ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Λογικό.... ;)Ναύαρχε μήπως να πάνε για απομαγνήτιση?
Λογικό.... ;)Ναύαρχε μήπως να πάνε για απομαγνήτιση?
Λογικό.... ;)
ωκεανογραφικο ΠΥΘΕΑΣ σκατοβυσμα....Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Νικολάου, ήρωας Κελευστής του Πολεμικού Ναυτικού, ο Γεώργιος Σπανουδάκης, σταμάτησε την κλοπή οχήματος και ακινητοποίησε τον δράστη.
Ο Κελευστής χθές το μεσημέρι ενώ βρισκόταν στην λεωφόρο Γαλατσίου, άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια και όπως αναφέρουν πληροφορίες χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξε και ακινητοποίησε τον δράστη. Ο δράστης προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο αλλά μετά απο τις φωνές του ιδιοκτήτη και την ηρωική πράξη του κελευστή απέτυχε.
Ο Κελευστής Γεώργιος Σπανουδάκης που υπηρετούσε στο ωκεανογραφικο ΠΥΘΕΑΣ, παρέδωσε τον δράστη στην αστυνομία όπου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εδωσε και την καταθεση του. Σήμερα, Πέμπτη 07/12, ο δράστης εχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Μην το λες..εχω κανει στην Υδρογραφική Υπηρεσία τεσσερα χρόνια..Πεφτει πολύ ταξίδι κι επαναλαμβανόμενο,εχουν θεματα με τους πολιτικούς υπαλλήλους που επιβαίνουν στα ταξιδια,τραβανε 45νθημερα με μηδενικές εξόδους και επιπλέον δεν εχουν και προσωπικό,υποδομές κλπ...ωκεανογραφικο ΠΥΘΕΑΣ σκατοβυσμα....
Εγω τον κορόιδευα,αλλα δεν εκανα αναρτηση...Αρα δεν ειμαι εγω..Ξερω να φυλασσομαι.. ;)[video]http://www.armyvoice.gr/2017/12/kampana-se-axiomatiko-gia-anartisi-sto-facebook.html?m=1[/video]
τύποι ναύαρχοι, είναι εκείνος που κορόιδευε ανωτατο αξιωματικο στην αγκαλια πασοκων ;
Μην το λες..εχω κανει στην Υδρογραφική Υπηρεσία τεσσερα χρόνια..Πεφτει πολύ ταξίδι κι επαναλαμβανόμενο,εχουν θεματα με τους πολιτικούς υπαλλήλους που επιβαίνουν στα ταξιδια,τραβανε 45νθημερα με μηδενικές εξόδους και επιπλέον δεν εχουν και προσωπικό,υποδομές κλπ...
Αυτο λεω ρε φιλε..Τραβανε πολλά ταξιδια..Και τι θελανε καθε μερα ταβλι και fb?
Aς πηγαινουν και κανα ταξιδι που και που
Εγω τον κορόιδευα,αλλα δεν εκανα αναρτηση...Αρα δεν ειμαι εγω..Ξερω να φυλασσομαι.. ;)
Στα κοκκινα συμφωνώ απόλυτα...Ειδες τη ζημιες κανει Fb αν δεν ξερεις να το δουλευψεις σωστα βρειτε κανα γκομενακι καντε καμια παρτουζα εγω φιλε ADMIRAL GR είμαι από τους αξιωματικούς που δεν εχω fb και δεν θα μιλαγα ποτε σε αυτό το θρεντ απλα το ακουσα κιολας και δεν περνω θεση γιατι από τα μετα χρονια της χουντας εχουν κανει οργια και εχουν φαει ολοι με χρυσα κουταλια που στο φιναλε το συνταγμα που αλλαξε ο παττακος ο με τον αντιβασιλεα παπαδοπουλο τοτε καποια αρθρα του υπαρχουν ακομη και κρατανε και τωρα σημερα, ο ελληνας αξιοματικος σημερα αδερφε δεν εχει τιμη δεν εχει την ενεργεια να παρει την πρωτοβουλια πρεπει να παρει εντολη από την πολιτικη υγεσια της χωρας για αυτό και στα ιμια δεν ανοιξε μυτη και σημερα η περιοχη εκει είναι διεθνη υδατα καθος περναω με την φρεγατα που υπηρετώ την πατριδα
Στα κοκκινα συμφωνώ απόλυτα...
Καλώς το ...Χιονανθρωπο!στ αρχίδια μας ναυαρχιδούλη
ο ελληνας αξιοματικος σημερα αδερφε δεν εχει τιμη δεν εχει την ενεργεια να παρει την πρωτοβουλια πρεπει να παρει εντολη από την πολιτικη υγεσια της χωρας
Στα κοκκινα συμφωνώ απόλυτα...
Γιατι σε πρασίνισαν ρε τραμουντάνα,
Ήσουν κακό παιδί?