KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.785
- Πόντοι
- 6.166
ειμαι αρνητικος σε αυτο τον τροπο πολιτικης συμμετοχης/διαμαρτιριας. Η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει καμια εγγυηση για το αποτελεσμα, μαλιστα ειναι κατι που δεν ειναι θεσμοθετιμενο.Για ενημέρωση του κυρ δικηγόρου alex
Και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται
Τέμπη: Μαζεύτηκαν 663.000 υπογραφές μετά την έκκληση του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων - «Θα σταλούν στον εισαγγελέα», λέει η Καρυστιανού - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση
Πάνω από 663.000 πολίτες έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής την έκκληση του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023 με αίτημα την έναρξη των διαδικασιών για την αναθεώρηση του Συντάγματος, την ενεργοποίηση του…thepressproject.gr
Στα προηγουμενα επιστυναψα μια ενδιαφερουσα συνεντεξη με τον εμπιρογνωνομα των οικογενειων. οκ το λαδι σιλικονης αποκλειεται. Τι θα μπορουσε να ειναι και γιατι τετοια συνγκαλυψη, λετε για παρανομα καυσιμα η ακομα χειροτερα πυρομαχικα;Διαβάζω στο άρθρο:
Βλέπω το βίντεο:
και απορώ για πόσο βλάκες μας περνάνε οι πραγματογνώμονες; Όλοι ξέρουν ότι το λάδι σιλικόνης ΔΕΝ καίγεται:
"Τα λάδια σιλικόνης χρησιμοποιούνται κυρίως ως λιπαντικά ή υδραυλικά υγρά. Είναι εξαίρετοι ηλεκτρικοί μονωτές και αντίθετα με τα ανάλογα τους με άνθρακα, δεν είναι εύφλεκτα"
πηγή: Λάδι σιλικόνης - Βικιπαίδεια
Ούτε το κομμένο καλώδιο κάνει σπινθήρα με τόση έκρηξη διαρκείας γιατί πέφτουν οι ασφάλειες. Αλλά αυτό δεν είμαι ειδικός για να το πω σίγουρα.
Θα απαντουσα ακριβως το ιδιο με εσενα.ειμαι αρνητικος σε αυτο τον τροπο πολιτικης συμμετοχης/διαμαρτιριας. Η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει καμια εγγυηση για το αποτελεσμα, μαλιστα ειναι κατι που δεν ειναι θεσμοθετιμενο.
Απο την αλλη ειναι οτι πρεπει για τεμπεληδες και κυρατσες.
Κανένα, απολυτωςΕιμα περιεργος να δω τι αποτελεσμα θα φερει αυτη και μονο αυτη η κινηση
Δλδ θες να πεις πως δεν επρεπε να υπογραψουμε γιατι μας εξαπατουν;Kαι κατι τελευταιο για το θεμα των υπογραφων, για να μην σας παραμυθιαζουν καποιοι.
Το αρθρο 73 παρ.6 του Συνταγματος, που προβλεπει τη διαδικασια για υποβολη προτασης νομου με 500.000 υπογραφες, αναφερει στο τελευταιο εδαφιο οτι "νόμος θα ορίσει τις λεπτομερειες εφαρμογης της διαταξης αυτης". Δηλαδη προκειται για εξουσιοδοτικη διαταξη, με αποτελεσμα να ειναι ΑΝΕΝΕΡΓΗ μεχρι να εκδοθει ο σχετικος νομος (που ακομη δεν εχει εκδοθει).
Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν βρεθηκε ενας δικηγορος να το εξηγησει σε οσους ανελαβαν αυτην την πρωτοβουλια. Αρα εν γνωσει τους εξαπατουν τους υπογραφοντες. Αυτα απο μενα.
To παράκανεςειμαι αρνητικος σε αυτο τον τροπο πολιτικης συμμετοχης/διαμαρτιριας. Η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει καμια εγγυηση για το αποτελεσμα, μαλιστα ειναι κατι που δεν ειναι θεσμοθετιμενο.
Απο την αλλη ειναι οτι πρεπει για τεμπεληδες και κυρατσες.
Ειμα περιεργος να δω τι αποτελεσμα θα φερει αυτη και μονο αυτη η κινηση
Εγω μίλησα με πολιτευτρια του ΚΚΕ ,η οποία καθόταν κοντά μου στο τραίνο και έλεγε κάτι κομμουνιστικά στο κινητό με ομο'ι'δεατη της, η οποία μου εξομολογήθηκε ότι είχε περάσει από ψυχιατρική κλινική γιατί προσπαθούσε να αφομοιώσει τα κηρύγματα της παρατάξεως της....Oi ανθρωποι ειναι παρανοικοι πραγματικα, μαζι τους κουβεντα με αποτελεσμα δεν μπορει να κανεις. Πηραν της δουλεια απο τους γονεις τους σαν μερικους βαρωνους πολιτικους μας. Δεν σκεφτονται με την κοινη λογικη, ειναι αλλλου
H μόνη λύση για να απαλλαγούμε από αυτούς τους αρουραίους είμαι ένας νέος Γιωτόπουλος κ σφαίρες καλά φυτεμένεςΛαθος κάνεις,
Τον σιχαινομαι εδω και χρονια.
Ειναι ειρωνικός, επιθετικός, τοξικός, λαϊκιστής, και εχει ολα οσα προσβαλλουν την αισθητικη μου.
Καλά θα κάνει το κομμα να τον εξαφανισει τόσο απο τα καναλια όσο και απο θεσεις ευθυνης.
Και για να 'χουμε καλό ρωτημα, πότε ψηφίστηκε αυτό το άρθρο 73, παράγραφος 6;Kαι κατι τελευταιο για το θεμα των υπογραφων, για να μην σας παραμυθιαζουν καποιοι.
Το αρθρο 73 παρ.6 του Συνταγματος, που προβλεπει τη διαδικασια για υποβολη προτασης νομου με 500.000 υπογραφες, αναφερει στο τελευταιο εδαφιο οτι "νόμος θα ορίσει τις λεπτομερειες εφαρμογης της διαταξης αυτης". Δηλαδη προκειται για εξουσιοδοτικη διαταξη, με αποτελεσμα να ειναι ΑΝΕΝΕΡΓΗ μεχρι να εκδοθει ο σχετικος νομος (που ακομη δεν εχει εκδοθει).
Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν βρεθηκε ενας δικηγορος να το εξηγησει σε οσους ανελαβαν αυτην την πρωτοβουλια. Αρα εν γνωσει τους εξαπατουν τους υπογραφοντες. Αυτα απο μενα.
Η τροποποιηση του αρθρου 73, με την οποια προστεθηκε η παραγραφος 6, εγινε με ψηφισμα το 2019 επι ΝΔ, στα πλαισια της αναθεωρησης του Συνταγματος.Και για να 'χουμε καλό ρωτημα, πότε ψηφίστηκε αυτό το άρθρο 73, παράγραφος 6;
Δεν ειπε κανενας να μην υπογραψετε. Ελευθεροι ανθρωποι ειστε να κανετε ο,τι θελετε. Και να ψηφιζετε ό,τι θελετε ή να μην ψηφιζετε.Δλδ θες να πεις πως δεν επρεπε να υπογραψουμε γιατι μας εξαπατουν;
Και γιατι να ψηφιζουμε τοτε;Οι αριστοι δεν μας εξσπατουν;
Επειδη προφανως με εβγαλες απο την αγνοηση και με διαβαζεις, με χαρα σου λεω και στα μουτρα να πας να γαμηθειςΔεν είναι κρίμα και άδικο
να ομιλούν οι ζωντανοί
με τους αποθαμενους;
Πιο αποτελεσματικο ειναι να μην τους ψηφιζετεH μόνη λύση για να απαλλαγούμε από αυτούς τους αρουραίους είμαι ένας νέος Γιωτόπουλος κ σφαίρες καλά φυτεμένες