Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 354K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
δεν εμαθες για το ραντεβου θανατου με τον kostakis27?
:grin: :grin:..Παει αυτός, να'ταν κι άλλος..
Ο ναυαρχος θα χει να μπει σε καραβι απο πριν την κρίση
Αυτό σχύει,αλλα η εμπειρία δεν ξεχνιέται...
Λοιπόν...Εχω πει και άλλες φορές ότι πολλά ακούγοντα για εκσυγχρονισμούς,αγορές/δανεισό Φ/Γ κλπ κλπ...Και εχω απαντησει ότι ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ..
Αυτο σημαινει σε απλά ελληνικά ,οτι με τον ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ προυπολογισμό της τελευταιας δεκαετίας ,ο οποίος βαινει συνεχώς μειούμενος, ξεχαστε ακριβούς εκσυγχρονισμούς και αγορές/δανεισμους...
Υπαρχει μια πρόταση -η οποία ειναι και χαμηλών τόνων προς το παρόν-για στροφή του ΠΝ σε πλοία μικρά τυπου ΤΠΚ για να μειωθεί το κόστος συντηρησης.Εμένα με βρισκει συμφωνο,αρκεί να υπαρξει και αναλογη υποστηριξη από άλλους τυπους πλοίων και ΥΒ..
Αυτα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:grin: :grin:..Παει αυτός, να'ταν κι άλλος..Αυτό σχύει,αλλα η εμπειρία δεν ξεχνιέται...
Λοιπόν...Εχω πει και άλλες φορές ότι πολλά ακούγοντα για εκσυγχρονισμούς,αγορές/δανεισό Φ/Γ κλπ κλπ...Και εχω απαντησει ότι ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ..
Αυτο σημαινει σε απλά ελληνικά ,οτι με τον ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ προυπολογισμό της τελευταιας δεκαετίας ,ο οποίος βαινει συνεχώς μειούμενος, ξεχαστε ακριβούς εκσυγχρονισμούς και αγορές/δανεισμους...
Υπαρχει μια πρόταση -η οποία ειναι και χαμηλών τόνων προς το παρόν-για στροφή του ΠΝ σε πλοία μικρά τυπου ΤΠΚ για να μειωθεί το κόστος συντηρησης.Εμένα με βρισκει συμφωνο,αρκεί να υπαρξει και αναλογη υποστηριξη από άλλους τυπους πλοίων και ΥΒ..
Αυτα...

βρε βρε τον ναυαρχίδη... έχει και άποψη ο μούτσος...

τις καλημέρες μου  :grin:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
:grin: :grin:..Παει αυτός, να'ταν κι άλλος..Αυτό σχύει,αλλα η εμπειρία δεν ξεχνιέται...
Αυτα...

Εκσυχρονισμό απο signaal (thales) σε BAE μου κανει εντύπωση. Βέβαια και οι άγγλοι απο Hengelo ψωνηζαν κάποτε (γκολκηπερ, στιρ κ.α)!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αυτα...

Μουτσε βαρκες να πηγαινετε και για ψαρεμα
Screen_Shot_2015-08-16_at_9.36.56_AM.png.jpg

αλλος για την βαρκα μας...

:happy: :happy: :happy:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Χωρις γιαννο και μπενυ...σκατα αναβαθμιση θα γινει!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Βγηκε και ριμα...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αααααααα!Δεν το ειχα τσεκάρει φιλε..Ρωτα τον Τραμου,αυτος ειναι ειδκός στα ΜΠΑΖΟ-κωλόμπαρα.. :grin: :grin: :grin:

αμα ειναι ετσι αστο καλυτερα..
ειχα παει σε 2 στην ζυριχη, το ενα χειροτερο απο το αλλο
περιμενα τοπ πραγματα σε αυτες τις πολεις..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Αδερφε ,απο τη δική μου -μικρή- εμπειρία εξω σε αυτά,ειναι πολύ μαζεμένοι..Ούτε χουφτωματα,ούτε "πίσω δωμάτια"..Μονο ματι και λίγη επαφη από τη χορευτρια στο λεγόμενο ¨πριβε".Ξενερωμα..
Πιο πολύ αξίζουν οι βιτρίνες του Βελγίου και της Ολλανδίας φυσικά,όχι στη Red District area,σε Ροτερνταμ, Ουτρέχτη και Εφτελινγκ...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αδερφε ,απο τη δική μου -μικρή- εμπειρία εξω σε αυτά,ειναι πολύ μαζεμένοι..Ούτε χουφτωματα,ούτε "πίσω δωμάτια"..Μονο ματι και λίγη επαφη από τη χορευτρια στο λεγόμενο ¨πριβε".Ξενερωμα..
Πιο πολύ αξίζουν οι βιτρίνες του Βελγίου και της Ολλανδίας φυσικά,όχι στη Red District area,σε Ροτερνταμ, Ουτρέχτη και Εφτελινγκ...

Θα τιμηθουν :hi: :hi:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ξενέρα σκέτη όπως εξάλλου όλα τα αντίστοιχα της ευρύτερης περιοχής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom