acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
ξενέρα σκέτη όπως εξάλλου όλα τα αντίστοιχα της ευρύτερης περιοχής...
Τουλαχιστον με tinder γαμας σχετικα ευκολα εκει
ξενέρα σκέτη όπως εξάλλου όλα τα αντίστοιχα της ευρύτερης περιοχής...
Τουλαχιστον με tinder γαμας σχετικα ευκολα εκει
μην είσαι τόσο ενθουσιασμένος με δαύτο... πάντως στα μπαράκια του Grund μπορείς εύκολα να πιάσεις συζητήσεις με θηλυκά από όλες τις φυλές του Ισραήλ (τις πολιτισμένες) οι οποίες κατοικοεδρεύουν εκεί... από κει και πέρα το παιχνίδι εξαρτάται από σένα
από κει και πέρα κωλόμπαρα (5-6 έχει όλα και όλα μαζεμένα στο περίφημο τρίγωνο που ορίζεται από σταθμό, rue Hollerich και ταχυδρομείο) δεν είναι για τίποτα...
για μας τους μεγαλύτερους υπάρχουν τα λεγόμενα "συνοικιακά" δηλαδή τα μπαρ/εστιατόρια κλπ εκτός κέντρου στα οποία είναι μεν δυσκολότερο να κάνεις κονέ αλλά αμα το καταφέρεις έχεις πάρα πολύ καλές πιθανότητες...
αυτά
Πού ειναι αυτο ρε φιλε? Δεν ασχολούμαι πια με αυτού του ειδους "διασκέδαση"..
Αλβανέ σάλτα και ...Μουτσε εχεις παει περα απο το διακοπτο;
Για το Grund όπως τα λες..Κουβεντα και μετα τιποτα..Για τα συνοικιακά δεν ξερω..Εγω στο Namur πηγαινα.. ;) ;)μην είσαι τόσο ενθουσιασμένος με δαύτο... πάντως στα μπαράκια του Grund μπορείς εύκολα να πιάσεις συζητήσεις με θηλυκά από όλες τις φυλές του Ισραήλ (τις πολιτισμένες) οι οποίες κατοικοεδρεύουν εκεί... από κει και πέρα το παιχνίδι εξαρτάται από σένα
από κει και πέρα κωλόμπαρα (5-6 έχει όλα και όλα μαζεμένα στο περίφημο τρίγωνο που ορίζεται από σταθμό, rue Hollerich και ταχυδρομείο) δεν είναι για τίποτα...
για μας τους μεγαλύτερους υπάρχουν τα λεγόμενα "συνοικιακά" δηλαδή τα μπαρ/εστιατόρια κλπ εκτός κέντρου στα οποία είναι μεν δυσκολότερο να κάνεις κονέ αλλά αμα το καταφέρεις έχεις πάρα πολύ καλές πιθανότητες...
αυτά
Για το Grund όπως τα λες..Κουβεντα και μετα τιποτα..Για τα συνοικιακά δεν ξερω..Εγω στο Namur πηγαινα.. ;) ;)
Εκσυχρονισμό απο signaal (thales) σε BAE μου κανει εντύπωση. Βέβαια και οι άγγλοι απο Hengelo ψωνηζαν κάποτε (γκολκηπερ, στιρ κ.α)!
Εγω πιστευω ότι ο εκσυγχρονισμος θα είναι η thales η dcns. Όπως δειχνουν τα πραγματα και αν παρουμε τελικα τις bellhara, το πν θα εχει δυο cms στις κυριες μοναδες του. Tacticos και setis. Χλωμο να φορεσουν κατι άλλο στις μεκο… Εκτος και κανει κανα ντου η lm και τα παρει όλα μαζι, ναυπηγεια, εκσυγχρονισμο μεκο και νεες φρεγάτες...
Ποσα κελια παικτη θα εχουν οι Belhara? επιθεσεις κορεσμου = τεχνητος υφαλος.
Με τις γριες Ολλανδεζες και τις ΜΕΚΟ μεχρι Σουνιο βγαινει ο στολος.
Τωρα ξεκινάς μεγαλη συζητηση που στην ουσια εχει να κανει με το αν προτιμάμε αμερικανικους πυραυλους η γαλλικους. Εν προκειμενω, η μπελλαρα μπορει να παρει 36 κελια μπροστα για αστερ 30 (γνωμη μου είναι ότι οι σκαλπ ναβαλ είναι περιττοι) και τουλάχιστον 16 στο υποστεγο του ελικοπτερου για mica vl (συντομα και mica vl ng με αρκετα μεγαλυτερη εμβελεια). Με αυτά, ένα ram πισω (εχει παρουσιαστεί σε μακετα από τη dcns) και το 76αρι strales μπροστα, πιστευω ότι ειμαστε οκ.
Εγω είμαι υπερ των γαλλικων πυραυλων γιατι είναι στην ουσια (σχεδον) fire and forget, ενώ ουτε οι sm2 (τουλαχιστον στην εκδοση που μπορούμε να παρουμε εμεις) ουτε και οι essm είναι. Αρα δεν εχει μονο σημασια ποσους πυραυλους κουβαλας αλλα και ποσους μπορεις να εχεις στον αερα, ταυτόχρονα.
Οσον αφορα το στολο και το σουνιο που λες, οσο μπορει να βγει ο δικος μας εξω απο το σουνιο χωρις αεροπορικη καλυψη, αλλο τοσο μπορει να βγει και ο τουρκικος απο το ακσαζ, η ακομα περισσοτερο τα δαρδανελια...
Εφοσον κανενας στολος δεν θα επιβιωσει χωρις εναερια υπεροχη, γιατι η επενδυση σε 2 Belhara (οι οποιες θα στοχοποιηθουν πρωτες) οταν δεν υπαρχουν ακομα τορπίλες για 214 πχ (αλλα και πολλες αλλες φθηνοτερες λυσεις για τα νησια)
Η εισαγωγη UAV (Bayraktar, Anka etc) πολλαπλασιαστης ισχυος στο δικτυοκεντρικο πλεον Αιγαιο - εφοσον εχουν το πλεονεκτημα πρωτης κινησης πως θα γινει η στοχοποιηση απο Ελληνικης πλευρας;
Με 77% του προυπολογισμου σε μισθους/συνταξεις, πρωτα εξορθολογισμος (286 ανωτατους αξιωματικους η Ελλαδα, 18 το Ισραηλ του Orchard / στρατοπεδα παντου και τοσα πολλα αλλα που πρεπει να γινουν) FOS για πολλα απο τα (πολυ ακριβα) οπλα που απαξιωνονται (ΝΗ-90 πχ) και μετα ολα τα αλλα πιστευω.