προφανώς ο υποφαινόμενος έχει τους λόγους του που εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο...Γιατί τόση χαιρεκακία? Που έχασε ο κόσμος τα λεφτά του?
Απορώ με σας ώρες ώρες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pavlaras111
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Παίδες τα πράγματα είναι απλά:
ΤΟ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ, ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ
Ακίνητα πέφτουν στο 50% και φορολογούνται (χτες έλεγαν στην κηδεία του Ασλάνη, ότι προσπαθούσε να πουλήσει τη βίλα στη Μύκονο για 1.500.000 και δε μπορούσε) καταθέσεις κουρεύονται, μετοχές μηδενίζονται, ομόλογα κουρεύονται και πολλά άλλα
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ: ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ
Μόνο χρήμα που τοποθετείται σε δουλειές θα μπορέσει να επζήσει και αυτό υπό προυποθέσεις. Ωστόσο, όπως είναι τα πράματα, μπορεί κάποιες δουλειές να αποδώσουν πολύ περισσότερο από ότι παλαιότερα (πχ ένας λόγος είναι και αυτός της έλλειψης ανταγωνισμού και της επιφύλαξης από τους άλλους)
Σκίουρε με κάλυψες απόλυτα .
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
προφανώς ο υποφαινόμενος έχει τους λόγους του που εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο...
Σου έφαγαν χρήματα?
Ο μόνος λόγος που θα μπορούσα να φανταστω για να βγάζεις τέτοιο μένος.
πάντως θα με θυμηθείς: κούρεμα (στην ελλάδα) δεν πρόκειται να γίνει.Σου έφαγαν χρήματα?
Ο μόνος λόγος που θα μπορούσα να φανταστω για να βγάζεις τέτοιο μένος.
King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Παίδες τα πράγματα είναι απλά:
ΤΟ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ, ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ
Ακίνητα πέφτουν στο 50% και φορολογούνται (χτες έλεγαν στην κηδεία του Ασλάνη, ότι προσπαθούσε να πουλήσει τη βίλα στη Μύκονο για 1.500.000 και δε μπορούσε) καταθέσεις κουρεύονται, μετοχές μηδενίζονται, ομόλογα κουρεύονται και πολλά άλλα
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ: ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ
Μόνο χρήμα που τοποθετείται σε δουλειές θα μπορέσει να επζήσει και αυτό υπό προυποθέσεις. Ωστόσο, όπως είναι τα πράματα, μπορεί κάποιες δουλειές να αποδώσουν πολύ περισσότερο από ότι παλαιότερα (πχ ένας λόγος είναι και αυτός της έλλειψης ανταγωνισμού και της επιφύλαξης από τους άλλους)
Μου φαίνεται ότι αυτό προσπαθεί να κάνει η Madame Merkel.
Bλέπεις ότι πρίν κάμποσα χρόνια, υπήρχαν οι πλούσιοι και όλοι εμείς υπόλοιποι απλά ζούσαμε..
Οι εποχές όμως άλλαξαν, δεν ήταν όπως είναι τώρα που ανοίγουν το λογαριασμό του τάδε Αρχιμανδρίτη και βλέπουν ότι έχει 9.000.000 euro.
Και υπάρχουν αρκετοί που έχουν κάποια εκατομμυριάκια σε αρκετές τράπεζες.. μεγαλοκατασκευαστές, μεγαλοεισοδηματίες, εργολάβοι κ.ο.κ.
Αυτούς μάλλον θέλει να "πηδήξει" η Merkel..
Και όταν λέω "πηδήξει" εννοώ βέβαια ότι θέλει να τους κάνει τα επενδύσουν κάπου. Σου λέει τι τα έχεις στη τράπεζα; Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τα πάρεις μαζί σου..
πάντως θα με θυμηθείς: κούρεμα (στην ελλάδα) δεν πρόκειται να γίνει.
Nαι, έχεις δίκιο..
Ούτε εγώ πιστέυω ότι θα γίνει κούρεμα.
Βασικά πτώχευση θα γίνει, έξοδος της Ελλάδος απο το euro και μετά εξεγέρσεις και στη χειρότερη εμφύλιος..
Εδώ θα είμαστε, θα τα δείς..
Σου δίνω και ημερομηνία, τον Σεπτέμβριο του 2017 το υπολογίζω περίπου..
Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα είναι ότι μάλλον τα έχουν σχεδιάσει αυτά για εμάς..
pavlaras111
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Βασικά πτώχευση θα γίνει, έξοδος της Ελλάδος απο το euro και μετά εξεγέρσεις και στη χειρότερη εμφύλιος..
Για προαποφασισμένη πτώχευση το έχω ακούσει και γώ , αλλά για το 2014 ...
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
An σε ελεγξει το σδοε γιαποθενεσχεσ θα σου κουρεψουν το 45% ,κανε την πραξη να δεισ ποσα θα σου φανε . Καλυτερα ειναι να σου κανει καποιος δωρεα κ να πληρωσεισ το φορο δωρεας που νομιζω ειναι 10% . Η καλυτερη λυση για να μην στα φαει ο θεοχαρης με τον σαμαρας ειναι να τα θαψεις σε ενα χωραφι ...το εχουν κανει παρα πολλοι κ ειναι η καλυτερη λυση για να κοιμασαι ησυχος
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μεχρι τωρα βλεπουμε την εξεγερση καθε Σεπτεμβριο.Μου φαίνεται ότι αυτό προσπαθεί να κάνει η Madame Merkel.
Bλέπεις ότι πρίν κάμποσα χρόνια, υπήρχαν οι πλούσιοι και όλοι εμείς υπόλοιποι απλά ζούσαμε..
Οι εποχές όμως άλλαξαν, δεν ήταν όπως είναι τώρα που ανοίγουν το λογαριασμό του τάδε Αρχιμανδρίτη και βλέπουν ότι έχει 9.000.000 euro.
Και υπάρχουν αρκετοί που έχουν κάποια εκατομμυριάκια σε αρκετές τράπεζες.. μεγαλοκατασκευαστές, μεγαλοεισοδηματίες, εργολάβοι κ.ο.κ.
Αυτούς μάλλον θέλει να "πηδήξει" η Merkel..
Και όταν λέω "πηδήξει" εννοώ βέβαια ότι θέλει να τους κάνει τα επενδύσουν κάπου. Σου λέει τι τα έχεις στη τράπεζα; Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τα πάρεις μαζί σου..
Nαι, έχεις δίκιο..
Τωρα πρωτοτυπουμε. Δινουμε και αβάτζο τεσσερα χρονια.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
παιδια εχω μια ψιλο ερωτηση..
Αν εισαι ανεργος ή δουλευεις για λιγο καιρο πχ σε ενα bar και κανεις μια καταθεση στην τραπεζα ενος ποσου που δεν δικαιολογηται, ας πουμε 15.000 ευρω θα εχεις καποιο προβλημα?
Τα πράγματα αλλάζουν κάθε μέρα. Νομίζω πως εκεί που την ψαχνουν είναι για ποσά πάνω από 20.000.
Δεν χάνεις τίποτα να κόψεις το ποσό σε τρία επιμέρους μικρότερα ποσά.
Και κάντα κατάθεση τμηματικά ανά 5 χιλιάδες.
Ούτε που θα ασχοληθούν.
ευχαριστω για την απαντηση φιλε ..αν κ δεν μου αρεσεAn σε ελεγξει το σδοε γιαποθενεσχεσ θα σου κουρεψουν το 45% ,κανε την πραξη να δεισ ποσα θα σου φανε . Καλυτερα ειναι να σου κανει καποιος δωρεα κ να πληρωσεισ το φορο δωρεας που νομιζω ειναι 10% . Η καλυτερη λυση για να μην στα φαει ο θεοχαρης με τον σαμαρας ειναι να τα θαψεις σε ενα χωραφι ...το εχουν κανει παρα πολλοι κ ειναι η καλυτερη λυση για να κοιμασαι ησυχος
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Και κατα προτιμηση οχι σε "στρογγυλα" ποσα.Τα πράγματα αλλάζουν κάθε μέρα. Νομίζω πως εκεί που την ψαχνουν είναι για ποσά πάνω από 20.000.
Δεν χάνεις τίποτα να κόψεις το ποσό σε τρία επιμέρους μικρότερα ποσά.
Και κάντα κατάθεση τμηματικά ανά 5 χιλιάδες.
Ούτε που θα ασχοληθούν.
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.363
- Πόντοι
- 786
1. ψάξε τον νόμο ή ρώτα σε τράπεζα για ποιό ποσό και άνω ενημερώνεται η αρχή καταπολέμησης νομιμοποίησης,
2. αν τα καταθέσεις υπάρχει ο κίνδυνος στο μέλλον να γίνεται κάποια αυτόματη διασταύρωση μεταξύ καθαρής θέσης και φορολογικής δήλωσης, με τον τελευταίο νόμο η παραγραφή γίνεται 20ετής, μπορεί να ελεχθείς μέχρι το 2033!
3. αγόρασε ακίνητο, που δεν έχει πόθεν έσχες, τα λεφτά στο χέρι (στην μπανανία μας θέλουμε τα χρήματα που προέρχονται από εγκληματικές ενέργειες να κατευθυνούν στην τόνωση της κτηματαγοράς)
2. αν τα καταθέσεις υπάρχει ο κίνδυνος στο μέλλον να γίνεται κάποια αυτόματη διασταύρωση μεταξύ καθαρής θέσης και φορολογικής δήλωσης, με τον τελευταίο νόμο η παραγραφή γίνεται 20ετής, μπορεί να ελεχθείς μέχρι το 2033!
3. αγόρασε ακίνητο, που δεν έχει πόθεν έσχες, τα λεφτά στο χέρι (στην μπανανία μας θέλουμε τα χρήματα που προέρχονται από εγκληματικές ενέργειες να κατευθυνούν στην τόνωση της κτηματαγοράς)
δεν πρόκειται να γίνει καμμία πτώχευση.Για προαποφασισμένη πτώχευση το έχω ακούσει και γώ , αλλά για το 2014 ...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
δεν πρόκειται να γίνει καμμία πτώχευση.
Εχει ήδη γίνει με το PSI μία φορά.
Θα γίνει άλλη μία εντός ολίγου. Τα κουκιά πάλι δεν βγαίνουν....
είδωμεν...
Εχει ήδη γίνει με το PSI μία φορά.
Θα γίνει άλλη μία εντός ολίγου. Τα κουκιά πάλι δεν βγαίνουν....
feelthetroll
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επειδη μερικες ερωτησεις ειναι οντως τεκμηριωμενες να ρωτησω και εγω...εχει η μανα μ ενα μικρο ποσο 30000 σε ελληνικη τραπεζα..εχω εναν λογαριασμο σε ξενη χωρα με ψιχουλα μεσα..ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να τα μεταφερω?μεσω τραπεζης?τι θα πληρωσω?θα πουν τπτ στην μανα μ μετα που τα στελνει ετσι στο γιο της σε ενα ξενο λογαριασμο?
αν τα παρω σε μαυρη σακουλα(χαχα) κ τα παω στην χωρα την ξενη.θα μου πει κανενας που τα βρηκες?επισης και καλα πρεπει να δηλωνω τοκους εδω?υπαρχει περιπτωση να βρουν ποτε εναν τετοιο λογαριασμο?
αν τα παρω σε μαυρη σακουλα(χαχα) κ τα παω στην χωρα την ξενη.θα μου πει κανενας που τα βρηκες?επισης και καλα πρεπει να δηλωνω τοκους εδω?υπαρχει περιπτωση να βρουν ποτε εναν τετοιο λογαριασμο?
τύπε , αν σου βρουν τη μαύρη σακκούλα , αποχαιρέτα τα λεφτουδάκια σου.καλύτερα να συμβουλευτής τραπεζικό , άνθρωπο της εμπιστοσύνης σου..επειδη μερικες ερωτησεις ειναι οντως τεκμηριωμενες να ρωτησω και εγω...εχει η μανα μ ενα μικρο ποσο 30000 σε ελληνικη τραπεζα..εχω εναν λογαριασμο σε ξενη χωρα με ψιχουλα μεσα..ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να τα μεταφερω?μεσω τραπεζης?τι θα πληρωσω?θα πουν τπτ στην μανα μ μετα που τα στελνει ετσι στο γιο της σε ενα ξενο λογαριασμο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις