alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ούτε μια στο εκατομμυριο.
Εχει ήδη γίνει με το PSI μία φορά.
Θα γίνει άλλη μία εντός ολίγου. Τα κουκιά πάλι δεν βγαίνουν....
Εχει ήδη γίνει με το PSI μία φορά.
Θα γίνει άλλη μία εντός ολίγου. Τα κουκιά πάλι δεν βγαίνουν....
Ετσι λέγανε και στην Κύπρο για το κούρεμα των καταθέσεων.
Ούτε μία στο εκατομμύριο.
τύπε , αν σου βρουν τη μαύρη σακκούλα , αποχαιρέτα τα λεφτουδάκια σου.καλύτερα να συμβουλευτής τραπεζικό , άνθρωπο της εμπιστοσύνης σου..
μεγάλε , πολύ τεκμηριωμένες απαντήσεις , μην περιμένεις.μπορεί να παρακολουθούν και εισαγγελείς.εννοω ρε φιλε να τα παρω σπαστα...μεχρι 5000 νομιζω ειναι που μπορεις να εχεις μαζι σου στην τσεπη..θα παρω 4 ατομα κ κομπλε..απλα ρωταω αν κανενας γνωριζει καθως πολλοι απαντανε σε τετοια θεματα πολυ τεκμηριωμενα..σαφως κ πριν το κανω θα ρωτησω εμπιστο λογιστη κτλ..αλλα μια ιδεα απο δω δεν με χαλαει..
μεγάλε , πολύ τεκμηριωμένες απαντήσεις , μην περιμένεις.μπορεί να παρακολουθούν και εισαγγελείς.
Ελα ρε σοβαρευτείτε.... Να παρακολουθούν εισαγγελείς τις παπαριές που λέμε εδώ στο ΜΠΟΥ?
δεν νομίζω ότι είναι παπαριές αυτά που ρωτάει ο τύπος ποδολάγνε. αδήλωτο χρήμα, πόθεν έσχες , φοροδιαφυγή κλπ. καλά , εσύ αυτά τα έχεις για τα παπάρια σου;Ελα ρε σοβαρευτείτε.... Να παρακολουθούν εισαγγελείς τις παπαριές που λέμε εδώ στο ΜΠΟΥ?
Δεν υπηρχε καποιο μελος εδω μεσα που δηλωνε εισαγγελεας πριν καιρο?Ελα ρε σοβαρευτείτε.... Να παρακολουθούν εισαγγελείς τις παπαριές που λέμε εδώ στο ΜΠΟΥ?
νομιμοτα ειναι αυτα τα χρηματα στο λογαριασμο οποτε ας παρακολουθουν..απλα θελω να τα βγαλω εξω γιατι εδω τραβα τραβα σε χαρατσια κτλ πεφτει συνεχως..ενω αν ειναι εξω θα προσαρμοστω με τα λιγοστα που βγαζω..απλα θελω τον πιο φθηνο τροπο να αλλαξουν χωρα κ ονομα..χαχα
ναι εγώ.σε ένα τρόμπα που δήλωνε του υπουργείου οικονομικών.Δεν υπηρχε καποιο μελος εδω μεσα που δηλωνε εισαγγελεας πριν καιρο?
ο ποδολάγνος έχει αδήλωτο χρήμα - φοροδιαφυγή - πρόβλημα στο πόθεν έσχες κλπ, κατασκευαστής γαρ
εμένα εννοείς;ναι εγώ.σε ένα τρόμπα που δήλωνε του υπουργείου οικονομικών.
τιμή πώλησης και αναγραφόμενη στο συμβόλαιο τιμή ήταν ίδια; εικονικά πήρες; ο μπογιατζής της υπό ανέγερση οικοδομής έβαφε και το σπίτι σου;Ο ποδολάγνος έχει όλο το χρήμα νόμιμα δηλωμένο και έχει πληρώσει όλους τους φόρους.
Κομπρέντε?
δεν θυμάμαι το όνομα πεζοπόρε. αν ήσουν εσύ , ναι έσενα εννοώ.αν δεν ήσουν εσύ , δεν εννοώ εσένα.εμένα εννοείς;
Δεν εισαι ομως?ναι εγώ.σε ένα τρόμπα που δήλωνε του υπουργείου οικονομικών.
τιμή πώλησης και αναγραφόμενη στο συμβόλαιο τιμή ήταν ίδια; εικονικά πήρες; ο μπογιατζής της υπό ανέγερση οικοδομής έβαφε και το σπίτι σου;
και εγώ ποδολάγνε. αλλά εγώ λέω να κάτσω στην ελλαδάρα, το νέο eldorado!Ο ποδολάγνος έχει όλο το χρήμα νόμιμα δηλωμένο από τις εδω δραστηριότητες και έχει πληρώσει όλους τους φόρους.
Τα μόνα αδήλωτα κέρδη είναι αυτά από τις διεθνείς συναλλαγές που έχω κάνει και τα οποία έχουν φορολογηθεί ήδη από το αμερικανικό IRS.
Αρνούμαι κατηγορηματικά να πληρώσω δευτερη φορά φόρο για το ίδιο πράγμα στην Ελλάδα.
Αυτό θα θελήσουν να μου κάνουν για αυτό μετανστεύω.
Κομπρέντε?