Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
[glow=red,2,300]ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΧΗΜΟΙ[/glow]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φίλε ADMIRAL GR είμαι μόνιμος και υπηρετώ στη ΦΓ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ  ;).Έγραψα αυτό το ποστ πολύ απλά για να ενημερώσω να μέλη αυτού του φόρουμ πως δουλεύει το ΠΝ και τι επικρατεί μέσα στα πλοία :sunglasses:.Δεν μπορώ να βλέπω και να ακούω άλλο αυτό το παραμύθι που πουλάνε όλοι οι μεγάλοι,με τις στολές,τα ''σύγχρονα'' πλοία,το έργο του ΠΝ.Αυτά που γράφω είναι όλα αλήθεια,ενώ αυτά που τόσο καιρό μαθαίνει ο κόσμος για το ναυτικό είναι όλα ψέμματα,μια πλασματική εικόνα που θέλουν να του δημιουργήσουν είτε για να μπει ως μόνιμος στο ναυτικό,είτε για να το βλέπει ως κάτι πολύ καλό κι οργανωμένο :jerking:.Ίσως ν'ακούγεται άσχημο αυτό που έχω γράψει,αλλά πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη αλήθεια,η οποία κάποτε πρέπει να μαθευτεί.Είναι καιρός να σταματήσει πλέον η κοροιδία για το ωραίο ναυτικό και να βγει προς τα έξω όλο το σάπιο σύστημα που επικρατεί εδώ.Όλοι οι μόνιμοι έχουμε δώσει όρκο να υπηρετούμε την πατρίδα,όταν όμως αυτοί αυτοί που εξουσιάζουν την πατρίδα αδιαφορούν για σένα,τότε αδιαφορείς κι εσύ γι αυτούς
Να ενημερώσεις λοιπόν συνάδελφε..Και να κάνουμε διάλογο πάνω σε αυτά που θα πεις..Εκείνο που δε δέχομαι είναι οι ισοπεδωτικές λογικές του στυλ "όλα είναι σαπια, τίποτα δεν ταξιδεύει,ολοι για τα μπάζα είναι κλπ".Κανε την κουβέντα και συζητάμε λοιπόν.Γόνιμος διάλογος και αποδοτικός. ;) ;)

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
ο κλασσικός μόνιμος του ΠΝ έχει άγνοια για την τραγικότητα των πλοίων μας γιατί έχει άγνοια γενικά από πλοία, για αυτό η αγορά της ναυτιλίας σας έχει καταδικάσει και όπου πάνε το 90% των πρώην μόνιμων τραβάνε όλοι τα μαλλιά τους, με αποκορύφωμα τους πρωην μεγάλους γαλονάδες που είναι και για γέλια.  Δεν είναι μια εμπαθείς γνώμη, αλλά βασίζομαι στην απλή λογική, χωρίς ΛΕΦΤΑ δεν έχεις τίποτα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Και τώρα το αποκορύφωμα της  :jerking:.Μετά από εφοδεία των καραγκιόζηδων του ΑΣ,γνωστοί και ως ''αεμιτζήδες'' και αφού γράψαν τις γνωστές παπαρολογίες τους,ο ύπαρχος αποφάσισε να κόψει την εξόδου των 12:00 (για την βάρδια),κάθε μέρα να μας κάνει μάθημα ο αξιωματικός ΕΒ :headbang: και να γράψουμε όλοι εξετάσεις στα ΕΒ.Λες και τώρα κάτι θα αλλάξει και όταν ξανάρθουν οι τρόμπες δεν θα γράψουν τις ίδιες μαλακίες(ανεξάρτητα από το τι θα κάνουμε στο γυμνάσιο).Με λίγα λόγια 10 μαλάκες γαμάνε ένα πλήρωμα 130 άτομα :tickedoff:.Αυτό το έργο έχει αρχίσει και γίνεται και γαμώ τις παπάτζες.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και τώρα το αποκορύφωμα της  :jerking:.Μετά από εφοδεία των καραγκιόζηδων του ΑΣ,γνωστοί και ως ''αεμιτζήδες'' και αφού γράψαν τις γνωστές παπαρολογίες τους,ο ύπαρχος αποφάσισε να κόψει την εξόδου των 12:00 (για την βάρδια),κάθε μέρα να μας κάνει μάθημα ο αξιωματικός ΕΒ :headbang: και να γράψουμε όλοι εξετάσεις στα ΕΒ.Λες και τώρα κάτι θα αλλάξει και όταν ξανάρθουν οι τρόμπες δεν θα γράψουν τις ίδιες μαλακίες(ανεξάρτητα από το τι θα κάνουμε στο γυμνάσιο).Με λίγα λόγια 10 μαλάκες γαμάνε ένα πλήρωμα 130 άτομα :tickedoff:.Αυτό το έργο έχει αρχίσει και γίνεται και γαμώ τις παπάτζες.
Μπορώ αν θέλεις να μάθω την έκθεση των ΑΕΜΙ..Να δω γιατί σας "κοψανε" την εξόδου..

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ............τα βατραχια......

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
φαντάσου την σοβαρότητα μέρους του ΠΝ ....ο άλλος κάνει στα σοβαρά συζητήσεις για υπηρεσιακά θέματα εδώ μέσα......αλλά αν έχεις συνηθίσει στα μπουρδέλα φίλε μου ..............

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
φαντάσου την σοβαρότητα μέρους του ΠΝ ....ο άλλος κάνει στα σοβαρά συζητήσεις για υπηρεσιακά θέματα εδώ μέσα......αλλά αν έχεις συνηθίσει στα μπουρδέλα φίλε μου ..............

Αν έχεις συνηθίσει στα μπουρδέλα φίλε μου,επιβιώνεις εύκολα και στο Π.Ν και δεν σε κάνει εντύπωση ότι κι αν δεις :2funny: :2funny:.Έλπίζω να έπιασες το νόημα και να μην έχεις αντίθετη γνώμη

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Μπορώ αν θέλεις να μάθω την έκθεση των ΑΕΜΙ..Να δω γιατί σας "κοψανε" την εξόδου..
Ευχαριστώ φίλε,έχω το σήμα της παπάντζας-παπαριάς που στείλανε ;) :tickedoff:.Έχω διαβάσει και μεγάλυτερες μαλακίες βέβαια,αλλά και στο δικό μας δώσανε ρέστα οι μαλακοπίτουρες :jerking:

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
χρονια πολλα και καλο πασχα σε αξιωματικούς,υπαξιωματικούς και εφέδρους του Π.Ν. καθώς και στα οικεία τους πρόσωπα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Ρε admiral gr ήθελα να 'ξερα ρε τύπε τι θέση έχεις στο μπουρδέλο  και έχεις βάλει και το θυρεό του για φωτογραφία σου :think: :headbang:.Τόσο πολύ γουστάρεις που είσαι που είσαι και συ μια πουτάνα του Π.Ν :think: :tickedoff:.Εκτός κι αν είσαι πολιτικό προσωπικό ή κανας μαργαρίτας οπότε πάω πάσο,γιατί τότε δεν έχεις ιδέα τι πάει να πει ναυτικό :2funny:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πολύ φασαρία για περασμένα μεγαλεία

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ρε admiral gr ήθελα να 'ξερα ρε τύπε τι θέση έχεις στο μπουρδέλο  και έχεις βάλει και το θυρεό του για φωτογραφία σου :think: :headbang:.Τόσο πολύ γουστάρεις που είσαι που είσαι και συ μια πουτάνα του Π.Ν :think: :tickedoff:.Εκτός κι αν είσαι πολιτικό προσωπικό ή κανας μαργαρίτας οπότε πάω πάσο,γιατί τότε δεν έχεις ιδέα τι πάει να πει ναυτικό :2funny:
Χρόνια πολλά και σε σένα.Παραβλέποντας το υβρεολόγιο που χρησιμοποίησες,θα σου πω ότι είμαι μονιμος και ανώτερος Αξ/κος.Και ναι,γουστάρω που είμαι στο ΠΝ γι'αυτό έχω και το θυρεό του αβατάρ.Α,χαιρετάω και την Ελληνική Σημαία ,αν δε σε πειράζει....Το ότι κοντεύει να γινει μπουρδέλο όπως και οι υπόλοιπες ΕΔ,σίγουρα δεν οφείλεται σε μας,αλλά στα κατακάθια που ανέφερες κι εσυ...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Χρόνια πολλά και σε σένα.Παραβλέποντας το υβρεολόγιο που χρησιμοποίησες,θα σου πω ότι είμαι μονιμος και ανώτερος Αξ/κος.Και ναι,γουστάρω που είμαι στο ΠΝ γι'αυτό έχω και το θυρεό του αβατάρ.Α,χαιρετάω και την Ελληνική Σημαία ,αν δε σε πειράζει....Το ότι κοντεύει να γινει μπουρδέλο όπως και οι υπόλοιπες ΕΔ,σίγουρα δεν οφείλεται σε μας,αλλά στα κατακάθια που ανέφερες κι εσυ...

απο ποιον βαθμο και πάνω χαρακτηριζεσαι "ανωτατος"?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Aνωτερος ειπε,οχι ανωτατος  :sunglasses:

το ξερω, αλλα πάντα ειχα την απορια πότε γινεται κανείς ανώτατος
και τωρα googlάρισα αλλα δεν βρηκα τιποτις, μαλλον θα πρέπει να κάνω ενα τηλέφωνο γιατι δεν μπορεις να εισαι 11 χρονια με την ίδια απορία.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το ξερω, αλλα πάντα ειχα την απορια πότε γινεται κανείς ανώτατος
και τωρα googlάρισα αλλα δεν βρηκα τιποτις, μαλλον θα πρέπει να κάνω ενα τηλέφωνο γιατι δεν μπορεις να εισαι 11 χρονια με την ίδια απορία.

μεχρι ταξιαρχος (στρατος) αρχιπλοιαρχος (ναυτικο) ειναι ανωτεροι, απο αυτους και πανω ειναι ανωτατοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom