alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μην λες τετοια, θα σε φανεο πόνος έχει καταστήσει την μητέρα, τολμώ να πω, παρανοϊκή
και πολλοί το εκμεταλλεύονται
Εγω δεν ειδα τιποτα
Μην λες τετοια, θα σε φανεο πόνος έχει καταστήσει την μητέρα, τολμώ να πω, παρανοϊκή
και πολλοί το εκμεταλλεύονται
Ρε συ άλεξΔεν ειπε κανενας να μην υπογραψετε. Ελευθεροι ανθρωποι ειστε να κανετε ο,τι θελετε. Και να ψηφιζετε ό,τι θελετε ή να μην ψηφιζετε.
Εγω λεω απλως οτι αν αυριο ο εισαγγελεας και η βουλή πεταξουν τις υπογραφες στο καλαθι των αχρηστων, μην αρχισετε παλι τα συνωμοσιολογικα σας. Το νομιμο θα πραξουν.
Το ότι έχουν περάσει 5 χρόνια και δεν έχει οριστεί νόμοθεσία επί αυτού μας και άρα όπως λες είναι ανενεργό το άρθρο μας κάνει κράτος δικαίου;δηλαδη δεν εφαρμόζουμε μέρος του Συντάγματος αυτή τη στιγμή.Επιπλέον αν μαζευτούν 500.000 υπογραφές ασχέτως του παραπάνω άρθρο του Συντάγματος και απλά πετάξουν εισαγγελέας και Βουλή τις υπογραφές στα σκουπίδια καλό είναι να πάτε να κοιταχτείτε όλοι οι δικηγόροι γιατί νομίζετε ότι είστε υπεράνω όλων.Το λιγότερο που οφείλουν είναι να τεκμηριώσουν γιατί δεν αποδέχονται το αίτημα.Υποχρέωση κάθε Δημοσίου Υπαλλήλου να απαντά τεκμηριωμένα σε κάθε αίτημα του πολίτη.Αν θες να λεγόμαστε Δημοκρατική Χώρα.500.000 πολίτες αποτελούν το 20% του πληθυσμού της χώρας και θα πετάξεις στα σκουπίδια το αίτημά τους;Για κούνα το κεφάλι σου.Η τροποποιηση του αρθρου 73, με την οποια προστεθηκε η παραγραφος 6, εγινε με ψηφισμα το 2019 επι ΝΔ, στα πλαισια της αναθεωρησης του Συνταγματος.
Ρε συ άλεξ
Μόνο νομιμες πουτάνες γαμείς?
Ζητάς χαρτί με στρογγυλή πριν ακουμπήσεις τα λεφτά ?
Τις ρωτάς και αν πληρώνουν εφορία ?
Υποθέτω θα απαιτείς εκκαθαριστικό..
Ηξερα για βίτσια
αλλά εδω υποκλίνομαι
"Δείξε μου εκκαθαριστικό, αλλιώς δεν σε γαμώ"
Πάλι θα βγουνΠιο αποτελεσματικο ειναι να μην τους ψηφιζετε
Σου ειπα να πας να γαμηθεις σημερα? ΞαναπηγαινεΠοιος θα μαζέψει αυτό το σιχαμενο άτομο που χέζει τα σκατα του στόματος του πάνω σε νεκρούς; Απορώ γιατί συνδιαλέγεστε με σκατα.
Αν μιλάς με σκατα σύντομα θα βρώμας και εσύ.
Οχι φίλε μου.Ποιος θα μαζέψει αυτό το σιχαμενο άτομο που χέζει τα σκατα του στόματος του πάνω σε νεκρούς; Απορώ γιατί συνδιαλέγεστε με σκατα.
Αν μιλάς με σκατα σύντομα θα βρώμας και εσύ.
Θα σου απαντησω οτι υπαρχουν αρκετες διαταξεις του Συνταγματος που δεν εχει εκδοθει ο κατ' εξουσιοδοτηση νομος.Το ότι έχουν περάσει 5 χρόνια και δεν έχει οριστεί νόμοθεσία επί αυτού μας και άρα όπως λες είναι ανενεργό το άρθρο μας κάνει κράτος δικαίου;δηλαδη δεν εφαρμόζουμε μέρος του Συντάγματος αυτή τη στιγμή.Επιπλέον αν μαζευτούν 500.000 υπογραφές ασχέτως του παραπάνω άρθρο του Συντάγματος και απλά πετάξουν εισαγγελέας και Βουλή τις υπογραφές στα σκουπίδια καλό είναι να πάτε να κοιταχτείτε όλοι οι δικηγόροι γιατί νομίζετε ότι είστε υπεράνω όλων.Το λιγότερο που οφείλουν είναι να τεκμηριώσουν γιατί δεν αποδέχονται το αίτημα.Υποχρέωση κάθε Δημοσίου Υπαλλήλου να απαντά τεκμηριωμένα σε κάθε αίτημα του πολίτη.Αν θες να λεγόμαστε Δημοκρατική Χώρα.
Διοικηση υπαρχει να στειλει στο διαολο αυτο το καθαρμα?Ρε παιδιά ρε φίλοι του bou. Έχω σε αγνοήση το σιχαμενο τρολ αλλά κάθεστε και απαντάτε και σας τρολαρει και έχει γεμίσει το νήμα. Καταλαβαίνω θα γράφει τα γνωστά ότι φταίνε οι μάνες και οι πατεράδες των νεκρών που τα γέννησαν.
Τι κάθεστε και κάνετε διάλογο με το σκατό τρολ που το πέταξε μουνι χωρίς ψυχή και πατέρας χωρίς σεβασμό στον άνθρωπο; Πατήστε αγνοήση για το σιχαμα και βρείτε την υγεία σας.
Κι από τοτε, λίγο που το εψαξα, έγινε και επερώτηση στη Βουλή το Δεκέμβριο του 2022, από 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για το πότε θα φέρει τον νόμο στη Βουλή προς ψήφιση η κυβέρνηση.Η τροποποιηση του αρθρου 73, με την οποια προστεθηκε η παραγραφος 6, εγινε με ψηφισμα το 2019 επι ΝΔ, στα πλαισια της αναθεωρησης του Συνταγματος.
Περιμενω, ε?Ρε παιδιά ρε φίλοι του bou. Έχω σε αγνοήση το σιχαμενο τρολ αλλά κάθεστε και απαντάτε και σας τρολαρει και έχει γεμίσει το νήμα. Καταλαβαίνω θα γράφει τα γνωστά ότι φταίνε οι μάνες και οι πατεράδες των νεκρών που τα γέννησαν.
Τι κάθεστε και κάνετε διάλογο με το σκατό τρολ που το γέννησε μουνι χωρίς ψυχή και αγάπη και πατέρας χωρίς σεβασμό στον άνθρωπο; Πατήστε αγνοήση για το σιχαμα και βρείτε την υγεία σας.
Προτυπο δημοκρατιας η Κουβα....Συγκριτικά, στην Κούβα, που βρηκα πληροφορίες, η συγκέντρωση υπογραφών απαιτεί 10.000 για νόμο και 50.000 για αναθεώρηση άρθρου του Συντάγματος.
Εδώ ο πολίτης είναι απλά ανύπαρκτος για τους "αρίστους".
Περα απο το οτι κατακρινουμε, υπαρχει και η δυνατοτητα της αναφορας, οπως κανω εγω σε τετοιες περιπτωσεις. Δεν ειναι τροπος αυτος επειδη ειμαστε ενα ανωνυμο φορουμ. Τι σημαινει αυτο; Μπορει καλλιστα ο καθενας να πει την αποψη του χωρις να βριζει η να προσβαλει τον αλλον.Διοικηση υπαρχει να στειλει στο διαολο αυτο το καθαρμα?
Και επιπλεον, θα σχολιασει κανενας απο εσας τους "υπερευαισθητους" την ατακα αυτη?
Περιμενω.
Αλλά δεν ελπιζω και πολλά.
Εμενα πιο πολυ με ενδιαφερει να δω καταδίκη απο τα αλλα μελη εδω μεσα, παρα απο τη διοικηση.Περα απο το οτι κατακρινουμε, υπαρχει και η δυνατοτητα της αναφορας, οπως κανω εγω σε τετοιες περιπτωσεις. Δεν ειναι τροπος αυτος επειδη ειμαστε ενα ανωνυμο φορουμ. Τι σημαινει αυτο; Μπορει καλλιστα ο καθενας να πει την αποψη του χωρις να βριζει η να προσβαλει τον αλλον.
Και στο θεμα με τα τρενα και σε ολα.
Εχει ευθυνες και η διοικηση απο ενα σημειο και περα. Περα απο την καταδικη την δικη μας.
Λαθος κανεις, εννοειται και δεν εχεις δικιο.Εμενα πιο πολυ με ενδιαφερει να δω καταδίκη απο τα αλλα μελη εδω μεσα, παρα απο τη διοικηση.
Γιατι οταν πω εγω κατι που διαφωνουν ορισμενοι, λυσσάνε να γραφουν.
Περιμενω να δω ως που φτανει η επιλεκτικη ευαισθησια ορισμενων.
Οπως επισης αναμενω φυσικα να μου πουν παλι καποιοι οτι "κλαιγομαι" και οτι συμβαινουν αυτα σε ενα τετοιο φορουμ.
Εγω αναφορά δεν κάνω ποτε, για λογους αρχής.
Ενα φορουμ οφειλει να αυτοπροστατευεται, χωρις καταγγελιες.