Νέα

POLL Νέα ταυτότητα - θα την πάρουμε ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 626
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουρια ή Παλια ?

• Θα παρω την καινουρια

Ψήφοι: 223 69,0%
  • Θα κρατησω το μπλε κωλοχαρτο

Ψήφοι: 100 31,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    323
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Θα αντιδράσει ολόκληρος ο πλανήτης... μάλιστα. Ποιός πλανήτης, ακριβώς; Γιατί, αν μιλάς για τη Γη, σου έχω άσχημα νέα... τουλάχιστον το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού, ΗΔΗ ζεί σε συνθήκες Οργουελικής δυστοπίας, και μια ταυτότητα με τσιπάκι είναι το λιγότερο απο τα θέματα που έχουν, αν δεν έχει ΗΔΗ γίνει εκεί... ένα άλλο περίπου 15% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει τόσα εσωτερικά πολιτικά, πολιτισμικά, θρησκευτικά και κοινωνικά προβλήματα, που, πραγματικά, θα έκαναν τούμπες για μια τέτοια ταυτότητα, που θα τους έλυνε ένα σημαντικό ποσοστό απο τα προβλήματά τους. Ένα άλλο 25-30% του πληθυσμού είτε δέχεται ευχαρίστως, είτε ήδη έχει μιας μορφής ηλεκτρονική ταυτότητα. Μένει το ποσοστό των μουσουλμάνων και εμείς, που δεν θέλουν τις ταυτότητες για θρησκευτικούς κυρίως λόγους. Και, λέω "κυρίως" για να μην πω "αποκλειστικά". Ακόμα και όσοι δεν το λένε αρχικά, το αναφέρουν όταν τα υπόλοιπα επιχειρήματα βρούν τοίχο λογικής.
Για ποιόν πλανήτη λοιπόν μιλάμε;
Εντάξει είσαι ξεκάθαρα είσαι κουλικος και υπέρ των νέων ταυτοτήτων αλλά πίστεψέ με δε θα σου περάσει ούτε εσένα ούτε όσων είναι σα εσενα.Ο κόσμος θα κάνει επανάσταση και δε θα πετύχουν αυτό που θέλουν ούτε εσείς οι υποστηρικτές ούτε η κυβέρνηση.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.477
Πόντοι
6.946
Τελικά τύποι, υπαρχει τροπος προστασίας αν γίνει Γ' παγκοσμιος πόλεμος;

Αν κυκλοφορούμε με αλουμινοχαρτο στο κεφάλι, θα μπορούν οι δορυφόροι να μας γεωεντοπιζουν μέσω του chip της ταυτότητας;

Ξέρουμε ότι αν δεν περιέχει το chip τον ΑΦΜ, θα είμαστε ασφαλείς, δεν θα μας εντοπίζουν, αν τον έχει όμως;

Θα μπορούν μελλοντικά να προσθέσουν στοιχεία στο chip; Όπως, μέγεθος πουλιού (που εγώ είμαι μικροτσουτσουνος ) ή ακόμα και ριγανη (να νοστιμεψουν τα chips) ;

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.587
Πόντοι
1.406
Εντάξει είσαι ξεκάθαρα είσαι κουλικος και υπέρ των νέων ταυτοτήτων αλλά πίστεψέ με δε θα σου περάσει ούτε εσένα ούτε όσων είναι σα εσενα.Ο κόσμος θα κάνει επανάσταση και δε θα πετύχουν αυτό που θέλουν ούτε εσείς οι υποστηρικτές ούτε η κυβέρνηση.

Εταιρία στην Σουηδία ξεκίνησε την εμφύτεση RFID chips στους υπαλλήλους της​

https://techmaniacs.gr/eteria-stin-...ips-stous-ypallilous-tis-ine-asfales-83877-2/

Ετοιμασου :sunglasses:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Εταιρία στην Σουηδία ξεκίνησε την εμφύτεση RFID chips στους υπαλλήλους της​

https://techmaniacs.gr/eteria-stin-...ips-stous-ypallilous-tis-ine-asfales-83877-2/

Ετοιμασου :sunglasses:
Δε θα περάσει στις θρησκευόμενες χώρες αυτό εμείς είμαστε χριστιανοί θα αντιδράσουμε σε αυτό,αυτά τα πράγματα είναι του διαβόλου,στη Σουηδία είναι Ανηθικοι οι άνθρωποι όπως και στη Αμερική δε πιστεύουν καν σε θεό.Επισης σε παρακαλώ με με προκαλείς και σε βρίζω,Σαρεσει δλδ εσένα τα μεγάλα αφεντικά να ξέρουν τη ζωή σου?τι σαρεσει δλδ από όλο αυτό?σε παρακαλώ πολύ δλδ ξυπνά λίγο.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.587
Πόντοι
1.406
Δε θα περάσει στις θρησκευόμενες χώρες αυτό εμείς είμαστε χριστιανοί θα αντιδράσουμε σε αυτό,αυτά τα πράγματα είναι του διαβόλου,στη Σουηδία είναι Ανηθικοι οι άνθρωποι όπως και στη Αμερική δε πιστεύουν καν σε θεό.Επισης σε παρακαλώ με με προκαλείς και σε βρίζω,Σαρεσει δλδ εσένα τα μεγάλα αφεντικά να ξέρουν τη ζωή σου?τι σαρεσει δλδ από όλο αυτό?σε παρακαλώ πολύ δλδ ξυπνά λίγο.
Ο θεος πεθανε τυπε :hi:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Τι αλλο πρεπει να συμβει σε αυτη τη χωρα.
Τη μια ψηφιζουν το δεδηλωμενο αθεο, την αλλη το αλλαζονικο καθικι που τα κανει ολα τελεια, και κοντευει να διαλυθει η χωρα.
Έρχεται και το Κασελάκι ... :gay:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ο θεος πεθανε τυπε :hi:
Αυτά τα λες εσύ που είσαι άπιστος,θα μου πεις δε έχεις και άδικο με αυτά που συμβαίνουν γυναικοκτονιες όλη τη ώρα,πετάνε άνθρωπο με ειδικές ανάγκες στη θάλασσα και πνίγεται σκοτώνουν οπαδοι ομαδων τον Άλκη τον Μιχάλη,τι ψυχή θα παραδώσουν όλοι αυτοί ρε πουστη μου ήθελα να ήξερα όμως να ξέρεις ο θεός μπορεί να επιτρέπει όλα αυτά τα άσχημα αλλά να εξαθλιωθεί η χώρα μας και να γνωρίζουν τα μεγάλα αφεντικά τι κάνουμε στη ζωή μας δε θα το δεχτεί.Δε έχουν το δικαίωμα τα μεγάλα αφεντικά να ξέρουν τίποτα για τον κόσμο,είναι προσωπικά δεδομένα τέλος.Σε παρακαλώ μη με νευριάζεις κρίμα είναι.Σκεψου το πιο απλό αν γίνει κάτι τέτοιο θα ξέρουν τα μεγάλα αφεντικά τι κάνεις εσύ στη ζωή σου,δες το κακό αυτό για τη πάρτη σου αν δε το βλέπεις για τους άλλους συνανθρώπους σου.Μη γίνεσαι και εσύ διάολος και ξεφεύγεις από το δρόμο του Θεού,Θεός υπάρχει μπορεί να μη φαίνεται ότι υπάρχει με στα που γίνονται αλλά υπάρχει να ξέρεις,εγώ οταν πάω στη εκκλησία πάντα ηρεμω και με συγκλονίζει αυτή η ηρεμία που σου δίνουν οι εικόνες των αγίων.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Στην Ελλάδα πρέπει να ανήκεις σε κόμμα αλλιώς δε ζεις. Μερικοί το παίζουν διπλό ταμπλό, γλείφουν σε δύο αφεντικά. Το εμφυτεύσιμο τσιπ θα λύσει αυτό το πρόβλημα, να μην πηγαίνει ο κόσμος δεξιά-αριστερά. Να έχει τη μάρκα του κόμματος εμφυτευμένη όπως τα βόδια το ενώτιο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Στην Ελλάδα πρέπει να ανήκεις σε κόμμα αλλιώς δε ζεις. Μερικοί το παίζουν διπλό ταμπλό, γλείφουν σε δύο αφεντικά. Το εμφυτεύσιμο τσιπ θα λύσει αυτό το πρόβλημα, να μην πηγαίνει ο κόσμος δεξιά-αριστερά. Να έχει τη μάρκα του κόμματος εμφυτευμένη όπως τα βόδια το ενώτιο.
Δε συμφωνώ είναι γαϊδούρια να ξέρουν τα μεγάλα αφεντικά τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος είτε σε κόμμα είτε σε οτιδήποτε,είμαι λάθος,τα μαγκάλια αφεντικά να κοιτάνε τη δουλειά τους δε έχουν δικαίωμα να ξέρουν τι κάνει ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
Αυτά τα λες εσύ που είσαι άπιστος,θα μου πεις δε έχεις και άδικο με αυτά που συμβαίνουν γυναικοκτονιες όλη τη ώρα,πετάνε άνθρωπο με ειδικές ανάγκες στη θάλασσα και πνίγεται σκοτώνουν οπαδοι ομαδων τον Άλκη τον Μιχάλη,τι ψυχή θα παραδώσουν όλοι αυτοί ρε πουστη μου ήθελα να ήξερα όμως να ξέρεις ο θεός μπορεί να επιτρέπει όλα αυτά τα άσχημα αλλά να εξαθλιωθεί η χώρα μας και να γνωρίζουν τα μεγάλα αφεντικά τι κάνουμε στη ζωή μας δε θα το δεχτεί.Δε έχουν το δικαίωμα τα μεγάλα αφεντικά να ξέρουν τίποτα για τον κόσμο,είναι προσωπικά δεδομένα τέλος.Σε παρακαλώ μη με νευριάζεις κρίμα είναι.Σκεψου το πιο απλό αν γίνει κάτι τέτοιο θα ξέρουν τα μεγάλα αφεντικά τι κάνεις εσύ στη ζωή σου,δες το κακό αυτό για τη πάρτη σου αν δε το βλέπεις για τους άλλους συνανθρώπους σου.Μη γίνεσαι και εσύ διάολος και ξεφεύγεις από το δρόμο του Θεού,Θεός υπάρχει μπορεί να μη φαίνεται ότι υπάρχει με στα που γίνονται αλλά υπάρχει να ξέρεις,εγώ οταν πάω στη εκκλησία πάντα ηρεμω και με συγκλονίζει αυτή η ηρεμία που σου δίνουν οι εικόνες των αγίων.
ρε τύπε εσύ δεν ευχόσουν κάτι ψόφους το πρωί? :confused:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.587
Πόντοι
1.406
:cry::cry:
Αν και ειμαι σκληροπετσο γομαρι με συγκινησες λιγο τωρα...Κυριακη θα παω λειτουργεια ,θα φαω και αντιδωρο :priest:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αν και ειμαι σκληροπετσο γομαρι με συγκινησες λιγο τωρα...Κυριακη θα παω λειτουργεια ,θα φαω και αντιδωρο :priest:
να πας και να γινεις σωστος χριστιανος αυτο που θελουν να κανουν τα μεγαλα αφεντικα ειναι του διαβολου,δε ξερω γιατι τους υποστηριζεις μαλλον εισαι φραγκατος αν υποθεσω πως σε λενε και βασιλοφρων αλλα εχετε λιγο χριστιανοσυνη μεσα σου,ειναι τραγικο εστω και τα μεγαλα αφεντικα να ξερουν για τον απλο κοσμακι τι κομμα ειναι υπερ και οτι αλλο γενικα για τη ζωη του.Αν εισαι εστω και λιγο χριστιανος ακομα και λεφτας να εισαι δε πρεπει να εισαι υπερ σε ολο αυτο.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.587
Πόντοι
1.406
να πας και να γινεις σωστος χριστιανος αυτο που θελουν να κανουν τα μεγαλα αφεντικα ειναι του διαβολου,δε ξερω γιατι τους υποστηριζεις μαλλον εισαι φραγκατος αν υποθεσω πως σε λενε και βασιλοφρων αλλα εχετε λιγο χριστιανοσυνη μεσα σου,ειναι τραγικο εστω και τα μεγαλα αφεντικα να ξερουν για τον απλο κοσμακι τι κομμα ειναι υπερ και οτι αλλο γενικα για τη ζωη του.Αν εισαι εστω και λιγο χριστιανος ακομα και λεφτας να εισαι δε πρεπει να εισαι υπερ σε ολο αυτο.
εὐκοπώτερόν ἐστιν κάμηλον διὰ τρυμαλιᾶς ῥαφίδος διελθεῖν ἢ πλούσιον εἰς τὴν βασιλείαν τοῦ θεοῦ εἰσελθεῖν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
κάτι για καμήλες ειπε

στάνταρ Άραβας φραγκάτος με πετρέλαια

Βασιλοφρων13

Σεβαστός