Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ξεροχινο με τραμπουκα κοστακι27 σε ατακτο ξεβρακοκεφαλο πιρφοροναυαρχο!!!
Τραγουδα οσο μπορεις ακόμη..Πίσω από το PC όλοι εισαστε μαγκακια...Για την ταμπακιερα όμως τσιμουδια..
:rockon: :rockon: :rockon:,μύστη μου ο τύπος αποδείχτηκε φανατικός πιρφόρος και τώρα δεν προλαβαίνει να τρώει τις φάπες του  :s&m_1: :s&m_1:,τον ξεφτιλίσαμε και στο θρεντ που υπερασπίζεται με ''δήθεν'' επιχείρηματα  :jerking: :jerking:.Κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ έχει καταντήσει πλέον  :tickedoff: :headbang:,τόσο καιρό έλεγε τα παραμύθια του εδώ μέσα και τώρα δεν ξέρει τι να πρωτοκαλύψει  :jerking: :jerking: :jerking:
Μ'εσενα θα τα πούμε το καλοκαιρι,μη βιαζεσαι..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:rockon: :rockon: :rockon:,μύστη μου ο τύπος αποδείχτηκε φανατικός πιρφόρος και τώρα δεν προλαβαίνει να τρώει τις φάπες του  :s&m_1: :s&m_1:,τον ξεφτιλίσαμε και στο θρεντ που υπερασπίζεται με ''δήθεν'' επιχείρηματα  :jerking: :jerking:.Κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ έχει καταντήσει πλέον  :tickedoff: :headbang:,τόσο καιρό έλεγε τα παραμύθια του εδώ μέσα και τώρα δεν ξέρει τι να πρωτοκαλύψει  :jerking: :jerking: :jerking:

Mυστη μου ομως εχεις και εσυ πολυ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ πυρφοριας... που δε ξεπλενεται εύκολα.
Και μια φορά πυρφόρος, για πάντα πυρφόρος...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Mυστη μου ομως εχεις και εσυ πολυ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ πυρφοριας... που δε ξεπλενεται εύκολα.
Και μια φορά πυρφόρος, για πάντα πυρφόρος...

Όλοι έχουμε πιρφορίσει κατά διαστήματα μύστη  :rockon: :rockon:,το θέμα είναι να μην κρυβόμαστε γι αυτά που έχουμε κάνει και να επανέλθουμε από την γρίπη της πιρφοριάς  :grin: :grin:.Εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα,ένας αμετανόητος πιρφόρος που τραμπουκίζεται καθημερινά και συνεχίζει τα παραμύθια του :jerking: :jerking:,αύτος είναι ο αντμιραλ,αδιόρθωτη περίπτωση,ίσως να φταίει και η ηλικία του αλλά θα μπορούσε να πάει σε κανα ΚΑΠΗ να πουλήσει τα φούμαρά του,εδώ μέσα θα απαξιώνεται και θα φαπώνεται καθημερινά  :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όλοι έχουμε πιρφορίσει κατά διαστήματα μύστη  :rockon: :rockon:,το θέμα είναι να μην κρυβόμαστε γι αυτά που έχουμε κάνει και να επανέλθουμε από την γρίπη της πιρφοριάς  :grin: :grin:.Εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα,ένας αμετανόητος πιρφόρος που τραμπουκίζεται καθημερινά και συνεχίζει τα παραμύθια του :jerking: :jerking:,αύτος είναι ο αντμιραλ,αδιόρθωτη περίπτωση,ίσως να φταίει και η ηλικία του αλλά θα μπορούσε να πάει σε κανα ΚΑΠΗ να πουλήσει τα φούμαρά του,εδώ μέσα θα απαξιώνεται και θα φαπώνεται καθημερινά  :2funny: :2funny:

Μια φορα πυρφορος ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ πυρφόρος. Και εξηγούμαι : Αλλο να εχεις τον ιο της πυρφοριας που εκδηλώνεται αναλόγως των συνθηκών και άλλο να μη τον εχεις καθολου και να εισαι απολυτως υγιης και καθαρος.
Εσυ οχι μονο εισαι στην πρωτη κατηγορια, αλλα " αρρώστησες" και βαρια. Βαρυτατα. Αυτο δε φευγει ποτε. Το σημαδι της πυρφοριας παραμενει ανεξίτηλο. Και φυσικα θα υποτροπιασεις με την πρωτη ευκαιρια και ακομη χειροτερα. Αυτα που εκανες τοτε δεν εχουν προηγουμενο και. Να μη σηκωνεις ενα τηλεφωνο επειδη θα πεσει παντοφλα απο τη μπριζολα . Ντροπη των πορνων ....
Οχι και ΟΛΟΙ! Εγω πχ αν ποτε εκανα αυτα που εκανες εσυ θα ειχα εγκαταλειψει τα εγκοσμια απο τη ντροπη και την απαξιωση...

alouso

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
προς kostakis27 ερωτηση με το ζορι πηγες στο πν? εαν δεν σαρεσεις γιατι δεν φευγεις να ξεβρωμισει το πν?οι περισσοτεροι ιδιως στο πν ειναι αμορφωτοι και ρουφιανοι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Μια φορα πυρφορος ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ πυρφόρος. Και εξηγούμαι : Αλλο να εχεις τον ιο της πυρφοριας που εκδηλώνεται αναλόγως των συνθηκών και άλλο να μη τον εχεις καθολου και να εισαι απολυτως υγιης και καθαρος.
Εσυ οχι μονο εισαι στην πρωτη κατηγορια, αλλα " αρρώστησες" και βαρια. Βαρυτατα. Αυτο δε φευγει ποτε. Το σημαδι της πυρφοριας παραμενει ανεξίτηλο. Και φυσικα θα υποτροπιασεις με την πρωτη ευκαιρια και ακομη χειροτερα. Αυτα που εκανες τοτε δεν εχουν προηγουμενο και. Να μη σηκωνεις ενα τηλεφωνο επειδη θα πεσει παντοφλα απο τη μπριζολα . Ντροπη των πορνων ....
Οχι και ΟΛΟΙ! Εγω πχ αν ποτε εκανα αυτα που εκανες εσυ θα ειχα εγκαταλειψει τα εγκοσμια απο τη ντροπη και την απαξιωση...

Έχω ομολογήσει γι αυτή την πιρφοριά ιππότη  :rockon: :rockon:.Είχα τεράστια ανάγκη να γαμάω ακα εκείνη την περίοδο και αυτό με οδήγησε στην πιρφοριά,μιας και τότε δεν είχα ξεκινήσει ακόμα τα παράνομα εξτραδάκια στην πιάτσα.Ευτυχώς το σάιτ με οδήγησε στην λύτρωση και γιατρεύτηκα,νομίζω η πορεία μου μετά το επιβεβαιώνει.Σκέψου αν είχα εγκαταλέιψει τότε το πόρνιασμα τι κενό θα είχε τώρα το σάιτ  :grin: :grin:.Θα καταντούσα σαν τον ξεφτίλα τον αντμιραλ και σίγουρα θα είχα αυτοκτονήσει  :headbang: :headbang:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
προς kostakis27 ερωτηση με το ζορι πηγες στο πν? εαν δεν σαρεσεις γιατι δεν φευγεις να ξεβρωμισει το πν?οι περισσοτεροι ιδιως στο πν ειναι αμορφωτοι και ρουφιανοι

Ακριβώς γι αυτό μένω τύπε,γουστάρω την παρέα τους  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έχω ομολογήσει γι αυτή την πιρφοριά ιππότη  :rockon: :rockon:.Είχα τεράστια ανάγκη να γαμάω ακα εκείνη την περίοδο και αυτό με οδήγησε στην πιρφοριά,μιας και τότε δεν είχα ξεκινήσει ακόμα τα παράνομα εξτραδάκια στην πιάτσα.Ευτυχώς το σάιτ με οδήγησε στην λύτρωση και γιατρεύτηκα,νομίζω η πορεία μου μετά το επιβεβαιώνει.Σκέψου αν είχα εγκαταλέιψει τότε το πόρνιασμα τι κενό θα είχε τώρα το σάιτ  :grin: :grin:.Θα καταντούσα σαν τον ξεφτίλα τον αντμιραλ και σίγουρα θα είχα αυτοκτονήσει  :headbang: :headbang:

Mυστη ειμαστε αυστηροι μαζι σου ακριβως επειδη ησουν ενας σκληρος και αδιστακτος πορνος. ΕΠομενως αυτο ηταν μια δυσαρεστη εκπληξη.  :S
Εμεις δε λεμε να γαμησεις κα ιακα και οποσ ναναι. Αλλα να χανεσαι ολοκληρωτικα απο την πιατσα? Να απαξιωνεις ετσι και να μη σηκωνεις ενα τηλεφωνο?? Να φοβασαι την παντοφλα? Αυτα ολα δε δικαιολογονται απο καμια επιθυμια για υγιες σεξ. Δικαιολογουνται μονο απο hardcore και υψηλου επιπεδου  πυρφορια

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Έχω ομολογήσει γι αυτή την πιρφοριά ιππότη  :rockon: :rockon:.Είχα τεράστια ανάγκη να γαμάω ακα εκείνη την περίοδο και αυτό με οδήγησε στην πιρφοριά,μιας και τότε δεν είχα ξεκινήσει ακόμα τα παράνομα εξτραδάκια στην πιάτσα.Ευτυχώς το σάιτ με οδήγησε στην λύτρωση και γιατρεύτηκα,νομίζω η πορεία μου μετά το επιβεβαιώνει.Σκέψου αν είχα εγκαταλέιψει τότε το πόρνιασμα τι κενό θα είχε τώρα το σάιτ  :grin: :grin:.Θα καταντούσα σαν τον ξεφτίλα τον αντμιραλ και σίγουρα θα είχα αυτοκτονήσει  :headbang: :headbang:
Απ'ότι διαβαζω δεν θ'αργησει και πολύ αυτή η ωρα..Το ΝΝΑ θα εχει πολλή δουλειά μαζί σου σε λίγο..

alouso

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
προς admiral gr μια μικρη συμβουλη μην ασχολεισαι με τους εποπ ριχνεις το επιπεδο του αξιωματικου ο kostakis27 ειναιχαρακτηριστικο παραδειγμα εποπ χωρις παιδεια και σεβασμο Επειδη εκτος απο γαλονια φοραμε και παντελονια εαν εισαι μαγκας βρεστον και καντον μπαουλο στο ξυλο αυτο θα εκανα εγω

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885

Τύπε το εννοώ  :rockon: :rockon:,δεν υπάρχει άλλη λύση για τον πιρφόρο που τον καπελώνει η ελλεινίδα και δεν πηγαίνει να γαμήσει στα μπουρδέλα  :tickedoff: :headbang:,μόνο η αυτοκτονία του μένει  :orchestra: :sunglasses:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τύπε το εννοώ  :rockon: :rockon:,δεν υπάρχει άλλη λύση για τον πιρφόρο που τον καπελώνει η ελλεινίδα και δεν πηγαίνει να γαμήσει στα μπουρδέλα  :tickedoff: :headbang:,μόνο η αυτοκτονία του μένει  :orchestra: :sunglasses:

Μυστη ωστοσο εσυ το εκανες αυτο. Αν μαλιστα ρωτουσε κανεις ποιος ειναι ο πιο πυρφορος του σαιτ η ποιος εχει φτασει σε πιο υψηλο σημειο πυρφοριας, αβιαστα απαντα κανεις οτι ο κωστακης27. :S ο Ναύαρχος ουτε κατα διανοια να φτασει τετοιο επιπεδο

Επισκέπτης
Απ'ότι διαβαζω δεν θ'αργησει και πολύ αυτή η ωρα..Το ΝΝΑ θα εχει πολλή δουλειά μαζί σου σε λίγο..

Πάντως Ναύαρχε διακρίνω ἀπαράδεκτον χαλάρωσιν τῶν συνεκτικῶν δεσμῶν ἐν ταῖς τάξεσιν τῶν Ἐνόπλων Δυνάμεων καὶ σᾶς καλῶ εἰς ἄμεσον δράσιν.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Μυστη ωστοσο εσυ το εκανες αυτο. Αν μαλιστα ρωτουσε κανεις ποιος ειναι ο πιο πυρφορος του σαιτ η ποιος εχει φτασει σε πιο υψηλο σημειο πυρφοριας, αβιαστα απαντα κανεις οτι ο κωστακης27. :S ο Ναύαρχος ουτε κατα διανοια να φτασει τετοιο επιπεδο

Iππότη δεν περίμενα ποτέ τέτοιο ποστ από σενα  :S :S,να λες εσύ ότι είμαι πιρφόρος και μάλιστα περισσότερο από τον αντμιραλ  :o :o :tickedoff: :headbang:.Δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνεις αλλά υποτιμάς τον εαυτό σου με αυτό που λες και προσβάλεις και όλους τους μύστες που διαβάζουν το σάιτ.Άμα προτιμάς τον αντμιραλ από εμένα,συλληπητήρια για την κατάντια σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom