Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Δεν ξέρω αν είναι 100% σωστό το κείμενο αλλά σίγουρα το καράβι κόλλησε όπως πραγματικά είναι και άλλα περιστατικά που παραθέτει.
Συμφωνώ με το ότι δεν θα μάθουμε την αλήθεια που μπορεί να είναι και πολύ χειρότερη απο αυτή που γράφετε στο άρθρο.
Από αποθήκη του ναυτικού (τυχαίο πάλι σε αυτό το όπλο) λείπει στρατιωτικό υλικό και ακόμα δεν ξέρουν ποιος, που, πότε ....μιλάμε για κωλοχανείο .....δεν είναι στρατός αυτός .....ή τουλάχιστον δεν είναι ο στρατός που μας λένε ότι έχουμε και τον πληρώνουμε. Όσο για το pronews δεν ξέρω πιθανό να είναι ένα ακόμα site προπαγάνδας αλλά και τα άλλα παρόμοια κείμενα έχουν.

καλαταλες.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ο Κυβερνητης του "Καναρη" που το κόλλησε εξω απο τη Σαλαμίνα-καλός φιλος και συναδελφος-αποστρατευθηκε πριν την ωρα του.Το ιδιο θα γινει και με τον Κυβερνητη του "Ελλη"..
Και τα καμπανακια θα παρουνε μπαλλα και τον ΑΣ και τον Α/ΓΕΝ στις επόμενες κρίσεις..
Και οι δυο ειναι παρε τον εναν και χτυπα τον αλλον..
Περισσοτερα εδώ..Τα ειχα γραψει...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ηθελε να γινει και Α/ΓΕΕΘΑ ο δικός μας...Γελάνε και οι μπαλοτσες στο Ναυσταθμο.. :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μουτσε πολλοι μουτσοι

Πεταμενα λεφτα

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Αποδεικνύουν όλα αυτά ότι η άσκηση απέτυχε; Όχι βέβαια. Χώρια που αυτό που λέει είναι ασύλληπτη παπαριά. Σε περίπτωση πολέμου, μια απόβαση δε θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνει μια φρεγάτα, χώρια που το Πολεμικό Ναυτικό δεν έχει μόνο μία, αλλά δεκατρείς. Το πιο σημαντικό είναι πως η Ελλάδα δε θα κάνει απόβαση χωρίς αεροπορική υπεροχή στο Αιγαίο. Όταν την κάνει λοιπόν, η Πολεμική Αεροπορία θα εξαϋλώσει τα πάντα στην ακτή της απόβασης και δε θα εξαρτάται η απόβαση απο μια στραβοτιμονιά μιας φρεγάτας.

Και οι πληροφορίες του ρεπορτάζ του Pronews δε βγαίνουν από τους διαδρόμους του Πενταγώνου, αλλά από του Κρεμλίνου. Πουλημένοι προδότες είναι. Από τότε που η Ρωσία πούλησε τα S-400 στην Τουρκία, οπότε ξεσκεπάστηκε το παραμύθι ότι τάχα το "ξανθό γένος" θα μας βοήθαγε, το Pronews όλο δυσφημίζει τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις με ασύστολα ψέμματα, ανυπόγραφα άρθρα και ψευδείς ειδήσεις. Τα βλαμμένα στο Κρεμίνο νομίζουν πως θα μας κάνουν να μην βλέπουμε ποιον εξοπλίζει η Ρωσία και τάχα θα κατηγορούμε τις δικές μας ένοπλες δυνάμεις. Επίσης βέβαια είναι και το άλλο: στο Pronews έχουν σκάσει που πήρε το μπούλο η πολυαγαπημένη τους Χρυσή Αυγή και δεν ξέρουν πώς να το καταπιούν.

Δεν είμαι ειδικός στα του στρατού αλλά εσύ πιστεύεις ότι πέτυχε η άσκηση ?
Ανύψωσε το ηθικό μας ή το ηθικό του στρατού?
Έκανε τους Τούρκους να μας υπολογίζουν περισσότερο ?
Το μόνο που κατάφερε και φυσικά δεν είναι λίγο είναι να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε.
Έχω πάρει μέρος σε αρκετές ασκήσεις (τεθωρακισμένα με πολύ τρέξιμο) δεν υπήρχε δικαιολογία για ύπνο ακόμα και ας μην είχες κοιμηθεί μία μέρα με την άσκηση - αγγαρεία - σκοπιά - συντήρηση και ύπνο στα σχοινάκια μέσα στην λάσπη κτλ κτλ
Διαβάζουμε άτομα που λένε ότι είναι στρατιωτικοί και λένε δικαιολογίες για λίγο ύπνο .... στον στρατό δουλεύεις όχι σε φαγάδικο ρε φιλαράκο .....
Όσο για τους Ρώσους συμφωνώ 100% μαζί σου και για το pronews πιθανον να είναι όπως τα λες δεν το έχω ψάξει αλλά τα στοιχεία που έχει στο άρθρο δεν είναι ψεύδη.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτό το περί ύπνου είναι ανεπίτρεπτο να το επικαλείται κάποιος, ως δικαιολογία για την πατάτα που έκανε. Έχω περάσει από μεικτές μονάδες. Τέτοιο ψωλαρμενισμα όσο οι του Ναυτικού δεν έχω ξαναδεί. Σε Παρμενίωνα και είχαν off μετά το 24ωρο της βάρδιας. Όλοι οι υπόλοιποι πίπα κωλο εμπλοκή με ελάχιστο ύπνο, είτε Στρατού είτε Αεροπορίας.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αυτό το περί ύπνου είναι ανεπίτρεπτο να το επικαλείται κάποιος, ως δικαιολογία για την πατάτα που έκανε. Έχω περάσει από μεικτές μονάδες. Τέτοιο ψωλαρμενισμα όσο οι του Ναυτικού δεν έχω ξαναδεί. Σε Παρμενίωνα και είχαν off μετά το 24ωρο της βάρδιας. Όλοι οι υπόλοιποι πίπα κωλο εμπλοκή με ελάχιστο ύπνο, είτε Στρατού είτε Αεροπορίας.
"Παρμενίωνας" και "Αλεξανδρος"..Εχω κανει καμια 15αρια εν πλω από τον πρωτο και καμια 10 απο τον δευτερο.Εν πλω εισαι 12-18 βαρδια και στην ξηρα εισαι 24 μεσα 12 εξω..Αυτα που λες περι "ελαχιστου υπνου " στος Στραταίους και Αεροπόρους δεν...Μαζί καναμε βαρδιες κι εν πλω και στην ξηρα..Για να μη σου πω ότι στο Καραβι κωλοβαραγαν αυτοί...
Στις μοναδες τους ο καθενας εχει διαφορετικές συνθήκες..Οταν μπλεκουν διακλαδικά ,το Οπλο/Οπλα που φιλοξενούνται τη βγαζουν ελαφρυτερα..

Διαβάζουμε άτομα που λένε ότι είναι στρατιωτικοί και λένε δικαιολογίες για λίγο ύπνο .... στον στρατό δουλεύεις όχι σε φαγάδικο ρε φιλαράκο .....
  ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΠΕΡΙ ΥΠΝΟΥ!
Σε συνθηκες ΕΜΠΛΟΚΗΣ ειναι φυσικο να μην το λογαριάζεις γιατι η αδρεναλινη βαραει κοκκινο...
Να σε δω εσενα αυπνο 3 μερες, τι αποφασεις μπορείς να παρεις και τι αντιδραση θα εχεις...Αφου μας πεις και πού δουλεύεις για να συγκρίνουμε καταστασεις και περιόδους Κρισης...
Και τα περι "φαγαδικων" αστα κατα μερος, οπου σας βολευει ειναι Στρατός και όπου δε βολευει ειναι κωλοχανείο...

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Οτι θελουνε σουλουπωμα στο ναυτικο, θελουνε!
Και ναι, σε μια ιδιωτικη εταιρεια ο ΤΣΕΟ θα ειχε παρει τον πουλο μετα απο σειρα λαθων και περιστατικων που την εξεθεταν στα ματια του ΔΣ , των μετοχων και του κοινου.
Ασχετα οτι οι Ρωσσοι/ξανθομπαμπουρες/drunk nation παιζουν τα δικα τους συμφεροντα (μεταξυ αυτων και στην προπαγανδα) στην πλατη μας (και στων Ουνων διπλα μας)- οπως ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ οι ΗΠΑτζηδες. (με χι ή χωρις χι, οπως ο καθενας θελει να τους βλεπει αναλογα με την...κλίση του)

οριστε , για ξεστραβωμα:

Η ξαφνική κίνηση της Ουάσινγκτον να παράσχει έμμεση στήριξη στην Άγκυρα, η οποία διακαώς επιθυμεί να αναδιαμορφώσει τα σύνορα στα ανατολικά της, προκαλεί ντόμινο εξελίξεων στη Μέση Ανατολή.

Τα αμερικανικά στρατεύματα άρχισαν να αποσύρονται από τμήματα της βορειοανατολικής Συρίας επιβεβαίωσε ο τούρκος πρόεδρος, τονίζοντας ότι η τουρκική επιχείρηση στη βόρεια Συρία μπορεί να αρχίσει «σήμερα ή αύριο». Ουσιαστικά, αυτή είναι η πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου ενάντια στο ISIS, όπου οι ΗΠΑ «αδειάζουν» τους Κούρδους της Συρίας, τον πλέον αποτελεσματικό και σύμμαχο ενάντια στους τζιχαντιστές παραδίδοντάς τους στις επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Μην λετε μονο τους ξανθομπαμπουρες κωλοτουμπες. Εαν εχετε ορχεις και συγχρονως ειστε και ελληνες πειτε κωλοτουμπες και του ΗΠΑτζηδες (ειπαμε... με χι ή και χωρις αυτό)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

ρε ξεκολατε!
οποιος ξαναναφερθει στον θεμα ΥΠΝΟΥ στο συγκεκριμενο περιστατικο, θα...
του τριψω το λινκ πριν 1-2 σελδιες στην μουρη.

Ο σημαιοφορος ΔΕΝ αναφερθηκε ουδεπποτε στην ελλειχη υπνου για την ατυχη εκβαση του περιστατικου.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ να διαβαζετε??? τι στον μπουτσο πια?

Καποιος τογραψε ξοφαλτσα εδω στο τσιμπου.κομ και εχει κολλησει ο εγκεφαλος σας σε αυτο.

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
"Παρμενίωνας" και "Αλεξανδρος"..Εχω κανει καμια 15αρια εν πλω από τον πρωτο και καμια 10 απο τον δευτερο.Εν πλω εισαι 12-18 βαρδια και στην ξηρα εισαι 24 μεσα 12 εξω..Αυτα που λες περι "ελαχιστου υπνου " στος Στραταίους και Αεροπόρους δεν...Μαζί καναμε βαρδιες κι εν πλω και στην ξηρα..Για να μη σου πω ότι στο Καραβι κωλοβαραγαν αυτοί...
Στις μοναδες τους ο καθενας εχει διαφορετικές συνθήκες..Οταν μπλεκουν διακλαδικά ,το Οπλο/Οπλα που φιλοξενούνται τη βγαζουν ελαφρυτερα..
Σε συνθηκες ΕΜΠΛΟΚΗΣ ειναι φυσικο να μην το λογαριάζεις γιατι η αδρεναλινη βαραει κοκκινο...
Να σε δω εσενα αυπνο 3 μερες, τι αποφασεις μπορείς να παρεις και τι αντιδραση θα εχεις...Αφου μας πεις και πού δουλεύεις για να συγκρίνουμε καταστασεις και περιόδους Κρισης...
Και τα περι "φαγαδικων" αστα κατα μερος, οπου σας βολευει ειναι Στρατός και όπου δε βολευει ειναι κωλοχανείο...

Εγώ έχω δική μου εξαγωγική εταιρεία, και πάω σε διεθνής εκθέσεις που σημαίνει πρωί βράδυ στο περίπτερο της έκθεσης και μετά με πελάτες για φαγητό ή ποτό (όχι για διασκέδαση επαγγελματικά με τον κάθε έναν παπάρα φυσικά αν είχα την δυνατότητα θα ήμουν ξενοδοχείο και ύπνο γιατί την άλλη μέρα ξυπνάς 6.00) και φυσικά κάθε μέρα πρέπει να είσαι όλη μέρα σε άριστη κατάσταση για τι μιλάς για παραγγελίες χρήματα τρόπος πληρωμής και όλα αυτά με 3-4 ώρες μαξιμουμ ύπνο την μέρα για 5 μέρες κτλ.

Αν δεν κάνεις καλά την δουλειά σου στην έκθεση χάνεις 20,000 ευρώ που έβαλες να πας +
1) χάνεις την δουλειά σου ....
2) απολύεις 30 άτομα που περιμένουν από εσένα....
3) δεν πας λεφτά σπίτι για την οικογένεια σου....
4) δεν πληρώνεις ασφάλιση και δεν έχεις πρόσβαση σε υγεία.....
Δηλαδή καταστρέφεσαι έτσι απλά είσαι στον άσσο

Και αυτό όχι σε άσκηση .... μια φορά στο τόσο αλλά 1-2 φορές κάθε μήνα  + μιλάς και με την παραγωγή στο εργοστάσιο και κάθε μέρα με το λογιστήριο κτλ κτλ

Δηλαδή θα μου πει ο πωλητής που έχω μαζί μου κουραστικά - νυστάζω -  τον έχω στείλει την άλλη μέρα σπίτι του .... εκεί είναι η μάχη σώμα με σώμα και όποιος επιβιώσει.

Δυστυχώς τους ανεκδιηγητους στρατιωτικούς δεν τους στέλνουν σπίτι τους είναι δημόσιοι υπάλληλοι όσο και όλοι οι άλλοι.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Εγώ έχω δική μου εξαγωγική εταιρεία, και πάω σε διεθνής εκθέσεις που σημαίνει πρωί βράδυ στο περίπτερο της έκθεσης και μετά με πελάτες για φαγητό ή ποτό (όχι για διασκέδαση επαγγελματικά με τον κάθε έναν παπάρα φυσικά αν είχα την δυνατότητα θα ήμουν ξενοδοχείο και ύπνο γιατί την άλλη μέρα ξυπνάς 6.00) και φυσικά κάθε μέρα πρέπει να είσαι όλη μέρα σε άριστη κατάσταση για τι μιλάς για παραγγελίες χρήματα τρόπος πληρωμής και όλα αυτά με 3-4 ώρες μαξιμουμ ύπνο την μέρα για 5 μέρες κτλ.

Αν δεν κάνεις καλά την δουλειά σου στην έκθεση χάνεις 20,000 ευρώ που έβαλες να πας +

Και αυτό όχι σε άσκηση .... μια φορά στο τόσο αλλά 1-2 φορές κάθε μήνα  + μιλάς και με την παραγωγή στο εργοστάσιο και κάθε μέρα με το λογιστήριο κτλ κτλ

Δηλαδή θα μου πει ο πωλητής που έχω μαζί μου κουραστικά - νυστάζω -  τον έχω στείλει την άλλη μέρα σπίτι του .... εκεί είναι η μάχη σώμα με σώμα και όποιος επιβιώσει.

Δυστυχώς τους ανεκδιηγητους στρατιωτικούς δεν τους στέλνουν σπίτι τους είναι δημόσιοι υπάλληλοι όσο και όλοι οι άλλοι.

