Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 442K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Δεν ειπε αυτο δεσποτα. Μην με απογοητευετε κι εσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δοξα τω Θεω

Ούτε κι εγώ έγραψα ότι επιθυμώ την κατάργηση της βουλευτική ασυλίας, αλλά εκεί μια χαρά κάνατε ότι δεν κατανοήσατε αυτό που έγραψα και με ξαναρωτήσατε. :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
αλήθεια ε?

αν εγώ αύριο εμπλακώ σε ένα οικονομικό σκάνδαλο με ενδείξεις για την συμμετοχή μου

θα αποφασίσουν οι λοιποί συνάδελφοι στο επιμελητήριο για το αν πρέπει η όχι να κατηγοριθώ???
Πω πω Χριστέ μου....

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.846
Πόντοι
6.166
αλήθεια ε?

αν εγώ αύριο εμπλακώ σε ένα οικονομικό σκάνδαλο με ενδείξεις για την συμμετοχή μου

θα αποφασίσουν οι λοιποί συνάδελφοι στο επιμελητήριο για το αν πρέπει η όχι να κατηγοριθώ???
σωστος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.637
Πόντοι
3.656
Πω πω Χριστέ μου....
Να βγεις από πάνω επιχειρείς. Το να ξεγελάσεις είναι βαρύς όρος.

Άσε τα πω πω χριστέ μου

Για να κάνει κατηγορηθεί ο βουλευτής δεν πρέπει να αρθεί η βουλευτική σου ασυλία από την βουλή μετά από αίτημα?

Ναι ή όχι?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.897
Πόντοι
5.506

Άσε τα πω πω χριστέ μου

Για να κάνει κατηγορηθεί ο βουλευτής δεν πρέπει να αρθεί η βουλευτική σου ασυλία από την βουλή μετά από αίτημα?

Ναι ή όχι?
ton malaka den ton nikhse kaneis

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.637
Πόντοι
3.656
όχι τρουμπ με έχει νευριάσει γιατί πάει να με βγάλει τρελό...

στο τέλος θα μας πουν οι βουλευτές δεν έχουν ασυλία είμαστε τρελοί εμείς που το λέμε.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Δεν πρόκειται να σε κατανοήσει κανένας σε αυτό που γράφεις από εκείνους που βλέπουν το θέμα με κομματικές παρωπίδες. Προφανώς και δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για τη μη έγκαιρη υλοποίηση του 112 όσον αφορά στους θανάτους στο Μάτι, δεν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια. Ομοίως και στην άλλη περίπτωση ελλείπει αυτή η αιτιώδης συνάφεια.

Να πω κάτι άσχετο επειδή μερικοί το παίζουν έξυπνοι διδάκτορες της Νομικής και μιλάνε για ''άρση της ασυλίας'' και πίπες αντίστοιχες: εάν κάποιος νομίζει ότι υπάρχει αιτιώδης συνάφεια μεταξύ της μη εκτέλεσης της περίφημης σύμβασης και των θανάτων, και ότι ο υπεύθυνος για τη μη εκτέλεσή της είναι υπουργός, δεν κωλύεται από καμία διάταξη της νομοθεσίας αύριο να πάει να καταθέσει μήνυση στον αρμόδιο Εισαγγελέα Λάρισας για τα περαιτέρω. Και όταν θα έρθει η υπόθεση στη Βουλή, τότε όλοι θα αναγκαστούν να πάρουν θέση, κυβερνώντες και μη.

Αντί κάποιοι να περιφέρονται στα κανάλια και στας Ευρώπας να δίνουν παραστάσεις, γιατί δε συμβουλεύονται ένα φοιτητή της Νομικής για το τι πρέπει να κάνουν όταν θεωρούν κάποιον υπεύθυνο για ένα έγκλημα;
Φαίνεται ότι ξέρεις τι λες
Τα λες αυτά αφού ξέρεις την εισήγηση του εισαγγελέας στη δίκη για το μάτι που μερος είναι στο συνημμένο;
Εμένα σαν μη νομικός μου φάνηκε ότι είχε συνάφεια
Προφανώς εσύ ξέρεις καλύτερα
Πες μου λοιπόν αν ήξερες αυτά που λέει ο εισαγγελέας και παρόλα αυτά ότι
Screenshot_2024-03-25-13-12-49-180_com.android.chrome.jpg
δεν υπάρχει συνάφεια
Αλλά εγώ λέω ότι όσο φταίει ο ένας τόσο φταίει ο άλλος αν δεν φταίει ο ένας δεν φταίει ο άλλος εσύ λες δεν φταίει κανένας
Μιλάω για αυτά που λέει ο εισαγγελέας όχι το συμπέρασμα της σελίδας

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.637
Πόντοι
3.656
δεν κωλύεται από καμία διάταξη της νομοθεσίας αύριο να πάει να καταθέσει μήνυση στον αρμόδιο Εισαγγελέα Λάρισας για τα περαιτέρω. Και όταν θα έρθει η υπόθεση στη Βουλή, τότε όλοι θα αναγκαστούν να πάρουν θέση, κυβερνώντες και μη
Δεν έχει ήδη κατατεθεί από τους γονείς των παιδιών τύπε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Άσε τα πω πω χριστέ μου

Ναι ή όχι?
Nαι.
Και μετα θα μου πεις οτι πρεπει η δικαιοσυνη να μπορει να το κανει απο μονη της (ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ).
Και μετα θα σου απαντησω οτι επομενως θελεις καταργηση της ασυλιας.

Και μετα θα παμε παλι απο την αρχη.
ΕΛΕΟΣ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.637
Πόντοι
3.656
Nαι.
Και μετα θα μου πεις οτι πρεπει η δικαιοσυνη να μπορει να το κανει απο μονη της (ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ).
Και μετα θα σου απαντησω οτι επομενως θελεις καταργηση της ασυλιας.

Και μετα θα παμε παλι απο την αρχη.
ΕΛΕΟΣ
Ναι...όπως σου είπα

Νόμπελ Ηθικής λοιπόν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.637
Πόντοι
3.656
αλήθεια αυτό που είπε ο πεζοπόρος ότι όλοι έχουμε αυτή την ασυλία πως το εξηγείται εσείς που ξέρετε τα νομικά??? :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
όχι τρουμπ με έχει νευριάσει γιατί πάει να με βγάλει τρελό...

στο τέλος θα μας πουν οι βουλευτές δεν έχουν ασυλία είμαστε τρελοί εμείς που το λέμε.
Και οι αλλοι νομικοι εδω μεσα το ιδιο σου λενε, προφανως δεν ειναι συμπτωση, νιωσε λιγο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Εφόσον δεν εκτελέστηκε επίσημη απόφαση ελληνικής αρχής (άμεση κατεδάφιση αυθαιρεσιών που κρίθηκαν επικίνδυνες για την χωροταξία), υπάρχουν και ποινικές ευθύνες σε όσους συνέδραμαν για να μην εκτελεστεί.
Δεν ξέρω τι να πω
Αφενός έχεις δίκιο
αφετέρου
Αν την εντολή την έχουν δώσει υπουργοί του συριζα
Και έχουν ποινική ευθύνη
Εγώ σκέφτομαι ότι η επι χρόνια αντίστοιχα υπουργοί του πασοκ και της νέας δημοκρατίας έκαναν τα ίδια
Να δικαστούν μόνο του συριζα
Επειδή έτυχε στη βάδια τους
Δεν μου πάει
Για τους άλλους μαλλον έχει παραγραφει

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.846
Πόντοι
6.166
Φανταστειται ρε μαγκες δικο τους παιδι τους εδωσε στεγνα δεν του εδωσε η Κουλα γλυκο αρε ξεφτιλες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.637
Πόντοι
3.656
Και οι αλλοι νομικοι εδω μεσα το ιδιο σου λενε, προφανως δεν ειναι συμπτωση, νιωσε λιγο
όχι δεν απαντάνε όλοι το ίδιο

ο αναφυλαξίας ας πούμε απαντά με λογική διαλόγου

εσύ και ο λάιον προσπαθείται να βγείτε από πάνω τονίζοντας τις γνώσεις και την αμάθεια την δική μας

και φυσικά όταν έρχεται η κουβέντα σε λογικά αλλά όχι νομικά επιχειρήματα απλά πετάτε ένα ''δεν είσαι νομικός είσαι άσχετος''

λοιπόν επειδή τους νόμους τους γράφουν οι βουλευτές και επειδή η βουλευτική ασυλία αφορά τους ίδιους...

και επειδή κάπου σταματά η πλάκα και αρχίζει η σήψη.....αν θες συζήτηση κανονική δεν έχω πρόβλημα...αν θες να βγάλεις λάδι την αλόγιστη χρήση της βουλευτικής ασυλίας τότε έχω πρόβλημα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Δεν ξέρω τι να πω
Αφενός έχεις δίκιο
αφετέρου
Αν την εντολή την έχουν δώσει υπουργοί του συριζα
Και έχουν ποινική ευθύνη
Εγώ σκέφτομαι ότι η επι χρόνια αντίστοιχα υπουργοί του πασοκ και της νέας δημοκρατίας έκαναν τα ίδια
Να δικαστούν μόνο του συριζα
Επειδή έτυχε στη βάδια τους
Δεν μου πάει
Για τους άλλους μαλλον έχει παραγραφει

Κάποια στιγμή όλο και κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή και να δικάζονται. Αλλιώς ποντάρουν στην γενικότερη ατιμωρησία και μεγαλώνει η αλαζονεία τους.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.183
Πόντοι
25.186
αλήθεια ε?

Ακριβώς Είναι ένας αισχρός νόμος, μαφιοζικος.Δεν υπάρχει πουθενά παγκοσμίως . Να αποφασίζουν για την παραπομπή τους οι ίδιοι ουσιαστικά τους οποίους αφορά . Η πλειοψηφία που τυχαίνει να υπάρχει τη δεδομένη στιγμή.

Εάν αύριο συλληφθεί επ αυτοφωρω και καταγραφεί σε κάμερα υπουργός της ΝΔ να.χρηματιζεται δεν υπάρχει κανένας τρόπος να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη,απολύτως κανένας . Τόσο απλά . Γιατί είναι η πλειοψηφία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom