kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.388
- Πόντοι
- 6.256
Θα ρθει, θα ξεχάστηκε σε κάνα νήμα πονηρό.Δεν βλέπω να σχολιάζει και ανησυχώ
Θα ρθει, θα ξεχάστηκε σε κάνα νήμα πονηρό.Δεν βλέπω να σχολιάζει και ανησυχώ
Δεν βλέπω να σχολιάζει και ανησυχώ
..Παει αυτός, να'ταν κι άλλος..δεν εμαθες για το ραντεβου θανατου με τον kostakis27?
Αυτό σχύει,αλλα η εμπειρία δεν ξεχνιέται...Ο ναυαρχος θα χει να μπει σε καραβι απο πριν την κρίση
..Παει αυτός, να'ταν κι άλλος..Αυτό σχύει,αλλα η εμπειρία δεν ξεχνιέται...
Λοιπόν...Εχω πει και άλλες φορές ότι πολλά ακούγοντα για εκσυγχρονισμούς,αγορές/δανεισό Φ/Γ κλπ κλπ...Και εχω απαντησει ότι ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ..
Αυτο σημαινει σε απλά ελληνικά ,οτι με τον ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ προυπολογισμό της τελευταιας δεκαετίας ,ο οποίος βαινει συνεχώς μειούμενος, ξεχαστε ακριβούς εκσυγχρονισμούς και αγορές/δανεισμους...
Υπαρχει μια πρόταση -η οποία ειναι και χαμηλών τόνων προς το παρόν-για στροφή του ΠΝ σε πλοία μικρά τυπου ΤΠΚ για να μειωθεί το κόστος συντηρησης.Εμένα με βρισκει συμφωνο,αρκεί να υπαρξει και αναλογη υποστηριξη από άλλους τυπους πλοίων και ΥΒ..
Αυτα...
Λοιπόν...Εχω πει και άλλες φορές ότι πολλά ακούγοντα για εκσυγχρονισμούς,αγορές/δανεισό Φ/Γ κλπ κλπ...Και εχω απαντησει ότι ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ..
Αυτο σημαινει σε απλά ελληνικά ,οτι με τον ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ προυπολογισμό της τελευταιας δεκαετίας ,ο οποίος βαινει συνεχώς μειούμενος, ξεχαστε ακριβούς εκσυγχρονισμούς και αγορές/δανεισμους...
Υπαρχει μια πρόταση -η οποία ειναι και χαμηλών τόνων προς το παρόν-για στροφή του ΠΝ σε πλοία μικρά τυπου ΤΠΚ για να μειωθεί το κόστος συντηρησης.Εμένα με βρισκει συμφωνο,αρκεί να υπαρξει και αναλογη υποστηριξη από άλλους τυπους πλοίων και ΥΒ..
Αυτα...
Αυτα...
Αυτα...
Πού ειναι αυτο ρε φιλε? Δεν ασχολούμαι πια με αυτού του ειδους "διασκέδαση"..Nαυαρχε αξιζει η θα με μαδησουν τσαμπα?
Λουξεμβουργο κεντροΠού ειναι αυτο ρε φιλε? Δεν ασχολούμαι πια με αυτού του ειδους "διασκέδαση"..
Αααααααα!Δεν το ειχα τσεκάρει φιλε..Ρωτα τον Τραμου,αυτος ειναι ειδκός στα ΜΠΑΖΟ-κωλόμπαρα..Λουξεμβουργο κεντρο
Αααααααα!Δεν το ειχα τσεκάρει φιλε..Ρωτα τον Τραμου,αυτος ειναι ειδκός στα ΜΠΑΖΟ-κωλόμπαρα..
Αδερφε ,απο τη δική μου -μικρή- εμπειρία εξω σε αυτά,ειναι πολύ μαζεμένοι..Ούτε χουφτωματα,ούτε "πίσω δωμάτια"..Μονο ματι και λίγη επαφη από τη χορευτρια στο λεγόμενο ¨πριβε".Ξενερωμα..αμα ειναι ετσι αστο καλυτερα..
ειχα παει σε 2 στην ζυριχη, το ενα χειροτερο απο το αλλο
περιμενα τοπ πραγματα σε αυτες τις πολεις..
Αδερφε ,απο τη δική μου -μικρή- εμπειρία εξω σε αυτά,ειναι πολύ μαζεμένοι..Ούτε χουφτωματα,ούτε "πίσω δωμάτια"..Μονο ματι και λίγη επαφη από τη χορευτρια στο λεγόμενο ¨πριβε".Ξενερωμα..
Πιο πολύ αξίζουν οι βιτρίνες του Βελγίου και της Ολλανδίας φυσικά,όχι στη Red District area,σε Ροτερνταμ, Ουτρέχτη και Εφτελινγκ...
αμα ειναι ετσι αστο καλυτερα..
ειχα παει σε 2 στην ζυριχη, το ενα χειροτερο απο το αλλο
περιμενα τοπ πραγματα σε αυτες τις πολεις..
Ελεγα κι εγω ,δεν θα πεταχτείς??ξενέρα σκέτη όπως εξάλλου όλα τα αντίστοιχα της ευρύτερης περιοχής...
Ελεγα κι εγω ,δεν θα πεταχτείς??