Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
-νησί δικό του,
-γκομενα τη γραμματέα του
-στην οποία ειχε χαρίσει BMW Z4,

-1) καιροσκόπος,
-2) ανίκανος να επιβάλει πειθαρχία

-αθεος
-γουσταρει ερωτικά την ..Παναγία

Στα μαύρα, δεν βρίσκω μειονένκτημα ή κάτι μεμπτό.
Στα κόκκινα:
1) Ασαφές. Δώσε παράδειγμα ή γεγονός.
2) Δώσε παράδειγμα. Κι ο δικός μου ήταν κώλος και βρακί με (μερικούς) ναύτες (μεταξύ των οποίων κι εγώ). Αυτό δε σημαίνει ότι δεν γινόταν αυτό που έπρεπε και ήθελε. Η δουλειά έβγαινε.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ο αντωνιαδης κατεστρεψε το πν για καμια τριανταρια χρονια με τη θεωρια της ναυπηγησης "κορβετοφρεγατας". Αντι να μπούμε σε κανα ευρωπαικο προγραμμα σαν τις fremm, σχεδιαζαμε (με το μυαλο μας βεβαια) πλοια που δεν υπηρχαν πουθενα,  κορβετες (δηλαδη μικροτερα απο τις φρεγατες που εχουμε) με οπλισμο αντιτορπιλικων. Φυσικα μειναμε με τις "ελλη" και ακομα ψαχνόμαστε.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Macallan και ναύαρχε,

Εγώ τον Αντωνιάδη δεν τον ξέρω. Το βιβλίο του έχω διαβάσει μόνο.
Γνωρίζοντας λίγο από ΠΝ και έχοντας διαβάσει το βιβλίο, έβγαλα το συμπέρασμα ότι ο άθρωπας δε λέει μαλακίες.

Το ότι έχει δημιουργήσει αντιπάθειες (οπότε είναι φυσικό να τον βαράνε διάφοροι) είναι εξηγήσιμο. Ένας τύπος που καταφέρεται τόσο κατά των κατεστημένων (μεταξύ των οποίων και της εκκλησίας), βεβαίως και δημιουργεί αντιπάθειες.

Από αυτά που λέει στο βιβλίο πάντως, εγώ δεν βρίσκω κάτι κατακριτέο. Μακάρι (λέω εγώ) να είχε κι άλλους τέτοιους το ΠΝ.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τον θυμαμαι με υφος 10000 καρδιναλιων να δινει συνεντευξη πάνω στον Αβερωφ (ενα πλοιο 10000 τονων που απελευθερωσε το αιγαιο και εκανε την Ελλαδα οτι ειναι η δεν ειναι σημερα) και να λεει ολο αυταρεσκεια οτι το πν δε χρειαζεται πια μεγαλα πλοια (μεγαλα σαν τις "ελλη" και τις "Υδρα", μη φανταστεις τιποτα αρλει μπουρκ). Απο αυτο και μονο και γνωριζοντας τωρα οτι η Ανατολικη Μεσογειος ειναι γεμάτη υδρογονανθρακες, ενα πολύ μεγάλο μερος των οποιων είναι δικο μας, γεγονος που κανει αναγκαια την υπαρξη μεγαλων πλοίων για περιπολιες και  ασκηση ελεγχου στη μεσογειο, περνουμε ενα παραδειγμα για την επαγγελματικη επαρκεια του κυριου.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Στα μαύρα, δεν βρίσκω μειονένκτημα ή κάτι μεμπτό.
Στα κόκκινα:
1) Ασαφές. Δώσε παράδειγμα ή γεγονός.
2) Δώσε παράδειγμα. Κι ο δικός μου ήταν κώλος και βρακί με (μερικούς) ναύτες (μεταξύ των οποίων κι εγώ). Αυτό δε σημαίνει ότι δεν γινόταν αυτό που έπρεπε και ήθελε. Η δουλειά έβγαινε.
Aμα δεν βρισκεις κατι μεμπτο στα μαυρα,τοτε δεν εχουμε κοινα σημεία να συζητησουμε.
Εγω θεωρώ τον Αξιωματικό ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ στην κοινωνική/προσωπική του ζωή γιατι «Ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγμα και ουδέν επιβάλλει όσο η ευπρέπεια»..Με αυτο το ρητο μεγαλωσα και ανδρωθηκα στη ΣΝΔ και αυτο ακολουθησα στην καριερα μου..
Οτι ειναι αθεος επισης με ενοχλει καθότι η θρησκεια-καλώς εννοούμενη-ειναι ενας απο του πυλώνες του Κρατους μας και ο Αγιος Νικόλαος παντα στην πλώρη μας.Το αυτο και για την Παναγια που τη ..γουσταρει κιολας ερωτικα..
Καιροσκόπος γιατι αναρριχήθηκε στα Υπατα αξιώματα με βαση τις γνωριμίες του με τους εφοπλιστικούς κυκλους -λογω νησιου-
Και ανικανος να επιβαλλει πειθαρχία ρε φιλε οταν εχει την Ταμυ στον προθαλαμο και του λεει "σε ζητανε,να πω ότι λειπεις γιατι πρεπει να παω για ψωνια?"
Να πω κι αλλα??

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
δεν εχουμε κοινα σημεία να συζητησουμε.

Με αυτο το ρητο μεγαλωσα

Οτι ειναι αθεος επισης με ενοχλει

Καιροσκόπος γιατι αναρριχήθηκε στα Υπατα αξιώματα με βαση τις γνωριμίες του με τους εφοπλιστικούς κυκλους

Γιατί ρε φίλε, όσοι σήμερα (και όχι μόνο σήμερα: διαχρονικά) είναι στα... ύπατα αξιώματα, χωρίς γνωριμίες αναρριχήθηκαν? Που ζεις?

Προφανώς δεν έχουμε κοινά να συζητήσουμε. Αν υπήρχαν τέτοια τότε ή εγώ θα είχα κάνει καριέρα στο ΠΝ, ή εσύ θα είχες κάνει τη δικιά μου (που μάλλον δεν έχεις τα φόντα).

Εμένα το ότι είναι (κάποιος) άθεος όχι μόνο δε με ενοχλεί, αλλά θαυμάζω α) την καθαρότητα της σκέψης του, και β) το θάρρος του να το διακηρύσσει (στην θεοκρατική χώρα που ζούμε).

%CE%9B%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85..jpg

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Γιατί ρε φίλε, όσοι σήμερα (και όχι μόνο σήμερα: διαχρονικά) είναι στα... ύπατα αξιώματα, χωρίς γνωριμίες αναρριχήθηκαν? Που ζεις?

Προφανώς δεν έχουμε κοινά να συζητήσουμε. Αν υπήρχαν τέτοια τότε ή εγώ θα είχα κάνει καριέρα στο ΠΝ, ή εσύ θα είχες κάνει τη δικιά μου (που μάλλον δεν έχεις τα φόντα).

Εμένα το ότι είναι (κάποιος) άθεος όχι μόνο δε με ενοχλεί, αλλά θαυμάζω α) την καθαρότητα της σκέψης του, και β) το θάρρος του να το διακηρύσσει (στην θεοκρατική χώρα που ζούμε).

%CE%9B%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85..jpg
Τι οτι αναρριχάται καποιος με γνωριμίες ειναι Ηλιου φαεινότερο οτι συμβαινει -σχεδον- παντα..Αυτο μου απαγορεύει εμενα να το θεωρώ μεμπτο και κατακριτεο?
Εχεις τις απόψεις σου και εχω τις δικιές μου...Σεβαστό και αποδεκτο..Μια διευκρινηση όμως: Εσυ ξερεις τι επαγγελμα κανω, ενω εγω δεν ξερω τι δουλεια κανεις..Για πες μου λοιπον τι επαγγελεσαι για να δω αν θα ειχα τα φοντα να το ακολουθησω..

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ανακάλεσε γιατι θα πας για "μπανιο"...Η Στολή ειναι ΙΕΡΗ και δεν χαρακτηρίζεται από αυτόν που τη φοράει.

Για μένα δε σημαίνει τίποτα. Περισσότερο σέβομαι τους Μετανάστες (με κεφαλαίο το Μ), παρά τους ένστολους (με μικρό το Ε).

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ο αντωνιαδης κατεστρεψε το πν για καμια τριανταρια χρονια με τη θεωρια της ναυπηγησης "κορβετοφρεγατας". Αντι να μπούμε σε κανα ευρωπαικο προγραμμα σαν τις fremm, σχεδιαζαμε (με το μυαλο μας βεβαια) πλοια που δεν υπηρχαν πουθενα,  κορβετες (δηλαδη μικροτερα απο τις φρεγατες που εχουμε) με οπλισμο αντιτορπιλικων. Φυσικα μειναμε με τις "ελλη" και ακομα ψαχνόμαστε.

Αυτός ήταν ο λόγος πχ για τo καυλί που φάγανε την βραδιά των Ιμίων ή για τις ξεφτίλες τύπου "τα παιδιά του ρουβίκωνα κάνουν εκδρομή στο προαύλιο του πενταγώνου"?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Αυτός ήταν ο λόγος πχ για τo καυλί που φάγανε την βραδιά των Ιμίων ή για τις ξεφτίλες τύπου "τα παιδιά του ρουβίκωνα κάνουν εκδρομή στο προαύλιο του πενταγώνου"?

Δεν ξερω τι καβλι φαγαμε στα ιμια, ο κλιντον παντως στο βιβλιο του εγραψε για τη τανσου που τον παρακαλαγε να επεμβει εκεινη τη νυχτα.  Τωρα για το ρουβικωνα, αφου ειναι η νεολαια συριζα, να μη παει και μια βολτα στο πενταγωνο?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ανακάλεσε γιατι θα πας για "μπανιο"...Η Στολή ειναι ΙΕΡΗ και δεν χαρακτηρίζεται από αυτόν που τη φοράει.

Ποιά ήταν η τελευταία φορά που "η στολή" επικράτησε έναντι των εχθρών τούρκων, κομάντο?

Διότι στα δικά μου βιβλία το σκόρ γράφει "πούτσα στην πρεμιέρα πούτσα και στον τελικό" ...

- Πούτσα στην επανάσταση του '21 (ξένες δυνάμεις μας απελευθέρωσαν στρατιωτικά θυμίζω)
- Πούτσα το 1897
- Πούτσα στον Α'ΠΠ
- Πούτσα στην Μικρασιατική
- Πούτσα στην Κύπρο
- Πούτσα στα Ίμια

... Πούτσες παντού ρε κομμάντο.

Μήπως τελικά μόνο για παρελάσεις, επιθεωρήσεις και γιορτές στις λέσχες είναι τελικά "η ιερή στολή" του σιναφιού σου κομάντο!?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ποιά ήταν η τελευταία φορά που "η στολή" επικράτησε έναντι των εχθρών τούρκων, κομάντο?

Διότι στα δικά μου βιβλία το σκόρ γράφει "πούτσα στην πρεμιέρα πούτσα και στον τελικό" ...

- Πούτσα στην επανάσταση του '21 (ξένες δυνάμεις μας απελευθέρωσαν στρατιωτικά θυμίζω)
- Πούτσα το 1897
- Πούτσα στον Α'ΠΠ
- Πούτσα στην Μικρασιατική
- Πούτσα στην Κύπρο
- Πούτσα στα Ίμια

... Πούτσες παντού ρε κομμάντο.

Μήπως τελικά μόνο για παρελάσεις, επιθεωρήσεις και γιορτές στις λέσχες είναι τελικά "η ιερή στολή" του σιναφιού σου κομάντο!?

καλα δεν ειναι ακριβως ετσι αμα το παμε ετσι καθε φορα ο συσχετισμος δυναμεων και η αναλογη στρατιγικη παιζουν ρολο
στο 21πχ αμα δεν ξεκιναγε ενοπλη επανασταση δεν θα γινοταν η αλληλουχια γεγονοτων που εφερε την ναυμαχια που λες οτι μας ελευθερωσαν ξενες δυναμεις
ετσι ειναι για ολα τα σκηνικα

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
καλα δεν ειναι ακριβως ετσι αμα το παμε ετσι καθε φορα ο συσχετισμος δυναμεων και η αναλογη στρατιγικη παιζουν ρολο
στο 21πχ αμα δεν ξεκιναγε ενοπλη επανασταση δεν θα γινοταν η αλληλουχια γεγονοτων που εφερε την ναυμαχια που λες οτι μας ελευθερωσαν ξενες δυναμεις

Όταν ώς - Ένοπλες Δυνάμεις, ιστορικά - ξεκινάς πόλεμο που δεν είσαι σε θέση να κερδίσεις, επιπροσθέτως μπαίνεις ενδιαμέσως σε εμφύλιο και στο τέλος καλείς τους ξένους απεγνωσμένα να σε σώσουν στρατιωτικά ... και επιπλέον εκ των υστέρων πουλάς φούμαρα για το κύρος της στολής και την αποτελεσματικότητα σου, πώς λέγεσαι?

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
στα ιμια δεν ειχε πουτσα....
ηταν πολιτικο θεμα.περα οτι κανανε κατι ωρες να ανεβουν οι τουρκοι και περιμεναμε σαν τους μαλακες για να ερθει χ το παιχνιδι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Όταν ώς - Ένοπλες Δυνάμεις, ιστορικά - ξεκινάς πόλεμο που δεν είσαι σε θέση να κερδίσεις, επιπροσθέτως μπαίνεις ενδιαμέσως σε εμφύλιο και στο τέλος καλείς τους ξένους απεγνωσμένα να σε σώσουν στρατιωτικά ... και επιπλέον εκ των υστέρων πουλάς φούμαρα για το κύρος της στολής και την αποτελεσματικότητα σου, πώς λέγεσαι?

και ετσι να ειναι το αποτελεσμα ειναι θετικο 100%
επισης οι νικες ηταν και σε αυστηρα στρατιωτικο πλαισιο κερδισμενες πολλες φορες το αποτελεσμα δικαιωσε αυτους που το αποφασισαν

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
στα ιμια δεν ειχε πουτσα....
ηταν πολιτικο θεμα.περα οτι κανανε κατι ωρες να ανεβουν οι τουρκοι και περιμεναμε σαν τους μαλακες για να ερθει χ το παιχνιδι

ΕΑΝ ο ελληνικός στρατός και η χώρα ξεπουλήθηκε όντως από τους πολιτικούς της στα Ίμια ΤΟΤΕ πόσοι αξιωματικοί αυτοκτόνησαν για λόγους τιμής όπως είχαν υποχρέωση ώς εκ της θέσεως τους?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ΕΑΝ ο ελληνικός στρατός και η χώρα ξεπουλήθηκε όντως από τους πολιτικούς της στα Ίμια ΤΟΤΕ πόσοι αξιωματικοί αυτοκτόνησαν για λόγους τιμής όπως είχαν υποχρέωση ώς εκ της θέσεως τους?

μονο οι γιαπωνεζοι αυτοκτονουν τυπε
επισης δεν νομιζω στα ιμια που λες να ηρθαμε σε ενοπλη αντιπαραθεση με κανεναν ,ενα θερμο επεισοδιο ηταν απλα

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
και ετσι να ειναι το αποτελεσμα ειναι θετικο 100%
επισης οι νικες ηταν και σε αυστηρα στρατιωτικο πλαισιο κερδισμενες πολλες φορες το αποτελεσμα δικαιωσε αυτους που το αποφασισαν

Με την διαφορά ότι ΕΑΝ είμαστε σοβαροί ως έθνος τότε:

1. Λέμε ευχαριστώ στους ξένους που μας απελευθέρωσαν.
2. Κόβουμε το παραμύθι περί εθνικής ανεξαρτησίας και επιτυχίας της επανάστασης του '21 - η επανάσταση ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ στρατιωτικά.
3. Αποδεχόμαστε την ιστορική αλήθεια, το ότι δηλαδή περισσότερο χρόνο σφαζόμασταν μεταξύ μας παρά πολεμάγαμε τον τούρκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom