Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Πολυ μπλα μπλα για να δειξω κατανοηση για καποιον που εβρισε τους γονεις μου, κατι κάνεις λαθος φιλαρακι. Αν το κανω εγω δεν θα ξοδεψεις ούτε λεξη. Ειμαι σιγουρος. Ψαξου λιγο αν εχω δικιο
Δεν δείχνω κατανόηση σε κανέναν

Εγώ δεν έχω βρίσει ποτέ τους γονείς κανενός και μέχρι εκεί με απασχολεί το να κάνω κάτι σωστό.

Αν το κάνεις εσύ και αντιδράσει ο άλλος πάλι την ίδια άποψη θα έχω

έχεις δίκιο να νευριάζεις δεν έχεις δίκιο να ζητάς να παρέμβουν τα αφεντικά και σου εξήγησα γιατί.

Όλα αυτά δεν είναι σημαντικά έτσι και αλλιώς την ώρα μας σκοτώνουμε :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν δείχνω κατανόηση σε κανέναν

Εγώ δεν έχω βρίσει ποτέ τους γονείς κανενός και μέχρι εκεί με απασχολεί το να κάνω κάτι σωστό.

Αν το κάνεις εσύ και αντιδράσει ο άλλος πάλι την ίδια άποψη θα έχω

έχεις δίκιο να νευριάζεις δεν έχεις δίκιο να ζητάς να παρέμβουν τα αφεντικά και σου εξήγησα γιατί.

Όλα αυτά δεν είναι σημαντικά έτσι και αλλιώς την ώρα μας σκοτώνουμε :confused:
Οκ θα προσπαθησω να το δω ετσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μια γυναικα (λεμε τωρα) τουκατσε στο βαιμπερ και εκλεισε.....
φευ
Δεν μπορεις να με καταλαβεις

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Επιτηδες το εκανε, πολυ εξυπνο εκ μερους του. Το εκανε για να σας δειξει πώς ειναι η αισθηση, οταν αφορά εσας.
Κριμα που δεν το καταλαβες.

Προσωπικά δεν μου προκάλεσε καμία αίσθηση διότι ο χαρακτηρισμός του είναι τελείως άκυρος.

Εσύ μπορείς να μας πεις γιατί έγινες έξαλλος, τον έβρισες ήδη 2 φορές και επίσης παρακινείς admin και υπόλοιπο κόσμο να κινηθεί εναντίων του ?
Τόσο πολύ σε άγγιξαν "άκυροι" χαρακτηρισμοί ενός αγνώστου στο bou ?

Ακόμη και αν άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή σου, υπάρχει λόγος να μην κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να καρφωθεί σε ένα site με αγνώστους ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Προσωπικά δεν μου προκάλεσε καμία αίσθηση διότι ο χαρακτηρισμός του είναι τελείως άκυρος.

Εσύ μπορείς να μας πεις γιατί έγινες έξαλλος, τον έβρισες ήδη 2 φορές και επίσης παρακινείς admin και υπόλοιπο κόσμο να κινηθεί εναντίων του ?
Τόσο πολύ σε άγγιξαν "άκυροι" χαρακτηρισμοί ενός αγνώστου στο bou ?

Ακόμη και αν άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή σου, υπάρχει λόγος να μην κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να καρφωθεί σε ένα site με αγνώστους ?
Προφανως δεν γνωριζεις οτι το συγκεκριμενο ατομο κατ' επαναληψη λειτουργει με αυτον τον αηδιαστικο τροπο.

Αντι να εγκαλείς εμενα να δωσω εξηγησεις, θα περιμενα να το κάνεις σε αυτον.

Ειναι εντυπωσιακο οτι πρεπει εγω να δινω εξηγησεις γιατι παρεξηγιεμαι οταν καποιος μου επιτιθεται. Πολυ δε περισσοτερο, οταν ειναι προφανες οτι εγω εχω δικιο.

Η συζητηση εληξε

αρα μιλαμε για τελος εποχης!!!!!
δυσαναπληρωτο το κενο που αφηνεις...
Για ολους ερχεται η στιγμη που γυριζουν σελιδα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006

ελαχιστοι ειχαν τα skills σου να κουμανταρουν τα βυτια....
τεσπα, πλεον μειναμε μονο με τους σκληρους καργιοληδες του θρεντ "mamba" οι οποιοι σε καθημερινη βαση παζαρευουν 100ευρα για 60αρες μολδαβες, 150 κιλα, αλκοολικες με δοντια εναλλαξ, που κανουν ακαποτα με περισσοτερα παρασημα και απο βετερανο του βιετναμ....
:confused::confused::confused::confused::confused:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Προφανως δεν γνωριζεις οτι το συγκεκριμενο ατομο κατ' επαναληψη λειτουργει με αυτον τον αηδιαστικο τροπο.

Ειναι εντυπωσιακο οτι πρεπει εγω να δινω εξηγησεις γιατι παρεξηγιεμαι οταν καποιος μου επιτιθεται. Πολυ δε περισσοτερο, οταν ειναι προφανες οτι εγω εχω δικιο.

Η συζητηση εληξε

Μια από τα ίδια :

1) δεν γνωρίζετε/ δεν ξέρετε / είστε αναλφάβητοι (οποιοσδήποτε διαφωνεί μαζί μου δεν μπορεί να έχει την ίδια γνώση που έχω εγώ πάνω στο θέμα)
2) πάμε παρακάτω / η συζήτηση έληξε (πόσες φορές το έγραψες αυτό και 2 μέρες αργότερα απαντούσες / συμμετείχες ακόμη στο θέμα).

Εσύ που τον γνωρίζεις καιρό, γιατί δεν τον έχεις ήδη βάλει σε λίστα αγνόησης ώστε να μην χαλιέσαι με όσα γράφει και μπαίνεις σε αντιπαράθεση μαζί του ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266

Η συζητηση εληξε

Καιρός κ εσύ να γίνεις κομμουνιστής :*

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.891
Πόντοι
3.656
αρα μιλαμε για τελος εποχης!!!!!
δυσαναπληρωτο το κενο που αφηνεις...

Υπήρχε κι ο Nick1414 ή κάπως έτσι,αλλά θα τον καταπλάκωσε καμία και τωρα θα μας διαβάζει απο ψηλά :priest:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006
Υπήρχε κι ο Nick1414 ή κάπως έτσι,αλλά θα τον καταπλάκωσε καμία και τωρα θα μας διαβάζει απο ψηλά :priest:

ο νικ τα ειχε ομως τα κιλάκια του...
ακουγοταν οτι τελειωνε ενα ταλκ την ημερα αναμεσα στα μπουτια του για να μην συγκαιοταν...
:coffee::coffee::coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Μια από τα ίδια :

1) δεν γνωρίζετε/ δεν ξέρετε / είστε αναλφάβητοι (οποιοσδήποτε διαφωνεί μαζί μου δεν μπορεί να έχει την ίδια γνώση που έχω εγώ πάνω στο θέμα)
2) πάμε παρακάτω / η συζήτηση έληξε (πόσες φορές το έγραψες αυτό και 2 μέρες αργότερα απαντούσες / συμμετείχες ακόμη στο θέμα).

Εσύ που τον γνωρίζεις καιρό, γιατί δεν τον έχεις ήδη βάλει σε λίστα αγνόησης ώστε να μην χαλιέσαι με όσα γράφει και μπαίνεις σε αντιπαράθεση μαζί του ?
να αγιασει ο στομας σου....αυτη ακριβως ειναι η κομπλεξαρα ο αλεξ....και ειναι κριμα γιατι μυαλο εχει αλλα τον φαγανε τα κομπλεξ

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Βλέπω ασχολείται όλο το bou να παρηγορήσει το μίασμα.
Όταν η μάνα του και ο πατέρας του δεν του έμαθαν τα βασικά να σέβεται τους συνανθρώπους του, να ξεχωρίσει το δίκαιο από το άδικο, να τιμά τους ζωντανούς και τους νεκρούς, τι θέλετε να κάνουμε εδώ πέρα;
Θα κάτσουμε να χαϊδεύουμε τον πεθαμένο;
Αυτός πρέπει να τον γυρίσεις στην βρεφική ηλικία να τον βυζαξει η μάνα του να του δώσει αρχές να τον μάθει τα βασικά πράγματα της ζωής.
Όπου μπαίνει σε όποιο νήμα λερώνει καιι γίνεται χαμός με όλους.
Στην φορμόλη να τον βάλουν
Τον νεκρό να μη μυρίζει
Στη φορμόλη στη φορμόλη
Τα παπάρια να μη μας ζαλίζει....

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
να αγιασει ο στομας σου....αυτη ακριβως ειναι η κομπλεξαρα ο αλεξ....και ειναι κριμα γιατι μυαλο εχει αλλα τον φαγανε τα κομπλεξ

Μα αν διαβάσεις το μήνυμα που τον πείραξε και το συνδυάσεις με την γενικότερη συμπεριφορά του, θα καταλάβεις ακριβώς γιατί έγινε έξαλλος.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Μα αν διαβάσεις το μήνυμα που τον πείραξε και το συνδυάσεις με την γενικότερη συμπεριφορά του, θα καταλάβεις ακριβώς γιατί έγινε έξαλλος.
μαλακοπυτουρας ειναι που εξω απο το μπου δεν του μιλαει κανενας.....οι φημες λενε οτι και ο σκλαβενιτης δεν τον αφηνει να μπει μεσα...

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Βλέπω ασχολείται όλο το bou να παρηγορήσει το μίασμα.
Όταν η μάνα του και ο πατέρας του δεν του έμαθαν τα βασικά να σέβεται τους συνανθρώπους του, να ξεχωρίσει το δίκαιο από το άδικο, να τιμά τους ζωντανούς και τους νεκρούς, τι θέλετε να κάνουμε εδώ πέρα;
Θα κάτσουμε να χαϊδεύουμε τον πεθαμένο;
Αυτός πρέπει να τον γυρίσεις στην βρεφική ηλικία να τον βυζαξει η μάνα του να του δώσει αρχές να τον μάθει τα βασικά πράγματα της ζωής.
Όπου μπαίνει σε όποιο νήμα λερώνει καιι γίνεται χαμός με όλους.
Στην φορμόλη να τον βάλουν
Τον νεκρό να μη μυρίζει
Στη φορμόλη στη φορμόλη
Τα παπάρια να μη μας ζαλίζει....

Ακόμη και αν σε βγάζει εκτός εαυτού η συμπεριφορά του η οποία δείχνει έλλειψη ενσυναίσθησης, δεν νομίζω ότι με το να τον κατηγορείς η να βρίζεις θα αλλάξει κάτι. Κάνεις δεν διάλεξε το περιβάλλον στο οποίο γεννήθηκε, βρέθηκε ή μεγάλωσε.

Βέβαια από κάποια ηλικία και μετά, στο χέρι του καθενός είναι να δουλέψει με τον εαυτό του για να βελτιωθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom