Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
500.000 ειναι το 2% του πληθυσμου, οχι το 20%. Επιπλεον ειπα οτι αυτο ειναι μια αλλη συζητηση. Νομος δεν υπαρχει, καλώς ή κακώς (θελεις κακώς? κανενα προβλημα) αρα το θεμα της συλλογης των υπογραφων την προκειμενη στιγμη ειναι μια απατη.
Απάτη;
Ο πόνος της ανήμπορος μάνας που έχασε το παιδί της κ βλέπει ανύπαρκτο κράτος δικαίου να στήνει θεατράλε εξεταστικές κ εσύ το θεωρείς απάτη ;;
Το ξέρουμε ότι οι υπογραφές θα πάνε περίπατο αλλά απάτη δεν είναι αλά δικαίωση ότι συμμεριζόμαστε την αδικία εις βάρος της μάνας λόγω ανύπαρκτου κράτους δικαίου

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.768
Πόντοι
6.946
Καλό είναι να μην βρίζουμε συγγενείς, άποψη μου. Είναι βαρύ.
Ούτε και σε βαριές βρισιές επί προσωπικού συμφωνώ, ιδίως αν ο άλλος δεν έδωσε τέτοια αφορμή με χαρακτηρισμους.

ΛΑΤΡΕΥΩ το Μπου για αυτή την ελευθερία λόγου που έχει και που δεν βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ (για αυτό και είναι πλέον η νο1 ιστοσελίδα για παντός είδους ενημέρωσή μου), δεν αντιλέγω προς αυτό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Απάτη;
Ο πόνος της ανήμπορος μάνας που έχασε το παιδί της κ βλέπει ανύπαρκτο κράτος δικαίου να στήνει θεατράλε εξεταστικές κ εσύ το θεωρείς απάτη ;;
Το ξέρουμε ότι οι υπογραφές θα πάνε περίπατο αλλά απάτη δεν είναι αλά δικαίωση ότι συμμεριζόμαστε την αδικία εις βάρος της μάνας λόγω ανύπαρκτου κράτους δικαίου
Οταν λες "υπογραψτε για να καταθεσουμε προταση νομου" ειναι απάτη.

Αν θελεις, πες "υπογραψτε για να δειξετε τη συμπαρασταση σας".
Με το πρωτο, ελκυεις περισσοτερους, ειναι πιο πιασαρικο. Αλλά ειναι απατη.

Το δευτερο ειναι ειλικρινες, αλλά οχι πιασαρικο.

Κατανοητο? Και παρακαλώ οχι άλλα επιχειρηματα περι πονεμενης μανας, προσπαθω να εξηγησω κατι επιστημονικα, ελεος δηλαδη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.926
Πόντοι
3.656
Σε εκτιμω αλλά λες ανοησιες εν προκειμενω

Αλλο το θεμα της "λογοκρισιας" και αλλο της τηρησης των κανονων.

Αν βρισω εγω τη μανα καποιου, και αυτος διαμαρτυρηθει, στοιχηματιζω ολη μου την περιουσια οτι δεν θα μιλησεις για λογοκρισια. Αλλά θα τον υποστηριξεις.

Οταν ομως προκειται για εμενα, εχετε καποιοι δυο μετρα και δυο σταθμα.

Τον λογο τον ξερω, αλλά δεν τον λεω παλι γιατι θα με πειτε "αλαζονα".
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμφωνω να τηρουνται οι κανονες για ολους απαρεγγκλιτα και χωρις διακρισεις
Δεν συμφωνώ σε αυτά που λες

Το σάιτ διακρίνεται από (σχεδόν) πλήρη ελευθερία έκφρασης απόψεων αλλά ακόμα και παρέκκλισης συμπεριφοράς. Και αυτό είναι και η ιδιαιτερότητα του. Κανόνες μπορεί να υπάρχουν αλλά είναι ελαστικοί...τουλάχιστον όταν μιλάμε για συζητήσεις όχι όπως είχε ανεβάσει ο άλλος φώτο από το νεκροτομείο αν θυμάσαι....δεν είναι το ίδιο.

Όσον αφορά εσένα....μπορεί κάποιοι να σου την μπαίνουν για τους προφανείς λόγους αλλά την μπαίνουν και σε άλλους για προφανείς λόγους. Τώρα να μην κάτσω να σου φέρω παραδείγματα συμπεριφοράς χρηστών που δεν έχεις αποδοκιμάσει εσύ αλλά έλεγαν και χειρότερα από αυτό που σου είπαν εσένα....ούτε να σου θυμίσω ότι και εσύ δεν είσαι παναγία καθώς ενώ δεν βρίζεις ποτέ έχεις υπονοήσει διάφορα προσβλητικά που μπορεί κάποιον να τον έθιγαν πιο πολύ από το "γαμώ τη μάνα σου".

Οπότε αν κάποιος φάει μπαν επειδή σε έβρισε το επόμενο είναι να γίνει αναφορά και για άλλα πράγματα καθώς στο σαιτ υπάρχουν καθόλου λίγες συζητήσεις με μη πολιτικά ορθές απόψεις. Αν όλα αυτά έτρωγαν λογοκρισία το σάιτ θα λεγόνταν κοσμοπόλιταν και όχι μπου.κομ.

Όλα αυτά τα γνωρίζεις πιστεύω.

Αλαζώνας θα είσαι μόνο αν θεωρείς ότι ο λόγος για τον οποίο θα σε λέγαμε αλαζώνα ισχύει πραγματικά :coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν συμφωνώ σε αυτά που λες

Το σάιτ διακρίνεται από (σχεδόν) πλήρη ελευθερία έκφρασης απόψεων αλλά ακόμα και παρέκκλισης συμπεριφοράς. Και αυτό είναι και η ιδιαιτερότητα του. Κανόνες μπορεί να υπάρχουν αλλά είναι ελαστικοί...τουλάχιστον όταν μιλάμε για συζητήσεις όχι όπως είχε ανεβάσει ο άλλος φώτο από το νεκροτομείο αν θυμάσαι....δεν είναι το ίδιο.

Όσον αφορά εσένα....μπορεί κάποιοι να σου την μπαίνουν για τους προφανείς λόγους αλλά την μπαίνουν και σε άλλους για προφανείς λόγους. Τώρα να μην κάτσω να σου φέρω παραδείγματα συμπεριφοράς χρηστών που δεν έχεις αποδοκιμάσει εσύ αλλά έλεγαν και χειρότερα από αυτό που σου είπαν εσένα....ούτε να σου θυμίσω ότι και εσύ δεν είσαι παναγία καθώς ενώ δεν βρίζεις ποτέ έχεις υπονοήσει διάφορα προσβλητικά που μπορεί κάποιον να τον έθιγαν πιο πολύ από το "γαμώ τη μάνα σου".

Οπότε αν κάποιος φάει μπαν επειδή σε έβρισε το επόμενο είναι να γίνει αναφορά και για άλλα πράγματα καθώς στο σαιτ υπάρχουν καθόλου λίγες συζητήσεις με μη πολιτικά ορθές απόψεις. Αν όλα αυτά έτρωγαν λογοκρισία το σάιτ θα λεγόνταν κοσμοπόλιταν και όχι μπου.κομ.

Όλα αυτά τα γνωρίζεις πιστεύω.

Αλαζώνας θα είσαι μόνο αν θεωρείς ότι ο λόγος για τον οποίο θα σε λέγαμε αλαζώνα ισχύει πραγματικά :coffee:
Πολυ μπλα μπλα για να δειξω κατανοηση για καποιον που εβρισε τους γονεις μου, κατι κάνεις λαθος φιλαρακι. Αν το κανω εγω δεν θα ξοδεψεις ούτε λεξη. Ειμαι σιγουρος. Ψαξου λιγο αν εχω δικιο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Οταν λες "υπογραψτε για να καταθεσουμε προταση νομου" ειναι απάτη.

Αν θελεις, πες "υπογραψτε για να δειξετε τη συμπαρασταση σας".
Με το πρωτο, ελκυεις περισσοτερους, ειναι πιο πιασαρικο. Αλλά ειναι απατη.

Το δευτερο ειναι ειλικρινες, αλλά οχι πιασαρικο.

Κατανοητο? Και παρακαλώ οχι άλλα επιχειρηματα περι πονεμενης μανας, προσπαθω να εξηγησω κατι επιστημονικα, ελεος δηλαδη.
Είναι ασέβεια στους νεκρούς να λες απάτη τον αγώνα της μάνας ....

επιστημονικά ....Άγνοια της μάνας το δέχομαι
Επιστημονικά ..μπερδεμένη μάνα το δέχομαι
Επιστημονικά ...ανήμπορη μάνα το δέχομαι
Αλλά απάτη είναι χοντρό ...πολύ χοντρό .............

Βέβαια εγώ έχω κατάθεση τη θέση μου κ είμαι ενάντια στο να μαζεύεις υπογραφές όταν σού έχει γίνει τέτοιο μεγάλο καλό απο διεφθαρμένους πολιτικούς αλλά τσπ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Είναι ασέβεια στους νεκρούς να λες απάτη τον αγώνα της μάνας ....

επιστημονικά ....Άγνοια της μάνας το δέχομαι
Επιστημονικά ..μπερδεμένη μάνα το δέχομαι
Επιστημονικά ...ανήμπορη μάνα το δέχομαι
Αλλά απάτη είναι χοντρό ...πολύ χοντρό .............

Βέβαια εγώ έχω κατάθεση τη θέση μου κ είμαι ενάντια στο να μαζεύεις υπογραφές όταν σού έχει γίνει τέτοιο μεγάλο καλό απο διεφθαρμένους πολιτικούς αλλά τσπ
Ασεβεια προς την πονεμενη μανα ειναι να της λες οτι αν μαζεψουμε υπογραφες θα αλλαξει ο νομος.
Δεν ειναι ασεβεια να της λες οτι την εξαπατουν.
Πιο κατανοητο τωρα? Ποσο πενηνταρακια να το κανω?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Ασεβεια προς την πονεμενη μανα ειναι να της λες οτι αν μαζεψουμε υπογραφες θα αλλαξει ο νομος.
Δεν ειναι ασεβεια να της λες οτι την εξαπατουν.
Πιο κατανοητο τωρα? Ποσο πενηνταρακια να το κανω?
Ασέβεια είναι κ η πολιτική εξαπάτηση της από κάποιους που θέλουν να εκμεταλλευτούν τον πόνο της αλλά κ να μην συμπαραστέκεσαι στον πόνο της κ να τον θεωρείς άσκοπο........

Τσπ κουράγιο στη μάνα κ μακάρι κάποιος να φυτέψει σφαίρες σε διεφθαρμένους πολιτικούς που με γνώμονα το κέρδος στέλνουν στον Άδη τους πολίτες

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.022
Πόντοι
1.706
Πάλι σουρωμένος είναι ο δικηγόρος;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
τον πουστη τον γονο να πανε μεσα και θα εχουμε δικαιοσυνη....
Μέσα;;;; Τι μέσα; Σε ένα χρόνο εξω θα είναι

Ας βγουν νέοι τρομοκράτες κ να σκοτώνουν αυτούς που τους αξίζει ο θάνατος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ασέβεια είναι κ η πολιτική εξαπάτηση της από κάποιους που θέλουν να εκμεταλλευτούν τον πόνο της αλλά κ να μην συμπαραστέκεσαι στον πόνο της κ να τον θεωρείς άσκοπο........

Τσπ κουράγιο στη μάνα κ μακάρι κάποιος να φυτέψει σφαίρες σε διεφθαρμένους πολιτικούς που με γνώμονα το κέρδος στέλνουν στον Άδη τους πολίτες
Εγω μιλησα για κατι πολυ συγκεκριμενο, δεν καταλαβαινω γιατι μού λες άλλα.
Ισχυει αυτο που λεω, οτι ειναι παραμυθι οτι με 500.000 υπογραφες γινεται προταση νομου, ή οχι? Δεν επρεπε να το πω? Γιατι?
Τα υπολοιπα ειναι άλλα αντι αλλων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μέσα;;;; Τι μέσα; Σε ένα χρόνο εξω θα είναι

Ας βγουν νέοι τρομοκράτες κ να σκοτώνουν αυτούς που τους αξίζει ο θάνατος
Σταματα να το λες συνεχεια, συνιστα ποινικο αδικημα. Οφειλω να στο πω.

Πάλι σουρωμένος είναι ο δικηγόρος;
Ο δικηγορος δεν πινει αλκοόλ ποτέ, εχει δυσανεξια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Εγω μιλησα για κατι πολυ συγκεκριμενο, δεν καταλαβαινω γιατι μού λες άλλα.
Ισχυει αυτο που λεω, οτι ειναι παραμυθι οτι με 500.000 υπογραφες γινεται προταση νομου, ή οχι? Δεν επρεπε να το πω? Γιατι?
Τα υπολοιπα ειναι άλλα αντι αλλων
Νομικά ασφαλώς κ ισχύει όπως το λες αφού κ δέκα εκατομμύρια υπογραφές να μαζέψει ,σε έχουν γραμμένο οι πολιτικοί
Το θέμα των υπογραφών είναι ηθική μας υποχρέωση

Ηθική κάτι που έχει χαθεί με τον Κούλη πρωθυπουργό κ πρόσφατα βάσει ΝΟΜΙΚΩΝ ντεμεκ ανθρωπίνων. Δικαιωμάτων μάς φόρτωσε γάμους πουστηδων.
Ξέχασε όμως την ηθική κ τη φύση

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Σταματα να το λες συνεχεια, συνιστα ποινικο αδικημα. Οφειλω να στο πω.

Ο δικηγορος δεν πινει αλκοόλ ποτέ, εχει δυσανεξια
Ας με φωνάξει ο εισαγγελέας για εξηγήσεις ......:confused: .
Φέραν κ ένα πολύ δυνατό μουνετο αντιεισαγγελέα πρόσφατα στην περιοχή μου 35άρα :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes: από Πάτρα είναι

Ψηλή μακρύ μαλλί ίσιο κ κωλαρα στο θεό .....

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.785
Πόντοι
6.166

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, συγκαλύπτετε το έγκλημα​

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ας με φωνάξει ο εισαγγελέας για εξηγήσεις ......:confused: .
Φέραν κ ένα πολύ δυνατό μουνετο αντιεισαγγελέα πρόσφατα στην περιοχή μου 35άρα :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes: από Πάτρα είναι

Ψηλή μακρύ μαλλί ίσιο κ κωλαρα στο θεό .....
Εισαι αδιορθωτος....
Δεν με απασχολει....δεν υπαρχουν πλεον αλλες γυναικες για μενα, εχω κλεισει ως ανδρας

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.785
Πόντοι
6.166
Κουραγιο αδερφε στην μπανανια δεν βρισκεις το δικιο σου μονο στην Ευρωπη και αν ευαισθητοποιηθει για το εγκλημα και οι δολοφονοι πανε φυλακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom