Ούτε καν γνωριζα οτι καποιος σε εβρισε ή σε απειλησε, ούτε ποιος ειναι, και πολλες φορες εχω συμπαρασταθει σε θυματα αδικων επιθεσεων.
Προφανως λοιπον αν σε ενοχλησε η αδιαφορία κάποιων στο προβλημα σου, θα επρεπε να σε νοιαζει διπλά αν γινεται και σε καποιον αλλον.
Εσυ δηλαδη τωρα λες "δεν μου συμπαρασταθηκατε, δεν σας συμπαραστεκομαι". Δεκτον. Τότε ομως απλά σιώπησε. Μην κάνεις και μαθηματα στον θιγμενο, αφου το εχεις υποστει κι εσυ.
Τελος απο μενα
Δεν θα αντιδράσουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο με σένα Αλεξ και δε θα γράφουμε δημόσια για να προκαλέσουμε την συμπόνια και συμπαράσταση των admin και των υπολοίπων. Ενώ ταυτόχρονα "δε θα πατήσεις το κουμπί για λόγους αρχής" .
Η προσωπική μου άποψη είναι
1) Δεν έχει τόση σημασία η άποψη του κάθε αγνώστου εδώ μέσα.
2) Εάν πιστεύεις ότι κάτι ξεπερνάει τα όρια του νόμιμου θα κάνεις αναφορά μήπως και έχει ξεφύγει από την προσοχή των admin.
3) Εαν έχεις περισσότερα πάρε δώσε με κάποιο μέλλος ίσως προσπαθήσεις να λύσεις την διαφορά με προσωπικό μήνυμα.
Το να κλαίγεται κάποιος δημόσια για να κάνουν άλλοι αναφορά και να έχει να λέει : δεν πάτησα ποτέ το κουμπί. Δεν το θεωρώ ώριμη προσέγγιση.
Το να σου συμπαρασταθώ εάν κάποιος σε πλακώνει στο δρόμο και κινδυνεύει η ζωή σου είναι χρέος μου ως πολίτης.
Το να σου συμπαρασταθώ επειδή κάποιος πιστεύεις ότι σου έβρισε τους γονείς μέσα στο bou, θεωρώ ότι μπαίνω στο παιχνίδι ενός passive aggressive παιδιού το οποίο αναζητά την προσοχή.
Για να πω : "δε μου συμπαρασταθήκατε", θα έπρεπε να το είχα ζητήσει και να μην είχε γίνει. Οπότε η χρήση της υπερβολής στην υπενθύμιση ότι κάνεις αυτό για το οποίο κατηγορείς τους άλλους (επιλεκτική ευαισθησία), είναι τελείως άκυρη και μόνο σκοπό έχει να υποστηρίξει την επίθεση που κάνεις στη συνέχεια (Απλά σιώπησε/ μην κάνεις μαθήματα στον θιγμένο).
"Τέλος" νούμερο 2 προς το παρόν.