on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
μεχρι ταξιαρχος (στρατος) αρχιπλοιαρχος (ναυτικο) ειναι ανωτεροι, απο αυτους και πανω ειναι ανωτατοι.
thanks!
μεχρι ταξιαρχος (στρατος) αρχιπλοιαρχος (ναυτικο) ειναι ανωτεροι, απο αυτους και πανω ειναι ανωτατοι.
Αρχηγε Εκτορ λοπεζ ,εισαι σιγουρος ?μεχρι ταξιαρχος (στρατος) αρχιπλοιαρχος (ναυτικο) ειναι ανωτεροι, απο αυτους και πανω ειναι ανωτατοι.
Αρχηγε Εκτορ λοπεζ ,εισαι σιγουρος ?
Μηπως ο αρχιπλοιαρχος ειναι ανωτατος αξ/κος ?
Εκεί κολλάτε ρε σεις?Τα γαλόνια έχουν σημασία νομίζετε?Ξέρετε πόσους "ανώτατους" μουτζώνουμε και πόσους "κατώτερους" εκτιμούμε?Το έχω γράψει και παλαιότερα,προσωπικά με ενδιαφέρει η εκτίμηση των κατώτερων και όχι των ανώτατων...λεω απο αρχιπλοιαρχο και πανω ειναι ανωτατοι. Μαλλον δε το εθεσα καθαρα, μεχρι ενα βαθμο πριν απο αυτους ειναι οι ανωτεροι.
Εκεί κολλάτε ρε σεις?Τα γαλόνια έχουν σημασία νομίζετε?Ξέρετε πόσους "ανώτατους" μουτζώνουμε και πόσους "κατώτερους" εκτιμούμε?Το έχω γράψει και παλαιότερα,προσωπικά με ενδιαφέρει η εκτίμηση των κατώτερων και όχι των ανώτατων...
Εκεί κολλάτε ρε σεις?Τα γαλόνια έχουν σημασία νομίζετε?Ξέρετε πόσους "ανώτατους" μουτζώνουμε και πόσους "κατώτερους" εκτιμούμε?Το έχω γράψει και παλαιότερα,προσωπικά με ενδιαφέρει η εκτίμηση των κατώτερων και όχι των ανώτατων...
εμενα πάντα μου εκανε εντυπωση που οι ανώτατοι ειχαν καλύτερα σπιτια, κάθονταν σε ξεχωριστα τραπεζια και είχαν καλύτερη εξυπηρέτηση γενικοτερα. Και τοσα χρονια ουτε που εψαξα ιδιαιτερα να μαθω ποιοι ήταν αυτοι οι ανώτατοι.
τριγυριζεις σε ΣΟΑ και λεσχες αξιωματικων και τα ξερεις αυτα?
Το παραβλέπω μέρα που είναι....ποιος κολλαει και ποιος νομιζει ρε παιχτη? μια ερωτηση εκανε το κοριτσι και ελαβε μια απαντηση. Ευκαιρια εψαχνες να πεις τη σοφια σου παλι?
Δικια μας κι εσύ ή παραθέριζες?δεν ξερω τι ειναι τα ΣΟΑ, και (μη γελασεις) οι λέσχες αξιωματικών
αλλα ήμουν 2 καλοκαιρια στη ΝΒΝΕ.
Το παραβλέπω μέρα που είναι....Δικια μας κι εσύ ή παραθέριζες?
Τι είναι αυτό ρε φίλε? Βαθμός?
Το παραβλέπω μέρα που είναι....Δικια μας κι εσύ ή παραθέριζες?
δεν ξερω τι ειναι τα ΣΟΑ, και (μη γελασεις) οι λέσχες αξιωματικών
αλλα ήμουν 2 καλοκαιρια στη ΝΒΝΕ.
Τύπε σε κόβω αρκετά πορωμένο με το Π.Ν .Αν είσαι από ΣΧΟΛΗ ΔΟΚΙΜΩΝ αδικείσαι που δεν έχεις πάει Ο.Υ.Κ .Σίγουρα θα σου ταίριαζε.Τώρα αν είσαι τίποτα από ΣΣΑΣ,ΣΑΝ καλύτερα μην μιλάς για ναυτικόΧρόνια πολλά και σε σένα.Παραβλέποντας το υβρεολόγιο που χρησιμοποίησες,θα σου πω ότι είμαι μονιμος και ανώτερος Αξ/κος.Και ναι,γουστάρω που είμαι στο ΠΝ γι'αυτό έχω και το θυρεό του αβατάρ.Α,χαιρετάω και την Ελληνική Σημαία ,αν δε σε πειράζει....Το ότι κοντεύει να γινει μπουρδέλο όπως και οι υπόλοιπες ΕΔ,σίγουρα δεν οφείλεται σε μας,αλλά στα κατακάθια που ανέφερες κι εσυ...
Τύπε σε κόβω αρκετά πορωμένο με το Π.Ν .Αν είσαι από ΣΧΟΛΗ ΔΟΚΙΜΩΝ αδικείσαι που δεν έχεις πάει Ο.Υ.Κ .Σίγουρα θα σου ταίριαζε.Τώρα αν είσαι τίποτα από ΣΣΑΣ,ΣΑΝ καλύτερα μην μιλάς για ναυτικό
Κάτι σαν βαθμός φίλε μου .Βασικά είναι ένα κόλπο του συστήματος για να μονιμοποιούνται κάποιοι από την πίσω πόρτα και να τους κάνουν και αξιωματικούς με το καλημέρα .Αν έχεις ένα πολύ μεγάλο βίσμα σου προτείνω να το παλέψεις κι εσύ .Θα το παίζεις και αξιωματικός του Π.Ν,θα κοροιδεύεις και την κοινωνία ότι και καλά δουλεύεις.
ΣΝΔ και αστο να παει..Είπαμε ,μέρα που είναι....Τύπε σε κόβω αρκετά πορωμένο με το Π.Ν .Αν είσαι από ΣΧΟΛΗ ΔΟΚΙΜΩΝ αδικείσαι που δεν έχεις πάει Ο.Υ.Κ .Σίγουρα θα σου ταίριαζε.Τώρα αν είσαι τίποτα από ΣΣΑΣ,ΣΑΝ καλύτερα μην μιλάς για ναυτικό
ο καθενας πρεπει να ειναι περηφανος για το επαγγελμα του.
δεν σημαινει οτι ειναι και πορωμενος.