ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
Φιλε Λευτερη,το οτι δεν το βλεπαμε στα ρανταρ-και δεν το βλεπαμε,δεν ειναι μουφα-μπορει να οφειλόταν και σε άλλους λογους, ενισχυσε όμως τις ιστορίες που κυκλοφορούσαν κι εγινε καθημερινό θεμα στο Ναυσταθμο για καμια 10αρια μερες..Αν τα πιστευεις αυτα, τοτε πραγματικα εκτιθεσαι.
Εναι αδυνατο το πλοιο να ειχε διατηρησει τις ιδιοτητες που το εκαναν αορατο (αν πραγματικα υπηρξαν) 50 χρονια μετα που αφαιρεσαν τις οποιες συσκευες που του προσδιναν αυτες τις ιδιοτητες.
Οσο αφορα το άρθρο του Πρωτου θεματος....
Ειχα εκτενη κουβεντα περι αυτου του θεματος με τον θρυλικο "Ντανυ" του Π. Ν. (ενας υπηρξε ο Ντανυ) πριν καμια 10αρια χρονια. (ημασταν οικογενειακοι φιλοι) Αυτο που δεν θυμαμαι ηταν αν μου ειχε πει οτι ειχε υπηρετησει στο Λεων ή οχι. Ολες ομως αυτες τις φημες που συνοδευαν το Λεων τις ειχε χαρακτηρισει σαν αρλουμπες. Επισης ενα γειτονακι μου που υπηρετησε εκει καπου αρχες 1980 μου ειπε οτι τιποτα δεν συνεβενε, παρα μονο οταν καποιος ειχε πονοκεφαλο τοτε λεγανε για το Πειραμα της Φιλαδέλφειας...
Αυτα...
Με τον ανηψιο του Ντανυ,το Γιωργο, ειμαστε μαζί τοτε στο ΜΙΑΟΥΛΗΣ και το σχολιάζαμε..Μορφωμενοι ανθρωποι ειμαστε, δε θα πιστευουμε φιδια,αλλα υπαρχουν και συγκυρίες που σε βγαζουν απο την κανονικότητα..
Οσο για τον Ντανυ,απειρος σεβασμός κι εκτιμηση..
Για το θεμα των πλοίων...Υπαρχει δυστυχώς μεγαλος αριθμός μεσαιων αξκων που δεν εχουν εκπαιδευτει σωστα για Κυβερνητες ,λογω του μειωμενου αριθμού των πλοίων που θα μπορούσαν να κανουν τους Κυβερνητες αλλά και λόγω της -λανθασμενης για μενα-στροφής των νεων Αξκων..
Αντιγραφω απο Militaire:
"..Κανένας δεν μπορεί να είναι αλάθητος ,αλλά στο παρελθόν τέτοια λάθη στο ΠΝ ήταν από ανύπαρκτα έως σπάνια…Συνεπώς αυτά που γίνονται θα πρέπει να προβληματίσουν την ηγεσία. Και ο προβληματισμός θα πρέπει να φθάσει μέχρι τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Να ξεκινήσει από εκεί. Να ξαναδούμε τι ναυτικούς “παράγουμε”. Μήπως χρειάζονται κάποιες διορθώσεις; Μήπως δώσαμε μεγαλύτερη σημασία απ΄ ότι έπρεπε στην ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση και λιγότερο στη ναυτική;.."
Εκει πιστευω ειναι το θεμα..