεται επειδη αρνεισαι να παραδεχθεις οτι ζητας ευθεως καταργηση της βουλευτικης ασυλιας. Εσυ φταις για την εκταση που πηρε ανευ λογου η συζητηση.
Ναι ζητάω την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας αφού είμαστε ανίκανοι να κάνουμε ορθή χρήση.
σε κάλυψα? μπορείς τώρα ελεύθερα να με βγάλεις κουμουνιστή κατά την απουσία μου γιατί πάω να φάω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 104K
- Απαντήσεις
- 260
- Εμφανίσεις