Νέα

Πολυεπιχειρηματικότητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.361
Πόντοι
786
Αναγκαστικά όχι. Όλοι θέλανε στην αντικειμενική.

Με τα συνεργεια και τους προμηθευτές που συνεργαζόμουν είχα ξεκάθαρη σχέση. Τους γαμούσα στο παζάρι αλλά πλήρωνα πάντα στην ώρα μου και κασέρι.
άρα απέκρυβες έσοδα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
άρα απέκρυβες έσοδα

Καλά ρε μαλακας είσαι?

Ποιος δεν?

Μη στεναχωριέσαι όμως κι ήμουν με το χέρι στην τσέπη συνέχεια. Συνάφειες για να κλεισω βιβλία,  λαδώματα ...

Αν πας με το σταυρό στο χέρι σε αυτή τη δουλειά, σε έχουν γαμήσει οι πάντες.

ΑΠό τα μαστόρια μέχρι τους υπάλληλους στις πολεοδομίες και στις εφορίες.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.361
Πόντοι
786
   Καλά ρε μαλακας είσαι?

Ποιος δεν?

Μη στεναχωριέσαι όμως κι ήμουν με το χέρι στην τσέπη συνέχεια. Συνάφειες για να κλεισω βιβλία,  λαδώματα ...

άρα μη λες ότι όλα τα χρήματά σου είναι φορολογημένα. και ζήτα συγνώμη

feelthetroll

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
σιγα μην τα γυρισει και πισω ρε τυπε που θα σου ζητησει και συγγνωμη..

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
γεια σας εγω που ειμαι ανεργος ,πριν λιγες μερες δηλωμενος και στον οαεδ απλα δεν εκανα ανανεωση και με διεγραψαν,εχω στην ακρη 20000 ευρω εχω και λογαριασμο στην τραπεζα απλα εχω ενα δεκαευρω μεσα για να μεινει ενεργος ,φορολογικη δηλωση δεν κανω ,μπορω να παω μια μερα να τα καταθεσω ή θα παω κορυδαλο

feelthetroll

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας εγω που ειμαι ανεργος ,πριν λιγες μερες δηλωμενος και στον οαεδ απλα δεν εκανα ανανεωση και με διεγραψαν,εχω στην ακρη 20000 ευρω εχω και λογαριασμο στην τραπεζα απλα εχω ενα δεκαευρω μεσα για να μεινει ενεργος ,φορολογικη δηλωση δεν κανω ,μπορω να παω μια μερα να τα καταθεσω ή θα παω κορυδαλο

αν αυτα ειναι χρηματα που αποταμιευες τοσο καιρο απο την ΝΟΜΙΜΗ δουλεια σου δεν θα χεις κανενα προβλημα(βαση τεκμηριων βλεπεις τι μπορεις να δικαιολογησεις σαν αποταμιευση)..αλλα αν τα βαλεις σπαστα λογικα κανενας δεν θα ασχοληθει..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Τρελος εισαι?
Μακρια απο τα ρουφιανοκαργιολια!

feelthetroll

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
βαλτα στο σεντουκι τοτε ή σε ασφαλες μερος..ή σε θυριδα..αν τα βαλεις σπαστα  μικρα μικρα ποσα κανενας δεν θα ασχοληθει..απλα αν σοβαρεψουν τα πραγματα ή σε ψαξουν ποτε για φοροδιαφυγη θα το ανακαλυψουν..τι δουλεια κανεις τυπε?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
το θεμα ειναι οτι δουλευω χωρις ενσημα ουτε ασφαλεια,πως θα τα εχω ασφαλη αυτα τα λεφτα
Φιλε μου αυτοι μπορουν μετα να σου πουν οτι τα εβγαλες και απο ναρκωτικα τα λεφτα σου.......που ξερεις.....
Κρυψτα σπιτι σου καλα-μην πεις σε κανεναν για αυτα τα λεφτα......παρε και κανα οπλο.....οτι μπορεις......

Αν τα βαλεις στην τραπεζα μπορει να μαθει και η εφορια για τα λεφτα σου + οτι μπορουν να ανοιγουν λογαριασμους χωρις ειδικη αδεια κλπ......

ΠΡΟΣΟΧΗ....

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
   Καλά ρε μαλακας είσαι?

Ποιος δεν?

στις πολεοδομίες; τι λες τώρα; εκεί είναι άγιοι άνθρωποι. :grin:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
επειδη μερικες ερωτησεις ειναι οντως τεκμηριωμενες να ρωτησω και εγω...εχει η μανα μ ενα μικρο ποσο 30000 σε ελληνικη τραπεζα..εχω εναν λογαριασμο σε ξενη χωρα με ψιχουλα μεσα..ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να τα μεταφερω?μεσω τραπεζης?τι θα πληρωσω?θα πουν τπτ στην μανα μ μετα που τα στελνει ετσι στο γιο της σε ενα ξενο λογαριασμο?

αν τα παρω σε μαυρη σακουλα(χαχα) κ τα παω στην χωρα την ξενη.θα μου πει κανενας που τα βρηκες?επισης και καλα πρεπει να δηλωνω τοκους εδω?υπαρχει περιπτωση να βρουν ποτε εναν τετοιο λογαριασμο?
Αν η μανα σου δικαιολογει τα 30 πες της να στα κανει δωρεα ... η μπες κ εσυ συνδικαιουχος στον λογαριασμο της
Χωρισ δωρεα , ανοιχτε κ εναν κοινο λογαριασμο να τα πατε εξω διοτι εδω δεν ειναι ασφαλη 100%

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Καλησπερα σε ολους τους μπουρδελιαρηδες , στουντιακιδες και call girlακηδες σας το ξαναλεω οταν μιλαμε επιχειρηματικα πρεπει να με φωναζεται........γιατι το μουνι καλο ειναι αλλα για να το γαμας για παντα χρειαζεται επιχειρηματικοτητα.....!
Λοιπον φιλε μου ακου στην Ελλαδιτσα της κρισεως του μνημονιου και του φραπε παιζουν μπαλα πολυ καλα αυτη την στιγμη δυο πραγματα.1.εστιαση 2.τουρισμος Αλλα εστιαση για να ανοιξεις πρεπει να γνωριζεις και να παιζεις σωστα δλδ πας σε περιοχες που ανεβαινουνε ανοιγεις δουλευεις ενα με εναμιση χρονο και μετα το εχεις πουλησει.αυτο ειναι κανονας αλλα πρεπει να ξερεις την δουλεια.Γνωστος μου ανοιξε σουβλατζιδικο κυριλε δουλευε γαματα για ενα χρονο με τζιρο 1.5 εκατομμυριο και το πουλησε τωρα και ανοιξε σε αλλη περιοχη.Τωρα για τον τουρισμο μπορεις να παιξεις διαφορετικα μπαλα που ειναι και πιο λιανα τα πραγματα.Φετος ο τουρισμος στην Ελλαδα ειχε αυξηση κ μην ακους το κλαμα τους γιατι ο ελληνας δεν κονομαει ποτε παντα κλαμα.Οσο η γραφικη παρασταση της ελλαδας θα πεφτει τοσο θα ανεβαινει κ ο τουρισμος της.ΑΝ παρατηρησες φετος ηρθαν και ενα καρο διασημοι παγκοσμιως στα νησια μας.Εγω θα σουλεγα να κοιταξεις για τουρισμο δλδ παρε το κεφαλαιο σου και χωρισετο σε δεκα greekislands κανε και ενα σαιτ ωραιο οργανωσου για δωματια μιλαω μονο και πουλα μια εξυπνη ιδεα και καινουρια στον τουριστα να ερχεται στα νησια.υπνο θα πουλας τιποτα αλλο.......Θελη σκεψη και σταθερα βηματα!καλη συνεχεια!!!!!!!!!!!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
σπασε το κεφαλαιο σου σε πολλα νησια με την ιδια δραστηριοτητα ομως η πολυεπιχειρηματικοτητα σου!

Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ Π-Α-Ρ-Α-Γ-Ε-Ι (ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..) ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΕΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ , ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ.

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
 Ο ποδολάγνος έχει όλο το χρήμα νόμιμα δηλωμένο από τις εδω δραστηριότητες και έχει πληρώσει όλους τους φόρους.

Τα μόνα αδήλωτα κέρδη είναι αυτά από τις διεθνείς συναλλαγές που έχω κάνει και τα οποία έχουν φορολογηθεί ήδη από το αμερικανικό IRS.

Αρνούμαι κατηγορηματικά να πληρώσω δευτερη φορά φόρο για το ίδιο πράγμα στην Ελλάδα.

Αυτό θα θελήσουν να μου κάνουν για αυτό μετανστεύω.

Κομπρέντε?

Ποδολάγνε καλά κάνεις και αρνείσαι να πληρώσεις δεύτερη φορά φόρο.
Εγω αρνούμαι να πληρώσω και πρώτη φορά .. Οσο σκέφτομαι ότι τα λεφτά θα πάνε για να αποπληρωθεί η BMW του βενιζέλου, τα 400 χιλ. του καψή κτλ  .. δεν βγαίνουν τα ρημάδια απο την τσέπη.. αρνούνται .
Πάντως πιστεύω ότι η επόμενη 30 ετία θα είναι αυτή των επιχειρηματιών .
Αν κάνεις ένα ικανοποιητικό τζίρο στην επιχείρηση , χωρίς όμως να δίνεις και πολλά -  πολλά στην εφορία , θα έρθουν οι τράπεζες μόνες και θα δίνουν λεφτά (χρηματοδότηση ) .

Ενας κλάδος που θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ είναι αυτός των τροφίμων ... στο μέλλον ...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
καμιά καινούργια ιδέα τώρα που ειναι και της μόδας???  ..... :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories