kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.413
- Πόντοι
- 6.256
Φρεγάτα ΥΔΡΑ F452 του ΠΝ: Η ελληνική σημαία κυματίζει στο Άμπου Ντάμπι – ΗΑΕ
Φυσικα και θα το γραψειςηταν ο παππους μου στα υποβρυχια. ο παπανικολης κατέβαινε συνηθως στα 40 μετρα αλλα οταν υπηρχαν υποψιες οτι τους ανακαλυψαν φταναν τα 80 μετρα.
μια φορα λογω μαλακιας κατα την διαδικασια καταδυσης το υποβρυχιο εγειρε με την μυτη προς τα κατω οχι καθετα αλλα πολυ ωστε να νομιζεις οτι εισαι σε κατι σαν πηγαδι...ολοκ καναν την δουλεια τους δηλαδη πραγματοποιηση της διαδικασιας καταδυσης παλι απο την αρχη αλλα ο ασυρματιστης φωναξε οτι θα πεθανουμε ολοι... κανεις δεν του ειπε τιποτα αλλα μιας και που δεν εκανε για τα υποβρυχια τον εστειλαν στα πλοια επιφανειας. μας ελεγε οτι στη πλωρη και στην πρυμνη του υποβρυχιου ειχαν ινδικα χοιριδια και οταν τελειωνε το οξυγονο αυτα τρελαινονταν και καναν κυκλους γυρ απο τον εαυτο τους. τοτε επρεπε να αναδυθουν.
μας ειχε πει και κατι φημες οπως ελεγε για το πως βυθυστηκε ο κατσωνης, αμα θελει καποιος θα το γραψω....
Δεν είναι Γαλλικές. Είναι μεταχειρισμένες Ιταλικές. 600εκ η μία. Θα μπορούσαμε να κινηθούμε γρήγορα και να τις έχουμε πάρει εμείς. Δεν καναμε καν κίνηση, τις πήρε η Αίγυπτος. Η Fincantieri τις ναυπήγησε. Άγνωστο τι πακέτο έχουν.kontolagnos,
Οι γαλλικες φρεγατες θα κανουν την διαφορα MONO σε περιπτωση που εγκατασταθουν σε αυτες και οι Scalp Naval.Αλλιως ας εξετασουμε καποια αλλη επιλογη.Αν δεν κανω λαθος οι Γαλλοι εδωσαν τις FREMM XΩΡΙΣ Scalp Naval.Ισως για να μην θιγει το Ισραηλ λογω ανισορροπιας δυναμεων στην περιοχη.
Πω ρε τι γίνεται...Βάλτερ Μποτ: Ποιος ο Ιταλός αντιπλοίαρχος που συνελήφθη για κατασκοπία υπέρ Ρωσίας
Ο Ιταλός αντιπλοίαρχος που συνελήφθη χθες βράδυ στην Ρώμη για κατασκοπεία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ansa, ονομάζεται Βάλτερ Μποτ και εργάζεται στο Γε…www.skai.grΠώς σας ξεφυγε αυτό τσακαλια του bou??Υπόθεση κατασκοπείας στην Ιταλία: Τι έγγραφα του ΝΑΤΟ παρέδωσε ο αντιπλοίαρχος
Ο Βάλτερ Μπιότ φέρεται να παρέδωσε στον Ρώσο ακόλουθο εννέα έγγραφα που αφορούν την εθνική ασφάλεια της Ιταλίας και άλλα 47, στα οποία γίνεται αναφορά ως «Απόρρητα ΝΑΤΟ»www.protothema.gr
Ο ragazzi απο την Ιταλία ειχε βρει τρόπο να αυξησει τα εσοδά του,γιατι δεν μπορούσε να συντηρησει τα 4 παιδιά του και τα 4 σκυλιά του (!!!),χωρια το στεγαστικο των 1200 το μηνα...Ο Ρωσος πληρωνε 5 χιλιαρικα τις εκαστοτε πληροφορίες..
Αντιπλοίαρχος Κυβερνητης Φρεγατας,μισθός 3 χιλιαρικα!
Εγω ο μαλάκας Αρχιπλοίαρχος με 1700€ το μηνα και 35 χρονια στο ΠΝ,ειμαι παιδι κατωτερου Θεού...Η μάλλον θυμα των εκαστοτε Κυβερνωντων.
Για μουτσος καλα ειναιΕγω ο μαλάκας με 1700€ το μηνα και 35 χρονια στο ΠΝ,ειμαι παιδι κατωτερου Θεού
Εσυ Αλβανε καλά θα κανεις να μην ασχολεισαι μαζί μου, γιατι θα ξαναπατησω το κουμπάκι και θα σε παρει ο διαολος...Για μουτσος καλα ειναι
O Αγιορείτης Μοναχός Που Ευλογεί Τα Πληρώματα Των Πυραυλακάτων