Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μεχρι ταξιαρχος (στρατος) αρχιπλοιαρχος (ναυτικο) ειναι ανωτεροι, απο αυτους και πανω ειναι ανωτατοι.
Αρχηγε Εκτορ λοπεζ ,εισαι σιγουρος ?
Μηπως ο αρχιπλοιαρχος ειναι ανωτατος αξ/κος ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αρχηγε Εκτορ λοπεζ ,εισαι σιγουρος ?
Μηπως ο αρχιπλοιαρχος ειναι ανωτατος αξ/κος ?

λεω απο αρχιπλοιαρχο και πανω ειναι ανωτατοι. Μαλλον δε το εθεσα καθαρα, μεχρι ενα βαθμο πριν απο αυτους ειναι οι ανωτεροι.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
λεω απο αρχιπλοιαρχο και πανω ειναι ανωτατοι. Μαλλον δε το εθεσα καθαρα, μεχρι ενα βαθμο πριν απο αυτους ειναι οι ανωτεροι.
Εκεί κολλάτε ρε σεις?Τα γαλόνια έχουν σημασία νομίζετε?Ξέρετε πόσους "ανώτατους" μουτζώνουμε και πόσους "κατώτερους" εκτιμούμε?Το έχω γράψει και παλαιότερα,προσωπικά με ενδιαφέρει η εκτίμηση των κατώτερων και όχι των ανώτατων...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εκεί κολλάτε ρε σεις?Τα γαλόνια έχουν σημασία νομίζετε?Ξέρετε πόσους "ανώτατους" μουτζώνουμε και πόσους "κατώτερους" εκτιμούμε?Το έχω γράψει και παλαιότερα,προσωπικά με ενδιαφέρει η εκτίμηση των κατώτερων και όχι των ανώτατων...

εμενα πάντα μου εκανε εντυπωση που οι ανώτατοι ειχαν καλύτερα σπιτια, κάθονταν σε ξεχωριστα τραπεζια και είχαν καλύτερη εξυπηρέτηση γενικοτερα. Και τοσα χρονια ουτε που εψαξα ιδιαιτερα να μαθω ποιοι ήταν αυτοι οι ανώτατοι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ποιος κολλαει και ποιος νομιζει ρε παιχτη? μια ερωτηση εκανε το κοριτσι και ελαβε μια απαντηση. Ευκαιρια εψαχνες να πεις τη σοφια σου παλι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εμενα πάντα μου εκανε εντυπωση που οι ανώτατοι ειχαν καλύτερα σπιτια, κάθονταν σε ξεχωριστα τραπεζια και είχαν καλύτερη εξυπηρέτηση γενικοτερα. Και τοσα χρονια ουτε που εψαξα ιδιαιτερα να μαθω ποιοι ήταν αυτοι οι ανώτατοι.

τριγυριζεις σε ΣΟΑ και λεσχες αξιωματικων και τα ξερεις αυτα?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ποιος κολλαει και ποιος νομιζει ρε παιχτη? μια ερωτηση εκανε το κοριτσι και ελαβε μια απαντηση. Ευκαιρια εψαχνες να πεις τη σοφια σου παλι?
Το παραβλέπω μέρα που είναι....
δεν ξερω τι ειναι τα ΣΟΑ, και (μη γελασεις) οι λέσχες αξιωματικών
αλλα ήμουν 2 καλοκαιρια στη ΝΒΝΕ.
Δικια μας κι εσύ ή παραθέριζες?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Το παραβλέπω μέρα που είναι....Δικια μας κι εσύ ή παραθέριζες?

Απλα παραθεριζα και ειχε πλακα τον πρωτο χρονο.
Μετα τους βαρεθηκα και δεν ξαναπατησα.

Φέτος ίσως περάσω για καμια μονοήμερη.

edit: ενηλικιώθηκα και εχει λήξει και η κάρτα, μάλλον δεν μπορω να μπω.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.378
Πόντοι
7.885
Τι είναι αυτό ρε φίλε? Βαθμός?  :think:

Κάτι σαν βαθμός φίλε μου :jerking:.Βασικά είναι ένα κόλπο του συστήματος για να μονιμοποιούνται κάποιοι από την πίσω πόρτα :tickedoff: :headbang: και να τους κάνουν και αξιωματικούς με το καλημέρα :jerking: :jerking:.Αν έχεις ένα πολύ μεγάλο βίσμα σου προτείνω να το παλέψεις κι εσύ :grin:.Θα το παίζεις και αξιωματικός του Π.Ν,θα κοροιδεύεις και την κοινωνία ότι και καλά δουλεύεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το παραβλέπω μέρα που είναι....Δικια μας κι εσύ ή παραθέριζες?

μερα που ειναι αλλα πιαστηκες απο κατι ασχετο για να κρινεις ασχετα και να σχολιασεις επισης κατι ασχετο.

δεν ξερω τι ειναι τα ΣΟΑ, και (μη γελασεις) οι λέσχες αξιωματικών
αλλα ήμουν 2 καλοκαιρια στη ΝΒΝΕ.

ΣΟΑ ειναι οι κατοικιες αξιωματικων. Δε γελαω, δεν εχεις παει στρατο να πρεπει το ξερεις

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.378
Πόντοι
7.885
Χρόνια πολλά και σε σένα.Παραβλέποντας το υβρεολόγιο που χρησιμοποίησες,θα σου πω ότι είμαι μονιμος και ανώτερος Αξ/κος.Και ναι,γουστάρω που είμαι στο ΠΝ γι'αυτό έχω και το θυρεό του αβατάρ.Α,χαιρετάω και την Ελληνική Σημαία ,αν δε σε πειράζει....Το ότι κοντεύει να γινει μπουρδέλο όπως και οι υπόλοιπες ΕΔ,σίγουρα δεν οφείλεται σε μας,αλλά στα κατακάθια που ανέφερες κι εσυ...
Τύπε σε κόβω αρκετά πορωμένο με το Π.Ν :uglystupid:.Αν είσαι από ΣΧΟΛΗ ΔΟΚΙΜΩΝ αδικείσαι που δεν έχεις πάει Ο.Υ.Κ :tickedoff:.Σίγουρα θα σου ταίριαζε.Τώρα αν είσαι τίποτα από ΣΣΑΣ,ΣΑΝ καλύτερα μην μιλάς για ναυτικό :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τύπε σε κόβω αρκετά πορωμένο με το Π.Ν :uglystupid:.Αν είσαι από ΣΧΟΛΗ ΔΟΚΙΜΩΝ αδικείσαι που δεν έχεις πάει Ο.Υ.Κ :tickedoff:.Σίγουρα θα σου ταίριαζε.Τώρα αν είσαι τίποτα από ΣΣΑΣ,ΣΑΝ καλύτερα μην μιλάς για ναυτικό :2funny:

ο καθενας πρεπει να ειναι περηφανος για το επαγγελμα του.
δεν σημαινει οτι ειναι και πορωμενος.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

έτσι είναι και αστους να κουρεύονται

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Κάτι σαν βαθμός φίλε μου :jerking:.Βασικά είναι ένα κόλπο του συστήματος για να μονιμοποιούνται κάποιοι από την πίσω πόρτα :tickedoff: :headbang: και να τους κάνουν και αξιωματικούς με το καλημέρα :jerking: :jerking:.Αν έχεις ένα πολύ μεγάλο βίσμα σου προτείνω να το παλέψεις κι εσύ :grin:.Θα το παίζεις και αξιωματικός του Π.Ν,θα κοροιδεύεις και την κοινωνία ότι και καλά δουλεύεις.

Καλό ακούγεται φίλε αλλά δυστυχώς δεν έχω καμιά σχέση ούτε άκρη με Ε.Δ.
Απλή περιέργεια  :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ΣΝΔ και αστο να παει..Είπαμε ,μέρα που είναι....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο καθενας πρεπει να ειναι περηφανος για το επαγγελμα του.
δεν σημαινει οτι ειναι και πορωμενος.

συμφωνω. Αν δε σ'αρεσει το επαγγελμα δε προκειται να το κανεις και σωστα. Και οι Ενοπλες Δυναμεις δεν ειναι ενα απλο επαγγελμα. Καλα κανει σε αυτο ο Admiral.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

[size=14pt]ΝΑΥΤΙΚΟ[/size]

ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΚΟΙ
Ναύαρχος
Αντιναύαρχος
Υποναύαρχος
Αρχιπλοίαρχος

ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞΚΟΙ
Πλοίαρχος
Αντιπλοίαρχος
Πλωτάρχης

ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΞΚΟΙ
Υποπλοίαρχος
Ανθυποπλοίαρχος
Σημαιοφόρος

[size=12pt]ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ[/size]
Ανθυπασπιστής

ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
Αρχικελευστής
Επικελευστής
Κελευστής
Δίοπος

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
Υποδίοπος
Ναύτης

Από την ανωτέρω κατάσταση που μας έδωσε ο συνάδελφος BlackHawk, προκύπτει κάτι που το θυμάμαι από τότε που υπηρετούσα.  Επιβεβαιώνεται δηλαδή, αν και τότε το λέγαμε με άλλο τρόπο:

Οι άνθρωποι διαιρούνται σε τρεις κατηγορίες:
-Καλοί άνθρωποι,
-Κακοί άνθρωποι,
-Ανθύπες.

Και στην κατάσταση των βαθμών, οι ανθύπες είναι μια κατηγορία από μόνοι τους...

Μιλάμε, ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ!!! :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom