Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εδώ έκλεβε χρήματα από το πορτοφόλι των δικών του και είχε πάρει και τα ψιλά από τα κάλαντα των παιδιών.

Τον απαξιωσες φοδρα φορέματος... ουτε εγώ δεν τα εβγαλα στην φόρα τα κατορθωματά του....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Σαν δοκιμος (αν ησουν) σε τι υπηρεσια υπηρετησες και ειχες τους ΕΠΟΠιτες πιπα κωλο;

Σε μονάδα του Εβρου τύπε... ειχαμε 5-6 ΕΠΟΠ, 20χρονα από την περιοχή που ήταν για τον πούτσο.

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Τον απαξιωσες φοδρα φορέματος... ουτε εγώ δεν τα εβγαλα στην φόρα τα κατορθωματά του....
Ο ίδιος τα λέει και τα έχει γράψει κιόλας. Δεν έχεις καταλάβει ότι εδώ μέσα όλοι κρίνονται και όλοι απαξιώνονται. Αλλά που να το προσέξεις όταν ο πισινός σου έχει γίνει φαρέτρα για στέκες... :)

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Τα σέβη μου Μυστη fodra
Ανταποδίδω τα σέβη Ακαποτέιρα! Το ξεφτιλισες για άλλη μια φορά τον μπούρδα. Όχι ότι τον πίστεψα εξ αρχής αλλά τσπ... Οι ΕΠΟΠ μπήκαν στο στράτευμα μετά τη νέα χιλιετία, το 2002 αν δεν κάνω λάθος η πρώτη σειρά. Οι ΕΠΥ και οι ΕΜΘ απλά μονιμοποιήθηκαν στα 18 χρόνια στο σιχαμερό ΠΝ ενώ οι ΕΠΟΠ είχαν σίγουρη μονιμοποίηση στα 7...

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Μαστορα οι Εθελοντες Μακρας Θητειας, ηταν μονιμοποιημενοι  Εθελοντες Πενταετους Υποχρεωσης.....

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Ειχαμε ΕΠΥ Δεκανεις και ΕΠΥ Λοχιες τυπε, το ιδιο με τους ΕΠΟΠ ηταν περιπου....  
Άλλος ο θεσμός των ΕΠΥ κι άλλος των ΕΠΟΠ βλακα πουστροστέκα... Εξηγώ παραπάνω μια βασική διαφορά τους. Στο τρισάθλιο ΠΝ οι ΕΠΥ γάμαγαν τους ΕΠΟΠ μόλις πρωτομπηκαν γιατί είχαν ήδη βαθμό. Απο τα μεγαλύτερα καθίκια του συγκεκριμένου κλάδου...

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Μαστορα οι Εθελοντες Μακρας Θητειας, ηταν μονιμοποιημενοι  Εθελοντες Πενταετους Υποχρεωσης.....
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Μάλιστα αρχικελέας ΕΠΥ από το ΠΝ μου είπε ότι τον κάνανε ΕΜΘ χωρίς καμία διαδικασία απο τον ίδιο...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Άλλος ο θεσμός των ΕΠΥ κι άλλος των ΕΠΟΠ βλακα πουστροστέκα... Εξηγώ παραπάνω μια βασική διαφορά τους. Στο τρισάθλιο ΠΝ οι ΕΠΥ γάμαγαν τους ΕΠΟΠ μόλις πρωτομπηκαν γιατί είχαν ήδη βαθμό. Απο τα μεγαλύτερα καθίκια του συγκεκριμένου κλάδου...

Φοδρα Φορεματος μαλακίες λες, επαγγελματιες οπλιτες ειναι και οι δυο θεσμοί, επυ ή εποπ, με την διαφορα του βαθμού...

Το οτι σε γαμαγαν μας ειναι αδιαφορο, αν και γνωστό.....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
πίτσες χρώματος κυανού κωστάκη...
δεν τιμάς ούτε εθνόσημο, ούτε γαλόνια, ούτε παντελόνια.

τα σκληρά αντράκια φαίνονται σε άλλες καταστάσεις, όχι στο ναύσταθμο. κωστάκη...
τα σκληρά αντράκια δεν μιλάνε με τέτοιο τρόπο για συναδέλφους - άντρες και γυναίκες - ντροπιάζοντάς τους και μαζί με αυτούς και το σώμα. κυρίως ντροπιάζοντας τον ίδιο τους τον εαυτό. κωστάκη...
τα σκληρά αντράκια, επόπ - υπξκοι - αξκοι - αν έχουν αρχίδια λένε αυτά που πιστεύουν ΜΠΡΟΣΤΑ στους ανώτερούς τους κι ας βρεθούν στο σουφλί. κωστάκη...
τα σκληρά αντράκια θα φανούν στον πόλεμο ή στο θερμό επεισόδιο. γιατί κάποιοι το 96 (ελάχιστοι ευτυχώς) - σκληρά αντράκια της εποχής σαν του λόγου σου - χάσαν τον δρόμο της μονάδας τους στην ανάκληση. κωστάκη...
αυτά τα ολίγα. κωστάκη...

Τι έγινε εδώ,βλέπω σκάσανε μύτη και οι αεροπόροι  στο θρεντάκι του ναυτικού,βλέπω έχετε ανάγκη κι εσείς την τραμπούκα σας βλάκα john100.Πάρε κι εσύ την φάπα σου τώρα που απέκτησες γνώμη για το ναυτικό και τους επ.οπ john100 ,ξερόλα της πούτσας john100,ηλίθια μοδίστρα της αεροπορίας john100.Κάνε υποδείξεις και πούλα αντριλίκια στους σμηνίτες ρε μάγκα,σε αυτό το θρεντ πάρε μια σφαλιάρα και συνέχισε να είσαι στα 4 όπως γουστάρω να απαξιώνω τους βλάκες εδώ μέσα john100.Και ναι εγώ και ο μύστης fodra είμαστε οι μάγκες κι εδώ μέσα κάνουμε εμείς κουμάντο πιρφόρε john100,άντε πιες τον καφέ σου σε κανα καψιμί τώρσα και άσε τους πολέμους για αργότερα τρόμπα,που θα μας πουλήσεις και πνεύμα εδώ μέσα.Ίδια κατηγορία βλακείας με τον αντμριραλ είσαι και ακόμα χειρότερα γιατί είσαι και στην απ'έξω κι έχεις και γνώμη,ηλίθιο μπαρμπάδι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Ασε ρε τον Κωστακη... Μπουλης ητανε και μπουλης παραμενει... Στα 30φευγα του και δεν ηταν ικανος ουτε ενα αμαξι να παρει αλλα εβαλε τον μπαμπα του να του το παρει.
Εσυ, ομως απο που κι ως που ησουν δοκιμος.  Τι γνωσεις ή τι μεσον είχες; Σαν δοκιμος (αν ησουν) σε τι υπηρεσια υπηρετησες και ειχες τους ΕΠΟΠιτες πιπα κωλο;

Καλώς τον κι αργήσες,τώρα ξεμπούκωσες λεφτεράκι από τις πούτσες που έφαγε φέτος ο σιχαμένος θρύλος σου  :zfuck: :fuck2: :fuck2: :happy: :happy: :heavymetalbig: :heavymetalbig:Δεν χόρτασες όμως και ήρθες να φας άλλη μία εδώ μέσα.Άντε πάρε κι εσύ την σφαλιάρα σου και γλείψε τον κώλο μας τώρα  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:γιατί μόνο για τέτοια είσαι,πουστρο-λεφτέρη :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Λοχιες επυ γινόντουσαν οσοι ειχαν ηδη υπηρετησει σαν εφεδροι λοχιες. Δεκανεις οσοι ειχαν υπηρετησει σαν στρατιώτες η δεν ειχαν υπηρετησει καθολου. Στα δυο-τρια χρονια γινονταν και εκεινοι λοχιες και στα πεντε που εληγε το συμβολαιο αν εμεναν γινόντουσαν εμθ… Αρχαιότεροι λοχιες ηταν οι μονιμοι από σχολη, μετα οι εμθ και τελος οι επυ...

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Φοδρα Φορεματος μαλακίες λες, επαγγελματιες οπλιτες ειναι και οι δυο θεσμοί, επυ ή εποπ, με την διαφορα του βαθμού...

Το οτι σε γαμαγαν μας ειναι αδιαφορο, αν και γνωστό.....
Έχεις δίκιο Πουστροστέκα. Είναι όλα αλήθεια, όπως και το ότι έχεις κάνει τον πάτο σου φαρέτρα για στέκες. Πότε θα κατέβεις στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας να τα πεις αυτά από κοντά?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Κωστακη στη θητεία μου ήμουν δοκιμος, οπως καταλαβαινεις ΕΠΟΠ σαν την φατσα σου τους είχα πιπα - κωλο εμπλοκή, ακριβώς οπως σε εχει ο ναυαρχος στη φρεγάτα.

Τωρα αν σκουζεις μεσα στο αντλιοστασιο 6, αν σου σκιζουν την φοδρα φορεματος, λιγο μας ενδιαφέρει   :gay: :gay: :gay: ... αρκεί να κανεις την φασινα σου μετα...

Πούστικη-στέκα έχω πολλούς συμμαθητές από το σχολείο που ήταν δόκιμοι και τους γαμούσαν οι επ.οπ,οπότε άσε τα παραμύθια αλλού βλάκα.Σου έχουν ξεφτιλίσει την σούφρα σου οι επ.οπ καταγκιόζη

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Πούστικη-στέκα έχω πολλούς συμμαθητές από το σχολείο που ήταν δόκιμοι και τους γαμούσαν οι επ.οπ,οπότε άσε τα παραμύθια αλλού βλάκα.Σου έχουν ξεφτιλίσει την σούφρα σου οι επ.οπ καταγκιόζη
Τα σέβη μου Κωστάκη και ρισπεκτ για την αποψινή ξεφτίλα. Σου εχω στείλει και π.μ...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Έχεις δίκιο Πουστροστέκα. Είναι όλα αλήθεια, όπως και το ότι έχεις κάνει τον πάτο σου φαρέτρα για στέκες. Πότε θα κατέβεις στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας να τα πεις αυτά από κοντά?

Δεν γαμαω εποπ ναυτακια οσο και να τριβεσαι φοδρα φορεματος.

Σε αφήνω στον ναυαρχο που σας γλενταει απο κοντα, οπως ακριβώς σου αρέσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom