apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καραΞΕκολι τυπεκαρακολι δηλαδη
καραΞΕκολι τυπεκαρακολι δηλαδη
λοχιας στρατονομιας ελεγε τυπε
τυπε αυτα ηταν ωραια σκηνικα του μιστερ κωλοτουμπα εριναλογιωτομορτηπου τη θυμηθηκες και αυτη την κωλοτουμπα. το πηρε πισω μετα γιατι δε βγαινανε τα στοιχεια.
ηταν αλλο ενα απλο καθημερινο ξεβρακωμα..
οτι τον ερωτευτηκε μια εποπ ομως και την γαμουσε καθε νυχτα στο νοσοκομειο του στρατοπεδου δεν ηταν κωλοτουμπα.που τη θυμηθηκες και αυτη την κωλοτουμπα. το πηρε πισω μετα γιατι δε βγαινανε τα στοιχεια.
ηταν αλλο ενα απλο καθημερινο ξεβρακωμα..
τυπε να μου επιτρεψεις να επεμβω γιατι ξερω απο πρωτο χερι και ποδι οτι εριναλ και μπολντιμερ δεν ειναι καθολου το ιδιο προσωπο.τυπε αυτα ηταν ωραια σκηνικα του μιστερ κωλοτουμπα εριναλογιωτομορτη
οτι τον ερωτευτηκε μια εποπ ομως και την γαμουσε καθε νυχτα στο νοσοκομειο του στρατοπεδου δεν ηταν κωλοτουμπα.
οτι τον ερωτευτηκε μια εποπ ομως και την γαμουσε καθε νυχτα στο νοσοκομειο του στρατοπεδου δεν ηταν κωλοτουμπα.
τυπε σοβαρα?το πε κι αυτο ο γιωτομορτης?
ηταν μια απτις φαντασιωσεις που εχει πει τυπετυπε σοβαρα?το πε κι αυτο ο γιωτομορτης?
εχουν κατι υποτυπωδες τελος παντων.εχει νοσοκομειο μεσα στο στρατοπεδο? καλα που υπηρετει, KFOR? δεν ειναι Ι(4)φορ δηλαδη?
τυπε να μου επιτρεψεις να επεμβω γιατι ξερω απο πρωτο χερι και ποδι οτι εριναλ και μπολντιμερ δεν ειναι καθολου το ιδιο προσωπο.
τυπε ειναι η συμμοριαΗ εριναλ τον ξεβρακωσε ασχημα τον απολυτο
και απλα την εβγαλε τρελη και οτι ειμαστε ιδιο προσωπο
επειδη δεν τον συμφέρει !!!!
και επειδη δεν μπορει να τα βγαλει περα μονος του φωναζει τα φιλαρακια του
τον λοπεζ και τον νωντα να τον υπερασπιστουν. Μετα λεει εμενα παρκαδορο.
τυπε ειναι η συμμορια
κατσε να επιστρεψει και ο σφε με λαγουδακης γιωτοεριναλομορτη
εχουν κατι υποτυπωδες τελος παντων.
παρκομορτη τυπε ετσι παειΦωναξε τους να σε προστατεψουν τουιτερορομαντζοαπολυτε
γιατι δεν θα γλιτωσεις ευκολα
τελικα εμαθα δεν εχεις μονο γριες γκομενες.... και τους δουλευεις εδω
μπαγασακο !
παρκομορτη τυπε ετσι παει
οταν ο αρχηγος της συμμοριας δεχεται επιθεση επεμβαινουν
298 ΤΕ δικε μου ημουν,στην χωρα της σαμου,και ναι ειχαμε ενα υποτυπωδες νοσοκομειο,πιο πολυ σαν εξεταστηριο ηταν,αλλα ειχαμε νοσοκομο οχι νοσοκομα για αυτο και δεν γαμουσαμε σαν τον μπολντκατι υποτυπωδες μαλιστα μαλιστα. νομιζω ξετρυπωσαμε αλλον ενα αστρατευτο απολυτε
ιατρειο το λενε αυτο298 ΤΕ δικε μου ημουν,στην χωρα της σαμου,και ναι ειχαμε ενα υποτυπωδες νοσοκομειο,πιο πολυ σαν εξεταστηριο ηταν,αλλα ειχαμε νοσοκομο οχι νοσοκομα για αυτο και δεν γαμουσαμε σαν τον μπολντ
παρκομορτη τυπε ετσι παει
οταν ο αρχηγος της συμμοριας δεχεται επιθεση επεμβαινουν
298 ΤΕ δικε μου ημουν,στην χωρα της σαμου,και ναι ειχαμε ενα υποτυπωδες νοσοκομειο,πιο πολυ σαν εξεταστηριο ηταν,αλλα ειχαμε νοσοκομο οχι νοσοκομα για αυτο και δεν γαμουσαμε σαν τον μπολντ