:hi:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Μην λετε μονο τους ξανθομπαμπουρες κωλοτουμπες. Εαν εχετε ορχεις και συγχρονως ειστε και ελληνες πειτε κωλοτουμπες και του ΗΠΑτζηδες (ειπαμε... με χι ή και χωρις αυτό)

Αντιαμερικανικο εθνος ειμαστε, και οχι αδικα. Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται.
Κωλοτουμπα ειπα τον Πουτιν για τους ρωσολαγνους που ειναι πολλοι δυστυχως αλλα αν ηξεραν λιγη ιστορια θα γνωριζαν οτι ποτε δεν μας υποστηριξαν και οταν το εκαναν μας την εφεραν τελικα. Το '21 ηταν αντιθετοι με τον Καποδιστρια οπως και οι Αγγλοι οι οποιοι ομως αργοτερα καταλαβαν οτι ειχαν οφελος και ηρθαν με το μερος μας.
Στην μικρασιατικη, οπως μας αδειασαν οι Αγγλοι, που ζητησαν να φυγουμε απο την Κων/πολη και τα παραλια και να εισβαλουμε χωρις πλανο ανατολικα και ΝΑ το ιδιο φταινε κ οι Ρωσοι που ενω ηταν σε πολεμο με Τουρκους και ενω προελαυναμε, συμφωνησαν μαζι τους και τους εδωσαν οπλισμο και πυρομαχικα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Και αυτό όχι σε άσκηση .... μια φορά στο τόσο αλλά 1-2 φορές κάθε μήνα  + μιλάς και με την παραγωγή στο εργοστάσιο και κάθε μέρα με το λογιστήριο κτλ κτλ

Δηλαδή θα μου πει ο πωλητής που έχω μαζί μου κουραστικά - νυστάζω -  τον έχω στείλει την άλλη μέρα σπίτι του .... εκεί είναι η μάχη σώμα με σώμα και όποιος επιβιώσει.

Δεν θα σε κατηγορησω για τη δουλειά που κάνεις ,το αντιθετο,θα σου δωσω και συγχαρητηρια που στεκεσαι στα ποδια σου και δινεις και ψωμι σε 30 ατομα.Ομως:
-Μονος σου εισαι στη δουλειά?Δεν εχεις ΤΣΕΟ?  (  :grin: ) Να κοιταει ισολογισμούς , λογιστη για το λογιστηριο,υπευθυνο Παραγωγής στο εργοστασιο?
-Απο τα λεγομενά σου στη Διαχείριση ανθρωπίνου Δυναμικού παιρνεις κατω από τη βαση.Τι θα πει "στελνω στο σπιτι του τον πωλητή"?Τον ξεζουμίζεις νυχθημερόν γα να σου πολλαπλασιάσει την παραγωγή και να μεγιστοποιήσεις τα δικα σου κερδη,για να δωσεις σε αυτόν τρεις κι εξήντα?Και του επισείεις και τη Δαμοκλειο Σπαθη της απόλυσης?
-Εφοσον εισαι στον Ιδιωτικό Τομέα δεν ξερεις και δεν μπορείς να κρίνεις κατα πόσο ειμαστε "ανεκδιήγητοι" ή οχι..Ο Κοινωνικός αυτοματισμός που προσπαθησαν να περασουν οι προ-προηγούμενοι δεν επιασε,οπότε να κανεις το σταυρό σου να ειναι οι ΕΔ σε αξιόμαχο Επίπεδο για να μπορούν να σε προστατεψουν εσενα και την επιχείρηση σου-οταν και αν χρειαστεί-και να μην κρινεις αφ'υψηλού..Επειδη προκαταβαλλεις 100% φορο δεν φταιω εγω..
-Για τα επαγγελματικά δείπνα δεν εχω αποψη,μπορεί να ειναι βαρετά,αλλα πιθανόν λιαν προσοδοφόρα,οπότε νυσταζεις ξε-νυστάζεις για τα φραγκα το κανεις..Ενω εγω οσα παιρνω το μηνα,αυτα ειναι, τελεσεδικα..
Φιλικά..

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Δεν θα σε κατηγορησω για τη δουλειά που κάνεις ,το αντιθετο,θα σου δωσω και συγχαρητηρια που στεκεσαι στα ποδια σου και δινεις και ψωμι σε 30 ατομα.Ομως:
-Μονος σου εισαι στη δουλειά?Δεν εχεις ΤΣΕΟ?  (  :grin: ) Να κοιταει ισολογισμούς , λογιστη για το λογιστηριο,υπευθυνο Παραγωγής στο εργοστασιο?
-Απο τα λεγομενά σου στη Διαχείριση ανθρωπίνου Δυναμικού παιρνεις κατω από τη βαση.Τι θα πει "στελνω στο σπιτι του τον πωλητή"?Τον ξεζουμίζεις νυχθημερόν γα να σου πολλαπλασιάσει την παραγωγή και να μεγιστοποιήσεις τα δικα σου κερδη,για να δωσεις σε αυτόν τρεις κι εξήντα?Και του επισείεις και τη Δαμοκλειο Σπαθη της απόλυσης?
-Εφοσον εισαι στον Ιδιωτικό Τομέα δεν ξερεις και δεν μπορείς να κρίνεις κατα πόσο ειμαστε "ανεκδιήγητοι" ή οχι..Ο Κοινωνικός αυτοματισμός που προσπαθησαν να περασουν οι προ-προηγούμενοι δεν επιασε,οπότε να κανεις το σταυρό σου να ειναι οι ΕΔ σε αξιόμαχο Επίπεδο για να μπορούν να σε προστατεψουν εσενα και την επιχείρηση σου-οταν και αν χρειαστεί-και να μην κρινεις αφ'υψηλού..Επειδη προκαταβαλλεις 100% φορο δεν φταιω εγω..
-Για τα επαγγελματικά δείπνα δεν εχω αποψη,μπορεί να ειναι βαρετά,αλλα πιθανόν λιαν προσοδοφόρα,οπότε νυσταζεις ξε-νυστάζεις για τα φραγκα το κανεις..Ενω εγω οσα παιρνω το μηνα,αυτα ειναι, τελεσεδικα..
Φιλικά..

Δυστυχώς δεν έχω μεγάλη εταιρεία και στις μικρές πρέπει όπου μπορείς να είσαι εκεί αν δεν είσαι πέταξε το πουλάκι μόνο με πολύ δουλειά χωρίς ωράριο πας μπροστά στο επιχειρείν.
Στην δική μου δουλειά δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας και για αυτό την ασφάλεια μου την κάνω εγώ με το κέρδος που πρέπει να επενδύεται σωστά και όχι σε άτομα που νυστάζουν και κουράζονται στην ώρα την δική μας μάχης.
Ναι φυσικά για τα φράγκα το κάνω αν δεν έχω φράγκα δεν έχω δουλειά δεν έχω τίποτα και φυσικά δεν θα έχω χρήματα για φόρους , άρα για να πληρώνεσαι και εσύ.
Και αφού εγώ δεν κοιμάμαι για να πληρώνω τους φόρους μου δε μπορώ να ακούω άλλους εργαζόμενους όπως οι στρατιωτικοί να έχουν πολλών εκατομμύριον οπλικά συστήματα στα χέρια τους και να μην ξέρουν να τα κουμαντάρουν και να κολλάνε σε αβαθή λες και είναι γιοτ τουριστών που δεν ξέρουν από ναυσιπλοΐα.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
admi μεταξυ
των 2 σας, εσυ εισαι σε καλυτερη μοιρα, απο μια σκοπια σιγουριας και ξεγνοιασιας...μην μπουμε στον πολεμο ιδ εναντιον δυ,
ομως μια στραβη να του τυχει, θα τρωει σολες η οικογενεια του
εσυ απλα να ανεχεσαι τις διαδικασιες και τους ανωτερους σου και οκ.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Αντιαμερικανικο εθνος ειμαστε, και οχι αδικα. Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται.
Κωλοτουμπα ειπα τον Πουτιν για τους ρωσολαγνους που ειναι πολλοι δυστυχως αλλα αν ηξεραν λιγη ιστορια θα γνωριζαν οτι ποτε δεν μας υποστηριξαν και οταν το εκαναν μας την εφεραν τελικα. Το '21 ηταν αντιθετοι με τον Καποδιστρια οπως και οι Αγγλοι οι οποιοι ομως αργοτερα καταλαβαν οτι ειχαν οφελος και ηρθαν με το μερος μας.
Στην μικρασιατικη, οπως μας αδειασαν οι Αγγλοι, που ζητησαν να φυγουμε απο την Κων/πολη και τα παραλια και να εισβαλουμε χωρις πλανο ανατολικα και ΝΑ το ιδιο φταινε κ οι Ρωσοι που ενω ηταν σε πολεμο με Τουρκους και ενω προελαυναμε, συμφωνησαν μαζι τους και τους εδωσαν οπλισμο και πυρομαχικα.

δεν ναφερομουν σε εσενα, αλλλα γενικα σε οσους παιρνουν θεση εκατερωθεν ξεχνωντας την μεση που ειναι η ελλαδα

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
To καλύτερο που μπορεί να εύχεται η ψωροκώσταινα είναι να αποτελέσει το 51ο αστεράκι της αμερικάνικης σημαίας ελπίζοντας σε μια δίκαιη φόρμουλα οικονομικής συν-εκμετάλλευσης σε περιοχές ενδιαφέροντος της Τουρκίας ελέω ΗΠΑ και ΕΕ. Η χώρα-παρίας δεν διαθέτει ούτε ένα παραγωγικό τομέα υπό εγχώριο έλεγχο που να είναι διεθνώς ανταγωνιστικός ενώ δεν αποτελεί αξιόπιστο ισότιμο διεθνή συνομιλητή σε κανένα τραπέζι. Την αξία των ένοπλων της δυνάμεων την ξέρουμε όσοι υπηρετήσαμε ή συνεργαστήκαμε με αυτές: Αποτελεσματικότητα και Ικανότητες αίσχιστου είδους δημοσίου Τομέα.

Η γνώμη μου είναι ότι σύντομα η χώρα θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ εδαφικών παραχωρήσεων ή πολέμου - και καλά θα κάνει συνετά να επιλέξει το πρώτο διαφορετικά θα συρθεί, ηττημένη πλέον στρατιωτικά, στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης όπου θα χάσει πολλά περισσότερα από εκείνα που αρχικά αρνείτο να παραχωρήσει.

Ακούω τους αναληταράδες και παπαροδημοσιογράφους να μιλάνε για αξιόμαχο των ένοπλων δυνάμεων έναντι του Τουρκικού στρατιωτικού Κολοσσού και σκέφτομαι:

Ακόμα και ΕΑΝ υποθετικά "αύριο" παραχωρούνταν με τρόπο μαγικό οι περιοχές Κωνσταντινούπολης και πέριξ αμαχητί στην Ελλάδα με την εγγύηση ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ΔΕΝ θα επενέβαιναν για να τις ανακαταλάβουν, ακόμα και ΤΟΤΕ η Ελλάδα δεν θα είχε την δυνατότητα να τις διατηρήσει ως υποτελείς αφού οι ανάγκες αστυνόμευσης/φύλαξης/σίτισης κτλ μιας περιοχής 15.000.000 ανθρώπων είναι πέρα από τις δυνατότητες της πληθυσμιακά, ηθικά και πολιτισμικά φθίνουσας χώρας-καραγκιόζη.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
To καλύτερο που μπορεί να εύχεται η ψωροκώσταινα είναι να αποτελέσει το 51ο αστεράκι της αμερικάνικης σημαίας ελπίζοντας σε μια δίκαιη φόρμουλα οικονομικής συν-εκμετάλλευσης σε περιοχές ενδιαφέροντος της Τουρκίας ελέω ΗΠΑ και ΕΕ. Η χώρα-παρίας δεν διαθέτει ούτε ένα παραγωγικό τομέα υπό εγχώριο έλεγχο που να είναι διεθνώς ανταγωνιστικός ενώ δεν αποτελεί αξιόπιστο ισότιμο διεθνή συνομιλητή σε κανένα τραπέζι. Την αξία των ένοπλων της δυνάμεων την ξέρουμε όσοι υπηρετήσαμε ή συνεργαστήκαμε με αυτές: Αποτελεσματικότητα και Ικανότητες αίσχιστου είδους δημοσίου Τομέα.

Η γνώμη μου είναι ότι σύντομα η χώρα θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ εδαφικών παραχωρήσεων ή πολέμου - και καλά θα κάνει συνετά να επιλέξει το πρώτο διαφορετικά θα συρθεί, ηττημένη πλέον στρατιωτικά, στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης όπου θα χάσει πολλά περισσότερα από εκείνα που αρχικά αρνείτο να παραχωρήσει.

Ακούω τους αναληταράδες και παπαροδημοσιογράφους να μιλάνε για αξιόμαχο των ένοπλων δυνάμεων έναντι του Τουρκικού στρατιωτικού Κολοσσού και σκέφτομαι:

Ακόμα και ΕΑΝ υποθετικά "αύριο" παραχωρούνταν με τρόπο μαγικό οι περιοχές Κωνσταντινούπολης και πέριξ αμαχητί στην Ελλάδα με την εγγύηση ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ΔΕΝ θα επενέβαιναν για να τις ανακαταλάβουν, ακόμα και ΤΟΤΕ η Ελλάδα δεν θα είχε την δυνατότητα να τις διατηρήσει ως υποτελείς αφού οι ανάγκες αστυνόμευσης/φύλαξης/σίτισης κτλ μιας περιοχής 15.000.000 ανθρώπων είναι πέρα από τις δυνατότητες της πληθυσμιακά, ηθικά και πολιτισμικά φθίνουσας χώρας-καραγκιόζη.

Αρχίσαν πάλι οι χρυσαυγίτικες κινδυνολογίες.

Όσο για αυτό το τελευταίο, εντάξει, ώρες ώρες μου φαίνεται πως το ιντερνετ υπάρχει για να μπορεί ο καθένας να ξεφτιλίζεται δημόσια...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
admi μεταξυ
των 2 σας, εσυ εισαι σε καλυτερη μοιρα, απο μια σκοπια σιγουριας και ξεγνοιασιας...μην μπουμε στον πολεμο ιδ εναντιον δυ,
ομως μια στραβη να του τυχει, θα τρωει σολες η οικογενεια του
εσυ απλα να ανεχεσαι τις διαδικασιες και τους ανωτερους σου και οκ.
Το ειπα φιλε και πιο πανω.."κοινωνικός αυτοματισμός"..Εγω σε καλυτερη μοιρα απο εσενα..Γι'αυτο θα μας κανουν μια χαψια οι απεναντι..
Ξερεις,διαβαζα το μεσημερι τα πληθυσμιακά στοιχεία μεταξυ Ελλαδας-Τουρκίας..10,5 εκατ. εμείς 82 εκατ. τα μεμετια.Το 2050 εμεις 9,5 κι εκείνοι 97!!!
Τι κουβεντιαζουμε τωρα..Μια χωρα διαλυμενη και διαιρεμενη..Και μην ακουσω οτι θα μας προστατεψουν οι ΗΠΑ..Ειδες ο Τραμπ σημερα?Εδωσε το ελευθερο στα μεμετια να εισβαλλουν στη Συρια,εκκαθαριζοντας τους Κουρδους,με τους οποίους οι Αμερικάνοι ηταν συμμαχοι τοσο καιρο.Κανανε τη βρωμοδουλειες των Αμερικάνων και τωρα θα τους περασουν σουβλακι οι  Τουρκοι..
Και μετα μιλάμε για το αξιόμαχό μας..
Ολα ειναι δυστυχως προδιαγεγραμμενα,αρχιζω και σκεφτομαι σοβαρα την προσαρτηση μας,με το αστερακι του centrino...
ΥΓ: Ειμαι 12 χρόνια εδω μεσα,απορω κι εγω με αυτα που γραφω,αλλά δυστυχώς άλλαξαν πολλά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom