Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.139
Πόντοι
6.256
Στον αστερισμό της μεγάλης έτησιας άσκησης "Καταιγίς 2018" περνάει στο προσεχές διάστημα το Πολεμικό Ναυτικό. Μια άσκηση που θα διεξαχθεί σε όλο το Αιγαίο με το σύνολο των μονάδων του Ελληνικού Στόλου, που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Μεγαλεπίβηλος στόχος από τα τέλη της περασμένης χρονιάς είναι και η συμμετοχή της φρεγάτας "Κανάρης" στην οποία τους τελευταίους μήνες συντελείται ένα επισκευαστικό θαύμα.

Κύριος αντικειμενικός σκοπός της άσκησης είναι η διατήρηση και προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής και μαχητικής ικανότητας των υπηρεσιών και μονάδων, και η επίδειξη ισχυρής ναυτικής παρουσίας στο θαλάσσιο χώρο του Αρχιπελάγους. Επίσης, προβλέπεται η εκτέλεση πολλαπλών αντικειμένων στο πλαίσιο της διακλαδικής συνεργασίας με τους άλλους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και η δοκιμή ειδικών σχεδίων και η εφαρμογή πειραματικών και καινοτόμων τακτικών.

Η "Καταιγίς 2018" πραγματοποιείται σε μια ευαίσθητη και ταυτόχρονα κομβική συγκυρία για το Πολεμικό Ναυτικό. Η μεγαλύτερη ετήσια άσκηση είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το Πολεμικό Ναυτικό να αφήσει πίσω τα γεγονότα που προβλημάτισαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Την ίδια ώρα μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη απάντηση στις εύκολες επικρίσεις αλλά και στις συνεχείς προκλήσεις της γείτονος. Όπως και στο εντυπωσιακό με το οποίο το ΔΕΔΗΣ του Γενικού Επιτελείου άνοιξε την αυλαία της περσινής "Καταιγίδας" με σύνθημα: "Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος".

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.139
Πόντοι
6.256
Φυσικά το ΑΣ φρόντισε να υπάρχει ο ανάλογος αριθμός ΕΠΟΠ στις μονάδες του στόλου για να μην παρατηρηθούν φαινόμενα μη σεξουαλικής ικανοποίησης των πληρωμάτων.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
κωστακη καβλωνεις με ενστολα θηλυκα τριγυρω σου;

Τύπε απαξιώνω εντελώς τις ελλεινίδες με στολή,δεν τις έχω καμία ανάγκη  :birdman: :birdman: :birdman: :happy: :happy: :happy:.Υπάρχουν πολλοί επ.οπ για να τις γαμάνε  :zfuck: :zfuck: :fuck2: :fuck2: :fuck2:,όσοι είναι μάγκες τις έχουν για την πλάκα τους και μόνο εντός φρεγάτας  ;) ;),όσοι είναι βλάκες πάνε και τις παντρεύονται και τις αφήνουν έγκυες για να γλιτώσουν λίγα χρόνια στόλου και ν αράξουν σπίτι  :jerking: :jerking: :jerking:,ώσπου επιστρέφουν και συνεχίζουν να γαμιούνται κανόνικα και με τους υπόλοιπους επ.οπ του καραβιού  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Βρε φοδρα φορέματος, γιατι πεταγεσαι να υπερασπιστείς τον Κωστάκη, εναν γνωστό μαλακα εδώ μέσα?

Μηπως για καποιο λόγο ταυτίζεσαι μαζί του? Στη φασίνα μήπως? ή κανετε και τιποτα άλλα?  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Και να κατεβαινα προσοχή θα βαρούσες βρε τύπε, όπως κανεις και μπρος στον Ναυαρχο.

Έτσι όπως τα λες είναι πουστρο-στέκα,ταυτιζόμαστε να γλεντάμε κάτι βλάκες σαν εσένα και τον αντμιραλ  :jerking: :jerking: :jerking:,ξέρουμε ότι έχετε τεράστια ανάγκη τι ξεφτιλίκι σας και σας το προσφέρουμε σε όλα τα θρεντ  :birdman: :birdman: :birdman: :happy: :happy: :happy:.

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Έτσι όπως τα λες είναι πουστρο-στέκα,ταυτιζόμαστε να γλεντάμε κάτι βλάκες σαν εσένα και τον αντμιραλ  :jerking: :jerking: :jerking:,ξέρουμε ότι έχετε τεράστια ανάγκη τι ξεφτιλίκι σας και σας το προσφέρουμε σε όλα τα θρεντ  :birdman: :birdman: :birdman: :happy: :happy: :happy:.
Μύστη μου, σόρρυ αν σου χάλασα το παραμύθι που πούλησες στον χαζοναύαρχο ότι είσαι ΕΠΟΠ. Κατάλαβα ότι το έκανες για ακόμα μεγαλύτερη απαξίωση και ναυαρχικό ευτελισμό. Σε όποια φρεγάτα και να πάει κανείς να ρωτήσει όλοι ξέρουν τι εστί Κωστάκης και Μαύρος Θάνατος...

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Βρε φοδρα φορέματος, γιατι πεταγεσαι να υπερασπιστείς τον Κωστάκη, εναν γνωστό μαλακα εδώ μέσα?

Μηπως για καποιο λόγο ταυτίζεσαι μαζί του? Στη φασίνα μήπως? ή κανετε και τιποτα άλλα?  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Και να κατεβαινα προσοχή θα βαρούσες βρε τύπε, όπως κανεις και μπρος στον Ναυαρχο.
Σου απάντησε ο Κωστάκης πιο πάνω μπουφοπρόεδρε Πουστροστέκα. Και πού ξέρεις αν βαράω προσοχές στο κάθε καΐκι ή τί ρόλο παίζω στο σιχαμερό ΠΝ? Το πολύ πολύ να μας βάλεις υποψήφιους στο διαγωνισμό σου για τον οποίο ζεις και αναπνέεις κάθε χρόνο... :)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Έτσι όπως τα λες είναι πουστρο-στέκα,ταυτιζόμαστε να γλεντάμε κάτι βλάκες σαν εσένα και τον αντμιραλ  :jerking: :jerking: :jerking:,ξέρουμε ότι έχετε τεράστια ανάγκη τι ξεφτιλίκι σας και σας το προσφέρουμε σε όλα τα θρεντ  :birdman: :birdman: :birdman: :happy: :happy: :happy:.

Ουυυ συγουρα κωστάκη, κακομοιρη μου στην φρεγατα πρεπει να σου εχουν κανει τον κωλο φινιστρίνι  :gay: :gay: :gay: :gay:
1200px-View_from_the_Aurora_Battleship_-_St._Petersburg_-_Russia.JPG

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Σου απάντησε ο Κωστάκης πιο πάνω μπουφοπρόεδρε Πουστροστέκα. Και πού ξέρεις αν βαράω προσοχές στο κάθε καΐκι ή τί ρόλο παίζω στο σιχαμερό ΠΝ? Το πολύ πολύ να μας βάλεις υποψήφιους στο διαγωνισμό σου για τον οποίο ζεις και αναπνέεις κάθε χρόνο... :)

Φοδρα φορέματος, μετα τον Κωστακη παντα ερχετε η σειρά σου.

Λυπαμαι τον Ναυαρχο που σας εχει πληρωμα, κανονικά θα επρεπε να σας φουνταρει με κατι τετοια...

http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2014/07/25/execution91.jpg[/img[/URL]]

Ειστε η ντροπή του ΠΝ.

Και μιας και το εχεις αναγκη, ναι θα εισαι υποψήφιος.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Αυτό που μερικοί εδώ μέσα κάνουν αναφορές σε εποπ, διοπους κλπ, λες και ειναι τπτ αντιναυαρχοι. 1 χρόνο στο ΝΝΑ, ειδα ποσό σε εκτίμηση έχουν οι αξιωματικοί όλους αυτούς, ειδικά κάτι αρχικελευστες 40 χρόνων, μέχρι και εμείς οι ναύτες θητείας γελάγαμε με τα χάλια τους. Δεν θα αναφέρω τους διοπους, στη καλύτερη να πέταγαν  στα σκουπίδια τπτ σακούλες από πιτόγυρα των αξιωματικών..

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Για να εχεις "επαγγελματικη κόντρα" με καποιον θα πρεπει να εισαι στο ιδιο επίπεδο και στον ιδιο εξελικτικό βαθμο.Εγω τι σκατα εχω να μοιρασω με τον ΕΠΟΠ που ριχνω στον Κυβερνητη του τουλαχιστον 5 χρονια παραπάνω στο ΠΝ?
Αλλα εχεις δικιο,μιλαω με το βλακα και πεφτω στο επιπεδο του και μπορεί να με νκησει..Τελος...
Δηλαδή είσαι σίγουρα αρχιπλοίαρχος και ενδεχομένως υπο;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ειμαι σκοπια στη πυλη απογευματακι νωρις, και ο αξιωματικος υπηρεσιας μου λεει, Κοιτα μην ερθει κανενας εφοδευων εξωτερικος, καυθστερησε τον οσο μπορεις μεχρι να ετοιμαστω, να ανοιξω τα βιβλια τι προβλεπουν μη με πιασει αδιαβαστο κλπ. και παρε με αμεσως τηλεφωνο.  Τι λεει ο ανθρωπος, λεω απο μεσα μου . Επειδη θελει αυτος να κοιμαται ορθιος θα κανω εγω καραγκιοζιλια; Πως γινεται, και ερχεται στη σκοπια μου εφοδευων. Τον αφηνω να περασει αερα. Ουτε τηλεφωνα στον αξιωματικο ουτε τιποτα. Φευγει ο εφοδευων και μου ερχεται ο αξιωματικος φουριοζος και πολυ  νευριασμενος. Ρε ψηλε, με καψες. Δε σου ειπα να με ειδοποιησεις; Τον εγραψα κανονικα. Και τιποτα δεν εκανε. Τι θα μου κανε δηλαδη; επειδη εκανα τη δουλεια μου; Εκανα κι αλλα τετοια στη θητεια μου. Δε καταλαβαινα απο καραγκιοζιλικια.

Hσουνα πυλη και αφησες εξωτερικη εφοδο να περαει αερα? Και εδω ρε κουκη ηρθες να αραδιαζεις ιστοριες απο τη γκλαβα σου?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Hσουνα πυλη και αφησες εξωτερικη εφοδο να περαει αερα? Και εδω ρε κουκη ηρθες να αραδιαζεις ιστοριες απο τη γκλαβα σου?
1997 72 ΜΕ Γλυκα Νερα. Βγαινεις καθολου απο το σπιτι Μπαιρακταρη; Για να μη τις βλεπεις ολες φανταστικες ιστοριες, οχι τιποτα αλλο, για σενα το λεω. Οπως που ειπες τις προαλλες για φανταστικη ιστορια  οτι υποθεση υγειονομικου ενδιαφεροντος 15 χρονια τωρα και ο παρανομος καταστηματαρχης εχει καταφερει να μην εφαρμοστει η καταδικαστικη αποφαση εναντιον του. Μου το ειπε ο αδερφος μου που ειναι Εποπτης Δημοσιας Υγειας- Μονιμος Δημοτικος Υπαλληλος. Την ειδε στα χαρτια του Δημου. Αλλα για να το λεει ο Σεβαλιες, ετσι θα ειναι,  δε θα τα λεει καλα εκεινος που τα ειδε.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Ουυυ συγουρα κωστάκη, κακομοιρη μου στην φρεγατα πρεπει να σου εχουν κανει τον κωλο φινιστρίνι  :gay: :gay: :gay: :gay:
1200px-View_from_the_Aurora_Battleship_-_St._Petersburg_-_Russia.JPG

Έλα πουστρο-στεκα από την φρεγάτα να δεις τι ωραία θα σε ξεσκίζω μέσα από το φινιστρίνι  :zfuck: :zfuck: :fuck2: :fuck2:.Σου έχω σπέσιαλ θέση στο αντλιοστάσιο 6,σε περιμένω με την όπισθεν βλάκα. Θα έλεγε το ίδιο και για τον ηλίθιο τον αντμιραλ αλλά αυτός δεν μπορεί να βρει καν που είναι ο ναύσταθμος :jerking: :jerking: :jerking:,οπότε θα σε περιμένω μόνη σου πούστικη στέκα να σε γλεντήσω κι εκεί. Φάπα ανελέητη θα τρως από εμένα και τον μύστη φοδρα,στα 4 θα σ'έχουμε παντού και θα προσκυνάς  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:.

Εγγρ.
17 Αυγ 2017
Like
306
Πόντοι
21
φίλε μήπως παίζει κανά τηλεφωνάκι να την βγάλουμε τζαμπέ εδώ στο νήμα οι παροικούντες...???

ρε τι ακούω ο άνθρωπος...
μήπως να αφήσουμε τις χαζομάρες και τις υπερβολές? κάποια πράγματα -βλέπε ΕΔ - θέλουν λίγο σεβασμό. εσείς εδώ έχετε γ@μ..σει όλο το στράτευμα...έλεος
ρε φίλε αν είσαι επόπ, λέω αν, αποτελείς το καλύτερο παράδειγμα γιατί οι μόνιμοι αξκοι και υπξκοι θα έπρεπε να προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από τις παραγωγικές σχολές...
αν είχες έστω και τη στοιχειώδη νοοτροπία στρατιωτικού, θα ντρεπόσουνα να αναφέρεσαι έτσι όχι για ανώτερούς σου μόνο, αλλά και για ομόβαθμους ή κατώτερούς σου συναδέλφους.
δείξε λίγο έλεος γιατί υπάρχουν επόπ που τιμούν το εθνόσημο. κάνεις χαλάστρα...

Πολύς σωστός! :hi:

Στον αστερισμό της μεγάλης έτησιας άσκησης "Καταιγίς 2018" περνάει στο προσεχές διάστημα το Πολεμικό Ναυτικό. Μια άσκηση που θα διεξαχθεί σε όλο το Αιγαίο με το σύνολο των μονάδων του Ελληνικού Στόλου, που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Μεγαλεπίβηλος στόχος από τα τέλη της περασμένης χρονιάς είναι και η συμμετοχή της φρεγάτας "Κανάρης" στην οποία τους τελευταίους μήνες συντελείται ένα επισκευαστικό θαύμα.

Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για τον "Κανάρη"; Τι συνέβει;

stogian 13 thai

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
[/quote]Λογικά θα αναφέρεται στο περιστατικό που προσάραξε η φρεγάτα σε ξέρα τον νοέμβριο και έπαθε ζημιά.   

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.139
Πόντοι
6.256
Στις 6:15 νοέμβρης 2017  το πρωί η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Κανάρης», επιστρέφοντας στον ναύσταθμο Σαλαμίνας από προγραμματισμένη αποστολή, προσάραξε στη νησίδα Αταλάντη, κοντά στην Ψυττάλεια.

Εγγρ.
17 Αυγ 2017
Like
306
Πόντοι
21
Στις 6:15 νοέμβρης 2017  το πρωί η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Κανάρης», επιστρέφοντας στον ναύσταθμο Σαλαμίνας από προγραμματισμένη αποστολή, προσάραξε στη νησίδα Αταλάντη, κοντά στην Ψυττάλεια.

Ευχαριστώ! Το είχα ακούσει αλλά και ξεχάσει κιόλας!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Έλα πουστρο-στεκα από την φρεγάτα να δεις τι ωραία θα σε ξεσκίζω μέσα από το φινιστρίνι  :zfuck: :zfuck: :fuck2: :fuck2:.Σου έχω σπέσιαλ θέση στο αντλιοστάσιο 6,σε περιμένω με την όπισθεν βλάκα. Θα έλεγε το ίδιο και για τον ηλίθιο τον αντμιραλ αλλά αυτός δεν μπορεί να βρει καν που είναι ο ναύσταθμος :jerking: :jerking: :jerking:,οπότε θα σε περιμένω μόνη σου πούστικη στέκα να σε γλεντήσω κι εκεί. Φάπα ανελέητη θα τρως από εμένα και τον μύστη φοδρα,στα 4 θα σ'έχουμε παντού και θα προσκυνάς  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:.

Θα ερθω Κωστάκη, εχω προσκληση και από τον ναυαρχο, θελω να δω το "ΒΛΑΚΑ ADMIRAL,ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΠ" από κοντά, αν και θα σε εχουν αναλαβει σκληροί ναυτές να σε κερνανε κρέας στον κώλο σου...  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Θα ερθω Κωστάκη, εχω προσκληση και από τον ναυαρχο, θελω να δω το "ΒΛΑΚΑ ADMIRAL,ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΠ" από κοντά, αν και θα σε εχουν αναλαβει σκληροί ναυτές να σε κερνανε κρέας στον κώλο σου...  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

΄Έλα και θα το δεις πουστράκο μου,θα φάτε καλά και οι 2 σας  :zfuck: :fuck2:,θα πέσει πούτσα με το κιλό να φύγετε χορτάτοι που θα κάνετε και τέτοιο ταξίδι γιωτάδες  :birdman: :birdman: :birdman: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom