Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εμενα πιο πολυ με ενδιαφερει να δω καταδίκη απο τα αλλα μελη εδω μεσα, παρα απο τη διοικηση.
Γιατι οταν πω εγω κατι που διαφωνουν ορισμενοι, λυσσάνε να γραφουν.

Περιμενω να δω ως που φτανει η επιλεκτικη ευαισθησια ορισμενων.
Οπως επισης αναμενω φυσικα να μου πουν παλι καποιοι οτι "κλαιγομαι" και οτι συμβαινουν αυτα σε ενα τετοιο φορουμ.

Εγω αναφορά δεν κάνω ποτε, για λογους αρχής.
Ενα φορουμ οφειλει να αυτοπροστατευεται, χωρις καταγγελιες.
Λαθος κανεις, εννοειται και δεν εχεις δικιο.
Η διοικηση εδω υποτιθεται δεν μπορει να παρεμβαινει για ψυλλου πηδημα γιατι δεν μπορει να παρακολουθει καθε ποστ.
Η αναφορα αυτο το νοημα εχει. Οτι επισημαινει ενα επιμαχο ποστ που αντιτιθεται στους κανονες του φορουμ.

Αν η διοικηση δεν παρεμβαινει, παρα την αναφορα, η παρεμβαινει επιλεκτικα, αυτο ειναι ενα αλλο τελειως διαφορετικο ζητημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Λαθος κανεις, εννοειται και δεν εχεις δικιο.
Η διοικηση εδω υποτιθεται δεν μπορει να παρεμβαινει για ψυλλου πηδημα γιατι δεν μπορει να παρακολουθει καθε ποστ.
Η αναφορα αυτο το νοημα εχει. Οτι επισημαινει ενα επιμαχο ποστ που αντιτιθεται στους κανονες του φορουμ.

Αν η διοικηση δεν παρεμβαινει, παρα την αναφορα, η παρεμβαινει επιλεκτικα, αυτο ειναι ενα αλλο τελειως διαφορετικο ζητημα.
Μπορει να κανω και λαθος

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
845
Πόντοι
81
Σιγα μην απαντήσουν οι πουτάνας γιοι
Κάνουν πως δεν το βλεπουν και αλλαζουν θεμα κανεις δεν παιρνει θεση.
Λοιπον πουτανας γιοι, εγω παιρνω θεση γιατι φοραω παντελονια στον αληθινο κοσμο.
Χωρις να εχω παρακολουθησει τη συζητηση, δεν ξερω ποιος εχει δικιο αλλα στο συγκεκριμενο θεμα με τις μανες ο alex71 έχει δίκιο. Αυτη ειναι η θεση μου.
Θα παρετε κι εσεις θεση ειτε συμφωνειτε ειτε οχι.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Τα στάδια ζορίσματος του Αλεξ:

Δεν καταλαβαίνετε / δεν γνωρίζετε / είστε πολιτικά αναλφάβητοι.

Πάμε παρακάτω/ Ελα φτάνει.

Εγώ τα γράφω σωστά αλλά εσύ παρερμηνεύεις / καταλαβαίνεις μαλακίες.

Θα ζητούσα από τους διαχειριστές να επέμβουν, όμως δεν έχω πατήσει πότε το κουμπί (μακάρι Θεέ μου να είναι online ο Αντί και να επέμβει από μόνος του).

Διοικηση υπαρχει να στειλει στο διαολο αυτο το καθαρμα?

Και επιπλεον, θα σχολιασει κανενας απο εσας τους "υπερευαισθητους" την ατακα αυτη?

Περιμενω.
Αλλά δεν ελπιζω και πολλά.

Εισαι βεβαιος οτι διαφωνει ο Αντι μαζι μου δηλαδη. Χχαχαχαχαχαχαχααχαχχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σιγα μην απαντήσουν οι πουτάνας γιοι
Κάνουν πως δεν το βλεπουν και αλλαζουν θεμα κανεις δεν παιρνει θεση.
Λοιπον πουτανας γιοι, εγω παιρνω θεση γιατι φοραω παντελονια στον αληθινο κοσμο.
Χωρις να εχω παρακολουθησει τη συζητηση, δεν ξερω ποιος εχει δικιο αλλα στο συγκεκριμενο θεμα με τις μανες ο alex71 έχει δίκιο. Αυτη ειναι η θεση μου.
Θα παρετε κι εσεις θεση ειτε συμφωνειτε ειτε οχι.
:hi:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Και πειτε και ενα ευχαριστω που εχετε εναν ανθρωπο εδω μεσα να σας λεει τι ισχυει και να σας ξεστραβωνει.
Αντε

Ακόμη και παιδιά του Γυμανσίου μπορούν να αναγνωρίσουν τι ακριβώς κάνεις με αυτό το post :

Άρα, η επίκληση στην αυθεντία εξυπηρετεί σκοπιμότητες κι επιδιώκει:

• Να ενισχύσει το λόγο και να ενδυναμώσει την επιχειρηματολογία του πομπού.
  • Να προβάλλει τον πομπό ως άτομο με ευρύ πεδίο γνώσεων, που θα ενισχύσουν την εικόνα του, ώστε να επιβληθεί.
  • Να γοητεύσει το κοινό, μια και ένα εμπλουτισμένο με αυθεντίες κείμενο γίνεται πιο ελκυστικό.
  • Να καλυφθούν τα κενά του πομπού και να ισχυροποιήσει τα επιχειρήματά του.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Για τον σιδηροδρομο στην Ελλαδα και το διαλυμενο κρατος με τις ευθυνες των πολιτικων, πολλα μπορει να πει, δεν χρειαζεται να βριζει.

Η Αλβανια θα αποκτησει κι αλλες σιδηροδρομικες γραμμες. Η Ελλαδα δεκαετιες τωρα δεν εχει φτιαξει ουτε τον δυτικο αξονα. Και το δικτυο Πελοποννησου το ανακαινισε, για να το κλεισει αμεσως μετα.
Δεν ειναι βιωσιμο, θα πει καποιος. Εστω καποιους μηνες το χρονο.

Η Κρητη γιατι δεν εχει σιδηροδρομο, αλλα εχει η Σικελια; Και τα 2 μεγαλα νησια ειναι.
Εχει η Κρητη βραχια και δυσκολιες να παει το τρενο; Αρα παει τρενο στην Ελβετια και αλλου σε δυσκολα μερη, αλλα στη Κρητη δεν γινοταν. Να δουλευε καποιους μηνες κι εκει το χρονο. Η Κρητη εχει τοσο τουρισμο το μισο χρονο τουλαχιστον.
<Μα υπαρχουν συμφεροντα, ΚΤΕΛ, τουριστικα λεωφορεια.> Στο εξωτερικο δεν υπαρχουν; Γιατι εκει υπαρχει ο σιδηροδρομος, κραταιος, και στην Ελλαδα μια γραμμη αφησανε, κι αυτη δεν μπορεσαν να τη λειτουργησουν σωστα, απο δικα τους λαθη, στα οποια ευθυνη πρωτιστως εχουν οι πολιτικοι.

Στο ΣΚΑΙ στην εκπομπη του Πιτταρα, δειχνει φωτογραφια τηλεθεατη απο τις τουαλετες του σταθμου Λαρισης, του κεντρικου σιδηροδρομικου σταθμου της Αθηνας, της Ελλαδας. Διαλυμενες τουαλετες.
Και λεει ο Πιτταρας, <η φωτογραφια ειναι πριν 3 μηνες, και σημερα παλι ετσι ειναι. Σοβαρα τωρα; Δεν βρεθηκε κανεις να φροντισει;>
Ναι καποιοι βανδαλιζουν, διαλυουν, ανενοχλητοι. Μπορει να συμβει. Το κρατος τι κανει γι αυτο;
Τον επισκεπτη, Ελληνα, ξενο, τουριστα, δεν τον ενδιαφερει αν θα βαλει το κρατος εναν υπαλληλο των τρενων, εναν σεκιουριτυ, εναν αστυνομικο, αντι να ειναι αραγμενος σε Εβερεστ, να προσεχει . Τον ενδιαφερει να ειναι ολα οπως πρεπει.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Εμενα πιο πολυ με ενδιαφερει να δω καταδίκη απο τα αλλα μελη εδω μεσα, παρα απο τη διοικηση

"Η δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει διότι το τραγούδι παρακινεί κόσμο να πράξει δολοφονία εναντίων μας"

Τον Άδωνι και τον Άρη τι τους έχεις ?

Τελευταία τροποποίηση:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.585
Πόντοι
8.346
μονο Τσοχατζοπουλος μπηκε στην μπουζου και αυτος γιατι δεν ρουφιανεψε.....εχω την υποψια οτι δεν θ ανοιξει ρουθουνι με τους γαμοσπιτους
Τι ρουθούνι να ανοίξει. Ελέγχουν όλες τις αρχές. Δεν έχουμε δημοκρατία. Όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλει κ είναι επικίνδυνος για την κοινωνία

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Εγω θα βαζω συνεχεια την παραθεση αυτη, μεχρι να αποβληθει αυτος ο ουραγκοταγκος απο το σαιτ.

Και για τον διαγωνισμό το ίδιο έκανες, όμως αυτό δεν σε απέτρεψε από το να πάρεις τον τίτλο.

H απολυτη οπερετα απο την μεγαλυτερη attention whore του σάιτ.

Τα μισα ονοματα γραμμενα λαθος, λειπουν ενα σωρο μελη (προχειρως αναφερω τον dantedmc), συμπεριλαμβανονται μελη που εχουν διαγραφει απο αιωνες και ο ιδιος ο νηματοθετης κουτοπόνηρα βαζει τον εαυτο του εκτος αλφαβητικης σειρας, με γραμμενο λαθος το ονομα.

Γελανε και οι πετρες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.926
Πόντοι
3.656
Μπορει να κανω και λαθος
Κάνεις λάθος αλλά για τον λάθος λόγο.

Ενώ έχεις δίκιο να νευριάζεις αν σου βρίζουν τους γονείς

αν μπει λογοκρισία τότε θα πρέπει να μπει λογοκρισία και σε άλλα πράγματα που θεωρούνται δεδομένα στο σάιτ αυτό.

Δηλάδή....εσύ θίγεσαι από αυτό...και εγώ μπορεί να θίγομαι αν κάποιος με πει μαλάκα επειδή δε συμφωνεί μαζί μου....άλλος μπορεί να θιχτεί επειδή κάποιος υπονόησε ότι είναι τσιράκι του σύριζα και άλλος της νδ...

άλλος μπορεί να θιχτεί επειδή είναι γκέι και τον ανεβοκατεβάζουν ψυχικά άρρωστο και ανώμαλο της κοινωνίας...

Που ξεκινά και σταματά η λογοκρισία?

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.549
Πόντοι
456
Θα σου απαντησω οτι υπαρχουν αρκετες διαταξεις του Συνταγματος που δεν εχει εκδοθει ο κατ' εξουσιοδοτηση νομος.

Να παμε να κοιταχτουμε επειδη ειμαστε υπερανω ολων? Αυτο πώς προεκυψε? Επειδη εξηγησα επακριβως τι συμβαινει?
Ναι, στα σκουπιδια θα τα πεταξουν, γιατι δεν υπαρχει νομος που να καθοριζει τη διαδικασια. Τι δεν καταλαβες? Αυτη ειναι η τεκμηριωση.

Και επιπλεον, αν θελεις να συζητησουμε για το ποσο καθυστερουν οι εξουσιοδοτικοι νομοι, ειναι ενα αλλο ζητημα. Εγω μιλησα για την εξαπατηση των υπογραφόντων.
Που ειναι δεδομενη.

Δεν μπορω να τα εξηγησω καλυτερα, σας χαιρετω γιατι βαριεμαι ο καθενας να καταλαβαινει ό,τι του καπνισει
Ενώ όταν κάναμε δημοψήφισμα έξω από ευρώ και δεν εφαρμόστηκε τι κάνατε σαν νομικοί;δηλαδή μου λες 500.000 πολίτες απαιτούν κάτι και δεν κάνουμε τίποτα επειδή δεν υπάρχει νόμος;φτιάχτον τότε.απαιτεί το 20% του πληθυσμού.Ή μήπως θέλουμε την πλειοψηφία του 51%;Δηλαδή τι είναι πιο δημοκρατικό;να μαζέψουμε υπογραφές και να αιτηθούμε κάτι να γίνει ή να βγουν 500.000 πολίτες στους δρόμους και να τους κλείσουν;Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι ο συνάδελφός σου τους εξαπάτησε.Μπορεί να τους είπε ότι δεν εκδοθεί ο νόμος αλλά αν μαζευτούν οι υπογραφές είναι μοχλός πίεσης να προχωρήσουν πως είσαι τόσο σίγουρος;και επιπλέον δεν μπορεί να μου λες ότι πιο αποτελεσματικό είναι να μην τους ψηφίζουμε από το να γίνει κάτι με τις υπογραφές.Δηλαδή μου λες σαν πολίτης δύναμη έχω μόνο 1 φορά στις εκλογές με την ψήφο μου.Μετά με γράφουν στα @@ τους και κάνουν ότι θέλουν. Ή μου λες δύναμη έχουν οι ψηφοφόροι μέσα από τον "δικό τους" βουλευτή που τους εκπροσωπεί στη Βουλή και όχι γενικώς.Δηλαδή αν δεν έχουν δύναμη 500.000 πολίτες έχουν οι ομοφυλόφιλοι που πέρασαν το νομοσχέδιο περί γάμου ομοφυλόφυλων.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26

Το να επικροτείς κάποιον, ο οποίος αποκαλεί "πουτάνας γιούς" όσους δεν σε υποστηρίζουν για το γεγονός ότι πιστεύεις πως κάποιος έβρισε τους γονείς σου, δείχνει πόσο μπερδεμένα τα έχεις ώρες, ώρες στο μυαλό σου.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.926
Πόντοι
3.656
Κάπου υπάρχει και ένα θρεντ με τίτλο ''πουτάνας γιοι αναρχικοί'' :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κάπου υπάρχει και ένα θρεντ με τίτλο ''πουτάνας γιοι αναρχικοί'' :2funny:
Οχι πια. Μετονομαστηκε για λογους πολιτικης ορθοτητας σε "αναρχικοι"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το να επικροτείς κάποιον, ο οποίος αποκαλεί "πουτάνας γιούς" όσους δεν σε υποστηρίζουν για το γεγονός ότι πιστεύεις πως κάποιος έβρισε τους γονείς σου, δείχνει πόσο μπερδεμένα τα έχεις ώρες, ώρες στο μυαλό σου.
Επιτηδες το εκανε, πολυ εξυπνο εκ μερους του. Το εκανε για να σας δειξει πώς ειναι η αισθηση, οταν αφορά εσας.
Κριμα που δεν το καταλαβες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ενώ όταν κάναμε δημοψήφισμα έξω από ευρώ και δεν εφαρμόστηκε τι κάνατε σαν νομικοί;
Κανενα δημοψηφισμα "εξω απο το ευρω" δεν εγινε
δηλαδή μου λες 500.000 πολίτες απαιτούν κάτι και δεν κάνουμε τίποτα επειδή δεν υπάρχει νόμος;φτιάχτον τότε.απαιτεί το 20% του πληθυσμού.
500.000 ειναι το 2% του πληθυσμου, οχι το 20%. Επιπλεον ειπα οτι αυτο ειναι μια αλλη συζητηση. Νομος δεν υπαρχει, καλώς ή κακώς (θελεις κακώς? κανενα προβλημα) αρα το θεμα της συλλογης των υπογραφων την προκειμενη στιγμη ειναι μια απατη.
Ή μήπως θέλουμε την πλειοψηφία του 51%;Δηλαδή τι είναι πιο δημοκρατικό;να μαζέψουμε υπογραφές και να αιτηθούμε κάτι να γίνει ή να βγουν 500.000 πολίτες στους δρόμους και να τους κλείσουν;Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι ο συνάδελφός σου τους εξαπάτησε.Μπορεί να τους είπε ότι δεν εκδοθεί ο νόμος αλλά αν μαζευτούν οι υπογραφές είναι μοχλός πίεσης να προχωρήσουν πως είσαι τόσο σίγουρος;και επιπλέον δεν μπορεί να μου λες ότι πιο αποτελεσματικό είναι να μην τους ψηφίζουμε από το να γίνει κάτι με τις υπογραφές.Δηλαδή μου λες σαν πολίτης δύναμη έχω μόνο 1 φορά στις εκλογές με την ψήφο μου.Μετά με γράφουν στα @@ τους και κάνουν ότι θέλουν. Ή μου λες δύναμη έχουν οι ψηφοφόροι μέσα από τον "δικό τους" βουλευτή που τους εκπροσωπεί στη Βουλή και όχι γενικώς.Δηλαδή αν δεν έχουν δύναμη 500.000 πολίτες έχουν οι ομοφυλόφιλοι που πέρασαν το νομοσχέδιο περί γάμου ομοφυλόφυλων.
Να θυμισω οτι η διαταξη αυτη μπηκε το 2019 απο την "κακιά" ΝΔ. Την οποια τωρα εγκαλειτε γιατι δεν ψηφισε γρηγορα και το νομο που θα ενεργοποιουσε τη διαταξη. Οκ, θα επρεπε να εχει ψηφισθει, αλλά δεν ειναι ο μονος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Που ξεκινά και σταματά η λογοκρισία?
Σε εκτιμω αλλά λες ανοησιες εν προκειμενω

Αλλο το θεμα της "λογοκρισιας" και αλλο της τηρησης των κανονων.

Αν βρισω εγω τη μανα καποιου, και αυτος διαμαρτυρηθει, στοιχηματιζω ολη μου την περιουσια οτι δεν θα μιλησεις για λογοκρισια. Αλλά θα τον υποστηριξεις.

Οταν ομως προκειται για εμενα, εχετε καποιοι δυο μετρα και δυο σταθμα.

Τον λογο τον ξερω, αλλά δεν τον λεω παλι γιατι θα με πειτε "αλαζονα".
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμφωνείς με την πολιτική ορθότητα?
Συμφωνω να τηρουνται οι κανονες για ολους απαρεγγκλιτα και χωρις διακρισεις

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Ενώ όταν κάναμε δημοψήφισμα έξω από ευρώ και δεν εφαρμόστηκε τι κάνατε σαν νομικοί;δηλαδή μου λες 500.000 πολίτες απαιτούν κάτι και δεν κάνουμε τίποτα επειδή δεν υπάρχει νόμος;φτιάχτον τότε.απαιτεί το 20% του πληθυσμού.Ή μήπως θέλουμε την πλειοψηφία του 51%;Δηλαδή τι είναι πιο δημοκρατικό;να μαζέψουμε υπογραφές και να αιτηθούμε κάτι να γίνει ή να βγουν 500.000 πολίτες στους δρόμους και να τους κλείσουν;Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι ο συνάδελφός σου τους εξαπάτησε.Μπορεί να τους είπε ότι δεν εκδοθεί ο νόμος αλλά αν μαζευτούν οι υπογραφές είναι μοχλός πίεσης να προχωρήσουν πως είσαι τόσο σίγουρος;και επιπλέον δεν μπορεί να μου λες ότι πιο αποτελεσματικό είναι να μην τους ψηφίζουμε από το να γίνει κάτι με τις υπογραφές.Δηλαδή μου λες σαν πολίτης δύναμη έχω μόνο 1 φορά στις εκλογές με την ψήφο μου.Μετά με γράφουν στα @@ τους και κάνουν ότι θέλουν. Ή μου λες δύναμη έχουν οι ψηφοφόροι μέσα από τον "δικό τους" βουλευτή που τους εκπροσωπεί στη Βουλή και όχι γενικώς.Δηλαδή αν δεν έχουν δύναμη 500.000 πολίτες έχουν οι ομοφυλόφιλοι που πέρασαν το νομοσχέδιο περί γάμου ομοφυλόφυλων.
αλλη δουλεια δεν θα κανουμε να μαζευουμε υπογραφες σε ερωτηματα πουο καθε πικραμενο μπορει να θεσει:
-θανατος στους παιδοφικους
-χημικος ευνουχισμος στους βιαστες
-καθαιρεση ΑΓΕΕΘΑ
-αλλαγη αρχιεπισκοπου
-εκτος νομου οι Σπαρτιατες
-ξυλο στους κατληψιες αναρχικους
-επαναφορα θρησκευματος στις ταυτοτητες
-οι Λαθρο σε νησια απομονωσης
-ναρκομανεις και αστεγοι σε νησια συγκεντρωσης
κλπ κλπ

Stories

Νέο!