Δεν θα σε κατηγορησω για τη δουλειά που κάνεις ,το αντιθετο,θα σου δωσω και συγχαρητηρια που στεκεσαι στα ποδια σου και δινεις και ψωμι σε 30 ατομα.Ομως:
-Μονος σου εισαι στη δουλειά?Δεν εχεις ΤΣΕΟ? (
) Να κοιταει ισολογισμούς , λογιστη για το λογιστηριο,υπευθυνο Παραγωγής στο εργοστασιο?
-Απο τα λεγομενά σου στη Διαχείριση ανθρωπίνου Δυναμικού παιρνεις κατω από τη βαση.Τι θα πει "στελνω στο σπιτι του τον πωλητή"?Τον ξεζουμίζεις νυχθημερόν γα να σου πολλαπλασιάσει την παραγωγή και να μεγιστοποιήσεις τα δικα σου κερδη,για να δωσεις σε αυτόν τρεις κι εξήντα?Και του επισείεις και τη Δαμοκλειο Σπαθη της απόλυσης?
-Εφοσον εισαι στον Ιδιωτικό Τομέα δεν ξερεις και δεν μπορείς να κρίνεις κατα πόσο ειμαστε "ανεκδιήγητοι" ή οχι..Ο Κοινωνικός αυτοματισμός που προσπαθησαν να περασουν οι προ-προηγούμενοι δεν επιασε,οπότε να κανεις το σταυρό σου να ειναι οι ΕΔ σε αξιόμαχο Επίπεδο για να μπορούν να σε προστατεψουν εσενα και την επιχείρηση σου-οταν και αν χρειαστεί-και να μην κρινεις αφ'υψηλού..Επειδη προκαταβαλλεις 100% φορο δεν φταιω εγω..
-Για τα επαγγελματικά δείπνα δεν εχω αποψη,μπορεί να ειναι βαρετά,αλλα πιθανόν λιαν προσοδοφόρα,οπότε νυσταζεις ξε-νυστάζεις για τα φραγκα το κανεις..Ενω εγω οσα παιρνω το μηνα,αυτα ειναι, τελεσεδικα..
Φιλικά..