Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.176
Πόντοι
6.256
Χθεσινή επίσκεψή
Κορυφαίο σκάφος οι super vita
Θα πρεπε να είχαμε αραδιάσει καμιά εικοσαριά στο αιγαίο.
Η συγκεκριμένη με ροζ αντιαεροπορικό

Ανθυποπλοιαρχος Ρίτσος.

Συνημμένα

• image.jpeg
    image.jpeg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 51
  • image.jpeg
    image.jpeg
    797,5 KB · Εμφανίσεις: 48
  • image.jpeg
    image.jpeg
    870,6 KB · Εμφανίσεις: 37
  • image.jpeg
    image.jpeg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 126
  • image.jpeg
    image.jpeg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 43
  • image.jpeg
    image.jpeg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 70

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Για εμας που υπηρετησαμε στο Π.Ν. υπηρξαν στιγμες που σιχτιρισαμε, που ταλαιπωρηθηκαμε,...αλλα σε οποιο πλοιο και αν βρεθηκαμε ή ναυτικη υπηρεσια, υπηρξαν στιγμες που νιωσαμε υπερηφανοι, αυτες κραταμε μεσα μας και μας βιωνουν ακομα και τωρα που...γερναμε... με την ευκαιρια του εορτασμου του Αγιου Νικολαου, ευχομαι σε ολους τους ναυτικους, ενστολους και μη , χρονια πολλα

stogian 13 thai

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ  ... Υπερήφανος που υπηρέτησα 21 μήνες 

Συνημμένα

• 363904-image124.jpg
    363904-image124.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 21

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.176
Πόντοι
6.256
Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Νικολάου, ήρωας Κελευστής του Πολεμικού Ναυτικού, ο Γεώργιος Σπανουδάκης, σταμάτησε την κλοπή οχήματος και ακινητοποίησε τον δράστη.

Ο Κελευστής χθές το μεσημέρι ενώ βρισκόταν στην λεωφόρο Γαλατσίου, άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια και όπως αναφέρουν πληροφορίες χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξε και ακινητοποίησε τον δράστη. Ο δράστης προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο αλλά μετά απο τις φωνές του ιδιοκτήτη και την ηρωική πράξη του κελευστή απέτυχε.

Ο Κελευστής Γεώργιος Σπανουδάκης που υπηρετούσε στο ωκεανογραφικο ΠΥΘΕΑΣ, παρέδωσε τον δράστη στην αστυνομία όπου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εδωσε και την καταθεση του. Σήμερα, Πέμπτη 07/12, ο δράστης εχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Νικολάου, ήρωας Κελευστής του Πολεμικού Ναυτικού, ο Γεώργιος Σπανουδάκης, σταμάτησε την κλοπή οχήματος και ακινητοποίησε τον δράστη.

Ο Κελευστής χθές το μεσημέρι ενώ βρισκόταν στην λεωφόρο Γαλατσίου, άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια και όπως αναφέρουν πληροφορίες χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξε και ακινητοποίησε τον δράστη. Ο δράστης προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο αλλά μετά απο τις φωνές του ιδιοκτήτη και την ηρωική πράξη του κελευστή απέτυχε.

Ο Κελευστής Γεώργιος Σπανουδάκης που υπηρετούσε στο ωκεανογραφικο ΠΥΘΕΑΣ, παρέδωσε τον δράστη στην αστυνομία όπου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εδωσε και την καταθεση του. Σήμερα, Πέμπτη 07/12, ο δράστης εχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
ωκεανογραφικο ΠΥΘΕΑΣ σκατοβυσμα....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ωκεανογραφικο ΠΥΘΕΑΣ σκατοβυσμα....
Μην το λες..εχω κανει στην Υδρογραφική Υπηρεσία τεσσερα χρόνια..Πεφτει πολύ ταξίδι κι επαναλαμβανόμενο,εχουν θεματα με τους πολιτικούς υπαλλήλους που επιβαίνουν στα ταξιδια,τραβανε 45νθημερα με μηδενικές εξόδους και επιπλέον δεν εχουν και προσωπικό,υποδομές κλπ...

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
[video]http://www.armyvoice.gr/2017/12/kampana-se-axiomatiko-gia-anartisi-sto-facebook.html?m=1[/video]

τύποι ναύαρχοι, είναι εκείνος που κορόιδευε ανωτατο αξιωματικο στην αγκαλια πασοκων ;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
[video]http://www.armyvoice.gr/2017/12/kampana-se-axiomatiko-gia-anartisi-sto-facebook.html?m=1[/video]

τύποι ναύαρχοι, είναι εκείνος που κορόιδευε ανωτατο αξιωματικο στην αγκαλια πασοκων ;
Εγω τον κορόιδευα,αλλα δεν εκανα αναρτηση...Αρα δεν ειμαι εγω..Ξερω να φυλασσομαι.. ;)

Συνημμένα

• 23658913_10209996435776819_2811732214830635377_n.jpg
    23658913_10209996435776819_2811732214830635377_n.jpg
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 22

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μην το λες..εχω κανει στην Υδρογραφική Υπηρεσία τεσσερα χρόνια..Πεφτει πολύ ταξίδι κι επαναλαμβανόμενο,εχουν θεματα με τους πολιτικούς υπαλλήλους που επιβαίνουν στα ταξιδια,τραβανε 45νθημερα με μηδενικές εξόδους και επιπλέον δεν εχουν και προσωπικό,υποδομές κλπ...

Και τι θελανε καθε μερα ταβλι και fb?
Aς πηγαινουν και κανα ταξιδι που και που

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
Εγω τον κορόιδευα,αλλα δεν εκανα αναρτηση...Αρα δεν ειμαι εγω..Ξερω να φυλασσομαι.. ;)

οχι ρε ενας λιγο οπαδος του γερμανικου εθνικοσοσιαλισμου θα το ελεγα, ειχε ανεβασει αυτην την φωτο φεις με σχολιακι

καποιος το χε ανεβασει εδω

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Ειδες τη ζημιες κανει  Fb αν δεν ξερεις να το δουλευψεις σωστα  βρειτε κανα γκομενακι καντε καμια παρτουζα εγω φιλε ADMIRAL GR  είμαι από τους αξιωματικούς  που δεν εχω fb και δεν θα μιλαγα ποτε σε αυτό το θρεντ απλα το ακουσα κιολας και δεν περνω θεση  γιατι από τα μετα χρονια της χουντας εχουν κανει οργια  και εχουν φαει ολοι με χρυσα κουταλια που στο φιναλε το συνταγμα που αλλαξε ο παττακος ο με τον αντιβασιλεα παπαδοπουλο τοτε καποια αρθρα του υπαρχουν ακομη και κρατανε και τωρα σημερα, ο ελληνας αξιοματικος σημερα αδερφε δεν εχει τιμη  δεν εχει την ενεργεια να παρει την πρωτοβουλια πρεπει να παρει εντολη από την πολιτικη υγεσια της χωρας  για αυτό και στα ιμια δεν ανοιξε μυτη και σημερα η περιοχη εκει είναι διεθνη υδατα καθος περναω με την φρεγατα που υπηρετώ την πατριδα

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ειδες τη ζημιες κανει  Fb αν δεν ξερεις να το δουλευψεις σωστα  βρειτε κανα γκομενακι καντε καμια παρτουζα εγω φιλε ADMIRAL GR  είμαι από τους αξιωματικούς  που δεν εχω fb και δεν θα μιλαγα ποτε σε αυτό το θρεντ απλα το ακουσα κιολας και δεν περνω θεση  γιατι από τα μετα χρονια της χουντας εχουν κανει οργια  και εχουν φαει ολοι με χρυσα κουταλια που στο φιναλε το συνταγμα που αλλαξε ο παττακος ο με τον αντιβασιλεα παπαδοπουλο τοτε καποια αρθρα του υπαρχουν ακομη και κρατανε και τωρα σημερα, ο ελληνας αξιοματικος σημερα αδερφε δεν εχει τιμη  δεν εχει την ενεργεια να παρει την πρωτοβουλια πρεπει να παρει εντολη από την πολιτικη υγεσια της χωρας  για αυτό και στα ιμια δεν ανοιξε μυτη και σημερα η περιοχη εκει είναι διεθνη υδατα καθος περναω με την φρεγατα που υπηρετώ την πατριδα
Στα κοκκινα συμφωνώ απόλυτα...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.176
Πόντοι
6.256
Γιατι σε πρασίνισαν ρε τραμουντάνα,
Ήσουν κακό παιδί?

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
ο ελληνας αξιοματικος σημερα αδερφε δεν εχει τιμη  δεν εχει την ενεργεια να παρει την πρωτοβουλια πρεπει να παρει εντολη από την πολιτικη υγεσια της χωρας 

Στα κοκκινα συμφωνώ απόλυτα...

απο που κι ως που ρε μαγκες θα παρετε πρωτοβουλια χωρις πολιτικη εντολη ?

πραξικοπημα ονομαζεται αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom