You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολεμικό Ναυτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 351K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τα ΕΠΟΠια..Τα παλικάρια προσφερουν ότι μπορούν,απλα΄ μερικοί μαλακες εχουν παρεισφρυσει ανάμεσά τους και τους χαλάνε την εικόνα..Σαν τον παραπάνω λούστρο..Η αιώνια κόντρα Πιλάφια - ΕΠΟΠ, καλά κρατεί...
Σημειώσατε ισοπαλία... Ο αγών είναι αμφίρροπος...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε έλα για διαιτητής στην επόμενη μάχη.Η αιώνια κόντρα Πιλάφια - ΕΠΟΠ, καλά κρατεί...
Σημειώσατε ισοπαλία... Ο αγών είναι αμφίρροπος...
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.801
- Πόντοι
- 1.446
Τι έγινε ρε μπάρμπα, έχεις παραισθήσεις από τις πολλές π@υτσες που έχεις αρπαξει?? Όλοι οι ΕΠ.ΟΠ σας κατουράνε τους απόστρατους και μετά σας τα πετάμε και στις μάπες σας. Κάτι καραγκιοζηδες σαν εσάς κατάντησαν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι.
Εκτός αν αυτοί που λες φίλε Κωστάκη έκαναν αυτά που λέει ο Δημητράκης...
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.801
- Πόντοι
- 1.446
Πόσο δίνετε;Τύπε έλα για διαιτητής στην επόμενη μάχη.
Το βασικό μεροκάματο τουλάχιστον;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε έλα και θ αποζημιωθεις από το θέαμα.Πόσο δίνετε;
Το βασικό μεροκάματο τουλάχιστο
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.801
- Πόντοι
- 1.446
Το Βρετανικό Ναυτικό αποσύρει φρεγάτες γιατί δεν έχει πληρώματα - μήπως ενδιαφερόμαστε; - Πτήση
Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το Ναυτικό της χώρας αποσύρει 2 φρεγάτες Type 23, λόγω έλλειψης πληρωμάτων! Συγκεκριμένα θα αποσυρθούν οι HMS Westminster and HMS Argyll, με την πρώτη να έχει ολοκληρώσει το 2014-2017 και πρόγραμμα αναβάθμισης μέσης ζωής, αξίας 100 εκατ. λιρών! Το πρόβλημα προσωπικού...
flight.com.gr
Παραιτούνται στελέχη (εκεί είναι όλοι ΕΠΟΠ - ΕΜΘ και μόνιμοι αξιωματικοί) από το Βασιλικό ΠΝ, για να πάνε στον ιδιωτικό τομέα...
Θυμάμαι μια παλιά διαφήμιση στην τηλεόραση που καλούσε εθελοντές για επαγγελματίες οπλίτες στο ΠΝ... Έβγαινε μια μανούλα και έλεγε στον στρατευμένο ΕΠΟΠ γιόκα της: "Και σου πάει η στολή...", και αυτός καμάρωνε όλο υπερηφάνεια... Και μόνο από την διαφήμιση καταλάβαινες σε τι "καμένους" και απελπισμένους απευθυνόταν...
Κωστάκη, εσύ εξαιρείσαι (φυσικά υπάρχουν και άλλοι)...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Να πάτε να προκόψετε στον ΙΤ.Στις ΕΔ δε θέλουμε δημοσιους υπάλληλους ,θέλουμε ατομα με προσωπικότητα ,προσόντα,και κυρίως ΑΓΑΠΗ για τη Χωρα..Τωρα όσοι λουστροι παρεισφρυσανε και ζουνε σαν παρασιτα σε βαρος μας και τσεπώνουν το χιλιαρικάκι,θέλω να τους δω εξω,τι ψαρια θα πιασουν και κυρίως ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.Και στην Βρετανία η ίδια κατάσταση...Το Βρετανικό Ναυτικό αποσύρει φρεγάτες γιατί δεν έχει πληρώματα - μήπως ενδιαφερόμαστε; - Πτήση
Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το Ναυτικό της χώρας αποσύρει 2 φρεγάτες Type 23, λόγω έλλειψης πληρωμάτων! Συγκεκριμένα θα αποσυρθούν οι HMS Westminster and HMS Argyll, με την πρώτη να έχει ολοκληρώσει το 2014-2017 και πρόγραμμα αναβάθμισης μέσης ζωής, αξίας 100 εκατ. λιρών! Το πρόβλημα προσωπικού...flight.com.gr
Παραιτούνται στελέχη (εκεί είναι όλοι ΕΠΟΠ - ΕΜΘ και μόνιμοι αξιωματικοί) από το Βασιλικό ΠΝ, για να πάνε στον ιδιωτικό τομέα...
Θυμάμαι μια παλιά διαφήμιση στην τηλεόραση που καλούσε εθελοντές για επαγγελματίες οπλίτες στο ΠΝ... Έβγαινε μια μανούλα και έλεγε στον στρατευμένο ΕΠΟΠ γιόκα της: "Και σου πάει η στολή...", και αυτός καμάρωνε όλο υπερηφάνεια... Και μόνο από την διαφήμιση καταλάβαινες σε τι "καμένους" και απελπισμένους απευθυνόταν...
Κωστάκη, εσύ εξαιρείσαι (φυσικά υπάρχουν και άλλοι)...
Μαξ 6 κατοσταρικα επειδη είμαι και στις καλές μου σημερα...
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.801
- Πόντοι
- 1.446
Όπως τα λες είναι...Να πάτε να προκόψετε στον ΙΤ.Στις ΕΔ δε θέλουμε δημοσιους υπάλληλους ,θέλουμε ατομα με προσωπικότητα ,προσόντα,και κυρίως ΑΓΑΠΗ για τη Χωρα..Τωρα όσοι λουστροι παρεισφρυσανε και ζουνε σαν παρασιτα σε βαρος μας και τσεπώνουν το χιλιαρικάκι,θέλω να τους δω εξω,τι ψαρια θα πιασουν και κυρίως ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.
Αλλά εγώ είπα τι συμβαίνει...
Ο τροπος επιλογης ΟΒΑ & ΕΠΟΠ πρεπει να επαναπροσδιοριστει για να εχεις ατομα με προσωπικοτητα και προσονταΝα πάτε να προκόψετε στον ΙΤ.Στις ΕΔ δε θέλουμε δημοσιους υπάλληλους ,θέλουμε ατομα με προσωπικότητα ,προσόντα,και κυρίως ΑΓΑΠΗ για τη Χωρα..Τωρα όσοι λουστροι παρεισφρυσανε και ζουνε σαν παρασιτα σε βαρος μας και τσεπώνουν το χιλιαρικάκι,θέλω να τους δω εξω,τι ψαρια θα πιασουν και κυρίως ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.
Την αγαπη για την πατριδα και τον σεβασμο θα πρεπει να τους την εμφυσησουν οι ανωτεροι τους.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Όχι αδερφε...Εγω δεν εχω αποστολή να σε κάνω να αγαπήσεις την Πατρίδα σου.Η αποστολή μου είναι να σε κατευθύνω,να σε συμβουλεύσω,να σε διορθώσω,αλλα και να σε κάνω να αισθανθείς ότι προσφέρεις/παραγεις κατι σημαντικό ως γραναζι σε ενα πολύπλοκο συστημα, με τη συμπεριφορά μου σαν Αξιωματικός σε έναν ανθρωπο και όχι σαν να σου συμπερι΄φερομαι σαν σε γαιδούρι!Ο τροπος επιλογης ΟΒΑ & ΕΠΟΠ πρεπει να επαναπροσδιοριστει για να εχεις ατομα με προσωπικοτητα και προσοντα
Την αγαπη για την πατριδα και τον σεβασμο θα πρεπει να τους την εμφυσησουν οι ανωτεροι τους.
Αυτό έκανα πάντα στην καριερα μου και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανενα θέμα.Οι κομπλεξικοί απομονώνονται παραυτα και άμα τους παρω και χαμπαρι τους στέλνω αδιάβαστους.Η επίδειξη εξουσίας με ενα γαμω-γάλονο παραπάνω είναι κατακριτέα και χαρακτηρίζει τους κομπλεξικούς.
Η αγάπη για την Πατρίδα όμως είναι έμφυτη και αν δεν την εχεις καλιεργήσει,τότε απλά μπαινεις στο Στρατό και γαμοσταυρίζεις τους παντες πχ Kostakis/λούστρος και το παίζεις και κάποιος!
Τα προσόντα τα ανακαλύπτεις στον άλλον με το να ασχοληθείς μαζί του,όχι με καψόνια αλλα με συστημα και θέληση.Μπορω να γραψω σεντονια για το ΄ πόσους ΕΠΟΠ αξιοποίησα οι οποίοι αγαπούσαν την Πατρίδα τους αλλά και τη δουλειά που έκαναν.Αλλα θέλει συστημα κι επιμονή..
Τελευταία τροποποίηση:
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.645
- Πόντοι
- 9.931
Mogami, η ιαπωνική φρεγάτα με μόλις 3 άτομα στη γέφυρα! - Πτήση
Τις τελευταίες μέρες έχουμε πολλές ειδήσεις όπου ναυτικά της Δύσης, αναγκάζονται να δέσουν πολεμικά πλοία στις αποβάθρες, καθώς δεν έχουν αρκετά στελέχη για να τα επανδρώσουν. Εδώ όμως, η νέα ιαπωνική κλάση φρεγατών Mogami, έρχεται να προτείνει αρκετές αλλαγές, έχοντας το “μικρό πλήρωμα” ως...
flight.com.gr
Οριστε η λυση για την λειψανδρία στο πολεμικό ναυτικό. Επάνδρωση γέφυρας με μονο 4 ατομα!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.856
- Πόντοι
- 9.297
Αυτα πρέπει να τα έχουν από μικρά παιδιά...Ο τροπος επιλογης ΟΒΑ & ΕΠΟΠ πρεπει να επαναπροσδιοριστει για να εχεις ατομα με προσωπικοτητα και προσοντα
Δεν γίνεται μέχρι τα 22 να είναι κάποιος αναρχοαθεος και ξαφνικά να γίνεται πατριώτης.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.645
- Πόντοι
- 9.931
ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΠΤΗΣΗ δίπλα στα πρώτα Made in Greece κομμάτια της φρεγάτας Φορμίων - Πτήση
H ΠΤΗΣΗ και το navaldefence.gr βρίσκονται στα Ναυπηγεία Σαλαμίνας, όπου σε λίγο θα παραδοθούν επίσημα στη Naval Group τα πρώτα Made in Greece ή καλύτερα, fabriqué en Grèce, κομμάτια της φρεγάτας Φορμίων, κλάσης Κίμων. Από όσο μαθαίνουμε, τα Ναυπηγεία Σαλαμίνας έχουν εκπλήξει θετικά τη γαλλική...
flight.com.gr
Την ταινία abridge too far την έχεις δει; εν περιλειψει αυτό είναι....εδώ δεν παίρνεις οψιόν την Τετάρτη bellhara στην παλιά της τιμή και έτοιμη νωρίτερα από το 2030,ο στόλος θέλει έστω και μεταχειρισμένες αξιόμαχες μονάδες επιφάνειας ΤΩΡΑ , γιατί τα υπάρχοντα σκαριά ως γνωστο είναι παλιά και όσο καλοσυντηριμενα και να είναι , έχουν ξεπεραστεί ( ειδικά οι S) τεχνολογικαας μας ενημερώσει ο αντμιραλ για τις φρεγάτες κονστελέσιον...
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.950
- Πόντοι
- 6.256
Ουτε τράτα για ψαρεμα φτιάχνουμε,
Μονο μουσακα ουζο ξαπλωστρα και ακροπολη
Μονο μουσακα ουζο ξαπλωστρα και ακροπολη
Χαϊδάρι Σήμερα - Ειδήσεις για την πόλη του Χαϊδαρίου & τα Δυτικά
Το Χαϊδάρι Σήμερα είναι ένας ανεξάρτητος πολυθεματικός τοπικός τύπος. Ανακαλύψτε τον οδηγό πόλης μας, αγγελίες στο Χαϊδάρι, ειδήσεις κ.α.
xaidarisimera.gr
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.950
- Πόντοι
- 6.256
Επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ»: Το «πράσινο φως» ανάβει το ΚΥΣΕΑ - Από τον Ναύσταθμο Κρήτης ο απόπλους της φρεγάτας «ΥΔΡΑ» | OnAlert
Εκτός από την Ελληνική φρεγάτα σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται και τα υπόλοιπα πλοία τα οποία θα συμμετέχουν στην Επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ»
www.onalert.gr
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.645
- Πόντοι
- 9.931
ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην Ελευσίνα τα 2 πρώτα ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα MH-60R - βίντεο - Πτήση
Με πτήση μεταγωγικού C-17 Globemaster, έφθασαν σήμερα το μεσημέρι στην βάση της Ελευσίνας τα πρώτα 2 νέα ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα MH-60 Romeo, από την παραγγελία των συνολικά 7. Έτσι δρομολογείται σταδιακά και η ένταξη τους σε υπηρεσία, καθώς τώρα -έχοντας ολοκληρώσει τις τελικές δοκιμές στις...
flight.com.gr
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
Πόσους επ.οπ αξιοποίησες ρε μπάρμπα?? Πάλι παραμύθια γράφεις εδώ μέσα, άντε τράβα σε κάνα καφενείο να κλαφτεις για την σύνταξη κι άσε τους επ.οπ κ@λογερεΌχι αδερφε...Εγω δεν εχω αποστολή να σε κάνω να αγαπήσεις την Πατρίδα σου.Η αποστολή μου είναι να σε κατευθύνω,να σε συμβουλεύσω,να σε διορθώσω,αλλα και να σε κάνω να αισθανθείς ότι προσφέρεις/παραγεις κατι σημαντικό ως γραναζι σε ενα πολύπλοκο συστημα, με τη συμπεριφορά μου σαν Αξιωματικός σε έναν ανθρωπο και όχι σαν να σου συμπερι΄φερομαι σαν σε γαιδούρι!
Αυτό έκανα πάντα στην καριερα μου και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανενα θέμα.Οι κομπλεξικοί απομονώνονται παραυτα και άμα τους παρω και χαμπαρι τους στέλνω αδιάβαστους.Η επίδειξη εξουσίας με ενα γαμω-γάλονο παραπάνω είναι κατακριτέα και χαρακτηρίζει τους κομπλεξικούς.
Η αγάπη για την Πατρίδα όμως είναι έμφυτη και αν δεν την εχεις καλιεργήσει,τότε απλά μπαινεις στο Στρατό και γαμοσταυρίζεις τους παντες πχ Kostakis/λούστρος και το παίζεις και κάποιος!
Τα προσόντα τα ανακαλύπτεις στον άλλον με το να ασχοληθείς μαζί του,όχι με καψόνια αλλα με συστημα και θέληση.Μπορω να γραψω σεντονια για το ΄ πόσους ΕΠΟΠ αξιοποίησα οι οποίοι αγαπούσαν την Πατρίδα τους αλλά και τη δουλειά που έκαναν.Αλλα θέλει συστημα κι επιμονή..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 21K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 6