Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.768
Πόντοι
6.946

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.785
Πόντοι
6.166
θα εχουμε και αλλα εγκληματα με αυτους

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Για ενημέρωση του κυρ δικηγόρου alex
Και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
Για ενημέρωση του κυρ δικηγόρου alex
Και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται

ειμαι αρνητικος σε αυτο τον τροπο πολιτικης συμμετοχης/διαμαρτιριας. Η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει καμια εγγυηση για το αποτελεσμα, μαλιστα ειναι κατι που δεν ειναι θεσμοθετιμενο.
Απο την αλλη ειναι οτι πρεπει για τεμπεληδες και κυρατσες.
Ειμα περιεργος να δω τι αποτελεσμα θα φερει αυτη και μονο αυτη η κινηση

• Like
Αντιδράσεις: alex71

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
Διαβάζω στο άρθρο:

Βλέπω το βίντεο:

και απορώ για πόσο βλάκες μας περνάνε οι πραγματογνώμονες; Όλοι ξέρουν ότι το λάδι σιλικόνης ΔΕΝ καίγεται:

"Τα λάδια σιλικόνης χρησιμοποιούνται κυρίως ως λιπαντικά ή υδραυλικά υγρά. Είναι εξαίρετοι ηλεκτρικοί μονωτές και αντίθετα με τα ανάλογα τους με άνθρακα, δεν είναι εύφλεκτα"

πηγή: Λάδι σιλικόνης - Βικιπαίδεια

Ούτε το κομμένο καλώδιο κάνει σπινθήρα με τόση έκρηξη διαρκείας γιατί πέφτουν οι ασφάλειες. Αλλά αυτό δεν είμαι ειδικός για να το πω σίγουρα.
Στα προηγουμενα επιστυναψα μια ενδιαφερουσα συνεντεξη με τον εμπιρογνωνομα των οικογενειων. οκ το λαδι σιλικονης αποκλειεται. Τι θα μπορουσε να ειναι και γιατι τετοια συνγκαλυψη, λετε για παρανομα καυσιμα η ακομα χειροτερα πυρομαχικα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ειμαι αρνητικος σε αυτο τον τροπο πολιτικης συμμετοχης/διαμαρτιριας. Η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει καμια εγγυηση για το αποτελεσμα, μαλιστα ειναι κατι που δεν ειναι θεσμοθετιμενο.
Θα απαντουσα ακριβως το ιδιο με εσενα.
Ευτυχως προλαβες και απαντησες εσυ, γιατι θα βαριομουν απιστευτα τις παραθεσεις που θα επακολουθουσαν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κανένα, απολυτως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Kαι κατι τελευταιο για το θεμα των υπογραφων, για να μην σας παραμυθιαζουν καποιοι.
Το αρθρο 73 παρ.6 του Συνταγματος, που προβλεπει τη διαδικασια για υποβολη προτασης νομου με 500.000 υπογραφες, αναφερει στο τελευταιο εδαφιο οτι "νόμος θα ορίσει τις λεπτομερειες εφαρμογης της διαταξης αυτης". Δηλαδη προκειται για εξουσιοδοτικη διαταξη, με αποτελεσμα να ειναι ΑΝΕΝΕΡΓΗ μεχρι να εκδοθει ο σχετικος νομος (που ακομη δεν εχει εκδοθει).
Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν βρεθηκε ενας δικηγορος να το εξηγησει σε οσους ανελαβαν αυτην την πρωτοβουλια. Αρα εν γνωσει τους εξαπατουν τους υπογραφοντες. Αυτα απο μενα.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.210
Πόντοι
1.056
Kαι κατι τελευταιο για το θεμα των υπογραφων, για να μην σας παραμυθιαζουν καποιοι.
Το αρθρο 73 παρ.6 του Συνταγματος, που προβλεπει τη διαδικασια για υποβολη προτασης νομου με 500.000 υπογραφες, αναφερει στο τελευταιο εδαφιο οτι "νόμος θα ορίσει τις λεπτομερειες εφαρμογης της διαταξης αυτης". Δηλαδη προκειται για εξουσιοδοτικη διαταξη, με αποτελεσμα να ειναι ΑΝΕΝΕΡΓΗ μεχρι να εκδοθει ο σχετικος νομος (που ακομη δεν εχει εκδοθει).
Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν βρεθηκε ενας δικηγορος να το εξηγησει σε οσους ανελαβαν αυτην την πρωτοβουλια. Αρα εν γνωσει τους εξαπατουν τους υπογραφοντες. Αυτα απο μενα.
Δλδ θες να πεις πως δεν επρεπε να υπογραψουμε γιατι μας εξαπατουν;

Και γιατι να ψηφιζουμε τοτε;Οι αριστοι δεν μας εξσπατουν;

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
To παράκανες
Οι πουτάνες είναι βέβαια θεσμοθετημένες.
Θέλεις και εγγύηση για το αποτέλεσμα ..
Μήπως θα την πάρεις από δικηγόρους ?

Προσπαθούνε οι άνθρωποι, δεν είναι καβάλα στην εξουσία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.842
Πόντοι
9.297
Oi ανθρωποι ειναι παρανοικοι πραγματικα, μαζι τους κουβεντα με αποτελεσμα δεν μπορει να κανεις. Πηραν της δουλεια απο τους γονεις τους σαν μερικους βαρωνους πολιτικους μας. Δεν σκεφτονται με την κοινη λογικη, ειναι αλλλου
Εγω μίλησα με πολιτευτρια του ΚΚΕ ,η οποία καθόταν κοντά μου στο τραίνο και έλεγε κάτι κομμουνιστικά στο κινητό με ομο'ι'δεατη της, η οποία μου εξομολογήθηκε ότι είχε περάσει από ψυχιατρική κλινική γιατί προσπαθούσε να αφομοιώσει τα κηρύγματα της παρατάξεως της....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Λαθος κάνεις,
Τον σιχαινομαι εδω και χρονια.
Ειναι ειρωνικός, επιθετικός, τοξικός, λαϊκιστής, και εχει ολα οσα προσβαλλουν την αισθητικη μου.
Καλά θα κάνει το κομμα να τον εξαφανισει τόσο απο τα καναλια όσο και απο θεσεις ευθυνης.
H μόνη λύση για να απαλλαγούμε από αυτούς τους αρουραίους είμαι ένας νέος Γιωτόπουλος κ σφαίρες καλά φυτεμένες

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.713
Πόντοι
2.356
Και για να 'χουμε καλό ρωτημα, πότε ψηφίστηκε αυτό το άρθρο 73, παράγραφος 6;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και για να 'χουμε καλό ρωτημα, πότε ψηφίστηκε αυτό το άρθρο 73, παράγραφος 6;
Η τροποποιηση του αρθρου 73, με την οποια προστεθηκε η παραγραφος 6, εγινε με ψηφισμα το 2019 επι ΝΔ, στα πλαισια της αναθεωρησης του Συνταγματος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δλδ θες να πεις πως δεν επρεπε να υπογραψουμε γιατι μας εξαπατουν;

Και γιατι να ψηφιζουμε τοτε;Οι αριστοι δεν μας εξσπατουν;
Δεν ειπε κανενας να μην υπογραψετε. Ελευθεροι ανθρωποι ειστε να κανετε ο,τι θελετε. Και να ψηφιζετε ό,τι θελετε ή να μην ψηφιζετε.
Εγω λεω απλως οτι αν αυριο ο εισαγγελεας και η βουλή πεταξουν τις υπογραφες στο καλαθι των αχρηστων, μην αρχισετε παλι τα συνωμοσιολογικα σας. Το νομιμο θα πραξουν.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Δεν είναι κρίμα και άδικο
να ομιλούν οι ζωντανοί
με τους αποθαμενους;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν είναι κρίμα και άδικο
να ομιλούν οι ζωντανοί
με τους αποθαμενους;
Επειδη προφανως με εβγαλες απο την αγνοηση και με διαβαζεις, με χαρα σου λεω και στα μουτρα να πας να γαμηθεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!