Νέα

Πολυεπιχειρηματικότητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
εχει κατι δουλειες να βγαζεις λεφτα ξεκουραστα :)

εχει και νομιμες αλλα η πουτανα η γραφειοκρατια δεν μας αφηνει να αξιοποιησουμε πρωτοποριακες ιδεες

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Λοιπόν μάλιστα...

Εχω 1 εκατομμύριο και δεν έχω τι να το κάνω....  μουμπλε μουμπλε....

Δεν θέλω να το βαλω προθεσμιακή διότι φοβάμαι κούρεμα καταθέσεων όπως έγινε στην Κύπρο και ξαφνικά μπορεί να βρεθώ με 500 χιλιάδες (τα υπόλοιπα θα κουρευτούν υπέρ των αρχιδιών που λέγονται τραπεζιτες)...
Θέλω όμως να έχω κι ένα πάγιο εισόδημα για να τη  βγάζω και να μη μου ζαλίζει και τα αρχίδια το σόι (να στε βέβαιοι πως όλοι οι συγγενείς θα αρχίσουν να σας συμβουλεύουν - εκτός βέβαια από αυτούς που θα ζητήσουν και δανεικά).

Τι να κάνω?

Να τα βγάλω έξω?

Πως?

Δεν βγαίνουν έξω ευκολα τα ρημάδια.... 1 εκατομμύριο είναι αυτό...

Και που να επενδύσω.... γερμανικά ομόλογα με αρνητική απόδοση? χαχ α ας γελάσω.... να πληρώνω τους γερμαναράδες κι από πάνω για τη διακράτηση.... ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ...

Ελβετία?  χμμμμ τα ίδια συμβαίνουν.... πληρώνεις για να έχεις φύλαξη...

Τι να κάνω Θεέ μου έχω πελαγώσει.... τελικά αυτά τα ρημαδια τα λεφτά περισσότερο μπελάς είναι παρά χαρά....

Για στάσου.... να τι θα κάνω.... θα κοιτάξω να δω τι έχει κάνει ο μεγαλύτερος επενδυτής στον κόσμο...

Γκουγκλαρω....  χμμμ....  Berkshire Hathaway.... ρε η Berkshire δεν ήταν αυτή που έβγαζε τα γυναικεία καλσόν? μπα ! συνωνυμία θα ναι...

Και τι κάνει αυτή?  χμμμμμ

ναι ...   από τότε που ιδρύθηκε αγοράζει συνεχώς μετοχές του  ισχυρότερου brand name παγκοσμίως....

ε .... κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός που την έχει...

Ναι! Αυτό θα κάνω.... Αφού πέτυχε αυτός ο μαλάκας κι έγινε ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου αγοράζοντας κοκακολες, ε.... δεν μπορεί .... όλο και κάνα κοκκαλάκι θα γλείψω κι εγώ...

END OF FAIRY TALE.

Επισκέπτης
  Λοιπόν μάλιστα...

Δεν θέλω να το βαλω προθεσμιακή διότι φοβάμαι κούρεμα καταθέσεων όπως έγινε στην Κύπρο και ξαφνικά μπορεί να βρεθώ με 500 χιλιάδες (τα υπόλοιπα θα κουρευτούν υπέρ των αρχιδιών που λέγονται τραπεζιτες)...
Θέλω όμως να έχω κι ένα πάγιο εισόδημα για να τη  βγάζω και να μη μου ζαλίζει και τα αρχίδια το σόι (να στε βέβαιοι πως όλοι οι συγγενείς θα αρχίσουν να σας συμβουλεύουν - εκτός βέβαια από αυτούς που θα ζητήσουν και δανεικά).

Τι να κάνω?

Να τα βγάλω έξω?

Πως?

Και που να επενδύσω.... γερμανικά ομόλογα με αρνητική απόδοση? χαχ α ας γελάσω.... να πληρώνω τους γερμαναράδες κι από πάνω για τη διακράτηση.... ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ...

Τι να κάνω Θεέ μου έχω πελαγώσει.... τελικά αυτά τα ρημαδια τα λεφτά περισσότερο μπελάς είναι παρά χαρά....

Γι αυτό το λόγο άνοιξα το θρεντ...

Επειδή θεωρώ ότι ο καλύτερος τρόπος επένδυσης του χρήματος με ασφάλεια είναι "η διασπορά σε επιχειρήσεις"

fetishxxx79

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
  Λοιπόν μάλιστα...

Τι να κάνω?

Να τα βγάλω έξω?

Πως?

Για στάσου.... να τι θα κάνω.... θα κοιτάξω να δω τι έχει κάνει ο μεγαλύτερος επενδυτής στον κόσμο...

Γκουγκλαρω....  χμμμ....  Berkshire Hathaway.... ρε η Berkshire δεν ήταν αυτή που έβγαζε τα γυναικεία καλσόν? μπα ! συνωνυμία θα ναι...

Και τι κάνει αυτή?  χμμμμμ

ναι ...   από τότε που ιδρύθηκε αγοράζει συνεχώς μετοχές του  ισχυρότερου brand name παγκοσμίως....

ε .... κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός που την έχει...

Ναι! Αυτό θα κάνω.... Αφού πέτυχε αυτός ο μαλάκας κι έγινε ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου αγοράζοντας κοκακολες, ε.... δεν μπορεί .... όλο και κάνα κοκκαλάκι θα γλείψω κι εγώ...

END OF FAIRY TALE.
μια καλη επενδυση για τα χρηματα σου αυτη τη στιγμη στην ελλαδα απο οτι ακουω και μαθαινω ειναι τα επαγγελματικα ακινητα, μπορεις να βρεις για αγορα σε σουπερ τιμες ανα την ελλαδα, αν προτιμησεις τουριστικες περιοχες ακομα καλυτερα, τα νοικιαζεις και εισπρατεις ενοικια, βεβαια εχει και τα ασχημα (χαρατσια,φαπ κτλ) αλλα απο το να τα αφησεις στην τραπεζα και να ρισκαρεις με κουρεμα η να τα βγαλεις εξω παλι ρισκαροντας διαφορα πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερο και ποιο σιγουρο αυτο που λεω.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
μια καλη επενδυση για τα χρηματα σου αυτη τη στιγμη στην ελλαδα απο οτι ακουω και μαθαινω ειναι τα επαγγελματικα ακινητα, μπορεις να βρεις για αγορα σε σουπερ τιμες ανα την ελλαδα, αν προτιμησεις τουριστικες περιοχες ακομα καλυτερα, τα νοικιαζεις και εισπρατεις ενοικια, βεβαια εχει και τα ασχημα (χαρατσια,φαπ κτλ) αλλα απο το να τα αφησεις στην τραπεζα και να ρισκαρεις με κουρεμα η να τα βγαλεις εξω παλι ρισκαροντας διαφορα πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερο και ποιο σιγουρο αυτο που λεω.
Ετοιμάσου να "τ'ακούσεις"!  :s&m_3:

fetishxxx79

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Ετοιμάσου να "τ'ακούσεις"!  :s&m_3:
μια ιδεα ειπα, δεν επιβαλουμε σε κανεναν τι θα κανει τα χρηματα του αλλα απο την στιγμη που ζηταει καποιος γνωμες γιατι να τα ακουσω? ενας γνωστος που ειχε μερικες χιλιαδες ευρω στην ακρη και αυτο εκανε, αγορασε δυο μαγαζακια και εισπρατει ενοικια περιπου 1200 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Επισκέπτης
μια ιδεα ειπα, δεν επιβαλουμε σε κανεναν τι θα κανει τα χρηματα του αλλα απο την στιγμη που ζηταει καποιος γνωμες γιατι να τα ακουσω? ενας γνωστος που ειχε μερικες χιλιαδες ευρω στην ακρη και αυτο εκανε, αγορασε δυο μαγαζακια και εισπρατει ενοικια περιπου 1200 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Μαγαζάκια που τύπε; Στη Σταδίου;  :rockon:

fetishxxx79

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Μαγαζάκια που τύπε; Στη Σταδίου;  :rockon:
οπως εγραψα και παραπανω αν προσεξες σε τουριστικες περιοχες, γιατι μονο εκει πλεον θα μπορεισεις να το νοικιασεις η να το εκμεταλευτεις με κερδος. για σταδιου δεν το συζητω και για αθηνα γενικοτερα οχι μονο για μαγαζια αλλα για οτιδηποτε, μακρια.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Πλεονεκτηματα

1. Όντως οι τιμές στα επαγγελματικά είναι γαμάτες αυτη τη στιγμη.
2. Το θέμα των χαρατσιών ξεπερνιέται με συσταση εταιρείας στην Μ. Βρετανία και επενδυση ως ξενος, οποτε χαρατσια κλπ ξεχνα τα. Τα χαρατσια κι οι φοροι είναι μονο για τους ιθαγενείς.
3. Όταν θα ξεκινησει η άνοδος των τιμών θα έχεις κάνει ένα καλό establish στην αγορά αυτή.

Μειονεκτηματα.

1. Οι τιμές μπορεί να γινουν ακόμα πιο γαμάτες και να χάσεις.
2. Το φορολογικό καθεστως δεν είναι σταθερό, διότι αν αυριο καυλωσει του ΣΤουρναρα μπορεί να φορολογησει ακόμα και τις ξενες εταιρειες.
3. Όταν θα ξεκινησει η άνοδος των τιμών, εγώ θα έχω γινει παππους και η "ξερή" μου θα σηκώνεται μόνο για κατουρημα.

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ...

Επιμένω στις κοκακολες.

:grin:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Επειδή έκανες παράθεση στον ποδολάγνο και όχι στον θεματοθέτη που ρωτάει, ο οποιος ποδολάγνος έχει ήδη "σκοτώσει" τα ακίνητά του προ κρίσης βεβαίως βεβαίως.
Παρόλαυτά δεν τα έχωσε οπως περίμενα!

fetishxxx79

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
 Πλεονεκτηματα

1. Όντως οι τιμές στα επαγγελματικά είναι γαμάτες αυτη τη στιγμη.
2. Το θέμα των χαρατσιών ξεπερνιέται με συσταση εταιρείας στην Μ. Βρετανία και επενδυση ως ξενος, οποτε χαρατσια κλπ ξεχνα τα. Τα χαρατσια κι οι φοροι είναι μονο για τους ιθαγενείς.
3. Όταν θα ξεκινησει η άνοδος των τιμών θα έχεις κάνει ένα καλό establish στην αγορά αυτή.

Μειονεκτηματα.

1. Οι τιμές μπορεί να γινουν ακόμα πιο γαμάτες και να χάσεις.
2. Το φορολογικό καθεστως δεν είναι σταθερό, διότι αν αυριο καυλωσει του ΣΤουρναρα μπορεί να φορολογησει ακόμα και τις ξενες εταιρειες.
3. Όταν θα ξεκινησει η άνοδος των τιμών, εγώ θα έχω γινει παππους και η "ξερή" μου θα σηκώνεται μόνο για κατουρημα.

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ...

Επιμένω στις κοκακολες.

:grin:

φιλε μου δεν θα διαφωνησω σε τιποτα, απλα αυτο που ειπα ειναι οτι η συγκεκριμενη επενδυση εχει λιγοτερο ρισκο απο οποιαδηποτε αλλη ειδικα εντος ελλαδας, οπως ειπα και παραπανω ειναι απλα μια ιδεα και μην ξεχνας οτι το ακινητο θα μεινει εκτος αν γινει κανας σεισμος η κανα τσουναμι και τα ισοπεδωσει ολα, αν σου κουρεψουν καταθεσεις η πεσουν τιποτα μετοχες κτλ τα λεφτα πισω δεν τα ξαναπερνεις.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Επειδή έκανες παράθεση στον ποδολάγνο και όχι στον θεματοθέτη που ρωτάει, ο οποιος ποδολάγνος έχει ήδη "σκοτώσει" τα ακίνητά του προ κρίσης βεβαίως βεβαίως.
Παρόλαυτά δεν τα έχωσε οπως περίμενα!

ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΈ

φιλε μου γιατι να του τα χωσω του ανθρωπου?

Αυτη είναι η άποψη του την οποία εξέθεσε με επιχειρηματα και με αξιοπρέπεια, ήρεμα χωρίς άσχημους χαρακτηρισμούς.

Αντιδρω άσχημα μόνο σε αυτούς που με το καλημέρα αρχίζουν τα απαξιωτικά σχόλια του τυπου "η δική μου προταση είναι η σωστή κι όλοι οι υπολοιποι γαμιόσαστε."

Εξεθεσα κι εγώ την άποψη μου.

Η μετοχή της Κοκακολα εδώ και 130 χρόνια δινει μερισμα.

Εδω και 130 χρόνια ανελλιπως αυξάνει την αξια της.

Στην κριση του 2009 έχασε μόλις 18 δολάρια ενώ οι υπόλοιπες μετοχές καταποντιστηκαν.

Κι όχι μονο ανέκαμψε αλλά σήμερα κοντευει να διεκδικεί νεα υψηλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ και καληνυχτίζω γιατί νυσταξα.

Όποιος αγόρασε μετοχες ΚΟΚΑΚΟΛΑ (ΑΜΕΡΙΚΗΣ ετσι όχι την ελληνική να το ξεκαθαρίσουμε)..

...όποιος λοιπον αγορασε μετοχές της κοκακολα πριν 15 χρονια, σήμερα παίρνει ως μερισμα την αξια της αγοράς της μετοχής.

καλό σας βράδυ.

;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ή ακίνητα να υποθηκευτούν,
Ωπα ρε τύπε, δεν μιλαμε να παρεις δανειο με υποθηκη για να επενδυσεις, μιλαμε για ετοιμο χρημα δικο σου που να θελεις να το επενδυσεις. Δεν ειναι το ιδιο.

Επισκέπτης
Ωπα ρε τύπε, δεν μιλαμε να παρεις δανειο με υποθηκη για να επενδυσεις, μιλαμε για ετοιμο χρημα δικο σου που να θελεις να το επενδυσεις. Δεν ειναι το ιδιο.

alex sorry, δεν σου τη λέω αλλά

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επιπλεον, το αφελες εκ μερους σας ειναι οτι προσπαθειτε να σκεφτειτε εναν τροπο να μην χαθούν τα λεφτα, αν συμβει μια οικονομικη κριση.
Μα οποιαδηποτε επενδυση και να εχεις, αν καταστραφει το οικονομικο συστημα, φυσικα θα τα χασεις.
Ειτε ειναι ακινητα, μετοχες, χρυσος, καταθεσεις, μετρητα στο σεντουκι, τα παντα.
Μην σου πω οτι σε αυτην την περιπτωση η πιο ασφαλης επενδυση ειναι πεντε κοτες και δυο αγελαδες και μισο στρεμμα να καλλιεργησεις για να μην ψοφησεις απο την πεινα.
Δεν υπαρχει ασφαλης τροπος επενδυσης οταν καταστρεφεται το συμπαν.
Αρα η λογικη πρεπει να ειναι να αναζητας επενδυσεις υπο ΟΜΑΛΕΣ συνθηκες. Οι ανωμαλες φυσικα ειναι μη προβλεψιμες και αν τυχουν, τυχανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom